|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
8.10.2007 12:57:18   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  pozdravljene čvekice, pozitivke!!!

Kako  lepo je brat, da se vzpodbujamo, pa mislimo ena na drugo.

Vesnyca kako lepo si napisal user posted image  glede našega zdravstva pa ti dam čist prav. Ta poseg ni nič hudega in bo vse pošlihtal...da bo od začetka tko k mora bit! user posted image

tasyo - te popolnoma razumem user posted image  Kupi si magnezij. Jaz pijem FidiMag 300 plus C, ki vsebuje 300 mg magnezija in 120 mg vitamina C. Je najmočnejši - popiješ eno šumečo tableto na dan, 20 jih stane 4.95 EVR. Jaz mislim, da dobro vpliva name, pa tud smrkava nisem nič, ker ima še vitamin C. Poskusi! user posted image

Glede spola sem že neki govorila -
... sam, da je zdravo! user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
8.10.2007 12:58:46   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

08.10.2007

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image    Sandrin - NS  user posted image

09.10.2007

user posted image    bela vrnica - NSuser posted image  
user posted image   simvir - GP user posted image

10.10.2007

user posted image    mišeka - NSuser posted image
user posted image    Mamacebela - NS user posted image
user posted image   gregica74 - NSuser posted image
user posted image    jazabel - GP user posted image
user posted image   u04111976 - GP user posted image
user posted image   resnično srečna - GPuser posted image  

11.10.2007

user posted image   Ketrin - GPuser posted image
user posted image   JuR_ChIkA - NSuser posted image
user posted image   cebelca27 - NSuser posted image

12.10.2007

user posted image    Maruška28 - NSuser posted image  
user posted image    tipriga - NSuser posted image
user posted image    Kaa - NSuser posted image
user posted image    T*i*A*r*A - NS user posted image
user posted image   Srčekgirll - NSuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
8.10.2007 13:00:18   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica; PDP 02.04. - GP 30.10.  NS user posted image

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.
 Izola  NS user posted image

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04. -
GP 29.10.
NS user posted image

user posted image   Tanja555; PDP 05.04. NSuser posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. - GP 10.10.
NS user posted image   KR

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. NS user posted image  LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 09.10. 
NS user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   5erca04: PDP 11.04.  
 NS user posted image   MB

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 06.11. NS user posted image

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS user posted image  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. - GP 11.10.  NS user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04. - GP 10.10.
NS user posted image CE

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 10.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 07.11.
 NS user posted image    LJ

user posted image   Maruška28 (28 let): PDP 17.04. NS 12.10.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 24.10. NS user posted image  LJ

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS 11.10.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.
 NS 09.10. CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS 10.10.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS 11.10. Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 05.11. 
NS 15.10.  LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. NS 12.10.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS 12.10.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS 12.10.

user posted image   zolika: PDP 24.04. NS 19.10 MB

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. NS 12.10. PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 06.11. NS 16.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 26.04.  NS 16.10. PO

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. NS 08.10.

user posted image   scorpiogirl (26 let):PDP28.04. - GP 07.11.
NS 17.10.
KR 

user posted image   malecka24: PDP29.04.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 25.10. NS 24.10. 

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.
KR
NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
64 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

Tanja555 in nisika - dobrodošli

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 1
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 3
08.04. 2
09.04. 1
10.04. 3
11.04. 3
12.04. 3
13.04. 1
14.04. 4
15.04. 5
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 3
19.04. 3
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 2
25.04. 2
26.04. 4
27.04.
28.04. 2
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

Naša črtica koraka - boš ostala med aprilčicami???

nikica18
eminak

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
8.10.2007 13:23:48   
simvir
Živjo punce!

Ste bile pa kar pridne čez vikend. Jaz sem si vzela v soboto popoldne mal prosto. S puncami smo pele na eni poroki, potem pa smo šle še na pico. Je prav pasal babji čvek. user posted image  je pa sina zrihtaluser posted image .

Lep pozdrav Vesnyci. Zelo lepo, da si se oglasila, seveda te nismo pozabile. Kot vedno si polna optimizma in dobrih želja za nas. Želim ti, da bi prišla čimprej na poseg, vem da se dolgo časa čaka, ena kolegica ima ta poseg jutri, ena je imela že junija (pa bo morala sedaj še na čiščenje jajčnikov). Upam, da boš kmalu spet user posted image  in oglasi se še kaj.

Tudi jaz se sedaj včasih vprašam ali sem sploh noseča, počutim se veliko bolje, slabosti so le še občasno takoj zjutraj, špika me ne več. No trebušček se počasi veča, moj user posted image pa kar naprej skače okrog mene, ker imam tako povečano oprsjeuser posted image .
Komaj čakam, da začutim brcike, to je pa nekaj najlepšega na svetu - še nekaj tednov pa bo.

Glede spola sploh ne vem kaj si bolj želim. Po eni strani bi parček, se pravi sedaj user posted image , po drugi strani imam tudi jaz sama fantovska oblačila. Kar bo pa bo, samo da bo zdravo. O imenih pa še ne razmišljava preveč.
Če katero zanima: na babycentrovi strani si lahko izračunate numerologijo za otročka na podlagi imena in priimka. 

Srečno vsem na pregledih in NS ta teden. Mene jutri čaka GP.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
8.10.2007 13:45:17   
Sandrin
Pa smo dali skozi: NUHALNO!!!
Moj user posted image  je najbolj "lažnivi" očka!!! Že en teden mi je govoril, da na žalost ne more z mano, ker ne dobi dopusta. Danes pa kar ne gre in ne gre v službo, ko že malo priganjam, da bo zamudil, pa mi pove da gre z menoj in da za nič na svetu noče tega zamuditi.user posted image user posted image user posted image

Nuhalno sem imela v Postojni pri dr. Babnikovi. Zelo je prijazna in se nam je posvetila maksimalno. Naš "črviček" meri že 5 cm, in z njim je vse v najlepšem redu. PDP so mi prestavili za dva dni, in ga imam 26.aprila. Dobili smo kup slikic (od glave do slikice, kjer so le podplati user posted image ) za konec pa je preklopila še na 3D UZ.
Bravo za G! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
8.10.2007 14:00:22   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Sandrin za dobro NS... pa za user posted image , ki te je tako lepo, nagajivo presenetil user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  sem šla pogledat pod seznam vseh nosečk user posted image  aprilčic je še vedno le 5, pa še jaz sem nekaj punc pofočkala...zgleda, da je ta moderatorka zaspala user posted image

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
8.10.2007 14:29:19   
u04111976
Vesnyca, lepo da si se nam javila. Želim ti da odpraviš nevšečnosti in čimprej user posted image . Javi se nam kaj!

Katja 271 sem videla, da je že Tasyo opisala pot. Torej če prideš iz Dolenjske kar naravnost po Mariborski cesti. Na križišču za Celjski sejem, na desni strani City center (na mestu starega Interspara, takoj pred Planetom Tuš). H&M imaš tu notri, C&A je pa kar čez cesto, tako da lahko greš vse peš, kot je rekla Tasyo - seveda, če ne boš kupila toliko da boš težko neslauser posted image  (mal heca).   Želim ti lep izlet v Celje. 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
8.10.2007 14:31:23   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: u04111976

lahko greš vse peš - seveda, če ne boš kupila toliko da boš težko neslauser posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  mal se igram user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
8.10.2007 14:40:58   
gregica74
živijo.
kljub dežju, upam, da ste lepo preživele vikend. no, mi smo praznovali moj rojstni dan user posted image , tako da smo včeraj čez cel dan nekaj jedli. ko berem vaše poste in vidim, da ste skoraj vse že opravle NS, jo jaz komaj čaka. sicer je to že to sredo, tako da upam, da čim prej mine torek in grem v sredo k dr.babnikovi. me pa zanima, tiste ki delate, za vse te preglede tako samoplačniške kot preko sociale, ali dobite bolniško za tiste ure, ko ste odsotne? ali porabite dopust?

tosja, sem jaz že prejšnji teden poslala celoten naš seznam na privat mail, pa do danes ni bilo spremembe. bo potrebno še malo počakat.

imejte se lepo in uživajte. jaz pa tečem user posted image na kosilo, ker sem že pošteno lačna user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
8.10.2007 14:57:25   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: gregica74

me pa zanima, tiste ki delate, za vse te preglede tako samoplačniške kot preko sociale, ali dobite bolniško za tiste ure, ko ste odsotne? ali porabite dopust? 

To če greš na pregled samoplačniško nima nobene zveze  z bolniško oz. urami.
Jaz sem vedno koristila B - in to cel, dan, ker so mi bile tiste tri ure za zdravnika premalo... Pa se je splačalo! user posted image

...aja - pa dober tek. user posted image

(odgovor članu gregica74)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
8.10.2007 16:00:34   
Ketrin
Zdravo!

Jaz se vsakič ko grem na kak pregled naročim popoldan po službi. Če pa ni mogoče pa takoj zjutraj po službi. In takrat vzamem plus ure, jih imam itak fullll... user posted image

Tosja, a ti ješ tele šumeče tabletke in tudi tifol? Jaz jem CentramedMami pa kalcij šumeče tablete, za magnezij pa Donat! Mislite da bi morala še te druge šumečke jesti? No, ja, saj imam v četrtek pregled, pa bomo videli izvide krvi in bo že G. povedala kaj moram in kaj ne... user posted image

Lepo popoldne želim pa se pišemo zjutraj!
Aja, sandrin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za NS!!! In user posted image , ki te je tako presenetil...user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
8.10.2007 17:32:43   
SpeliG
Vesnyca, sem ful vesela da si se spet oglasila, se večkrat spomnim na punce, ki ste začele z nami, pa smo se nekje na poti razšle. Ampak to samo zato, da se boste kmalu lahko priključile še k eni skupinici klepetulj, kot smo me.
Bomo mi že "izvohale" kje se boš priklopila, pa ti pridemo čestitat!
Ja, smo tukaj kar pozitivno naravnane, res nevem zakaj ne bi bile, sej smo v res lepem obdobju življenja, ki itak tako kratko traja. Resnično srečna, jaz res verjamem, da bo vse v redu s tabo in da je to samo mal grenka preizkušnja, ki te bo še utrdila.
Glede spola pa je nama precej vseeno, imena so okvirno v mislih, ampak nič dokončnega. Itak so nama všeč seveda sama različna imena, tako da bo treba sklenit kompromis.
Vsem ki imate te dni NS, pa srečno in uživajte v lepih rezultatih!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
8.10.2007 18:11:44   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Tosja, a ti ješ tele šumeče tabletke in tudi tifol? Jaz jem CentramedMami pa kalcij šumeče tablete, za magnezij pa Donat! Mislite da bi morala še te druge šumečke jesti? No, ja, saj imam v četrtek pregled, pa bomo videli izvide krvi in bo že G. povedala

V bistvu čutiš kaj ti manjka...tud jaz spijem na dan do 0.5 l Donata, ki pa nima tolk zelo velik Mg.
Td jaz sem nekje do 8t jedla CentramedMami +Tifol - v taprvih nevem kolk je kaj Mg not.
Sedaj pa jem samo Elevit in pijem te šumeče tablete. V bistvu nas bodo krči začeli trgat (po nogah) bolj proti koncu user posted image , kar je znak pomanjkanje Mg.
Posebej kalcija ne pijem, v Elevit je veliko vitaminov in elementov v sledovih. S šumečo tableto, pa dobim še dodatno dozo vitamina C. Pa ker je še sedaj tolk finega sadja, ga tako dobimo s sadjem in zelenjavo. pozimi bo bolj hudič... user posted image

Edino na kar bi naj bile pozorne, opozarjajo, da ne vnesemo v telo preveč vitamina A user posted image

Pa upam, da nisem zatežila, ker namen ni bil tak user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
8.10.2007 20:13:45   
tosja
Kje ste pikice? user posted image  Pod kouvtrom? user posted image

Pol pa lahko noč, pa eno bolhico za pomoč...če pa vas piči, pa me le pokličite... user posted image  user posted image  user posted image

lahko noč in sladke sanje...do jutri user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
8.10.2007 20:45:49   
barby78
Ojla!
Upam ,da še ne spite,ker že spet rabim pomoč.danes sem šla v lekarno,zaradi tega mojega kašlja in mi je dala kalcijeve tablete,pa granobil in slezov sirup.zdaj pa ne vem ali mislite,da lahko to vse jemljem.v lekarni sem povedala da sem noseča in mi je vseeno vse to dala.najbolj me skrbi glede sirupa,ampak jaz mislim,da nič ne bi smelo bit.ga bom vzela,ker ne zdržim več.kaj pa ve mislite?
Sandrin,čestitke za uspešno NS.prava srečka si ,kako te je tvoj dragi prijetno presenetil.user posted image

se čujemo,LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
8.10.2007 20:57:08   
tosja
user posted image  barby - jaz še ne spim user posted image  user posted image  user posted image

Glede sirupa - a imaš kje napisano kaj vsebuje?
Mislim, da če si ji povedala, da si user posted image  da ne sme bit sporno.
Eni sirupi so za izkašljevanje in tiste naj ne bi pil popolda oz. proti večeru, ker te potem vso noč sili na kašljanje user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
8.10.2007 21:06:50   
barby78
Ojla Tosja!
na sirupu piše samo,da vsebuje izvlečke korenine belega sleza in 0,1% natrijevega benzoata.ta sirup je pa za blažitev kašlja,ker kak se mal uležem me začne dušit,oz. me tak kašelj popade,da groza.tak da upam,da bo pomagal in da bom vsaj to noč mirno spala.
Tosja,hvala za pomoč.jaz pa sem mislila,da že spiš,ko si se prej tako lepo poslovila.se čujemo.hvala in LPuser posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
8.10.2007 21:51:27   
Sandrin
barby 78,
slezov sirup lahko brez problema vzameš, saj je na osnovi zelišč. Priporočam ti tudi sirup iz smrekovih vršičkov. Najboljši je sicer domač, ampak če ga nimaš ga lahko kupiš kar v Mercatorjevi trgovini.

Moja stara mama ima tudi recept glede kašlja; in sicer na gazo ali tetra plenico si nakapaj pogret med, to daj na prsni koš in imej čez noč na sebi. Vem, da je pocasto, ampak 100% pomaga!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
8.10.2007 22:44:23   
scorpiogirl
Ojla, punce!user posted image

še en fajn dan je bil danesuser posted image no ... razen tega, da so me ustavli taplavi ... prehitro vozilauser posted image dobrih 60€, če plačam takojuser posted image uf, pa čist brez keša že tko ... bo treba spet nekje za nuhalno najtuser posted image

no, sem se pa končno na faks uspela vpisat, da jutr lohk začnemouser posted image
pauser posted image zrihtal moj čarunalnik pa net, tko da lahko zdej čvekam tud na mojem čarunalnikuuser posted image user posted image

imejte se krasno, vas grem mal bratuser posted image

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
9.10.2007 7:13:24   
resnično srečna
pozdravljene punce...

vesnyca...hvala...ne boš verjela, ampak te velikokrat berem...in spremljam drugod na forumu....na tele pregrade sem jaz še kako besna, ker naši zdravniki res pustijo...če rata rata...če pa ne gre, je pa pač splav...ne gre jim pa očitno v glavo, da je to tudi psihični pritisk in te izkušnje niso nekaj, kar bi ženske z zadovoljstvom rade doživljale...tudi mi smo v družini izgubili enega dojenčka zaradi te traparije...

Dr. Tomaževič je super in kar drži se ga...kar se pa tiče "vez"...jih ne podpiram, ampak kadar gre pa za zdravje in moje bližnje in ljudi, ki  jih imam rada...takrat pa ni usmiljenja...jih kar izkoristim...saj veš: " Bog je najprej sebi ustvaril brado"...se vidi da sem levinja po horoskopu  in da  bolestno pazim na ljudi, ki jih imam rada...tako da ne dopuščam, da bi kdo trpel, če mu ravno ni treba...

...ti pa držim pesti, da hitro mine... da pridejo potem tiste tri user posted image in da boš kmalu gledala, kako raste tvoj trebušček...pa v bistvu....oglasi se...vse bomo imele kopico nosečniških oblek...in ni vrag, da ti kaj ne bo všeč in prav...v vsaki stvari je nekaj dobrega in jaz se vedno tolažim:" Kjer se zaprejo ena vrata, se zagotovo odprejo druga".

...ampak ker vidim, da si ti optimistka in se ne daš...le s polno paro naprej...saj veš...če si nečesa res želimo, to tudi dosežemo...in ti si tega dojenčka želiš in zaslužiš...

moji dnevi čakanja tečejo...in zdaj zdaj se ne bom več mogla slepiti, da ni tako in da bo drugče...ker me bodo enostavno postavili pred dejstvo...kupila sva Angel Sound...ampak jaz žal ne najdem srčka mojega plavalčka...očitno je res precej nerodno vgnezden...slišim pa kako se obrača in brca po vodi...in imam občutek, kot da imam v trebuhu cel ocean...vse skupaj me pomirja in uspava in zadnje dneve spim kot angel  (12 ur)...sem bila očitno potrebna spanja, saj sem prej spala največ 3 ure...

v nedeljo je moj največji otrok doživel veliko razočaranje...njegova ekipa je izgubila odločilno tekmo v košarkarskem dvoboju, on pa kot kapetan, se je seveda počutil še kako odgovornega in bruhnil na koncu v jok...ne morete si predstavljati, kaj se je dogajalo v meni...ta skoraj 15. letnik je jokal pred vsemi kot majhen otrok...pa mu ne moreš pomagati...edino objem je bil mogoč in spodbudne besede...saj ni mogel niti biti razočaran nad seboj, ker je dal veliko košev...ampak nad tem, da so izgubili in bodo sedaj igrali še pod večjim pritiskom...in če nekdo tako trdo trenira kot on, je vrag, če je odvisen od cele ekipe...

zato sem jaz srečna, da vas imam tukaj...ste kot moj spovednik, navijač in spodbujevalec...kot ekipa...polna nasvetov in dobrih želja...hvala punce, ker ste...

Sandrin...super za NS...naši moški nas znajo res presenetiti, ko najmanj pričakujemo...in zato so naši kaj ne?...

Katrin...mislim da na RR vedo za naše težave, ampak glede na to, da je že Tosja opozorila, da tudi seznamčka nosečnic  niso še popravili mislim, da so ali preveč zasedeni ali pa je tale težava mala kaplica v morje tistih problemov, ki jih imajo oni...

dovolj zaenkrat...se vam oglasim še kaj iz službe (čeprav je tam po večini kaos) ali pa potem proti večeru od doma...če me ne uspava poslušanje mojega "oceana"...

lep dan souser posted image ...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
9.10.2007 7:59:03   
Katja 271
... le kdo bi vas dohajal... tako pridne čvekice ste/smo. In to polne optimizma in pozitivnih misli. Ti naši aprilčki bodo sami dobrovoljčki. Sej veste kako pravijo - kakršna nosečnica, takšen dojenček.

u04111976 in Tasyo, hvala za obrazložitev glede CE. Mislim, da mi z vajino pomočjo ne bo težko najdt teh trgovinic.Pa glede transporta med njima tud ni dileme. Je bolj švoh stanje na TRR user posted image

gregica74, si spraševala kako je s pregledi. Jst sem do sedaj sicer imela samo 1 in NS. Tako da prvič je šlo 3 urce dopusta, na NS sem se pa naročila popoldne. Tudi v prihodnje bom poiskusila lovit popoldanske termine, saj bi rada čim več dopusta "prišparala" za porodniško.
Nekje sredi januarja sem mislna začet koristit pribl. 1 mesec dopusta (pripadajoči naslednje leto in ostanek letošnjega) potem 1 mesec bolniške (zakaj pa ne... ene koristijo vseh 9 mesecev tudi neupravičeno), potem je pa že 1 mesec porodniškega dopusta. To so moji plani, kako bo pa naš jenči narekoval, bomo pa videli.

Resnično srečna, jst pa mislm, da bi sigurno mogla najdt tud tvojega srčka. A si poskusila iskat čist dol pri sramnih dlačicah? Naš jenči leži skoraj v grmičku levo.  Pa kar na debelo namaži z mlekom za telo ali kar s kremo (je bolj prevodna). Ti kar vztrajno milimeter po milimeter, pa ga boš sigurno našla. Je slišati po kot kakšen vlakec (vuh vuh vuh) in bije zelo hitro (računaj cca 150 udarcev na minuto). Pa fajn tišina naj bo okrog tebe. Upam da ti uspe! Pa seveda močno stiskam pesti za četrtek, da bo vse OK!

Vesnyca, carica, tako lepo te je prebrat! Sem vesela, da si tak sonček! Le pridi nas še kaj pogledat. Pa naj se s tvojo pregrado vse uspešno reši in naj čas teh user posted image  mine čimhitreje!

Joj... sej bi lahko še kar tipkala, pa me čaka delo. Imejte se lepo!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.10.2007 8:29:36   
tejka**
Čao punce,
po dolgem času se vam tudi jaz javljam...vendar le z novico, da sem vas zapustila. V 10 mesecu je moji pikici nehal biti srček.
A se ne dam....upam, da se kmalu pridružim spet skupinici na tem forumu.

Bi pa prosila punce, ki so imele podobno ali enako izkušnjo, da se mi oglasijo kaj na ZS...poleg tega me pa zanima, kaj so vam rekli zdravniki, kdaj lahko spet poskusite? Meni je rekla po prvi svojiuser posted image ...mislite, da je to ok?

Vsem srečkam pa lepo user posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.10.2007 8:48:19   
Ketrin
Jutro čvekice!

Tejka, žal mi je..... user posted image user posted image user posted image  Prav je, da se ne daš, zdaj potrebuješ čas, zjoči se. Potem pa bo kmalu bolje in spet v nove boje.... Držim pestke in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, da boš čimprej user posted image !
Je pa kar nekaj punc tukaj na RR, ki smo to doživele, kar nekaj jih je dalo to izkušnjo čez pred kratkim... Mislim da so punce na forumu Spontani splav! Jaz sem tam našla mnogo tolažbe, nasvetov in odgovorov....

Srečno! Pa ne pozabi nas in se kdaj pa kdaj javi!!! user posted image user posted image

Drugače pa punce moje DOBRO JUTROOOOOO!!! user posted image

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.10.2007 9:02:28   
sasy20
Jutro!

Tejka** user posted image  žal mi je da si ti je to zgodilo. V moji prvi nosečnosti letos marca se je to zgodilo tudi meni...v desetem tednu sem mogla na abrazijo, vendar so v kliničnem ugotovilu, da je srček nehal biti že v sedmm tednu....tako da se tudi jaz nisem dala in sedaj sem srečka user posted image .  Mogla pa sem počakati saj 2 user posted image . Tudi ti le pogumno in se nam še kaj javi in boš vidla da boš kmalu srečka user posted image . Tvoj user posted image  te bo zdej čuval.  Le pogumno user posted image user posted image user posted image user posted image

Vesnyca ola lepo te je slišati, želim ti da boš čimprej odpravla te težave ki te še pestijo in da boš kmalu spet lahko srečka user posted image . Tudi tebi za serčo user posted image user posted image user posted image user posted image  pa javi se še kaj.

user posted image  za opravljene NS in GP, res sem vesela, da smo se taprave aprilčice najdle, da ne kompliciramo tako in da smo pozitivke. Ker drugače pa res samo premišljuješ lahko kaj lahko in česa ne in si skos v skrbeh...tako da ne moreš uživati. Samo take moramo ostati naprej. user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
9.10.2007 9:11:37   
Tanja555
Ojla aprilčice!

Prosim za nasvet. Sem v 14. tednu + 2 dni nosečnosti. Že kakih 10 dni imam vsak dan bolečine in krče v maternici + bel izcedek. Ginekologinja mi je rekla, da je to normalno, ker se mi širi maternica in naj pijem Magnesol (1/dan) in če bo hudo vzamem kak Spasmex. 27.9. sem bila na pregledu in je bilo vse OK!
Vseeno me skrbi, ker so krči kar hudi:(
Ali ima katera podobne težave:(

Drugače pa vas vse lepo pozdravljam in vam želim zdrave otročičke in čimprej prve brcike:)

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......