tasyo
|
Punce. lep pozdravček! Končno imam spet net na voljo in vam lahko napišem, kako lepe novičke sva izvedela na NS. Pikica je ravno prav velika - 4.8cm, srček bije 170/min, tveganje za Downov sy. pa je takšno, kot če bi bila 10 let mlajša. Želodček ima, mehur tudi, popkovnica se je lepo videla, mali pa je skakal kot zmešan. Pa nam kazal osle - hmmmm, kaj šele bo? V glavnem, oba sva zelo zelo srečna, za spol pa mi še ni mogla natančno rečt, ker smo še premajhno. Na naslednjem GP pa upam, da bomo izvedeli - da pikolino ne bo skrival, kaj ima med nogicami. Sicer pa sem kar ok, prebava pa, drage moje, je poglavje zase tudi pri meni. Ampak se sploh ne sekiram več. Čisto vseeno je če pijem Donat, če jem semena, če jem kislo sadje - enostavno ne pomaga nič. Slabo mi je občasno še vedno, ampak se tolažim s tem, da to le pomeni, da je z našim pikecom vse v najlepšem redu... Danes sem pa žal sama, ker je moj na službeni poti - komaj čakam, da se vrne! Aja, midva sva tudi kupila Angelsound - punce, to je tko lepo, ko slišiš, kako lepo bije srček tvojemu čebelčku, tudi najbolj siv dan postane svetel in sončen. Toplo priporočam. Pa tudi očki imajo potem občutek, da je pikolino nekaj otipljivega in lažje delijo radost nosečnosti z nami... Uf, tole pa sem napisala osladno... Se opravičujem! A še katera komaj čaka, da začuti brcike - jaz sem že tako nestrpna, pa je še takooo daleč! Nič, zdaj grem pa malo pospravit, potem pa mal poležavat. Pridno božajte trebuščke!
|