tasyo
|
Dober dan, punce! Danes sem pa spet med bolj poznimi... Sem imela toliko stvari za uredit, da mi ni zneslo prej gor pokukat. Sandrin, za nuhalno! Same lepe novičke prinašamo, je prav luštno brat. Aja, krči - ma ne vem, če so to prav krči, mene na trenutke, v določenih položajih boli predvsem na desni strani ko sam hudič, ko se namestim drugače, je bolje. Poleg tega pa imam še grozne probleme s prebavo - zaprtost je očitno za nekaj dni pozabljena, zdaj pa driskam... Je še bolj zoprno in ves čas me cel trebuh boli. A mislite da bi bilo pametno, da kakšen dan pozabim na Donat? Bom pa šla po te šumeče tablete, Tosja, sej mi lahko Mg samo koristi, mogoče bo pa bolje! Pa zdaj, ko se slabosti počasi nehujejo, bom poskusila več sadja pojest. Kar se pa belega toka tiče - jaz sem ga imela že pred nosečnostjo kar precej, sedaj pa se je samo še pojačal, ampak to je baje čist normalno. Moja G pravi, da ni glivičnega izvora in da bo treba potrpeti. No, pa sej ni sile - dnevni vložek, pa je. Je pa res, da si jih sedaj bolj pogosto menjam, da koža diha, čeprav so kao zračni in kupujem vedno le te brez plastike na spodnji strani. Tejka, žal mi je, ampak vedi, da nas je šlo kar nekaj skozi to, tako da ne obupaj in z optimizmom v nove boje! Resnično srečna, res si zelo želim, da novičke ne bodo prehude! In da donosiš tega otročička... Pa zdaj, ko vse vemo, da te lahko beremo, če nismo prijavljene, sploh ni več problema, kar večkrat se javi. Sem prepričana, da vse stiskamo pesti. In čakanja bo tudi kmalu konec... zate! No, vse, ki imate danes GP ali NS - saj že veste, čimprej poročajte, jaz pa vsem pošiljam !
|