|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
5.10.2007 8:22:11   
zolika
Dobro jutro dekleta...nekaj časa že nisem nič napisala - samo berem SUPER novičke iz NS! user posted image user posted image user posted image  BRAVO za naše user posted image !

Iz dneva v dan so večji - a ni to SUPER?!

Sicer pa smo se danes ponovno zbudili v megleno jutro...ampak kaj hočemo - saj bo kmalu posijalno sonce - baje bo do 24 stopinj?!???! Bomo vidli...

Drugače pa je slabost pri nas še vedno prisotna...se mi zdi da ne vem kako bo ko bo (če bo ) izginila???? user posted image

Nič frajlice...grem se rihtat in na delo!

lep dan!

PETEK JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
5.10.2007 8:47:09   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Kaa

Tosja, svaka čast za seznam. kaj bi me brez tebe?! user posted image

Hvala, hvala user posted image

Imam vprašanje zate - glede na to, da imaš predviden kraj poroda Feldbach in G dr.Miglarja me zanima kdaj (v katerem tednu nosečnosti) je potrebno it k njemu na pregled oz. pogovor  user posted image
Tudi jaz se vedno bolj nagibam, da bi rodila v Feldbachu in bi rada stopila v stik s tem G, pa ne vem kdaj je najbolj primeren čas.

Glede poroda mislim, da hodijo na posvet med 6 in 7 mesecem. user posted image  Ti pa priporočam, da greš k njemu na morfologijo med 20 in 23t, da ga spoznaš... user posted image  Moj predlog. Boš pa navdušena - ti zagotavljam, pa sploh nočem bit neka reklama. Sam je res fajn zdravnik...v Feldbachu pa user posted image  Njihovo stran si si že pogledala?

Kaj drugač hodiš h G v Mb?

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
5.10.2007 8:48:40   
tosja
Vse računalniške frikice: user posted image  user posted image  user posted image  
A je možno prpopat link ene stare revije oz intervju v njej??? user posted image

Kakoooooooooooooooooooooo???

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
5.10.2007 9:13:32   
NiLe
Jutrooo punce, upam, da se tale megla hitro razkadi in da bo lep dan, kljub slabim napovedim.

Tosja, da pripoš link pritisni predzadnjo ikonco v zgornji vrstici (taka žogica in še en znak) in prekopiraj link, ki ga želiš dati gor. 

Grem na čajčka. Lepo se imejte.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
5.10.2007 9:51:55   
tosja
user posted image Hvala, NiLe - pa mi vseeno ne gre user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
5.10.2007 9:58:49   
Kaa
Hvala Tosja! user posted image

Osebnega G imam na Ptuju (dr.Lukman).

Glede Feldbacha slišim same pohvale, zato sem vedno bolj prepričana, da bom šla rodit tja.
In tudi dr. Miglar je baje zakon!

Torej se bom naročila k njemu na morfologijo in se dogovorila za naprej.

Kje pa ima ordinacijo?

LP

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
5.10.2007 10:05:48   
u04111976
Sem vse napisala, pa me je vrglo ven - pa še enkrat:

včeraj smo imeli NS, vse je vredu, veliki smo 6,59cm, utrip normalen 160, smo slišali srček. Za spol je pogledala in rekla da njen uč vidi 80% da bo user posted image .

Dobila sem tudi 2.izvid toxe, vrednosti niso narasle, vendar bomo postopek ponuvili čez 14 dni. Pozanimali smo se o najbolj črnem scenariju, pa ne bom o tem.

Tosja ti si res ena taka pridna čebelica! Vse pohvale!  Po NS imam po novem PDP 14.4.2008. Hvala

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
5.10.2007 10:48:09   
Ketrin
Hej frajle!

Danes pa je enih postov, kako lušto.... user posted image

Sploh ne vem kako naj vse odgovorim....

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse dobre rezultate. Pa me in naši user posted image  smo neverjeten tim, kok dobrrrrrrrrr!!!!user posted image

SK77 ti si spraševala za utrip srčka. Naš pikolinček je imel v sredo tudi počasen utrio 149. Ampak je to na spodnji meji normale, tko da je dr. Babnikova rekla da nič bat. Pa ni počival ali spal, ampak je veselo telovadil.... Jaz pravim, da je imel slab dan.... user posted image  Jaz se strinjam s puncami, ki pravijo: če zdravniki rečejo da je OK, je OK! user posted image

Potem Barby: me veseli, da sem ti pomagala.... Super da ste našli in še bolj super za rezultate.... user posted image

Potem glede naročanja k dr. Babnik. Jaz sem klicala na centralno številko in so me pač naročili k dr. Babnikovi. Punce, po moje pokličite tja in povejte kaj bi rade. Sestre so super prijazne in po moje vam bodo vse povedale.... lahko pogledate tudi tukaj www.neplodnost.com

Tosja, a ne gre tako, da počrniš link, daš z desno tipko miške copy nato pa isto z desno tipko miške paste tja kamor bi ga rada pripopala... Buuu, nimam pojma če sem ti pomagala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, kaj potem uporabljate tale AngelSound? Se res splača kupiti, meni se zdi kar drag, verjamem pa da je super izkušnja.... Hmmmm, najprej si moram kupiti kake hlače, da bom lahko po svetu normalna hodila, potem pa tudi v Baby Center zavijem... user posted image user posted image user posted image

Aja, še to! Tosja se totalno strinjam s tabo, ko si komentirala majčice.... Ravno o tem sem jaz zadnjič govorila.... Tukaj gori na RR najdeš take paničarje, da še sam rataš paraniočen! Tko da tale aprilski forum je carski, kar se tiče mene, oz. zame IDEALEN!!!! user posted image user posted image

Zdaj pa dost čvekanja,.... papa

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
5.10.2007 11:07:30   
simvir
Živjo!

Ker do danes še vedno nisem dobila odločbe s komisije sem klicala k svoji zdravnici, sestra pa pravi da so oni že dobili in da imam podaljšano do 6.11.user posted image . Ne vem pa kje je ostala moja poštauser posted image .
Zdaj moram to sporočit v službo, me je pa ravno včeraj klicala šefinja in mi povedala, da bodo za mojo mizo dal enega novega sodelavca (pa ne bo nadomeščal mene) in da bova ta čas ko bom jaz še delala kar oba za eno mizouser posted image  (ne vem kam mu bodo dali računalnikuser posted image ) - zgleda, da so me že kar odpisali.
Rekla je, da bodo kasneje uredili drugače, samo ker me pač eno leto ne bo, bo zaenkrat sedel tam.

Tudi jaz imam slabšo koncentracijo in sem precej pozabljiva, ampak tako je bilo tudi v prvi user posted image .  Najhuje je po porodniški v službi ponovno aktivirati možgane. Se prav odvadiš razmišljati, ko si ves čas doma z otrokom.

No ne bom vam več razlagala o težavah. Čestitam vsem za dobro opravljene NS in ostale pregledeuser posted image

Mislim, da v Dravljah delajo 3D UZ celo nosečnost. Ni nujno da 3D UZ opraviš ravno v času NS. Nekatere gredo npr. na 3D morfologijo.

Če se ne javim več, lepo preživite vikend in božajte svoje trebuščke (zdaj so se že začeli večati - no vsaj moj se je)user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
5.10.2007 11:11:38   
modrookica
Dobro jutro!
Danes pa že kr pridno pišete :))) Tudi tukaj je megla, pa upam, da se kmalu razkadi. :)))
Ketrin in Barby78 - AngelSound je zame res ena ful luškana napravica. Res, da je draga - meni je bilo najprej kar malo žal, ker nisem našla srčka. Potem pa mi je naslednji dan ginekologinja pokazala kje iskati in od takrat naprej nimam težav s tem, pa tudi nisi za trenutek mi ni škoda denarja, ki sem ga odštela za tole napravico, ki me že sedaj povezuje z mojim malčkom. Kupila sem ga, ko sem bila noseča 12 t in se je že fino slišalo. Jst ga res priporočam vsem, men je to tolk lepo, da bi zvečer k s tem na trebuščku zaspala, ker me bitje malega srčka tako pomirja, da vam ne znam opisati - poskusite, ne bo vam žal. Jst sem napravico kupila v Pikapolonici in celo dobila zraven še neko darilo - neko mleko za telo. Verjetno pa ga imajo tudi drugje :))). Poskusita in sporočita vajine vtise. user posted image

Katja271 - Kar se tiče zmedenosti, naj ti povem, da sem tudi jaz ena izmed takih, ki zdaj ko sem noseča kar naprej nekaj pozabljam in izgubljam in nič ne vem - včasih se sama sebi smejim :)) ampak to menda mine tako da ne sekiraj se, zdaj imamo dober izgovor za marsikatero neumnost.

Mene pa zanima, če ima še katera od vas kakšne težave s prebavo - ne vem napihnjenost, vetrovi, zaprtost? Jst imam ful težav s tem in potem me vse boli v trebuhu, da me že kar skrbi če je vse ok. Ima katera kak nasvet glede tega?

JOJ kolk sm se razpisala :), Nič lepo se mejte in veliko se smejteuser posted image
Lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
5.10.2007 11:17:36   
modrookica
joj še nekaj sem se spomnila. Koliko se vam že poznajo trebuščki? Jst sm v 15.tednu pa se mi skoraj nič ne pozna - se moj dragi pritožuje, ker on bi me že rad božal po velikem trebuščku :))).

No zdaj pa bom res nehala :)
objemček vsem

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
5.10.2007 11:26:12   
malamalinca
Draga modrookica, prebava tudi mene daje, da to že ni več res.Sem kar naprej napihnjena, tudi zjutraj ko vstanem, trebuh imam tak, kot da bi bila 6 ali 7 mesecev noseča, spuščam od tihih do katastrofalno glasnih (tako , da se moj večji sine iz 2.štuka dol smeji, ko me sliši, pa kupčki se mi kar naprej podirajo, čeprav so te že kar kupi in mi je včasih kar malo nerodno, ko me potem moj mali dveletnik oponaša pred babi in dedijem.
Vglavnem, moja prebava je ena velika tema, ful sem zaprta, pa pijem vsak dan vsaj pol litra donata in jem vsak dan en LCA jogurt.
Sem že premišljevala, da ni to mogoče od donatovih mehurčkov?

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 1487
5.10.2007 11:33:12   
malamalinca
aja modrooka, kako pa poslušaš srček, je kakšna posebna metoda?

tosja, odpreš tisto stran, kjer imaš ta intervju.Zgoraj na monitorju boš videla, kjer se ti izpiše adress oz.naslov te strani.Ponavadi je to ena dolga kača besedila.Označiš to besedilo (celo- s http: vred)in klikneš desni gumb na miški ter klikneš copy (kopiraj)
Če bi rada pripopala ta intervju na tele naše strani, potem odpri tale okenček-kot da bi odgovarjala na forumu, klikni v okenček, da se postaviš na pravo mesto, spet klikni na desno miškino tipko in klikni paste (prilepi).Tista dolga kača se bo prilepila v ta okenček in potem pritisni še enter.
To je vse

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
5.10.2007 11:34:21   
Ketrin
Hja, zanimivo je tole s trebuščki.... user posted image  Jaz sem v 13. tednu in se mi že kar pozna. Se mi zdi, da bolj kot trebušček imam joške do koroške....madona bom kmal mogla od babic modrce nosit... Sploh ne vem, a naj kupim kar un modrc za dojenje, al sam večjo številko.... Drugače pa eni moji kolegici, ki je točno en mesec več nosečka kot jaz se pozna tolk kot meni.... Ima plodek baje bolj zadaj, ga G. tudi težko vidi, in jo mora skoz butat, da se mali vsaj malo premakne.... Tko da bom najbrž jaz imela večji trebušček kot ona, čeprav bo ona prej rodila....user posted image user posted image user posted image  Zanimivo....

Jaz pa tudi komi čakam bušija, da bo res tak nosečniški....še malo, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1489
5.10.2007 11:45:48   
modrookica
Malamalinca poslušanje srčka ni nobena težava, s tistim aparatkom, ki ima gor poseben ojačevalec (to je na principu tistega s katerim ti zdravnik posluša srce), po trebuhu enostavno poiščeš otrokov utrip - vendar glej da bo res dovolj hiter, ker če je počasen potem verjetno poslušaš svoje srce :))). Kadar je otroček buden ga tudi jaz hitreje najdem, ker se zraven sliši tudi brcanje in bolj močno bitje srca, ki pa postane šibko, kadar se otroček malo oddalji od mesta poslušanje. Kadar pa spi imam pa kar malo težav najti ampak vseeno se ga najde, mogoče malenkost pritisneš na trebuh na kakem mestu da se bolj sliši,ampak ni potrebno biti grob.

Pri prebavi je tako, da jst tudi pijem Donat, ampak me samo ful prežene tko enkrat ali dvakrat in potem je spet vse isto. Proti napihnenosti tisti res hudi, k me je dajala zadnjič nekaj dni, da nisem vedela ali naj sedim ali ležim ali kaj, pa še nič ni hotlo ven, pa mi zdaj pomaga čajček k je tudi za dojenčke - od Hippa Komarčkov čaj. Jst ga pijem tudi večkrat na dan in se mi zdi da je malo boljše, pa zjutraj poskušam že na tešče pojesti kako jabolko ali kako kislo sadje, ker sem nekje brala, da naj bi kak bolj kiselkast sadež pred obrokom (kivi, grozdje..) preprečeval napihnjenost. Meni malo ublaži, ostalo poskušam s čajčki. Poskusi, mogoče ti bo kaj pomagalo.

pozdravček

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
5.10.2007 11:50:54   
simvir
Glede prebave sem imela jaz večje težave v prvi user posted image . Sicer nisem bila zaprta, me je pa grozno bolelo v trebuhu, včasih se nisem mogla niti premaknit dokler ni popustilo. Moja zdravnica mi je rekla naj poskušam stisniti kolena k sebi (npr. poklekneš na posteljo in se skloniš k kolenom), pa je bilo potem res boljše - je šlo mal zraka venuser posted image . Pa ves čas sem pila prezračen Donat (postan), ker mehurčki so mene še bolj napihnili. Spijemo lahko nekje do 3/4 l Donata/dan (tako moj g). No ta dva nasveta sem jaz dobila takrat, pa mal sem pazila kaj sem jedla. Je pa res, da je mene napihovalo dokler sem dojila, malega pa tudi. Sem morala tudi kasneje pazit kaj sem jedla. Me prav zanima če je to v nosečnosti res povezano tudi potem z otrokom.

Zdaj sem videla, da ste vmes že pisale. Tudi jaz sem že v nosečnosti pila razne bebi čajčke in so kar pomagali.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
5.10.2007 11:52:05   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image čvekice, a zato je zunaj tako mračno in mokro, ker preveč čvekate user posted image  user posted image  user posted image  Se hecam... user posted image

Glede
- prebave: moja je zaenkrat vredu (tok, tok), včasih bi zjutraj še spala, pa moram letet user posted image
Ko sem začela jest Elevit me je tud nekaj zaprlo. Vsako jutro na tešče pojem sadje. Trenutno mi najbolj pašeta dve ožeti pomaranči. user posted image  Čez pol ure se nato spravim k zajtrku - al je to košček kruha s semeni + namaz..... al jogurt v katerega si zmešam semena - laneno, sezamovo in sončnično.
Velik pijem grenkega čaja, vode. Zvečer pred TV pa spijem tud 1/2 l Donata - mi tak paše za žejo...
Verjamem, da tud nič od naštetega ne pomaga. user posted image  Poskusi čimveč solate, sveže zelenjave...

- Angel Sound: bova kupila, čeprav je cena zasoljena - saj vedo, da bo šlo v promet user posted image  Se mi zdi moj naslednji GP tako daleč, da ne vem kako bom zdržala user posted image  Pa še glede B sem sigurna, da ne bom imela do takrat podaljšane (15.11.).
Kaj narediti v takšnem primeru???

- spol na NS: a ni zanimivo, da vse, ki ste zvedele za spol nosite user posted image , a lulčkov pa niso hotli kazat... user posted image

- malamalinca: hvala za inštrukcije, sam jaz sem...bom probala user posted image

- Ketrin: moj buši je že tak, da ga ne morem več skrit, čeprav stare hlače še dobim gor, sam si pol vse nekam dol tiščim user posted image

- Kaa: sem ti na zs odgovorila user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 5.10.2007 12:06:36 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
5.10.2007 12:29:19   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

imam podaljšano do 6.11.user posted image

Vidim, da maš drug teden GP - jaz pa sem včeraj oddala nov list pri osebni, B imam do 08.10., pol sem na GP pa naročena komaj 15.11. user posted image
A misliš, da bom dbila do takrat podaljšano, ker prvič sem dobila sam za 2 tedna user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
5.10.2007 12:43:55   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica; PDP 02.04. - GP 30.10.  NS user posted image

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.
 Izola  NS user posted image

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04. -
GP 29.10.
NS user posted image

user posted image   Tanja555; PDP 05.04. NSuser posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. - GP 10.10.
NS user posted image   KR

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. NS user posted image  LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 09.10. 
NS user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   5erca04: PDP 11.04.  
 NS user posted image   MB

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 06.11. NS user posted image

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS user posted image  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. - GP 11.10.  NS user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04. - GP 10.10.
NS user posted image CE

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 10.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 07.11.
 NS user posted image    LJ

user posted image   Maruška28 (28 let): PDP 17.04. NS 12.10.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 24.10. NS user posted image  LJ

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS 11.10.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.
 NS 09.10. CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS 10.10.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS 11.10. Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 05.11. 
NS 15.10.  LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. NS 12.10.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS 12.10.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS 12.10.

user posted image   zolika: PDP 24.04. NS 19.10 MB

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. NS 12.10. PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 06.11. NS 16.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 26.04.  NS 16.10. PO

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. NS 08.10.

user posted image   scorpiogirl (26 let):PDP28.04. - GP 07.11.
NS 17.10.
KR 

user posted image   malecka24: PDP29.04.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 25.10. NS 24.10. 

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.
KR
NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
64 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

Tanja555 in nisika - dobrodošli

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 1
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 3
08.04. 2
09.04. 1
10.04. 3
11.04. 3
12.04. 3
13.04. 1
14.04. 4
15.04. 5
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 3
19.04. 3
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 2
25.04. 2
26.04. 4
27.04.
28.04. 2
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

Naša črtica koraka - boš ostala med aprilčicami???

nikica18
eminak

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
5.10.2007 12:44:02   
simvir
Tojsa - glede podaljšanja bolniške je verjetno odvisno od tega, kaj ti je tvoja g napisala na Obvestilo zdravniku. Meni je moj g napisal počitek 6-8 tednov, pa da jemljem tablete Dabroston, Buscopan pa po potrebi. Sicer sem zdaj z obojim že prenehala.

Upam, da ti podaljšajouser posted image . Škoda, da imaš ravno sedaj GP tako pozno, saj si jih imela vedno zelo pogosto. Jaz imam v tem času že dva predvidena.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
5.10.2007 12:53:51   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

08.10.2007

user posted image    Sandrin - NS  user posted image

09.10.2007

user posted image    bela vrnica - NSuser posted image  
user posted image   simvir - GP user posted image

10.10.2007

user posted image    mišeka - NSuser posted image
user posted image    Mamacebela - NS user posted image
user posted image   gregica74 - NSuser posted image
user posted image    jazabel - GP user posted image
user posted image   u04111976 - GP user posted image
user posted image   resnično srečna - GPuser posted image  

11.10.2007

user posted image   Ketrin - GPuser posted image
user posted image   JuR_ChIkA - NSuser posted image
user posted image   cebelca27 - NSuser posted image

12.10.2007

user posted image    Maruška28 - NSuser posted image  
user posted image    tipriga - NSuser posted image
user posted image    Kaa - NSuser posted image
user posted image    T*i*A*r*A - NS user posted image
user posted image   Srčekgirll - NSuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
5.10.2007 12:56:53   
tosja
simvir - moja G je napisala gor 16/4 user posted image  pol je velik napisala, sam ne znam prebrat, pol pa še bolniška do nastopa porodniškega dopusta user posted image  pa sprehode.
Za terapijo ni nič napisala, pa še vedno jemljem Dabroston user posted image
Saj je rekla, da lahk vedno pridem, če bi kaj blo. Pa mi je noro vedno po porodnišnici letat user posted image  Sam očitno bom mogla! user posted image
Delat pa ne grem!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
5.10.2007 13:17:26   
sinskaT
Hej mačkice moje!
Ne boste verjele kaj se mi je pripetilo!
Še pol urce nazaj sem gledala mojega malega kobacajčka in to čisto nepričakovano. Takole je bilo: Grem k moji G, da mi vpiše izvide, ki so o-d-l-i-č-n-i! Od toxe, ki sem jo že prebolela, do Rh, ki ga imam +, pa še vse ostalo je super. No in čakam čakam, da mi končno vpišejo v materinsko, da bom mela 16.10. za NS. In mi G vpraša, če imam 10min časa, da se pripravlja na licenco za NS in da lahko pri meni malo pogleda kako in kaj. JUhej! Že dolgo ne tako lepega nepričakovanega darila!!!! user posted image

In smo videli našega pupeka, kako je živahen, velik že 5,02cm (danes končujem 11. teden) in kar je najboljše: Pravi, da je vse ok, ns je glih prava in da je verjetnost nepravilnosti zelo zelo majhna! user posted image Tako sem bila presenečena, ker je bilo vse tako nepričakovano tako lepo. Sem skor jokala in objela G (ki je bila tudi iskreno vesela, da je imela lepo meritev ). Tko da, zdaj bom imela NS še v Dravljah, ki bo "uradna" ampak sem že zdaj tko happy, saj veste kako je, ko gledaš svojo kepico in še izveš, da je vse normalno.
Pa še slikce sem dobila za očka, da se ne bo preveč odrinjenega počutil user posted image .

Same pozitivke smo me aprilčice zato pa imamo tako lepe novičke, smo res carice!
Tako da imejte prelep vikend, jaz grem zdaj ven širit svojo srečo, zvečer pa z lubijem proslaviva (in zato ne bom danes nič kuhala haha user posted image ). Ajdi čaw!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
5.10.2007 13:34:19   
Ketrin
O, Sinska, pravi vidim te kako si srečna! Kako super novička!!! Odlično, sem res prav vesela takih novic.... Res ni čudno, da se naši otročiči tako lepo razvijajo, če smo pa me vse toooooook srečne! user posted image user posted image
Imej lep vikend, in uživajte vsi 3je.... user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
5.10.2007 13:45:36   
sinskaT
Ketrin hvala! Bomo in ti tudi uživaj, prav tako ostale aprilčice! Zdaj pa res grem ven dokler je še sonca kej user posted image , pa tudi če začne deževat ni panike, za mene bo to sončen vikend in pika. 

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......