|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
6.10.2007 21:07:59   
barby78
Oprosti jooly,ker sem prej napisala narobe tvoj vzdevek.je bila brzina.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
6.10.2007 23:03:52   
Sandrin
Drage aprilčice.
jaz že odštevam ure do NS. Komaj čakam. Samo moj user posted image  ne more zraven, ker ne more dobit dopusta user posted image user posted image

Nekaj mi povejte. Si želite user posted image  ali user posted image ? Pa nikar ne recite, da vam je vseeno, ker nekje v podzavesti je vedno prisotna neka želja!
jaz sem si v prvi nosečnosti želela fantka, in sem na koncu ostala z dolgim nosom user posted image
Zdaj pa si po eni strani želim fantka, da bi imela parček. Ma po drugi strani pa bi se naša pupa verjetno bolj razumela s user posted image . Pa še vse kiklce in take in drugačne cunce bi lahko ponosila. Le kam naj dam vse rozaste hlačke, vse čipkaste majčke in kiklce, če bom mela user posted image ??

Že kaj razmišljate o imenih. Jaz že pridno berem Leksikon imen.
Trenutno mi je najbolj všeč ime Jani. To ime pa ima tudi zgodbico. Johanan (slovensko Janez) ima pomen "Bog je milostljiv" in prvotno so to ime dajali v zahvalo Bogu, ki jim je dal dolgo pričakovanega otroka. Čeprav nisem verna, pa mi je vseeno to lepo. In naš user posted image  je po dveh ss, zagotovo dolgo pričakovan. Ker pa se mi zdi Janez za te čase malček staromodno ime, sem izbrala Jani. No, sicer pa je do aprila še daleč in še veliko imen mi bo všeč. user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
6.10.2007 23:08:39   
Naša črtica koraka
No, pa gre sobota h koncu ... pa kdo vrti ta čas?! Saj še nisem vse pospravila in zlikala ... res je, da smo imeli obiske, pa to ni za verjet, je že tako pozno, pa še oktober je, mokro listje po tleh še malo pa bo november, pa ...
kaj morem vsako leto se mi dogaja isto. Vedno znova se čudim; kaj je že jesen?!

In potem berem na RR - pa saj ne morem vsega sledit - punce, neusmiljne ste z nami, ki nismo ažurne user posted image .

Kar pomešam kdo je bil na NS, koda špika ... in ko odprem, da napišem kakšno spodbudno besedico - evo ni več nicka, pa kako se ga napiše, pa al je res ona, kje je že pisalo. Bom morala pridneje prebirat RR, ampak te dni se mučim s PRIŠLEKI, joj noter paseš, je pa čez 1000 strani, diham na 867 strani ...

Uf, tečem, mali joka - hude sanje? lulat?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
7.10.2007 9:14:57   
barby78
Ojla aprilčice!
a še spite?saj je prav.jaz pa že kuham,ker pride tašča na kosilo.
Sandrin,medve imava enake probleme.ker je 1.sin.sem tudi razmišljala,kako bom porabila njegove cunje,če bo punčka,čeprav si jo želim.no pa smo na NS izvedeli,da bouser posted image .in zdaj že gledam ta punčkasta oblačila.so tak luškana.če boš pa ti imela fantka,bova lahk pa kr zamenjali.mislim cunje! ha-hauser posted image .
Pa LP vsemuser posted image in čim lepše preživite današnji dan.

P.S. sem pozabila povedat,da mi je včeraj dragi v H&M kupil dvoje nosečniških hlač.sem bila ful vesela,ker se mi tak fajn vidi trebušček v tistih hlačah.žametke imajo v akciji,za 30 eurov,in so res dobre,tak da se kar splača!

PA-PAuser posted image user posted image user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
7.10.2007 9:55:04   
Sandrin
Barby 78, za cunjce velja - bova menjali user posted image

Kje pa si kupila hlače?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
7.10.2007 11:50:14   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin

Že kaj razmišljate o imenih.

user posted image  ja, seveda user posted image  user posted image  user posted image

Jaz že pridno berem Leksikon imen.

To je prav naslov? Leksikon imen? Me res zanima, če ga je možno dobit v knjižnici.
V UK imajo eno debelo bukvo, ki pa je žal ne sposodijo, si jo lahk sam tam prebereš user posted image
Ker si želim imena, ki so nama všeč pogledat KAJ pomenijo. Ena imena imajo res grozljiv pomen user posted image , pa bi rada prej pogledala.user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
7.10.2007 15:57:24   
Sandrin
Janez Keber: Leksikon imen; Mohorjeva družba, 2001

V naši knjižnjici imajo kar 5 knjig, jih je pa ful težko dobit.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
7.10.2007 15:59:26   
Naša črtica koraka
user posted image  sem včeraj zaspala z malim user posted image , kar zmanjkallo me je ...

skratka, včeraj sem hotela povedati, da sem v petek začutila prvo brciko!

Celo soboto sem potem še "prisluškovala", pa ni bilo nič ... današnji dan pa še ni končan user posted image . Res sem bila vesela te brcike, ker zadnje dni imam občutek, ko da nisem nosečka ... kar se tiče bušita, še dobro da imam zizike, ki drugače pravijo user posted image

jutri pa je zame pomemben dan, imam pregled pri G, huuuuh, kooomaj čaaaakam. Kakšen čas se sekiram in mislim trapasto, potem pa me mine in spet mislim pozitivno, pa saj bo ok, vse bo ok, to so le hormončki, kajne punce, zaradi hormončkov sem taka gor-dol po razpoloženju?

Lep dan vsem!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
7.10.2007 18:58:02   
modrookica
Hoj aprilčice!
Kako ste kaj? Kako hitro mine vikend a ne? Meni kar prehitro, to je gotovo zato ker imam moža doma, čez teden ko ga ni, se mi pa toooook vleče. In danes me je celo peljal na kosilo v kitajsko restavracijo :))Pravi cukrček :)

Drugače pa vidim, da ste se pogovarjale o imenih in spolu otročka. Jst pričakujem prvega otročka in če sem iskrena mi je trenutno najbolj važno da bo zdrav, pa kar bo. Čeprav si mogoče malo bolj želim punčko, moj pa seveda fantka :)). Bomo čet 3 tedne izvedeli kaj bo :) O imenih sva pa že ful razmišljala in če bo punčka bo Lana, čeprav opažam, da jih je zadnje čase že ful, ampak to ime se nama je obema ful usedlo :), če bo pa fantek bo pa Luka.

Naša četica koraka - kar se tiče razpoloženja pa se tudi meni zgodi da ful niha, včeraj sem kar na lepem ful jokala - cel teden mojga po cele dneve ni bilo doma in še včeraj je delal dlje kot je rekel in potem ko je prišel domov so se mi kar solze ulile in sploh niso nehale. Kr neki :))) Še dobro da imamo izgovor :)
Aja še neki me zanima, Kako dolgo si že noseča, da si že začutila prvo brciko? Jst komaj čakam ta trenutek pa bom verjetno še kar nekaj časa čakala :)

lep pozdravček vsem in prijeten večer.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
7.10.2007 19:21:47   
kekec in mojca
V drugi nosečnosti se brcike čutijo dosti hitreje, kot v prvi. Sama sem v prvi začutila prve brcike šele v 18. tednu.

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
7.10.2007 20:25:10   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin

Janez Keber: Leksikon imen; Mohorjeva družba, 2001

user posted image  user posted image  user posted image  Hvala, Sandrin! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
7.10.2007 20:37:41   
barby78
OJ!
Sandrin,hlače sem kupila v H&M-u v Celju.mislim pa,da jih imajo po takšni ceni v vseh H&M-ovih trgovinah po Sloveniji.

LP,Barby78

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
8.10.2007 4:17:17   
tasyo
Evo, spet ponočujem. Danes me je prebudila bolečina v predelu desnega jajčnika, pa ne vem, ali je krivo raztezanje maternice po brazgotini od slepiča, ali je prebava... Da ne omenjam dejstva, da sem se zbudila iz sanj, ker sem sanjala, da sem začela krvavet... Groza!!!!
Sej poskušam vse grde misli odgnat, sam na trenutke, ko te vse boli, je kar težko. Če ne bi bil krut ponedeljek, bi gotovo zbudila mojega in šla poslušat srček najine pikice, tako pa bom zdržala še par uric in pustila, da se naspi. Pol pa gasa na angelsound...

Se vidi, da je bil včeraj lepši dan kot sobota - je tudi največje čvekice potegnilo ven, na zrak... Tile vikendi res hitro minejo, kajne? Jaz imam vedno polno načrtov, akj vse bom postorila, potem pa polovica ostane neizpolnjena, vedno pride kaj vmes.

Hmmm, kaj si želimo? Moj definitivno punčko, če sem čist odkrita, malo tudi sama navijam zanjo, vendar ker je tole naše dete tako zelo težko pričakovano, si predvsem želim, da bi bilo vse v redu, pa naj bo fant ali punčka. Imena imava pa v grobem že izbrana, ampak bova vseeno še kdaj prelistala knjigico imen, mogoče se pa še premisliva... In ne boste verjele, večje težave imava pri izboru za deklico. Ker je ime, ki nama je najbolj všeč, dala moja dobra prijateljica svoji hčeri. Sej sva rekla, da se na to ne bova ozirala, ker potem lahko tričetrt imen, ki se nama dopadejo, kar črtava, ampak vseeno bo malo čudno. Tako da bomo videli... Najprej morava izvedet, kaj sploh pričakujemo!

Vsem, ki imate danes NS ali GP želim veliko lepih slikic in dobrih novičk!!!

Zdej sem spila še donat, pa grem poskusit še mal spat, čeprav bolečina kar ne popusti. Upam res, da je vse ok... Se javim dopoldan!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
8.10.2007 7:02:31   
sasy20
Dobro jutro!

Tasyo bogica nisi mogla spat....groza a ne ko te vedno kaj prebudi iz sna in potem ne moreš nazaj zaspat....to se dogaja tudi meni....Tudi jaz sem včeraj zvečer čutila neko čudno zbadanje kar mislim da se maternica širi..no saj tako sem prebrala, da bomo sedaj čutile zbadanje ker se maternica širi...Upam da je res to to.
V soboto smo bili v Avstriji in sem dobila dve ful lepi tuniki in hlače...pa se mi ni zdelo drago..hlače 34 € in majica 24 €. Sicer cen pri nas ne vem...vem pa da imajo ful velik izbire. Aja kupovala sem v C&A. Pa kakšne lepe cotke imajo za male pikice...joj me je kr prijelo da bi kej kupla samo potem nisva nič le en tak mali povšterček kot plišasta igračka...tak cortk...tok malo za dušo...

Vse ki imate danes NS ali GP želim vse ok in poročajte. Sedaj pa šibam hitro kavico spit pa zajtrk pojest.
Papa

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
8.10.2007 8:03:09   
Katja 271
Dobro jutro!
Ste preživele lep vikend? Meni je v soboto prav pasalo tako muhasto vreme, da sem lahko kaj po stanovanju postorila, pa izležavala po kavču. No, nedeljo smo pa že izkoristili za sprehajanje po sončku.

Tasyo, revčka, a take hude bolečine te mučijo? Pravijo da za krče pomaga magnezij.

Punce, dejte mi pomagat, jst bi šla čez teden tud v CE v H&M ali pa C&A po kakšne hlače, pa ne vem kje sta ti trgovini?! A mi lahko približno opišete? Hvala.

No, naj vam ta dolgi ponedeljek hitro mine! Vsem pa same krasne novičke na NS in GP!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
8.10.2007 8:31:33   
u04111976
Katja 271, sem iz Celja. Povej od kod prideš, pa ti bom opisla točno pot.

Lp, Urša

Pošiljam sončke vsem user posted image !

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
8.10.2007 8:50:28   
barby78
Morgen aprilčice!user posted image
Pa smo se spet zbudile v eno krasno,toda hladno,sončno jutro.a kaj,ko nas je večina samih,pa se nimamo s kom stiskat.prejle sem še tamalega v šolo peljala...
no,ampak moram priznat,da včasih pa tud paše da sem čisto sama.mam vsaj mal časa zase.pa dopoldan itak hitro mine.zdajle pa hitro pospravit,pol pa mal počivat.
LP vsem souser posted image .

P.S. Mene pa še kar ta kašelj muči,me že v prsih tak boli.za znoret.

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
8.10.2007 8:53:49   
Katja 271
u04111976, prišla bom iz Dolenjskega konca. V CE vem kje je tisti veliki trgovski center, kjer je Tuš pa Merkur. A je to tam kje?
Ej, super si, hvala vnaprej za smernice!user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
8.10.2007 9:05:35   
tasyo
Katja, točno tam v tistem velikel šoping centru, ampak pred Tušem, pri šparu. Eno križišče prej not zaviješ. C&A je pa tudi tam, samo na drugi strani ceste, tik ob glavni, koboš not zavijala, ga sigurno ne boš zgrešila. Pol se pa brez problema peš sam čez cesto odpraviš...

No, moje bolečine so bile izgleda mešanica prebavnih motenj in širjenja maternice - mam baje tam, kjer sem bila slepič operirana kar veliko zarastlin... Okoli šestih sem nato le zaspala. Zdaj je pa mimo... Hvala bogu!

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
8.10.2007 9:31:28   
Ketrin
Dobro jutro drage moje.

Hvala za odgovore glede morfologije.

Vsem, ki imate danes preglede user posted image user posted image  in nestrpno pričakujemo vaše lepe zgodbice... user posted image

Tasyo, čestitke za NS! Kako lepo!!! Žal mi je da te mučijo bolečine in nespečnost...ampak to spada zraven, to dobimo v paketku user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo spet en teden starejši....Jeeeee! user posted image  Punce a veste, da bomo čez en mesec že čutile dojenčka! Joj, kolk mora bit šele to lepo doživetje.... user posted image

Drugače pa midva že imava izbrano ime za punčko. Za fantka pa še izbirava, pa saj je še veliko časa! user posted image  Glede želja pa: jaz bi imela par. Tko da mi je zdaj za prvega user posted image  vseeno. Vsak bi imel svoj čar. Punčka z raza kiklcami, fantek pa s skejtarskimi kavbojkami user posted image  Tko da, nama je vseeno. Mogoče ko si drugič ali več user posted image  pa že imaš neke želje... Mi ki smo v prvo user posted image , si po moje želimo samo dojenčka, naj bo roza ali plav.... Ne punce?

No, lep ponedeljek želim. Papa

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
8.10.2007 11:54:29   
Mamacebela
Pozdravljene so nosečkiceuser posted image !

Ah sem si kar malo odahnila ko sem prišla nazaj na naš forumček, ki kar žari od pozitivnih misliuser posted image user posted image user posted image .
Nekje znajo tako zamorit, da ti čisto pokvarijo dan. Tako, da kar tako pridno naprej;)

Mi pa komaj cakamo na sredo ko imamo NS.

Glede branja foruma pa, jaz ga običajno berem neprijavljena in nisem imela se nikoli problemov glede mešanje nickov ali kaj podobnega.

Lep sočni pozdrav!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
8.10.2007 12:07:47   
Anonimen
Čao nosečke moje user posted image .

Po dolgem času sem si rekla, da je že čas, da se kaj javim in ker sem seveda v službi sem si naredila enouser posted image  in res vzela čas, da vam kaj lepega napišem.

Najprej en lep pozdravček vsem aprilčicam, "ta stare" aprilčice se me še spomnite, vsem novo došlim aprilčicam pa seveda čestitke user posted image .

Naj povem, da sem zelo zelo vesela, ker ste tako pozitivne in prav je tako. Ker z negativno energijo si samo še kaj navlečete. Presrečna sem za vaše izvide NS, super super, kar veselite se in jaz se veselim z vami. Za vse tiste s kakršnimi koli problemčki, posebaj ti Resnično Srečna pa držim pesti in verjamem da vas bo moj user posted image  čuval!!!!
Vsekakor pa ne pozabite, da se morate čuvati, še posebaj v teh hladnih dneh ki prihajajo, ja ja ja ja, sej vem da sem k ena mamca in si mislite, a še ti nam boš "težila in ste takšne user posted image ...hahahahahahauser posted image user posted image .
Vsak dan vas prebiram, pa sem si že 100000x rekla, da zdej pa dost, ampak enostavno ne morem. Moram biti na tekočem kaj se z vami dogaja. Res je težko z vami začeti pot in nekje na pol poti le to končati, kr nekiuser posted image ...in tudi ko si predstavljam, ko bom naslednjič nosečka in se pridružim npr. "septemberke 2008", kako se bom sploh ujela tam, če so moje misli pri aprilčlicah, ker dobesedno poznam zgodbo od vsake aprilčice. No sej vem da ste razumele kaj sem hotla povedat, hahahaha.

Drugače jaz sem ok, prejšnji teden sem že dobila prvo user posted image  po abraziji in sem jo bila še kako vesela. Ja ja, sej vem da se zdej sprašujete, kaj je že to?!?!?! user posted image hihihihi. No in seveda sem bila po abraziji že na pregledu in imam srčasto maternico+malo pregrado (to smo vedli že prej, pa so me dali vseeno zanositi, sej veste kakšno je naše zdravstvo user posted image , pa probimo če gre, no comment), tako da komaj čakam konec oktobra da dobim ta drugo user posted image  ko bom morala na ginekološko k prof.Tomaževiču na UZ in slikanje maternice, da oceni ali je za operacijo-histeroskopijo in seveda srčno upam da mi bodo naredili poseg. Naj pa še povem, da so za operacijo čakalne vrste do 8.mesecev, ampak na žalost oz. mojo srečo ima moja familija veze pri prof.Tomaževiču in bi bla na vrsto takoj. Na žalost se da danes z vezami narediti veliko več, pa mi ni to prav nič všeč, da bi si katerakoli mislila poglej jo tole, z vezami prišla tako hitro, ampak kaj naj, a naj čakam 1.leto, uffff. Potem pa pravijo imejte otroke, ja kako pa. A sem se zdej mal razpizdla a ne user posted image ....hahahaha....no sej nisem zdej hotla o men pisat, ampak sam tko da veste kaj je morebiten vzrok, da sem vas prehitro zapustila in upam da vas nisem kakorkoli zamorila, ni bil moj namen.

Vi pa glejte, da boste še naprej pridne, pisale POZITIVNE POSTE in le glejte, da boste tole našo Tosjo na koncu nagradile, ker je res pridna in se potrudi in ustreže vsaki želji glede seznamčka, pridna naša punca user posted image .

Ufffff, sem se namatrala s temi smajliji, glejte da boste to znale cenit, hahahahaha user posted image .

Tako, toliko za sedaj, upam da sem vam kaj polepšala tale ponedeljek in se zagotovo še kaj javim.

Vaša Vesnauser posted image

p.s.- RESNIČNO SREČNA...tebi pa ena rožica da se bo vse izteklo pozitivno user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 8.10.2007 12:10:58 >

(odgovor članu Ketrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
8.10.2007 12:08:22   
Ketrin
O, madona! Jaz sem bila pa zdaj neprijavljena in sem šele zdaj prebrala tvojo zgodbo resnično srečna!

Pa saj ne morem verjeti, da to nisem prej mogla prebrat, tako mi je žal, saj vem, da ti ne bi mogla ne vem kako pomagati, ampak vseeno!

V glavnem držim vse pestke, tudi na nogah, da bo v četrtek vse ok. Ena moja prijateljica je imela v prvi nosečnosti podobno zgodbbo, tale pap in odščip in to.... Pa je bilo potem vse OK, rodila zdravo deklico in tudi zdaj je vse OK! Tko da ne dvomim, da bo četrtek srečen dan in bo vse super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hej punce! Pa kam čmo mi sporočit tole bedno napako, ki se dogaja na našem forumu? Komu čemo prijaviti tole.... To je prav neumno in predolgo že traja.... Resnično srečna ni nič kriva, me imamo preglavice in težave in se nehote kregamo nanjo.... Ubožica! user posted image  No zdej sem sem raznežnila in obenem razjezila.... user posted image

Skratka nekam je treba konkratno prijaviti to napako, pa ne vem kam....

(odgovor članu Mamacebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
8.10.2007 12:17:09   
Ketrin
Ej, Vesnyca!user posted image
Prav res si se nam javila in napisala doooooog post, opremljen z luškanimi smiliji.... user posted image Pa ti si super!!!user posted image

Sem sigurna, da te ni nobena pozabila, no jaz te nisem in "ta stare" aprilčice tud ne, a ne punce??? user posted image user posted image

Pa ti boš itak vedno naša, ko boš pri septembrkah ali kje drugje, se boš pač še z nami pogovarjala in tudi dobivala, ne? Prvič, ko se zmenimo za en zmenek, boš šla seveda z nami.... Ha, a je prov?user posted image

Pa ko bomo imele dojenčke tudi. Ti boš z bušijem, me pa s štručkami, ne punce?

Pridna bodi in seveda nas beri in še bolj pomembno: javi se večkrat, da vidimo kako ti gre.....

Veš, jaz se tudi javljam pri junijka2007, ker sem včasih tja spadala, pa me niso pozabile...in zdaj imamo že vse user posted image  in mi pomagajo in delijo svoje izkušnje ko so bile user posted image ! Tko da .... go for it!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
8.10.2007 12:26:49   
tasyo
Vesnyca! Kako sem vesela, da si se javila. In tudi zato, ker kljub vsemu nosiš lepe novičke - te male mehanske ovire se dajo odstraniti, tako da boš kmalu srečka nosečka! In seveda ostani z nami in čvekaj, tudi na naše zmenke te povabimo, brez skrbi - te ne moremo kar tako pozabiti...user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......