|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
5.10.2007 14:03:16   
Ketrin
Ej punce, mene pa zanima kako je s to morfologijo. Kaj to pravzaprav je? Nam to dela naš G. ali se moramo spet kam naročit? Je treba plačati ali je krito iz ZZZS?

Sej nočem težit, upam da ne prehitevam, ampak sam firbec me matra user posted image  user posted image No, to sem se glih zdej spomnla, sam tolk, če katera ve....

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
5.10.2007 14:08:51   
barby78
ojla aprilčice!
da se še jaz malo oglasim.vidim,da nas je kar nekaj ki imamo težave s prebavo.
Malamalinca mislim,da sva kar na istem.jst sem tud ful napihnjena,kot bi že šla proti koncu z nosečnostjo,ampak nič ne skrivam.mi je prav všeč tako,čeprav mi marsikdo reče da se mi nič ne vidi.ne vem kam gledajo,al pa nočejo rečt.ja,pa tud jst spuščam katostrofalne,da se morata sine in dragi včasih kar umaknit iz sobeuser posted image .ampak kaj čemo,to je normalno,sploh v tem obdobju.se pa vsaj še mal nasmejimo.
Modrookica mislim da si me prepričala v Angel sound,sam da še jaz prepričam dragega.
Ketrin tudi meni so že skoraj vsi modrci pretesni,ampak moj dragi je pa zatouser posted image  in upa da bo pol tud tak ostalo.jaz seveda upam nasprotnouser posted image .
SinskaT vesela sem zate,ker si doživela res prijetno presenečenje.user posted image
Vsem ki imate danes GP ali NS pa vse naj-naj.
Se čujemo in LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
5.10.2007 17:07:48   
resnično srečna
21. teden
Plod je velik 26 centimetrov in težak približno 360 gramov. V tem tednu boste imele malce bolj podroben UZ pregled imenovan morfologija. S tem se ugotavlja pravilna rast in razvoj ploda. V kolikor ga še ne veste, vam lahko genikolog zaupa spol vašega otročka.

morfologijo vam dela vaš ginekolog...oz. pač tisti, ki je tam zadolžen za UZ...in je že v rednem zavarovanju...seveda če hodite samoplačniško, ga bo potrebno plačati...

upam, da sem malo pomagala in da bo tale post viden...se pa opravičujem zaradi nevšečnosti....jaz res hodim na internet prek mozille, ampak sem poskusila tudi prek eksplorerja pa imate ravno tako težave...

mi je prav žal...ampak res ne delam nič prepovedanega, niti nisem kaka "hekerica"

žal po mojem na RR tudi ne vidijo kake nepravilnosti...drugače bi že opozorili ali pa vsaj skušali odpraviti nevšečnosti....

danes smo dobili tudi skupne rezultate NS še po dvojnem hormonskem testu...in z našim dojenčkom je vse bp...sedaj pa čakam samo še 11.10. da mi še potrdijo, da nimam raka oz. da  je toliko časa, da lahko  malčka donosim...še 6 dni čakanja...in nimate pojma, kako se mi tole vleče...

lep vikend tistim, ki zapuščate delovna mesta...

ostale pa si gotovo čez vikend še kaj napišemo...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
5.10.2007 19:19:51   
tosja
Ketrin - ti je že resnično srečna odgovorila. Dodala bi še to, da otroka zmeri in pregleda vse organe, pa za spol je takrat baje že pravi čas. user posted image

resnično srečna - jaz te z Mozillo Firefox, brez težav preberem - brez pa ne.
Želim ti, da te izvid razveseli in vam vsem skupaj pusti zadihati.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
5.10.2007 20:13:57   
resnično srečna
hvala Tosja...tud jaz upam, da bo tale 11.10. za nas srečen dan...moj najdražji ima takrat rojstni dan in se bova kar težko smehljala na družinskem praznovanju, če nas čaka črni scenarij...ampak sedaj niti ne mislim na to...

jutri grem kupit Angel sounds...pa da vsaj še teh 5 dni uživam v poslušanju...če nam več že ne bo dano...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
5.10.2007 20:21:12   
kekec in mojca
Resnično srečna, tudi pri meni je enako kot pri Ketrin.

Danes sem tako žalostna. Brez vzroka, kar na jok mi gre. Pa bi morala biti srečna, moj user posted image je prišel domov po petih dnevih. Eh, še ko to pišem, se jočem.

Včeraj sem pogledala na nosečniški koledar in videla, da se je zame začelo že drugo trimesečje. Tega sem res vesela. In res, slabosti so vedno bolj poredke, čeprav prisotne so še.

Tale nosečnost  mineva precej hitreje, kot je prejšnja...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
5.10.2007 20:23:00   
kekec in mojca
Resnično srečna, glavo pokonci in poskusi odgnati te črne misli vstran - kolikor se le da daleč. Me ti pa tudi držimo pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
5.10.2007 21:09:57   
zolika
Spet "resnično srečna"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne morem prebrat dalje...user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
5.10.2007 21:54:57   
5erca04
Evo spet mene,pa komp. me ne zabava več nič tako da se nebom drlauser posted image ,saj se nisem. Pa kje je že to. Aja GP imam 19.10.2007 NS pa po novem 09.10.2007 tako da me lahko popraviš. Za PDP pa mislim da bom zvedela na NS,ker mi nonstop nekaj spreminjajo. Upam da to ni nič narobe.user posted image  Kako ste kaj aprilčice, meni je slabost minila imam pa mozoljeuser posted image . Nekaj gre pa spet nekaj drugega pride, najbolj važno od vsega pa je, da nimam več izcedka rjavega in mislim, no vem da bo vse OK. Katera ima PDP okrog 14 in je iz Maribora? A ste tudi ve opazile, da je veliko nosečnic? Nikoli prej jih nisem toliko opazila. Vsaj 5 jih poznam, ko bodo drugo leto zibale, to bo veselo a ne? Zelo veliko nas je in to je tudi prav. Moj že sanja o drugem pa še prvega nimama na svetuuser posted image . Nič malo sem se javla zabluzla in vas zelo lepo mozoljasto pozdravljamuser posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
6.10.2007 7:55:27   
zolika
Kaj se to spet dogaja???????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Spet lahko preberem do 1/3 strani????!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
6.10.2007 8:29:30   
zolika
Zdaj pa res nič več ne razumem !

Če sem prijavljena na RR - lahko stran preberam do 1/3 strani - če pa se odjavim pa lahko vse brez problema berem...

Kaj to pomeni???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
6.10.2007 8:49:48   
tipriga
Pozdravljene, sem našla recept, kako vse prebrati. Ne smem biti prijavljena! Bravo, jaz!!user posted image   Resnično srečna, šele zdaj prebiram kaj se ti dogaja. Močno upam, da bo resnično srečen dan in da bosta z dragim veselo praznovala!! Misli pozitivno, pa bo. Sem prepričana, da bo vse ok. Sem namreč že za kar nekaj primerov slišala, ko so imele celo nosečnost pap c, po nosečnosti pa vse ok. Pa so celi čas zganjali paniko... Mislim, da se hormonom malo zmeša v času nosečnosti in javljajo vse mogoče.

Moje slabosti so mimo. No, sej mi je bilo vsega skupaj zvečer ene parkrat slabo, pa dvakrat sem malo pluvala v wc. Še vedno mi smrdi postani kis, tako da ko pojemo kosilo, se definitivn pomije skleda od solate. Pa če ostalo leži po kuhinji do večera.

Puce, kaj se ura premakne nazaj, ne? Me malo skrbi, ker se moj mali zbuja ob 6ih, 5.30... Mu moram že sedaj malo ritem začet prestavljat, ker nimam želje po skakanju in zabavanju otroka ob pol petih zjutraj...user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
6.10.2007 9:04:13   
scorpiogirl
Dobro jutro, punceuser posted image

uf, jst pa nisem sama našla rešitve ... bomo naslednjič poskusli brat neprijavljeniuser posted image  tole z resnično srečno je en cel cigumiguuser posted image

ja, nazaj se ura premakne ... ma, jst bi spet pozabila na touser posted image  pa nam bodo spet vzeli eno uro zjutrajuser posted image  dobro, da moj user posted image  ponavadi prej vstane pa user posted image  zrihtauser posted image

Ketrin, kolikor vem, ti morfologijo dela tvoj G (zastonj ... je tko al tko dost drugih stvari konkretno za plačat), ni mi pa čist jasno, kaj naj bi to bilo ... bolj natančen UZ al kajuser posted image

imejte se krasno, gremo (deževnemu) dnevu naprotiuser posted image

(odgovor članu tipriga)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.10.2007 9:27:08   
tipriga
Morfologija je malo bolj natančen uz. Še tvoj je lahko zraven in pregleda vse: če ima srček 4 prekate, če so ledvičke delujoče, če je mehur zaprt,... Vse to se takrat super vidi. In pa seveda, koliko je dete veliko. Zraven ti vse lepo razloži. Tako da gre res samo za bolj podroben pregled ploda. Ponavadi se tudi takrat res vidi spol otročka.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
6.10.2007 9:50:57   
zolika
Ojla...mislim, da se ura premakne zadnji vikend v oktobru iz sobote na nedeljo!

Če sem si prav zapomnila...

Zdaj vem tudi, da moram brat neprijavljena - ker le tako lahko preberem! fora!user posted image

(odgovor članu majazmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.10.2007 11:08:01   
barby78
Ojla aprilčice!
Jaz pa vas prosim za en nasvet,če mi lahko katera pomaga bi bila zares vesela.Ne vem kako naj umirim kašelj,saj ne upam vzeti nobenih zdravil za pomirjanje.vse mišice me že bolijo od tega napenjanja,pa še spala nisem skoraj nič,že 2 noči.takoj ko se uležem me začne žgečkat v grlu in pol tako celo noč.ne vem kaj naj.me najbolj skrbi,da bi to kaj vplivalo na našo pikico.prosim,za kakšen nasvet.lp

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
6.10.2007 11:14:53   
matejka ..
barby78 ko sem jaz imela virozo so mi v lekarni rakli da lahko lekadol plus c - to so praški za popit, ostalo so mi odsvetovali, če se ti ne popravi pa obišči zdravnika.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
6.10.2007 12:08:55   
barby78
matejka hvala za nasvet,bom poskusila.če pa ne bo bolje,bom pa res morala stopiti do zdravnikauser posted image .LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu matejka ..)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
6.10.2007 13:07:44   
tosja
user posted image  Pozdravljene!

Vidim, da so se spet pojavile težave user posted image  user posted image  user posted image

Včeraj sem celo Ketrin odpisala glede morfologije - danes pa mojga posta ni nikjer user posted image

Danes je tak dolgočasen dan...bom šla počasi spet v ležeči položaj...saj bo minil - upam!!! user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
6.10.2007 13:43:52   
scorpiogirl
Barby, granobil tablete lahko za kašelj, ti jih bodo tudi v lekarni dale, če poveš, da si noseča. Sicer ti pa v lekarni morajo svetovat, kaj lahko, zato so tamuser posted image
drugače pa baje pomaga tudi, če karameliziraš sladkor, pa mu dodaš med in žajbelj ... samo z žajbljem ne pretiravatuser posted image
upam, da ti kaj pomaga

uf, sm crknjena ... zdej pa še na piknik ... upam, da v Logatcu ni dežjauser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
6.10.2007 16:37:54   
tasyo
Punce. lep pozdravček!
Končno imam spet net na voljo in vam lahko napišem, kako lepe novičke sva izvedela na NS. Pikica je ravno prav velika - 4.8cm, srček bije 170/min, tveganje za Downov sy. pa je takšno, kot če bi bila 10 let mlajša. user posted image user posted image user posted image  Želodček ima, mehur tudi, popkovnica se je lepo videla, mali pa je skakal kot zmešan. Pa nam kazal osle - hmmmm, kaj šele bo?user posted image  V glavnem, oba sva zelo zelo srečna, za spol pa mi še ni mogla natančno rečt, ker smo še premajhno. Na naslednjem GP pa upam, da bomo izvedeli - da pikolino ne bo skrival, kaj ima med nogicami.

Sicer pa sem kar ok, prebava pa, drage moje, je poglavje zase tudi pri meni. Ampak se sploh ne sekiram več. Čisto vseeno je če pijem Donat, če jem semena, če jem kislo sadje - enostavno ne pomaga nič. Slabo mi je občasno še vedno, ampak se tolažim s tem, da to le pomeni, da je z našim pikecom vse v najlepšem redu...

Danes sem pa žal sama, ker je moj na službeni poti - komaj čakam, da se vrne!

Aja, midva sva tudi kupila Angelsound - punce, to je tko lepo, ko slišiš, kako lepo bije srček tvojemu čebelčku, tudi najbolj siv dan postane svetel in sončen. Toplo priporočam. Pa tudi očki imajo potem občutek, da je pikolino nekaj otipljivega in lažje delijo radost nosečnosti z nami... Uf, tole pa sem napisala osladno... Se opravičujem!
A še katera komaj čaka, da začuti brcike - jaz sem že tako nestrpna, pa je še takooo daleč!

Nič, zdaj grem pa malo pospravit, potem pa mal poležavat. Pridno božajte trebuščke!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
6.10.2007 16:52:05   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Aja, midva sva tudi kupila Angelsound - punce, to je tko lepo, ko slišiš, kako lepo bije srček tvojemu čebelčku, tudi najbolj siv dan postane svetel in sončen. Toplo priporočam. Pa tudi očki imajo potem občutek, da je pikolino nekaj otipljivega in lažje delijo radost nosečnosti z nami... Uf, tole pa sem napisala osladno... Se opravičujem!

user posted image user posted image user posted image nisi osladna, sam user posted image user posted image user posted image user posted image Tud mi2 poslušava vsak dan in se čudiva user posted image

Pa čestitke za NS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
6.10.2007 16:56:14   
tasyo
Hvla, Tosja! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
6.10.2007 19:17:37   
jooly
AngelSound... punce, če katera rabi aparatek za poslušanje gibov in srčka, naj mi javi na ZS. Je praktično nerabljen (2-3x), lahko pošljem tudi slikce. Zraven je vse, kar spada - slušalke, kabel za snemanje, aparatek, navodila, garancija... Nov stane 69,65 €, jaz ga dam za 30 €. Gre za točno tale izdelek.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
6.10.2007 20:45:54   
barby78
jolly,me zanima,če še imaš angel sound,pa če je vse vredu z njim al zakaj ga prodajaš?pol bi si ga jaz kar rezervirala,če še nisem prepozna.javi mi

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......