Anonimen
|
Čao nosečke moje . Po dolgem času sem si rekla, da je že čas, da se kaj javim in ker sem seveda v službi sem si naredila eno in res vzela čas, da vam kaj lepega napišem. Najprej en lep pozdravček vsem aprilčicam, "ta stare" aprilčice se me še spomnite, vsem novo došlim aprilčicam pa seveda čestitke . Naj povem, da sem zelo zelo vesela, ker ste tako pozitivne in prav je tako. Ker z negativno energijo si samo še kaj navlečete. Presrečna sem za vaše izvide NS, super super, kar veselite se in jaz se veselim z vami. Za vse tiste s kakršnimi koli problemčki, posebaj ti Resnično Srečna pa držim pesti in verjamem da vas bo moj čuval!!!! Vsekakor pa ne pozabite, da se morate čuvati, še posebaj v teh hladnih dneh ki prihajajo, ja ja ja ja, sej vem da sem k ena mamca in si mislite, a še ti nam boš "težila in ste takšne ...hahahahahaha . Vsak dan vas prebiram, pa sem si že 100000x rekla, da zdej pa dost, ampak enostavno ne morem. Moram biti na tekočem kaj se z vami dogaja. Res je težko z vami začeti pot in nekje na pol poti le to končati, kr neki ...in tudi ko si predstavljam, ko bom naslednjič nosečka in se pridružim npr. "septemberke 2008", kako se bom sploh ujela tam, če so moje misli pri aprilčlicah, ker dobesedno poznam zgodbo od vsake aprilčice. No sej vem da ste razumele kaj sem hotla povedat, hahahaha. Drugače jaz sem ok, prejšnji teden sem že dobila prvo po abraziji in sem jo bila še kako vesela. Ja ja, sej vem da se zdej sprašujete, kaj je že to?!?!?! hihihihi. No in seveda sem bila po abraziji že na pregledu in imam srčasto maternico+malo pregrado (to smo vedli že prej, pa so me dali vseeno zanositi, sej veste kakšno je naše zdravstvo , pa probimo če gre, no comment), tako da komaj čakam konec oktobra da dobim ta drugo ko bom morala na ginekološko k prof.Tomaževiču na UZ in slikanje maternice, da oceni ali je za operacijo-histeroskopijo in seveda srčno upam da mi bodo naredili poseg. Naj pa še povem, da so za operacijo čakalne vrste do 8.mesecev, ampak na žalost oz. mojo srečo ima moja familija veze pri prof.Tomaževiču in bi bla na vrsto takoj. Na žalost se da danes z vezami narediti veliko več, pa mi ni to prav nič všeč, da bi si katerakoli mislila poglej jo tole, z vezami prišla tako hitro, ampak kaj naj, a naj čakam 1.leto, uffff. Potem pa pravijo imejte otroke, ja kako pa. A sem se zdej mal razpizdla a ne ....hahahaha....no sej nisem zdej hotla o men pisat, ampak sam tko da veste kaj je morebiten vzrok, da sem vas prehitro zapustila in upam da vas nisem kakorkoli zamorila, ni bil moj namen. Vi pa glejte, da boste še naprej pridne, pisale POZITIVNE POSTE in le glejte, da boste tole našo Tosjo na koncu nagradile, ker je res pridna in se potrudi in ustreže vsaki želji glede seznamčka, pridna naša punca . Ufffff, sem se namatrala s temi smajliji, glejte da boste to znale cenit, hahahahaha . Tako, toliko za sedaj, upam da sem vam kaj polepšala tale ponedeljek in se zagotovo še kaj javim. Vaša Vesna p.s.- RESNIČNO SREČNA...tebi pa ena rožica da se bo vse izteklo pozitivno
< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 8.10.2007 12:10:58 >
|