sassy
|
Ojla, se nas je pa res že veliko nabralo. Moj izcedek se je umiril in je sedaj samo še lepe prozorne barve, tako da upam, da je bilo to res samo od ugnezditvene. Drugih izrazitih znakov nimam-slabo mi hvala bogu ni, občasno malo čuden občutek v želodcu, predvsem kadar sem lačna, verjamem da bo tako tudi ostalo Občasno špikanje tu in tam, največ "težav" pa mi delajo prsi Prvi pregled imam 30.10. takrat naj bi bila v 8. tednu, v službi pa sem povedala ravno včeraj. Mojemu šefu in direktorju, ravno zato, ker smo sredi nekega projekta in je potrbno veliko potovati z letalom (vsake 14 dni), pa se mi je zdelo ok, da povem, da bojo vedeli, če bom imela kake težave in ne bom mogla toliko hodit okrog. Moj šef je bil ful vesel (res, da je vedel, da delamo na dojenčku), direktor pa je bil kar presenečen. Po moje še ni pričakoval, da jih bom zapustila Res pa je, da imam službo za nedoločen čas in ful vredu šefa in sodelavce. Sama sigurno še ne bi tako hitro povedala, če mi ne bi bilo treba toliko hoditi naokrog-tako pa je bolje da vejo, ne pa da bi se nekaj zgovarjala. Upam, da se bo vsem izteklo tako kot upate in si želite. LP