ninocka
|
Dober dan, kako ste kaj? En dan se grem mal shopinga, ve pa naklofate 5 strani...uh, kako bo sele, ko bom sla rodit, sej vas ne bom mogla vec dohitet Najprej porocilo o moji budnosti zadnjic - zaspana sem ratala sele ob pol enih zvecer , s tem da sem, preden sem se zbudila, vsega skupi spala samo 4 ure...se zdej mi ni jasno, kaj je blo. Ucerajsno nakupovanje v Ikei je tud uspelo, tamal ima zdej novo sobico, jst pa en kup (ne)pomembnih stvari...zagonila sem pa tud tolk, da mi kr slabo rata Pocutje je blo cel dan OK, nisem bla prevec utrujena, edino pol so mi roke in noge zatekle. Sele zvecer se mi je pokazala utrujenost, ker so me spet bolele noge (sindrom nemirnih nog) in nikakor nisem nasla pravega polozaja. Je pa moj pikec danes ponoci bruhal, tko da sem ob 2h zjutraj dala kompelt vso najino posteljnino prat (je bil pri nama v postelji, ko se je zgodilo), pol je pa moj na polno iskal in oblacil rezervne povstre, kovtre...ker je najino blo pac vse pobruhano. Pa nic mi ni dovolil delat, da se mi kaj ne nardi. Vam povem, da sem bla pol tolk utrujena od te nocne zurke, da se v pojstli nisem upala niti premaknit, ker se mi jekr zdel, da mi bo kaj ven padlo Jah, moj je tud zacel ful paniko zganjat, sploh mu ne smem oment, da bom sla rodit Je se zmeri pod vtisom prvega poroda, ko sem ga ob 3h ponoci zbudila (odtekla mi je voda 1 mesec prehitro) in mu rekla, da ne vem, al mi je odtekla voda al sem se polulala Nayya, tud jst mam ful cudne sanje in more...zgleda je to res del nosecnosti...ampak da ti je gojc grafe risal - kaj pa je blo na grafih Tantra, sam ta zenska je bla pa res neodgovorna - halo 1 teden pred rokom raj zura, kot da si kaj zrihta???? Zal bo verjetno tko tud po porodu...men se otrocek kar smili... Lepa posteljica!!!! jooly, men so bli vsi ful prijazni in v redu. Sicer sem tud sama tak clovek, da pac ne kompliciram prevec, pa preden koga zamorim, raj sama probam narest. Ampak osebje je blo res, res ful OK. Lepo so skrbeli za nas, une sestre za dojencke so ble pa itak extra prijazne (no, samo ena se mi je zamerla, ker mi je tko na hitro takrat Evana odpeljala, ko je mogu zarad zlatenca pod lucko). Pa ena je bla prve par dni ful zoprna, ampak je bla to posledica cimre, ki je bila z mano v sobi (obup od zenske, na par dni starega dojencka se je drla, ga posliljala nekam, z vsemi se je kregala, na obisk jih je pa vednop 10 prslo...). No, ko je ta cimra zginla, se je pa tud sestra cist spremenila Pa ful so nam pomagali pri dojenju, pa nic komplicirali zarad dodatka, ce dojenje ni slo...v glavnem men je blo super, tko da jst grem spet tja. pikapikica, jst sem si pa takoj, ko sem lahko, oprala lase...ze tko skoz tam lezis, fizura je nikakva (vsaj moji lasje vsi stojijo zalepljeni ob lobanjo in v zrak), pa se zmastili so se mi...in da bi bla pol taka tam 10 dni??? UH, takoj, ko je bla prilika, sem sibala pod tus in lase oprat, da sem se jst boljs pocutila. kanarka, cestitke za super nakup!!! Lepa posteljica!!!! (zdej sem prisla do konca postov, pa vidim, da si "kupila" samo posteljnino ) gruska, jst sem se tud zdej ful v nektarine in breskve vrgla. Poleti, ko je blo tega polno, pa nic...takrat mi je samo lubenica po glavi hodila Jst tud gledam Housa, samo mi mso ze pri 4 sezoni...lih danes upam, da bo nov del...Drugac pa kaj se pa kaj gledate na TVju? Jst gledam razocarane gospodinje, pa uno grod betko, potem zakon in red, Monka (uh, kaj bi dala, da bi mi prsu spucat bajto ), pa CSI, eno k je ob petkih zvecer na Popu, pa las vegas in veronico mars. Z neta gledam pa se Eureko, Heros (2 sezona), House, Lost, Supernatural... za 200ko!!!! Smo pa res orng cveke. Pri nas septemberkah smo priblizno na 190 strani, pa pisemo ze od novembra 05 Pol veste kake cveke smo me Uh, se neki vam hocem vedno povedat, pa pozabim - za ciscenje ritke za dojencka - vatice - jst sem pri prvem mela uno kilometrsko vato od spara (dela tosama) in sem jo trgala, kolkr sem jo rabila. Sem pa poleti v Mullerju vidla, da imajo prav za dojencke namenjene blazinice (narjena na ta nacin, kot tiste kozmeticne za odstranjevanje make upa) in jih je not okrog 80, dost velike, stanejo pa 1 EUR. Tko da sem se odlocila, da bom zdej pri novem kar te uporabljala za pucanje ritke (testno sem jih mela takrat pri Evanu, ko je imel glivice in so se super obnesle).