|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
18.9.2007 10:43:53   
Tanayya29
Jutro!
Hvala za kavico!
Scubadiver jaz delam na Viču(Vrtec na Jamovi)-Upam,da ne delam reklameuser posted image .Luškan vrtec!
Ja otročki se uvajajo z 11 meseci.Jaz sem prejšnje leto,delala z čisto tamalimi škratki...no,na začetku,je kar težko,potem pa ko se navadijo,pa full uživajo..
Nč,vse čaka ista usoda,ampak jaz tako kot ti scubadiver nimam druge možnosti...vrtec je edina rešitev!Edino zoprno je,ker so na začetko fulll bolančkani..Preden se utrdijo,kar traja,malo pa tudi psiha naredi svoje...

Danes je pa res zaspano vreme,jaz sem spala do 10h!
Potem malo pospravim, in šibam v materinsko šolouser posted image .

Scubadiver evo držim pesti zate,mene pregled čaka v petek...

No,moj mali tut brca,ampak zadnje čase je bolj neženuser posted image user posted image ...Nima več glih boksa na sporedu,ampak npr. kakšno aerobikouser posted image .

Me je pa opozorila ena kolegica,da se je pri njej ponoči zbujal (dojenček) približno ob istih urah kot je hodila na wc...zanimivo,ane?

lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
18.9.2007 11:16:25   
nemrak
user posted image user posted image ,
končno se lahko tudi jaz javim.
So le popravili ta internet, nekaj s premalo močnimi kabli user posted image .
Včeraj sem imela pregled. Pa me je G zopet lepo prestrašil. Plodovnica je na meji in če je ne bo čez 14 dni več oz. enako bom morala v bolnico.
Pa se ponavlja prva nosečnost user posted image , ko sem bila od 33t not. 
Mi bo pa delal naslednjič kompleten UZ, da vidim kako je naša user posted image  napredovala.
SEm si pa kupila čaj koprive, ki naj bi čistil vodo in kri. Pravijo, da je dobra za čiščenje telesa. Sploh za tiste, ki zatekajo (hvala bogu jaz ne). Upam, da mi bo koristilo pri plodovnici. Sem se že prej nalivala z vodo, sedaj bom pa počila. Je pa rekel, da je verjetno kriva posteljica in da mi bodo verjetno prej sprožili porod.
Zato sem včeraj klicala Ocvirkovo in grem že v četrtek na akupunkturo user posted image .
BOva videli ali jo bova delali že za porod ali pa plodovno vodo.
Drugače se počutim super in kar ne morem verjet, da se zgodovina ponavlja!!

Čuvajte se!!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
18.9.2007 11:20:07   
nemrak
user posted image user posted image ,
TANTRA je še vedno v bolnišnici. Njeno stanje je stabilno, vendar se ji delci posteljice luščijo in bo zato do nadaljnega pod nadzorom.
Če bo kaj novega, javim!!!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
18.9.2007 11:55:49   
Ilije
nemrak držimo pesti, da se plodovnica normalizira.
Sem vesela tudi dobrih novic o TANTRI.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
18.9.2007 11:59:41   
scubadiver
 Pa sem nazaj doma. Hvala vsem za pestke user posted image
Na pregledu vse ok, res pa je da itak nisem imela UZ-ja tko da kaj bistveno novega niti ne more bit. Mislim da sem se zafrknila ker sem mu prehitro pomolila pod nos izvide iz 3D ultrazvoka in se mu je potem zdelo brez veze delat danes. CTG-ja še nisem imela, me je naročil komaj čez en mesec na pregled in takrat prvič na CTG. Se vidi da sem bolj med tazadnjimi novembrkami user posted image

Nayya Vič mi je pa precej odročen, tako da se žal ne bom odločila za "tvoj" vrtec. Škoda. Bom iskala za Bežigradom kjer živim ali pa v centru kjer delam, ker mi je vseeno lažje.

Gorenjke, Manca mi je že dovolila, zdaj pa prosim "dovoljenje" še od ostalih da se vam v četrtek pridružim na kavici. Edin eno bi prosila če bo tako zlata da mi bo razložila kjer točno se dobite, ker Kranj zelo zelo slabo poznam.

Aja Nayya, sem spraševala G-ja okoli boleče sramne kosti. Je rekel da če me že sedaj boli, da bom pa verjetno precej boga po porodu, ker se ta hrustanec ponavadi šele med porodom razširi, da meni se je pa očitno že. No potem sem mu pa omenila da najhujše me je bolelo na dopustu, ko sva prehodila na dan približno 4 km in da je sedaj bistveno boljše, pa je rekel da to pa zna bit da sem samo preforsirala medenico in da so bile bolečine od tega.

Nemrak držim pesti za plodovnico in da ti ne bo res treba noter, hvala pa tudi za novice o Tantri. Sem vesela da sta še v enem kosu in da je stabilno. user posted image

Hvala tudi za odgovore okoli vrtca. SEm včeraj poslala mail v dva vrtca. Od enih sem že dobila odgovor. Ga kar objavim če bo še kateri v pomoč:

Spoštovani!
Izpolnjeno pošljite takoj po rojstvu otroka na naslov: Vrtec
Ciciban, Šarhova ulica 29, 1000 Ljubljana.
V vrtec vpisujemo otroke za celo šolsko leto 2008/2009. Vloge
zbiramo do 31.3.2008. Po tem datumu bomo vse prejete vloge
pregledali in ugotovili ali je potreben komisijski sprejem, zato je
priložen v priponki vprašalnik.
Če bo več vlog z istim številom točk pride v poštev naslednji
kriterij, ki je datum oddaje vloge, zato vlogo pošljite takoj po
rojstvu otroka.
V primeru možnosti vpisa, obvestili vas bomo konec aprila ali v
začetku maja 2008, boste najprej podpisali pogodbo, na kateri boste
navedli datum vstopa v vrtec, s tem dnem začnete tudi plačevati (če
bo to 1.11.2008, se vam čuva mesto, tako je po novem pravilniku, ki
je bil sprejet v okviru vseh Ljubljanskih vrtcev 11.4.2007).
Enote si lahko ogledate, vendar vas prosim, da me prej pokličete, da
se dogovorim v posameznih enotah z osebo, ki vas bo popeljala po
vrtcu, če sama ne bom utegnila. Spodaj na prvi strani vloge
rangirajte po prioriteti vse enote našega vrtca. Če potrebujete še
kakšne informacije me prosim pokličite

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
18.9.2007 12:00:00   
sonchek
no pa smo na 70!!!!!
Silva10...dobrodošla....
pa na isti dan imaš PDP kot jaz....kam boš šla pa rodit?

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  70-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  (Dušan ali Staš)  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image (user posted image Matija ali user posted image Mija, Mila..)
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image Maša ali user posted image Vasja) 

3.11.07 
user posted image  naja08,32, LJ, NS user posted image  (Blaž)  

4.11.07
user posted image  bella469, user posted image  
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image ;  morf.user posted image (Timon);
user posted image  mojval, user posted image

5.11.07 
user posted image  nemrak, AC user posted image ;
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,23, PO, user posted image  (Filip) 
user posted image  martita
user posted image  nikkita10, user posted image
user posted image  peska, user posted image

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24, morf. user posted image ;   
user posted image  gruška, NS user posted image , mofr. user posted image ;(Taja)  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ, mofr. user posted image ;
user posted image  pikapikica 
user posted image  Kimi6, user posted image

7.11.07 
user posted image  potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;
user posted image  kesi,

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
user posted image  heaven,25, Izola 
user posted image  barika, user posted image  (Martin),

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije, AC user posted image   (Zala ali Ajda);
user posted image  lajla, user posted image

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28, morf user posted image  (Taj) ;

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5, AC user posted image ;

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image , mofr user posted image user posted image (Isabella in Gabriella ali Sofija)

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

14.11.07 
user posted image   naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77, mofr user posted image  (Ana)
user posted image  manca, KR, morf-ok, user posted image  Maja

16.11.07 
user posted image  analana, user posted image  Luna-Alya  
user posted image user posted image   soni, user posted image  in user posted image ;  

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79
user posted image user posted image  KATKA3, user posted image

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO, morf. =ok;
user posted image  Nežka
user posted image  Silva10,LJ, user posted image

20.11.07
user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
user posted image  kanarka, user posted image  (Sara)

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,
user posted image  barbi195,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image  mamuška,35, morf user posted image   (Benjamin ali Dominik), 
user posted image  viki-2
25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
user posted image  Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
user posted image  mila1,
user posted image  neli99, user posted image  (Nataša)

28.11.07
user posted image   Petra1976,31,Šk. Loka,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
user posted image  Špelka, 29, mofr user posted image    

user posted image  DEBELUŠKA30, morf user posted image

30.11.07
user posted image   
tago, user posted image  (Lea)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image

user posted image   16 in user posted image 17!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
18.9.2007 12:39:43   
tintin
Scubadiver -lepo, da se nam boš pridružila na kavici!user posted image user posted image
Brioni, tam kjer smo se menile, se nahaja v središču kranja. Če veš kje se nahaja hotel Creina (edini hotel v mestu) in nato gimnazija (malo naprej) in nato še malo naprej sta dve novi stavbi živahnih barv, potem ne bo težko najti. Nasproti gimnazije je namreč velik trg, ki ima ob robu nekaj kipov in klopic in takoj ob tem trgu se nahaja kavarna Brioni. Blizu Brionov je tudi občinska stavba.
Za pomoč: http://web.s-gim.kr.edus.si/default.asp?fp=/osoli/okolica.asp
http://www.burger.si/Kranj/SLOKranj.htm

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
18.9.2007 12:43:24   
Tanayya29
No,jaz se tudi pridružim vam v Kranju,pridem z Scubadiver.

Lep dan še naprej,čeprav je ravno za spanje...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
18.9.2007 12:44:33   
ajtak
Nemrak, hvala za info. o Tantri, sem ravno danes misnla vprasat ce je kaj novega...

Upam, da ti bo caj pomagal in ne bo treba v bolnico!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
18.9.2007 12:45:55   
Tanayya29
Nemrak držim pesti zate!!user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
18.9.2007 12:50:40   
murencek
sliva10, dobrodošla user posted image . Nas je pa res vse več! REs zelo lepo user posted image .
zirafa76, ja držim pestke zate. Da bi zdržala in da bi bila čim bolj pogumna! In ko te berem, začnem šele dojemat, kaj nas vse čaka.
Ja, sej ti boš imela res user posted image user posted image , ampak "KU JE" in kr pogumno. Še vsi so zdržali, pa boš ti tudi! Ni vrag! Jst sm si tudi kot mala želela dvojčke (k jih imamo v družini 5 parov po obeh straneh). Pa še sama sem ena izmed njih. Sem si mislila - kolk fajn, ubiješ 2 muhi na en mah user posted image . Samo pol vidim, da je to kr resna zadeva, če sta 2. No, sej je vsaka nosečnost resna...

Se pridružujem besedam:

Nemrak držim pesti za plodovnico in da ti ne bo res treba noter, hvala pa tudi za novice o Tantri. Sem vesela da sta še v enem kosu in da je stabilno.

naraščaj, res hvala za nahrbtnik. Se že pripravljam, da bo moj jutri stopil v akcijo user posted image

zatekanje nog -jst sm se s tem že sprijaznila. Včeraj tudi šlapk nisem več mogla obuti. Sem pa več ležala - pod noge sem dala 2 povštra. No, pol je pa user posted image  zvečer in zjutraj tko razgrajal. In z mojim sva bila tko user posted image , da je še živ. K zadnje dni je bil bolj miren - verjetno od tega k nisem nič izležavala.
vrtec - kolega je ravnatelj. Ga bom čim prej probala kej vprašat (če bo prilika). 1x smo govorili o tem, kdaj vpisati. Pa je rekel, da je vpis marca - no zdej moram preveriti, če je prijava res potrebna že po rojstvu (verjamem tudi vam).
Je pa rekel, da se jesenci lažje vpisujejo - takrat je več frej-a kot spomladi.

Se ne spomnim, katera ima težavo (k oba delata v Lj) z vpisom. Ja, tudi pri meni bo user posted image . Tudi študiram, kako bo potem. Sej ne vem, al bom tudi jst delala v Lj ali ne... Od mojega starši so pokojni, moji pa ne živijo blizu. Tko da se bo tudi treba nekaj izmislit.
Je bilo pa letos v PO 70 preveč otrok vpisanih v vrtec. Ker je pa občina dolžna zagotoviti mesta, so na eni šoli posodili sobe za 3 oddelke. Tko da so bili vsi vpisani. Lepo, a ne user posted image ?
LP

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
18.9.2007 12:54:56   
scubadiver
Tintin najlepša hvala za napotke. Nayya nekako bova že našli a ne? Tintin a bi te morda lahko prosila, da mi v ZS javiš telefonsko številko za vsak slučaj? Čeprav hotel bova že našli, potem sva pa že blizu, tako da mislim da ne bo prevelikih težav. Drugač bova pa mal vprašali user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 4162
18.9.2007 13:02:37   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Tintin najlepša hvala za napotke. Nayya nekako bova že našli a ne? Tintin a bi te morda lahko prosila, da mi v ZS javiš telefonsko številko za vsak slučaj? Čeprav hotel bova že našli, potem sva pa že blizu, tako da mislim da ne bo prevelikih težav. Drugač bova pa mal vprašali user posted image

Bova našli....user posted image user posted image user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
18.9.2007 13:05:24   
tintin
Nayya, lepo da tudi ti prideš. Scubadiver - imaš zs.

Neposredna povezava do sporočila: 4164
18.9.2007 13:31:18   
DEBELUŠKA30
Jolly, še enkrat hvala za NIVEA ruzak, res je fleten! Pa še to vam povem, da ima Jolly fulll "fletno zaokrožen" trebušček.

Scubadiver  in Nayya28; lepo, da se nam bosta pridružili na user posted image !

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
18.9.2007 14:07:06   
Anonimen
Rodit bom šla kr v Ljubljano, ker sem bila vsakič zelo zadovoljna z babcam in v glavnem z celotnim osebjem pa še blizu mi je. Pa moj k glih ne mara bolnic pol vseeno pride z muko ampak pride, da bi bil pa prisoten ob porodu pa ni govora. Zanj bo to že 6user posted image . Živimo pa vsi skupaj, tako da je kar pestro.

Včeraj sem imela g pa mi je naredila UZ in sem zelo vesela ker se mi je mv nazaj zapru, sem imela že lijak in samo še 1cm se ga je držal skupi. sedaj pa smo po enem mesecu na 4,5 cm hvala bogu. Otroček pa se mi je že obrnil.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4166
18.9.2007 14:29:35   
mamuška
Jaz imam v četrtek pregled, nimam pojma, kolk dolg bo trajal, uro imam ob 11,15, če se bom vračala enkrat pribl. v tistem času, se primajem mimo, sicer dobro opravite brez mene.

nemrak, držim pesti, da bo vse po planu, isto žirafi. Tantri tudi, če bo kaj lufta v čet, jo skočim pogledat za par minut.

Pri nas lije ko odpuljeno, tako da resno dvomim, da bova s sinom čofotala po teh nalivih v glasbeno. Pri nas je tudi vse bolno in kar cvikam, da stakne kaj bodisi on ali jaz. Tule za blokom po klancu dobesedno DERE vodauser posted image

Jaz z otekanjem tokrat nimam težav, mi pa zadnje 2 dni obupno tišči dol, mislim da se je user posted image spet obrnil dol, kar pomeni, da bodo izvidi spet slabiuser posted image . Ga pa dokaj dobro čutim, je kar aktiven, hvala Bogu.

Si je pa prvorojenec zaželel "svojega dojenčka", ki ga bo lahko kopal in "futral"user posted image -bomo videli, kako dolgo bo želja vztrajala, če bo, jo bomo izpolnili. Nekaj ga nosi zadnje tedne, sem se že bala, da bo zbolel, ves je nekaj crkljiv, ves čas bi se stiskal in mojčkal, za vsako malenkost so solzeuser posted image - kr nekiuser posted image .  Vse skupaj pišem malo na račun negotovosti, ker pač nima pojma, kaj konkretno pomeni tale "bratec" (sestrica), malo pa se bojim, da nam spet seka ven hiperkineza in to v najbolj neprimernem trenutku. To bo še zabavnouser posted image

Z izjemo pritrditve previjalne imam zdaj res 99% vsega "ready". Zdaj samo odštevam in čakam na 34 tednov.

AJd, grem še mal v horizontalo, preden bo trea spet migat. Se beremo in vsem lep deževen dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
18.9.2007 14:30:10   
naraščaj
Evo mene nazaj iz klepeta.
S kolegico sva šli na pijačko in ko sva prišli se je fajn ulilo (obe brez dežnikov). Pol sva pa čakali tako dolgo, da se je izlilo. Ko sva se ravno odpravli nazaj pa naju je zopet dež dobil, tako, da sem bla kr fajn mokra. Sem pa pol kolegico peljala domov, ker je ona tut ravno iz bolnice (kronova bolezen) in je na bolniški in neb blo fajn, da še kaj zraven faše.

Nemrak, hvala za informacije o Tantri. Lepo, da se še drži  zate pa tudi držim pesti, da bo naslednjič vse OK. Scubadiver user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled.

Marunček, upam, da ti bo maksimalno koristil.

Sem pa ful dobre volje. Ko sem prišla domov, je na oglasni deski pri vhodu viselo obvestilo, da 20. začnejo prekrivat streho. Končno se premikajo stvari, tako bomo tut mi, UPAM lahko kmal začel z knaufi, brušenjem parketa in kot jaz zadnja v tej verigi z čistilno akcijo in posledično s pripravami cotk in vsega ostalega za user posted image . Za čiščenje bom prosla kr mami in kolegico, če mi bosta prišli po ta večjem pomagat sčistit. Ker vse ne bom zmogla.
Držte pesti, da ga vreme ne bo preveč sračkalo, ker se bo pol sper vse zavleklo. Sam da še to enkrat zrihtamo. Se mi bo kr kamen odvalil. Aja, zamujajo pa ravno za 20 dni. user posted image user posted image user posted image

Zaj pa razmišljam kaj naj sploh kuham. Nimam nobene ideje.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
18.9.2007 14:41:25   
nicolina
Pozdravljene user posted image ,
jaz sem prišla zdej domov iz službe, bova z user posted image  pojedla kosilo in potem greva v materinsko. Tako, da bo minil dan, pa sej meni gredo dnevi tako hitro, kaj pa vam?
Danes zjutraj sem se že zbudila z manjšo bolečino v grlu, zgleda, da mi je med pomagal, pa še kupila sem si pastile od Mentomeda, ker jih lahko jedo tudi nosečnice in so prav dobrega okusa. user posted image

So me pa dane sklicali Iz Pikapolonice, da mojega vozička še ni in da bo treba še mal počakat, ker ni v Sloveniji za dobit trenutno košare v barvi, ki sem jo jaz naročila. Tako, da mi bodo vse skupaj pripeljali, še previjalno in posteljico. Sem bila kar malo žalostna user posted image , ampak saj se ne mudi. 

Kranjčanke in ostale lepo se mjete jutri na kavici, pa poslikajte se, da vas še ostale vidimo.user posted image
A bo šla slučajno še katera v Avstrijo po Nivein nahrbtnik, je res veliko cenejši. Če bo katera šla, naj sporoči, lepo prosim. user posted image

Nemrak, držim pestke zate in za Tantro, da bo vse ok.

Se tipkamo zvečer... PA PA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
18.9.2007 15:07:00   
hruškica84
čao vsem...jst sm dans doma, ne delam, sem zjutraj krvavela in sedaj počivam...sm b la pri g in  je reku da ni nič hudega...sam jst se tko bojim....dans bom kr lepo v postelji, ne bom šla niti v materinsko šolo...pa prvič bi jo mela dans....

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
18.9.2007 15:56:22   
tintin
Nemrak, Tantra, Hruškica....za vse držim pesti.
Naš mali bo tudi kar ven skočil...tišči v mehur in v desni reber, da je noro....user posted image
Jutri ga gremo pa pošpegat na UZ, da vidimo koliko je velik...pa seveda gre bodoči očka zraven, da bo videl kaj ga čakauser posted image
Jaz tudi zdajle kuham...na brzino koščke piščanca v zelenjavni (curry) omaki, pečeno polento in fižolovo solato.
Mamuška in Murenček - danes sem oprala bambuzle. Koliko časa so se kaj vama sušile? Jaz sem jih dala v sušilec na low temp. pa so bolj za en klinc suhe ven prišle tako da jih zdaj še na stojalu sušim...Najbrž jih bo treba kar na stojalu sušit pa pol na konc mal v sušilca vržt, ne?
LP vsemuser posted image

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
18.9.2007 17:23:48   
kanarka
LP vsem. Danes vam pa moram jaz malo pojamrati. Namreč resno me skrbi, ker otročka ne čutim veliko. Že tako ali tako nisem veliko čutila in če ste vi opisovale aerobiko ali boks v trebuhu, bi lahko jaz opisala z nežnim božanjem. To je vse. Nobenih močnih gibov. Zadnje 5 dni pa še to skoraj ne več. Čutim že, da se obrne (zdej je ležala 3 dni prečno), danes zopet glavično, vendar so gibi zeloooo redki in blagi. Skrbi me tudi dejstvo, da se zadnji mesec nič nisem zredila in nimam občutka, da mi je trebuh sploh kaj zrasel. Še vedno je majhen in še vedno me ljudje previdno vprašajo, če sem noseča (seveda tisti, ki me ne poznajo). Pa da ne bo pomote,...drugače sem suhica in ne morem glih trebuha skrivati za zalogo. Sej počutje je ok in nimam nobenih težav. Ampak vseeno...sprašujem se, ali je to normalno? Kako se šteje teh 10 gibov na dan? Ali eno rahlo božanje šteje kot ena in če me 10x poboža v 10 minutah, je to to ali je treba to porazdeliti na cel dan? No, sej imam v ponedeljek UZ, ampak me prav malo skrbi, če je vse ok. Upam, da samo malo paničarim, čeprav tudi to ni v moji navadi. 
Pravite, da imate tako slabo vreme. Tukaj pa 30C in kaj bi dala za malo oblačkov. Prav kuham se. Res mi je vroče.
Lep popoldan vsem skupaj in brez zamere, če se mal pojamrala.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
18.9.2007 17:36:10   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Si je pa prvorojenec zaželel "svojega dojenčka", ki ga bo lahko kopal in "futral"user posted image -bomo videli, kako dolgo bo želja vztrajala, če bo, jo bomo izpolnili. Nekaj ga nosi zadnje tedne, sem se že bala, da bo zbolel, ves je nekaj crkljiv, ves čas bi se stiskal in mojčkal, za vsako malenkost so solzeuser posted image - kr nekiuser posted image .  Vse skupaj pišem malo na račun negotovosti, ker pač nima pojma, kaj konkretno pomeni tale "bratec" (sestrica), malo pa se bojim, da nam spet seka ven hiperkineza in to v najbolj neprimernem trenutku. To bo še zabavnouser posted image

hmmm... tudi pri nas je nekaj podobnega s tamalo. Ful je crkljiva, trmasta in samo crtala bi se pri meni. In ja tudi ona že ima svojega dojenčka in včasih ful lepo skrbi za njega, spet drugič pa takšno dela z njim, da me je že kr mal strah. Smo pa v nedeljo v živo spoznale enomesečnega fantka in se ga kar ni mogla nagledat, ko pa je bil v naročju pa seveda tudi iris veselo k mamici v naročje, češ da je tudi ona dojenčekuser posted image  Po moje bojo še kr veliki problemi, ko se ji pridruži sestrica.

in kot jaz zadnja v tej verigi z čistilno akcijo in posledično s pripravami cotk in vsega ostalega za user posted image . Za čiščenje bom prosla kr mami in kolegico, če mi bosta prišli po ta večjem pomagat sčistit. Ker vse ne bom zmogla. 

naraščaj vsaka ti čast, če se boš sama lotila čiščenja po temeljiti obnovi stanovanja. Jaz tega vsekakor nisem sposobna. Že danes ko smo preobračali spalnico, da smo končno postavli posteljico, je lubi sam počistil ves prah pod posteljo... jaz sem samo sedela in nadzorovalauser posted image user posted image user posted image  že sanjam, da si preden pridem iz porodnišnice naročim čistilni servis za celotno stanovanje, ker sama ga sigurno ne bom uspela v red spravit.

A bo šla slučajno še katera v Avstrijo po Nivein nahrbtnik, je res veliko cenejši. Če bo katera šla, naj sporoči, lepo prosim. user posted image

glede Avstrije... v toysu koker sem vidla ni več akcije za nahrbtnike, no vsaj nove reklame še ni gor. Kje pa mislite, da bi se jih še dal dobit in kakšne so cene brez popustov?

hruškica84... drži se!!!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
18.9.2007 17:46:37   
murencek
tintin, tudi meni so se bamboozli dlje sušili. Ampak me ne skrbi preveč. Sušilca še nimam, tako da bom to varianto sprobala, ko ga dobim. Bo še MAMUŠKA kej dodala.
Se pa pridružujem željam tintin
Nemrak, Tantra, Hruškica....za vse držim pesti.

kanarka, naj te ne skrbi. Tudi moj user posted image  ni kej preveč aktiven. Da bi me brcnil v mehur al pod rebra - sploh ne vem, kaj je to? Drugače sm pa jst zadnje dni štela božanja za gibe. In če je bilo božanj več, je bilo toliko gibov. No, dons se je malo ulaufal. Je malo bolj bil aktiven, ampak boksa pa ne.
Sicer pa tudi mene sprašujejo ljudje, če imam rok čez 2 meseca. Pa imam še 5t (če bo vse v redu).
LP

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
18.9.2007 17:46:43   
manca
ta teden sem že spraševala, pa mi nobena ni odgovorilauser posted image : za porodniški dopust 105 dni moram upoštevati dneve od ponedeljka do petka (normalne delovne dni) brez praznikov ki so med tednom ali z njimi???

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Domače živali
Taddy78

Koliko živali imate doma?

od 1-2 (37%)

od 2-4 (13%)

imamo kmetijo/jih je več (13%)

nimamo živali (38%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!