|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
3.10.2007 10:58:31   
GB
MATR SEM HUDA . Vse sem ze mela natipkan (cel roman) in noce poslat.
NO samo pozdravila bi vas pa kasneje kej vec napisem
Srecno vsem na pregledih

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
3.10.2007 11:03:48   
sonček5
Jutro punce

Sem bolj lena za pisat. Včeraj sem imela pregled in je vse ok.15.10 imam ctg in pa zmenili se bova vse za CR, ki bo 29 ali 30.10. Sej ne morem verjet, samo še 25 dni. TANTRA veš tudi jaz sem prehlajena. Pijem ogromno čaja z medom ( limone ne morem ker me po njej peče zgaga) in pijem sirup iz smrekovih vršičkov in apisirup, čeprav ta kašelj sploh ne popusti, moram pa se pred CR popolnoma pozdraviti, saj moraš biti za operativni poseg zdrav. Tako da punce, kakršna koli ideja za ozdravitev kašlja bo prav prišla

Pozdrav Sonček

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
3.10.2007 11:04:46   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

ilije user posted image za pregled!
Si mela tudi ctg?

Sem imela tudi CTG. Je bil reaktiven. Pa user posted image  je bila precej aktivna med pregledom, sem v 20 minutah naštela več kot 20 premikov, da ne govorim o tem, kako je butala v sondo od UZ. 

Neposredna povezava do sporočila: 5003
3.10.2007 11:05:12   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

2x sem že napisala cel roman,pa mi noče objavtuser posted image user posted image .

Zdj grem pa na kavico s kolegico,se potem kaj oglasim!

lep dan!

No jaz pa pišem že 6ič.

Sporočam novice od Maruncek, me je ravno klicala.

Selijo jo na oddelek, je mal boljša, otekline na nogah izginevajo,pritisk padel. Staš je v inkubatorju, se dobr drži, je zdrav, hranijo ga po sondi in mu še nekaj dodajajo. Včeraj ga je videla za par minut, zdele jo bodo pa tut spotoma peljali k njemu. No toli na kratko, vse vas lepo pozdravlja in se zahvaljuje za čestitke.

Bravo marunček  in Staš

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 5004
3.10.2007 11:07:19   
Ilije
Bravo marunček in Staš

hitro napredovanje še naprej. in seveda čimprejše okrevanje za oba.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
3.10.2007 11:09:34   
Anonimen
3 dni sem brez interneta pa rabim potem cel dopoldan da preberem novičke . Murenček user posted image user posted image  za Staša, da bosta čimprej okrevala in šla domov. Presenečenje je bilo veliko, ko sem prebrala, da je rodila.

Tako, v opomin v vsem, da se nam november bliža.

čav se beremo

(odgovor članu naraščaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 5006
3.10.2007 11:12:53   
Tanayya29
BRAVO mamica in Staš!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
3.10.2007 11:17:24   
matea1
Pozdravljene, nič kaj nisem pisala, sem vas pa veselo prebirala.

Glede gibov pa je tak - tudi jaz sem bila v dvomih, ko sem dobila obrazec za štetje - totalno je butast. Potem sem potožila gin. in mi je razložila postopek zapisovanja.

Ko se zbudiš (ura ni pomembna) in začutiš prvi gib, narediš križec v prvi kvadratek (tam, kjer ni zapisane ure). Ko čez nekaj časa začutiš drugi gib, napišeš križec pod njega (spet tam, kjer ni zapisane ure). Tako si gibi in označevanje sledijo cel dan. Ko začutiš zadnji gib, torej deseti, ga označiš pod ostalih 9 in spodaj pri urah označiš, kdaj je bil zadnji gib (recimo ob 17h - pri tej uri narediš križec).

V primeru, da je otrok v primerjavi z drugimi dnevi preveč miren, greš na CT.

Upam, da sem kaj pomagala in nisem preveč zakomplicirano napisala.

Lep nosečniški pozdrav,
Mateja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
3.10.2007 11:21:21   
Laubica
Mateja-1000000X HVALA za razlago

Murenček in Stašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu matea1)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
3.10.2007 11:24:15   
Ilije
Pri nas pa G sploh ne tala teh listkov za gibe. Je rekla samo, da moram biti pozorna na gibanje. Tako da, si vse skupaj pišem kar na en ceglc poleg računalnika, ko se ravno spomnem.

(odgovor članu matea1)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
3.10.2007 11:24:30   
matea1
Malenkost.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
3.10.2007 11:26:49   
nicolina
No, upam, da mi bo zdej poslalo, kaj pa je dane sz RR? user posted image
Velika britanija in nayya, jaz sem bila tudi jezna kot ris user posted image , sem ful napisala, pa mi ni hotelo poslat.

Zdej pa samo na kratko: včeraj sem bila na predavanju za EA, jaz sem bom definitivno odločla zanjo. V BC sem pa kupila podlogo za na previjalno mizo, jutri končno dobim vse stvari in komaj čakam, da uredim kotiček za našega user posted image .

Ilije user posted image user posted image user posted image  za pregled, Tantra le pojdi si kaj iskat v lekarno, pa veliko čaja z medom in limono, to meni najbolj pomaga. user posted image

Kaj boste kaj kuhale danes? Jaz še ne vem user posted image  Se tipkamo..

(odgovor članu matea1)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
3.10.2007 11:28:31   
nicolina
user posted image user posted image user posted image  za murenčka in Staša, čimprejšnje okrevanje vama želim...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
3.10.2007 11:34:22   
TANTRA
Ojla, ne znam prilepit slikice, zato si jo lahko ogledate v mojem albumu....

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
3.10.2007 11:35:25   
Laubica
Jaz sem nardila špinačo ,pire in pohan sir,zdaj pa dirkam po mandarine in v službo se beremouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
3.10.2007 11:36:15   
Laubica
Tantra -full lepouser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
3.10.2007 11:37:02   
Tanayya29
nicolina fajn,da si se odločila za ea.Jaz grem v petek še enkrat h anastezistu,na posvet,ker mu nesem še slike od hrbtenice(skolioza),da si mal pregleda.sicer mi je že takrat povedal,da to ni problem,vendar vseeno sm v mojem ZD prosila za rentgenske posnetke...
pa grem na posvet še o ULTIVI,bom videla kaj bo povedal še o tem(zadnjič nisem nič spraševala)...

sedaj grem pa res na kavico!!!
čaw

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
3.10.2007 11:41:13   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Kaj boste kaj kuhale danes? Jaz še ne vem user posted image  Se tipkamo..

Jaz pripravljam danes goveje zrezke s prilogo (zelenjava in krompir), pa peso bom zraven naredila kot solato.

TANTRA tudi jaz sem že pred časom spraševala, kako se prilepi zraven fotka, ki jo imam na računalniku, pa nisem dobila odgovora, tako da še vedno znam prilepit samo tiste slikice, ki so objavljene na spletu, tako kot je sedaj tvoja
user posted image

P.S. Ful lepo!!! 

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
3.10.2007 11:45:07   
Ilije
Glede ultive ali ima mogoče katera podatke v katerih porodnišnicah (razen ptujske) jo še nudijouser posted image user posted image user posted image  Sem si namreč vse o njej prebrala v zadnji številke Mame in mi je veliko bolj všeč kot EA.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
3.10.2007 11:57:34   
ninocka
Dober dan,

kako ste kaj? En dan se grem mal shopinga, ve pa naklofate 5 strani...uh, kako bo sele, ko bom sla rodit, sej vas ne bom mogla vec dohitet user posted image user posted image user posted image
Najprej porocilo o moji budnosti zadnjic - zaspana sem ratala sele ob pol enih zveceruser posted image , s tem da sem, preden sem se zbudila, vsega skupi spala samo 4 ure...se zdej mi ni jasno, kaj je blo.
Ucerajsno nakupovanje v Ikei je tud uspelo, tamal ima zdej novo sobico, jst pa en kup (ne)pomembnih stvari...zagonila sem pa tud tolk, da mi kr slabo rata user posted image user posted image Pocutje je blo cel dan OK, nisem bla prevec utrujena, edino pol so mi roke in noge zatekle. Sele zvecer se mi je pokazala utrujenost, ker so me spet bolele noge  (sindrom nemirnih nog) in nikakor nisem nasla pravega polozaja.
Je pa moj pikec danes ponoci bruhal, tko da sem ob 2h zjutraj dala kompelt vso najino posteljnino prat (je bil pri nama v postelji, ko se je zgodilo), pol je pa moj na polno iskal in oblacil rezervne povstre, kovtre...ker je najino blo pac vse pobruhano. Pa nic mi ni dovolil delat, da se mi kaj ne nardi. Vam povem, da sem bla pol tolk utrujena od te nocne zurke, da se v pojstli nisem upala niti premaknit, ker se mi jekr zdel, da mi bo kaj ven padlo user posted image
Jah, moj je tud zacel ful paniko zganjat, sploh mu ne smem oment, da bom sla rodit user posted image user posted image Je se zmeri pod vtisom prvega poroda, ko sem ga ob 3h ponoci zbudila (odtekla mi je voda 1 mesec prehitro) in mu rekla, da ne vem, al mi je odtekla voda al sem se polulala user posted image user posted image

Nayya, tud jst mam ful cudne sanje in more...zgleda je to res del nosecnosti...ampak da ti je gojc grafe risal - kaj pa je blo na grafih user posted image user posted image
Tantra, sam ta zenska je bla pa res neodgovorna - halo 1 teden pred rokom raj zura, kot da si kaj zrihta???? Zal bo verjetno tko tud po porodu...men se otrocek kar smili...
Lepa posteljica!!!!
jooly, men so bli vsi ful prijazni in v redu. Sicer sem tud sama tak clovek, da pac ne kompliciram prevec, pa preden koga zamorim, raj sama probam narest. Ampak osebje je blo res, res ful OK. Lepo so skrbeli za nas, une sestre za dojencke so ble pa itak extra prijazne (no, samo ena se mi je zamerla, ker mi je tko na hitro takrat Evana odpeljala, ko je mogu zarad zlatenca pod lucko). Pa ena je bla prve par dni ful zoprna, ampak je bla to posledica cimre, ki je bila z mano v sobi (obup od zenske, na par dni starega dojencka se je drla, ga posliljala nekam, z vsemi se je kregala, na obisk jih je pa vednop 10 prslo...). No, ko je ta cimra zginla, se je pa tud sestra cist spremenila user posted image user posted image user posted image Pa ful so nam pomagali pri dojenju, pa  nic komplicirali zarad dodatka, ce dojenje ni slo...v glavnem men je blo super, tko da jst grem spet tja.
pikapikica, jst sem si pa takoj, ko sem lahko, oprala lase...ze tko skoz tam lezis, fizura je nikakva (vsaj moji lasje vsi stojijo zalepljeni ob lobanjo in v zrak), pa se zmastili so se mi...in da bi bla pol taka tam 10 dni??? UH, takoj, ko je bla prilika, sem sibala pod tus in lase oprat, da sem se jst boljs pocutila.
kanarka, cestitke za super nakup!!! Lepa posteljica!!!! (zdej sem prisla do konca postov, pa vidim, da si "kupila" samo posteljnino user posted image )
gruska, jst sem se tud zdej ful v nektarine in breskve vrgla. Poleti, ko je blo tega polno, pa nic...takrat mi je samo lubenica po glavi hodila user posted image

Jst tud gledam Housa, samo mi mso ze pri 4 sezoni...lih danes upam, da bo nov del...Drugac pa kaj se pa kaj gledate na TVju? Jst gledam razocarane gospodinje, pa uno grod betko, potem zakon in red, Monka user posted image user posted image (uh, kaj bi dala, da bi mi prsu spucat bajtouser posted image user posted image ), pa CSI, eno k je ob petkih zvecer na Popu, pa las vegas in veronico mars.
Z neta gledam pa se Eureko, Heros (2 sezona), House, Lost, Supernatural...

user posted image user posted image user posted image za 200ko!!!! user posted image user posted image user posted image Smo pa res orng cveke. Pri nas septemberkah smo priblizno na 190 strani, pa  pisemo ze od novembra 05 user posted image user posted image user posted image Pol veste kake cveke smo me user posted image user posted image user posted image

Uh, se neki vam hocem vedno povedat, pa pozabim - za ciscenje ritke za dojencka - vatice - jst sem pri prvem mela uno kilometrsko vato od spara (dela tosama) in sem jo trgala, kolkr sem jo rabila. Sem pa poleti v Mullerju vidla, da imajo prav za dojencke namenjene blazinice (narjena na ta nacin, kot tiste kozmeticne za odstranjevanje make upa) in jih je not okrog 80, dost velike, stanejo pa 1 EUR. Tko da sem se odlocila, da bom zdej pri novem kar te uporabljala za pucanje ritke (testno sem jih mela takrat pri Evanu, ko je imel glivice in so se super obnesle).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
3.10.2007 12:21:53   
nicolina
Jaz imam pa zadnjih 20 minut neke čudne bolečine v trebuhu, sploh ne vem, kaj bi bilo lahko to? Kot nekakšni krči.  user posted image  je kar aktiven vsake toliko časa. Ne bi rada kakšne panike zganjala, ampak če ne bo bolje, bom poklicala ginekologinjo. Kaj pravite ve?
Grem malo počivat, morda bo bolje...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
3.10.2007 12:47:54   
TANTRA
Nicolina, uleži se. Če imaš buscopan ga vzemi. Če so krči enakomerni so popadki. Meri si jih na koliko časa se ponavljajo... Če bodo postajali hujši, kot menstruacija in ti bo postajalo vroče nujno k ginekologinji ali direkt v porodnišnico. Ponavadi če so na 5 minut nimaš več kaj čakat...

Mogoče pa zgolj krči in se bodo pomirili...Držim pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
3.10.2007 12:48:10   
scubadiver
Ojla punce. SEm nazaj iz materinske in iz CSD. Ja, ja, šele danes sem oddala papirje ker sem hotela da mi upoštevajo še plačo za september. Sem namreč dobila junija povišano plačo za 100 EUR in sem hotla da je čimveč teh višijih plač user posted image
Sem se kar malo bala da me bojo kregali da sem pozna, pa ni niti omenila. Pa še prišla sem 5 do 12h ker nisem vedela da imajo od 12 do enih pavzo. Je bila gospa zelo slabe volje ko me je zagledala. No pa me na srečo ni odslovila. No saj se tud ne bi pustila, glede na to, da je bilo še 5 minut.Sva vse uredili, na srečo sem imela z neta sprintane in izpolnjene pravilen papirje in tudi tisti iz službe so bli vsi ok. Se mi je prav kamen odvalil od srca da sem končno to rešila.

Jaz gibov niti ne štejem, ker jih je precej več kot 10. No sicer pa sem šele vstopila v 33 teden in se verjetno mala še ne umirja tako kot pri drugih.  

Bravo Murenček in Staš. Srečno še naprej user posted image

Nikolina držim pesti da se  umirijo krči user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
3.10.2007 12:49:12   
TANTRA
Ilije, hvala ker si prilepla slikico.... Ninocka, jaz sem namesto vate v Tosami kupila take blazinice, prodajalka je rekla, da so bolj praktične ker ne puščajo muck..
Danes sem prvič vozila avto odkar sem doma iz porodnišnice.. Zgolj do lekarne ... Pa je kar šlo...user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
3.10.2007 13:00:43   
sonček5
TANTRA

Kaj pa si kupila v lekarni, kajti tudi jaz moram po nekaj, saj me od kašlja že ves trebuh boli

Sonček5

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Katero ime izbrati za punčko?
t4sa

Katero ime se vam bolj dopade za punčko?

Neli (64%)

Evelin (36%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!