|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
3.10.2007 13:29:59   
TANTRA
Vzela sem Prospan sirup in Lekadol tbl.. Mi je pa svakinja svetovala naj probam naslednje:
Skuham 2 čebuli in 1 jabolko. Čez gazo vse precedim, dodam med in jemljem po žličkah. Me prav zanima če bo pomagalo?

Sem pa si že skuhala čaj pljučnik z limono in medom.

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 5026
3.10.2007 13:40:01   
tintin
No, pa še en pozdravček od mene,
naš user posted image je pa še zelo živahen, čeprav me zadne dni vse vezi spodaj in pa rebra bolijo...pa izcedek imam bolj obilen, skratka lepote zadnjega meseca.
V petek dopolnim 36 t. in potem najbrž ni več zelo, zelo daleč...
Sicer pa si zdajle kuham filane paprike, potem grem pa na kak kratek sprehod.
Zadnje dni se počutim kot nasledi kit, trebuh mi je končno po 1,5 meseca zrastel za 4 cm (sem na 105 cm trenutno); občasno mi kar fejst dol tišči...
Še vedno pa jemljem magnezij in ga tudi bom do 37. tedna, potem imam pa tako pregled in bomo videli kako in kaj...
Lp vsem!

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 5027
3.10.2007 13:41:32   
Ilije
Ojoj punce... Skoraj smo ostali brez kosila. Sem šla z iris počivat in me je zmanjkalo. Na plinu sem pa pustila zrezke. Še dobro, da je posoda teflonska in da so bili kar dobro zaliti, tako da so se samo male prijeli na dno, ne pa tudi zogleneli.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5028
3.10.2007 13:55:45   
TANTRA
Jaz pa bom danes skuhala: pečen krompir, malo piščančka, malo svinjske ribice (moj ne je perutnine), dušene bučke, motovilec.
Fino je ker bom vse dala v pečico pa mi ne bo treba stat pri štedilniku..user posted image

Se pa po Lekadolu bolje počutim!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5029
3.10.2007 14:03:38   
scubadiver
Zdej ko sem videla pri Tintin obseg trebuha je še mene zamikalo da si prvič zmerim. Kje točno si to merite? Jaz sem si tam v višini popka in me je skoraj kap. Moj obseg je namreč 118 cm user posted image Sej ni čudno da se počutim kot kit. Res pa je, da sem bila že prej precej močna. Jao jao, kaj bo šele do konca user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5030
3.10.2007 14:25:45   
nemrak
user posted image user posted image ,
moj obseg je 98 cm. Mi je tudi  v kratkem času zrasel za 4 cm.
Samo, da je user posted image  dovolj velika .
Pa tudi močna je. Kar fajn se prestavlja v trebuhu.
Jaz tudi nisem dobila nobenega listka za merjenje brc, pa č pa je rekel, da če ga ne bom čutila, naj pridem takoj k njemu.

Ja, še malo pa bomo vse počasi šle za murenčkom!!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5031
3.10.2007 14:26:32   
sonchek
user posted image user posted image user posted image ooo.zdej vas pa res ne dohajam večččččččč...
Punce, pa se vam je čist zmešalo....user posted image user posted image user posted image ...
...še dobr da mam tok časa da sem šla pogledat za nazaj, da sem ugotovila da imamo že prvo mamico....
Iskrene čestitke Murenčku in njeni družini!!!!!!
jojjjj kako sem vesela,ampak po drugi strani pa sploh ne morem verjet, da se je že začelo dogajat....
user posted image

Jolly...hvala za info o predavanju...to moram tudi jaz še opravit....verjetno drugi petek....

...zdej pa grem delat že nov seznam....jupiiiiiiii

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 5032
3.10.2007 14:30:17   
scubadiver
Jao jao pol sem pa jest res kot en slon. Sploh ne morem verjeti nemrak da imaš ti še pod 100 jest pa 118 user posted image A pa sem si pravilno zmerila? Tm pri popku? Al si ve kje nižje merite? 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5033
3.10.2007 14:32:02   
tintin
Scubadiver: jaz merim v predelu popka...Tudi meni se je precej povečal, prej sem imela okoli 70 cm.....user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5034
3.10.2007 14:48:43   
TANTRA
Jaz pa imam 105 cm. Sem pa drugače izrazita suhica in imam sedaj en sam velik trebuh.... Kolikor vem se že nekaj časa ni povečal... Sem v porodnišnici shujšala za 3 kg, čeprav malček napreduje....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5035
3.10.2007 14:49:53   
Tanayya29
Hojla....

evo grem na kavico me 2 uri ni...in berem 100 na uro..res smo čvekice!
moj obseg je 102...kg plus 13user posted image ....sem pa tud jaz full suha in majhna...

no,na kavici sem bila z dvema mamicama,punčki sta stari 3 in 6 mesecev..in sem se prav prijetno sprostila,seveda sem jih vse izprašala o porodu...

Ilije v kranju dobiš ultivo(je rekel anasteziolog ,da je to ena redkih porodnišnic,kjer to izvajajo).V petek lahko kaj več povem o tem!
a v reviji mama piše o tem?no,pol pa moram kupit,da si malo preberem še tam.

Ninočka moje čudne bedne sanje se kar nadaljujejo,danes sem sanjala,kako sem brata previjala,in sem potem mami očitala,da ima full grde cunje za ta malgauser posted image ..veš,ne vem kaj mi je Gojc risal na grafihuser posted image user posted image ....

joj,zdj pa grem kuhat in pospravljat!moj kmalu pride in ni še nič narejeno...

lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5036
3.10.2007 14:52:00   
pikapikica
punce meni se bo zmešalo user posted image , jaz ne dohajam več... malo preberem, grem stran od računalnika in potem pridem nazaj da bom odpisala, pa sta že dve novi strani postov... moj računalnik bo pregorel user posted image ....

sicer pa ninočka - to pa je raport...user posted image ..., se pa strinjam z vama s Tantro, tri dni še gre, potem pa lahko celo zapadeš v depresijo, če si ne umiješ las - to pomeni itak potencial da zboliš....

in mimogrede mislim, da se bom najavila pri nekomu na kosilu mljask, mljask - nekdo je omenil, da Tantra dela skutin štrudelj... mljas.. mi bomo pa mislim da, danes kar pizzo delali - želja našega otročka (onega ko ni več v trebuhu - da ne bo pomote!!!)

Sicer pa, če je katera zbolela... meni je moja mami dala za mojo ta miceno, ki je kašljala PULMO FREE med iz Olimlja (stara lekarna), je prav za grlo in dihalne poti... meni se zdi, da res pomaga...ker je sicer moja micika stalno kašljala... Ampak hudimana, ne vem pa kje ga drugače dobiš kot tam?!user posted image

No drugače pa jaz se raje ne merim... zadnjič mi je nekdo rekel, če sem pojedla žogo, ker me je en sam trebuh... in sedaj se moja ta micena (2 letna) hodi z žogico naokoli - pod majčko, da ne bo pomote... in pravi - mamiča pogej, jenček tuki!!! user posted image ...

Čau čau vsem...

ojej, danes pa samo o moji ta miceni govorim...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5037
3.10.2007 14:55:25   
sonchek

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  70-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  (Dušan ali Staš)  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image (user posted image Matija ali user posted image Mija, Mila..)
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image Maša ali user posted image Vasja) 

3.11.07 
user posted image  naja08,32, LJ, NS user posted image  (Blaž)  

4.11.07
user posted image  bella469, user posted image  
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image ;  morf.user posted image (Timon);
user posted image  mojval, user posted image

5.11.07 
user posted image  nemrak, AC user posted image ;
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,23, PO, user posted image  (Filip) 
user posted image  martita
user posted image  nikkita10, user posted image
user posted image  peska, user posted image

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24, morf. user posted image ;   
user posted image  gruška, NS user posted image , mofr. user posted image ;(Taja)  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ, mofr. user posted image ;
user posted image  pikapikica 
user posted image  Kimi6, user posted image

7.11.07 
user posted image  potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;
user posted image  kesi,

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
user posted image  heaven,25, Izola 
user posted image  barika, user posted image  (Martin),

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije, AC user posted image   (Zala ali Ajda);
user posted image  lajla, user posted image

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28, morf user posted image  (Taj) ;

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5, AC user posted image ;

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image , mofr user posted image user posted image (Isabella in Gabriella ali Sofija)

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

14.11.07 
user posted image   naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   
user posted image  velika britanija,

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77, mofr user posted image  (Ana)
user posted image  manca, KR, morf-ok, user posted image  Maja

16.11.07 
user posted image  analana, user posted image  Luna-Alya  
user posted image user posted image   soni, user posted image  in user posted image ;  

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79
user posted image user posted image  KATKA3, user posted image

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO, morf. =ok;
user posted image  Nežka
user posted image  Silva10,LJ, user posted image

20.11.07
user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
user posted image  kanarka, user posted image  (Sara)

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,
user posted image  barbi195,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image  mamuška,35, morf user posted image   (Benjamin ali Dominik), 
user posted image  viki-2
25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
user posted image  Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
user posted image  mila1,
user posted image  neli99, user posted image  (Nataša)

28.11.07
user posted image   Petra1976,31,Šk. Loka,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
user posted image  Špelka, 29, mofr user posted image    

user posted image  DEBELUŠKA30, morf user posted image

30.11.07
user posted image   
tago, user posted image  (Lea)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image  

Prve Novembrske mamice 2007:
user posted image
1.10.2007 Murenček- fantek Staš(??) (težek 2040g, 44cm)

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5038
3.10.2007 14:57:24   
scubadiver
Aja drugače pa se nisem prav grozljivo zredila. zaenkrat sem na plus 8 kg. Tko da verjetno je pri meni res obseg tolk večji zarad prejšnje zaloge. 

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5039
3.10.2007 15:04:03   
Ilije
scubadiver moj obseg trebuha je 125user posted image  tko da ne se preveč sekirat. Mi je ravno včeraj G rekla, sej po porodu bo šlo vse dol, sam mal bo treba migat, kar pa v primerjavi s sedaj sploh ne bo težko.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5040
3.10.2007 15:26:54   
manca
danes sem dobila izvide od vode iz laboratorija: vse je ok in sem sedaj kar v devetih nebesihuser posted image

ste pa res čveke...še dobro da sem doma in večkrat na dan hodim na net prav zaradi vas...sem kar odvisna ratala.
Moj obseg trebuha je pa 108 cm, tamala pa zadnje čase razgraja kar precej ponoči in mi ne da miru pri spanju...bom pa probala kakšen dan nadoknadit pa bo kajne.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5041
3.10.2007 15:33:51   
ajtak
user posted image  uf, spet sem mogla 3 strani prebrat...

Najprej kar se tice TV-ja, se pridruzujem temu postu:
Jst tud gledam Housa, samo mi mso ze pri 4 sezoni...lih danes upam, da bo nov del...Drugac pa kaj se pa kaj gledate na TVju? Jst gledam razocarane gospodinje, pa uno grod betko, potem zakon in red, Monka user posted image user posted image (uh, kaj bi dala, da bi mi prsu spucat bajtouser posted image user posted image ), pa CSI, eno k je ob petkih zvecer na Popu, pa las vegas in veronico mars.

in Bariki, ki je je bla tista Biljana kr neki- no meni tud!! Da gres na kmete in pol za nohti jokas user posted image .

Scubadiver, ne vem zakaj si se sekirala, da si kao pozno oddala papirje ce pravis, da si nastopla 33t??? Sej pol imas se skor 60 dni- al sem zdej kej narobe prebrala ker sem toook stvari brala user posted image . Jaz sem tudi danes startala 33t in nisem se nic nesla.

Neki mi prosim razlozite... Nasa prva mamica je Maruncek ali Murencek??? Ker ful razlicno pisemo in nikoli ne vem user posted image .

Toliko zaenkrat sedaj pa sibam po meter...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5042
3.10.2007 15:38:09   
manca
Neki mi prosim razlozite... Nasa prva mamica je Maruncek ali Murencek??? Ker ful razlicno pisemo in nikoli ne vem .

Pravilni odgovor je: Murenčekuser posted image ...sem že dostikrat opazila da se nekatere motijo glede njenega imena

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5043
3.10.2007 15:40:32   
scubadiver
Ajtak papirje naj bi se oddalo 60 dni pred PDP, jest mam pa 50 dni do PDP.... In je v petek eno prijateljico ki ima PDP en dan pred mano skor kap ko sem ji povedala da še nisem uredila. Me je vprašala če sem nora user posted image No ampak sej niso nič težili.. 

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5044
3.10.2007 15:45:41   
TANTRA
Sonchek, lepo si uredila naš seznamuser posted image ...upajmo, da ga boš lahko še dolgo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa, bližamo se koncu, zato čvekamo ko nore...Še dobro da sem doma, itak ne bi dohajala kaj se dogaja....
Halo mamuška je šla včeraj v porodnišnico če se ne motim...je kaj novega???
In žirafa ????
Da ne bo danes seznam novorojenih že danes večji?????user posted image user posted image user posted image

Sem v porodnišnici slišala, da letos vodijo fantki...

< Sporočilo je popravil TANTRA -- 3.10.2007 15:49:36 >

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5045
3.10.2007 15:49:28   
ninocka
A ste si prebrale tole - da ne bomo samo mi jamrale, da smo take kot kiti user posted image

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=28708

Moj obseg busija je 115 cm. S takim sem sla prvic rodit user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5046
3.10.2007 15:53:04   
ajtak
user posted image , moj obseg je 124cm, sem sla po meter.
Pridobljene kile pa + 13 user posted image .

A nardimo se en seznam??

Ajtak         124cm           +13

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5047
3.10.2007 15:55:41   
ninocka
Sem hotla se neki pomembnega vprasat - glede obvesanja o rojstvih - a bo kera sprejemale sms in potem obvestila ostale  tuki gor in dala na forum rodili smo?

Ker drugac ne bomo nc vedle, kaj se z nami dogaja, pa kera je rodila oz. sele ful kasnje, ko bomo mele cs it mal pokukat na forum???

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5048
3.10.2007 16:02:06   
ajtak
ninocka, sem pogledala link- men je pa zdej tooook lepsa! Upam, da se ne bo spet takoj po porodu izstradala do kosti!

Scubadiver, s papirji je takole...
To so informacije iz zlozenke Druzinski prejemki, ki sem jo dobila na CSD.

Starsevski dodatek- rok za uveljavljanje: - 30 dni pred PDP in najkasneje 30 dni po rojstvu otroka, prizna se od rojstva naprej

Pomoc ob rojstvu-   rok za uveljavljanje :  - 60 pred PDP in najkasneje 60 dni po rojstvu otroka
Otroski dodatek-  90 dni po porodu

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5049
3.10.2007 16:09:50   
DEBELUŠKA30
Kar se kilogramov tiče in user posted image !!!
Kot izhaja iz mojega "imena" sem že od nekdaj bolj "okrogla". V prvi nosečnosti sem se odpovedala sladkarijam in tako v devetih mesecih nosečnosti pridelala samo dva kilograma. Moja soseda, s katero sva nato isti dan rodili, pa okroglih 30 kilogramov! S tem da je ona po šestih mesecih (po porodu) bila na isti teži kot pred zanositvijo, jaz pa z 12-imi kilogrami več kot pred samim porodom (posledica jemanja kontracepcijskih tablet), pa še danes jih nisem spravla dol!!!
Tko da ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Ime za fantka
cukr07

Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?

Voranc (25%)

Erazem (23%)

Matija (51%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!