|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
29.9.2007 17:05:30   
Dajica
Uf, tud js sem danes tko pridna, oprala zaenkrat 2 stroja cunj, pa obesila, pospravila in pomila koplanico, pomila posodo, pol je pa nas ati pekel kostanj, pa se sestra s svojima sinckoma je prisla, no pa njen moz tudi, pa smo skupaj jedli. Moram pa rect, da me vcasih njen starejsi sin (5 let pa pol) kr ob zivce spravlja. Mu stokrat kksno stvar reces, da ne sme, pa ravno tisto naredi. Pa smo zadnjic jedli palacinke z zelenjavo-full dobre, on pa ne, js bom pa z nutelo jedel. Jaz bi ga stradala toliko casa, da bi vse tiste z zelenjavo zmazal. user posted image Jah no, ko je pa kr neki izbircen. Ce je lacen, bo jedel tisto, kar tudi mi vsi ostali. Upam, da z mojo user posted image ne bojo take tezave oz. da ne bom tko zivcna. Verjeno bo drugacen obcutek, ker bo moj otrok.

V glavnem, zdej grem mal pocivat, ker ko sem zacela tukaj tipkat, sem sele zacutila, da sem rahlo utrujena.

lp

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
29.9.2007 18:25:47   
zirafa76
Pozdrav se od nas....user posted image user posted image

POTEPINKA....VSE NAJBOLJSE.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem komaj prisopihala domov..sem iskala se neke malenkosti, pa se mojmu kr ni dalo....user posted image user posted image Pa sma sla v Ikeo in rekla, da v soboto nikoli vec..mislim, a ljudje res imajo denar in kupujejo vse tam????user posted image user posted image
Hocem iti pa jutri v KIKO..sem nasla na internetu nekaj dobrih stvari..ful rada dekoriram, pa grem iskat....pa planice imajo pocen, bombazne.....user posted image
Po moje je Kika veliko boljsa in kvalitetnejsa..no cene so pa mal vecjeuser posted image user posted image

Scubadiver in Ze35..sem ze izrazla mojo jezo glede jogija.....user posted image user posted image user posted image ampak tam, na forumu....pa tak sem ga hotla....

Tukaj pri nas spremljamo eno zalostno zgodbouser posted image user posted image  Locili so namrec siamske dvojcke, dva fantka, ki sta bila zrascena skupaj z trebusnim delom, pa je bila opeacija vredu, no sedaj po parih dneh pa so enega mogli operirat, pa spet nekaj ni bilo vredu, pa so mu zaceli ponoci mozgani odmirat....men je slo kr na jok, ko sem brala..gledat pa tak ne morem.....user posted image user posted image user posted image Tako, da bojo vidli kaj naprej....
Na zalost so mediji kot vrane tam, prezijo na vsako malenkost....user posted image user posted image Starsi so itak cist fertik.....

No, ne bom vec o tej temi....ampak sem se kr spomnila na nekaj....KAKO sta BOG ALI USODA NEPRAVICNA..Toliko je parov, ki ne morejo imeti otrok, pa parov z tezavami, ko ko se starsi borijo in trpijo...po drugi strani pa imas zenske, ki jih ne morem imenovat z lepo besedo, ko zavrzejo otroke na smetisce in ne vem kamuser posted image user posted image user posted image user posted image ...MISLIM, KJE JE PRAVICA ZIVLJENJA????

No, dovolj o tem...Mislim, da sem ze kar depresivna,ampak ne morem si pomagat...user posted image

Nic, pozdravcek od mene.....................papauser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
29.9.2007 19:53:16   
GB
Dobr vecer drage moje user posted image . Imam eno vprasanje in sicer a ma katera bolecine tam spodaj okoli jajcnikov user posted image user posted image . Mene tam spodaj nekaj hoce bolet pa se prejle je od mojga klicav brat in je rekel ,da so negovo pelal v bolnico ,ker je imela bolecine in ona ima prav tako rok zacetku novembra. Ful me je ratal strah ,da ni kej narobe. BIla bi hvalezna ,ce ima katera podobno izkusnjo ali ce katera ve kaj bi to lahko bilo. JOj cist sem ze zivcna. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
29.9.2007 20:21:15   
Laubica
Sem prebrala da debatirate o jetrcih-moram vam povedat ,da v moji 1 user posted image sem jih jedla in dobila čez 15 min. po celem telesu koprivnico,tako da so se mi tako zamerli da jih že 8 l nisem jedla.
Potepinka vse najboljšeuser posted image
Britanija tudi mene tam vedno nekaj špika in boli,tako da mislim da so to vezi

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
29.9.2007 20:22:42   
Tanayya29
velika britanija mene velikrat tko full špikne dol v jajčnikih(nekje dol odspodaj no),ampak takoj mine,to je v sekundi...
me pa nikoli dalj časa ne boliuser posted image .Sicer samo špikanje je čisto normalno(vsaj tako sem prebrala),kako pa tebe boli?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
29.9.2007 20:27:39   
pikapikica
hja jaz sem pa včeraj mojega user posted image  zašinfala - danes pa me je brez besed - no samo z lepimi - peljal v IKEO in sedaj mi še kostanj nosi... user posted image  no pa se mi bo pritisk spet znižal...
potepinka user posted image VSE NAJ, NAJ, NAJ, NAJ za rojstni dan!!!!

hojla velika britanija, ma meni se je to tudi že dvakrat zgodilo... sicer ne vem kaj je to, mogoče lega otročka, da je tako čudna, ali pa, da si preveč utrujena... jaz bi na tvojem mestu vzela en magnezij ali pa magnesol in se enostavno ulegla... če je bolečina samo zoprna, potem bi jaz počakala, če te pa precej boli, kot pri menstruaciji, da so prav krči, potem pa bodi malo bolj pozorna in se pojdi čez nekaj časa pokazat v porodnišnico - prej pa vzemi magnezij in počivaj v vsakem primeru!!!

sporoči kako je... če bo kaj bolje!!!

enega user posted image za srečo...

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
29.9.2007 20:32:20   
Tanayya29
pikapikica jaz tudi,ko me začne špikat vzamem kr magnesol pa se uležem...ne vem sicer a kej pomaga,ampak meni se zdi,da mi...

no,drugače pa sem naredila popoldne eno neumnost..zaspala sem za 2 uri,pa sem pustila na štedilniku omako in prižgan plin(sicer na minimum,pa vseen)user posted image user posted image ...

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
29.9.2007 20:43:18   
TANTRA
Potepinka vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Velika Britanija, po moje gre za raztezanje vezi...Če pa bi te začelo močneje boleti in bi težko dihala in tiščalo kot menstruacija pejt k zdravniku. Tako, da se kar pomiri, uleži in bo kmalu boljše...Najbrž si bila cel dan bolj na nogah ....

No, naše favoritke se še kar držijo- žirafa ne sekiraj se preveč, veš zdaj si zelo občutljiva in ti gre še bolj do srca... Kakšno stvar spreglej in boš boljše volje...Še malo pa ti bosta ljubici polepšali dan...
Murenček upam, da se držiš v bolnici, da te kaj kmalu potolažijo z kakšno vzpodbudno novičko..

Jaz se kar držim...Danes sem si v kuhinjo prinesla stolček, ki ga imam za sedenje pri likanju in lepo sedela in kuhala...Je bilo takoj lažje...
Po kosilu pa takoj vodoravno...
Po resnici komaj čakam, da rodim, saj sem v bolnici precej oslabela ...Po drugi strani pa vem, da mali Luka sedaj pridno raste in je zanj v trebuščku najbolje...
Ah, še malo ....

Mizar mi še ni prišel, user posted image user posted image user posted image  , mu bom rekla, da zaradi njega še mirno rodit ne morem.... Kolk sem jezna...... user posted image user posted image

Sicer tudi jaz komaj čakam, da bom v normalnih cunjah, pa da si lahko kaj privoščim kar si sedaj ne smem...pa da spet kako torto spečem....

Lep večer vam želim souser posted image , da bi imele mirno nočko in pridne user posted image user posted image user posted image ...

Jutri pa izkoristite dan za kakšen sprehodek, saj obetajo sonce. Sicer ne morem dojet, da sem padla (zaradi bolnice) iz poletja v jesen...da je tu že kostanj, svež jabolčni sok...topla oblačila.... Mi manjka skoraj mesec dni...

No, bo pa drugo leto lepše...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
29.9.2007 20:43:27   
GB
oj 
No glede moje bolecine je tko ,da ni non-stop , ampak tko na cajte in je prav zoprn . Ce prevec zdim me zacne bolet in ko hocem ustat me zaboli in potem kasneje ko malo hodim ali sem pokonc je ok. ENostavno se ne morem pripravit na to,da pocivam oz. lezim ,ker mam se tok za nardit in skoz pravim sama sebi "samo se to nardim in potem se usedem" in tko je cel dan. Sej bom probala mal vec pocivat , ce me bo pa se bolel grem pa k babici ,da vidim kaj je .
Hvala za pomoc
Lep vecer

Neposredna povezava do sporočila: 4784
29.9.2007 21:06:37   
potepinka
Joj punce zlate ste,hvala za čestitke in vidim da tle gor res najdeš toplino in podporo.

Ja zdaj sen pa ,kako že rečejo 33 leta-kristusova leta.

Kaj to pomeni kako pravijo lepa leta al težka leta????Nimam pojma kaj pomenijo te stare vraže.

No punce lepo bodite in dobro spite.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
29.9.2007 21:38:18   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

A ste opazile, da imamo nov, jesenski dizajn user posted image . To pomeni, da se november resnicno priblizuje in z njim nasi soncki user posted image .

To je bila prva stvar, ki mi je padla v oči, ko sem odprla RR. Meni jeful všeč, takšna umirjena barva se mi zdi, s katero si kar oči spočiješ.

VSE NAJBOLJŠE POTEPINKAuser posted image

Kaj pa gobe, a je tud kej receno, da se v user posted image ne bi smele jesti?

Ja gobe so tud prepovedane. Sam jst jih vseeno jem tu pa tam kakšno žlico, ker jih tudi obužujem. Samo pri gobah pa res ne pretiravam.

velika britanija upam, da se špikanje kmalu konča in da ni nič resnega.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
29.9.2007 22:00:29   
naraščaj
Vse najboljše potepinka,čeprav mal pozno.

Danesso me žemal čez sedmo vrgli pokonc, so prišli streho rihtat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sva se nato z mojim preselila v dnevno in mal zadremala do 9. Pol sem si hotla pa lase umit in ugotovim, da so mojstri že vzeli ven okna in, da me lahk gledajo user posted image user posted image tako sem šla k mami in si tam umila in nato mi je še nečakinja (18 let) zlikala lase, saj sva nato povablena na RD. No zdaj sva na RD v Velenju, jaz pa sem si mal sposodla PS, da vas mal prečekiram.

No mene tut ful špika vsake tok časa tam , vendar so hujše bolečine pod rebri. Prej me je še ful zaštihal na levi strani. Jaz sploh ne morem več sedet. Katastrofa.  Bi se kr user posted image user posted image user posted image tok me boli. Pa saj bo. Morem počasauser posted image namignit, da bi jaz že šla.

Punce dršte se pa se jutr kaj več javim.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
29.9.2007 22:08:55   
jooly
zdaj ko jih več ne povijajo na širok....

Tantra... a jih ni treba več na širok povijat??!! Res da nisem bla v MŠ, ampak kokr jst vem, je priporočljivo vsaj dokler nima slikanja kolkov user posted image  Seznani me prosim, če ne niti ne bom prala povijalnih in tetra plenic user posted image !!!

Jetrca... največje zbirališče "odpadnih" snovi v telesu... Tko in tko ne jem mesa, ampak če bi ga, jetrc sigurno ne bi user posted image . Pa ne samo v nosečnosti. In ja, isto velja za pašteto in hrenovke.

Potepinka... evo samo za tebeuser posted image

user posted image      

Predavanje o EA... kot sem obljubila, poročam še o včerajšnjem predavanju v Postojni. V bistvu me ni nič posebej presenetlo, več al manj sem o vsem že seznanjena. Traja eno urco, predava anesteziolog, ki je popolnoma skuliran tip in ga je prov užitek poslušat. Pove pač, da je EA trenutno edina in najbolj učinkovita metoda lajšanja bolečin. Zanjo se porodnica odloči na podlagi bolečin, ki jih ovrednosti od 1-10. Maternični vrat more bit odprt vsaj 3 cm. Vedno tempirajo dozo do te meje, da porodnica še zmeraj čuti popadek, vendar ne v taki meri, da bi bila bolečina nevzdržna. Anastetik prime po cca 20-ih minutah, če je pač brez veze - da je porod praktično že pri koncu, ti EA pač ne dajo. Vakuumskih porodov je zelo malo, saj se porodničarji raje poslužujejo metode, da porodnici s pritiskom na zgornji del trebuha pomagajo pri iztisu ploda v zadnji fazi poroda. Padala so tudi precej nemogoča vprašanja o hromosti, kolk boli ko te špiknejo z iglo ipd...user posted image  ne vem no, ne predstavljam si, kako bo rodila ena, ki se že zdej boji igle...

Dobila sem pač en papir, ki ga bom imela sabo v materinski, da ne bo kakšne nepotrebne panike v primeru, da bom želela EA.

Na splošno je tko - EA je učinkovita in pride v poštev v primeru, kot sem ga imela jaz pri prvem porodu. Imela sem močne popadke na 1 minuto, odprta sem bila pa 3 cm user posted image  Kaj torej nardit drugega, kot da omilit bolečino ob popadkih?!
Če se bom tokrat odpirala normalno skupaj s popadki, za EA pač ne bom niti rekla.

Na tipkanje...

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
29.9.2007 22:19:15   
Dajica
jolly-nam so v MŠ rekli, da ni treba siroko povijat. Se ko si v P, naredijo otrocku UZ kolkov in ce je vse ok, ni treba, ce pa je kaj "narobe" je pa siroko povijanje potrebno in ti ze povejo, koliko cas moras tako povijat. Nam je sestra na predavnjih rekla, da se bo sicer cez par let videlo, ce je tole, da ni treba siroko povijati, bila dobra odlocitev.Tko da bomo mi oz. nasi otrocki poskusni zajcki. Bomo videli...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
29.9.2007 23:20:00   
Tanayya29
jolly tnx za informacijo!

ja,jaz bom tut mela to v materinski..
samo jaz sem šla le v Kranj osebno h anesteziologu..v Kr ni nič teh predavanj!No,saj mi je on razložil kako in kaj...vsaj okvirno...

nič,grem gledat naprej Zeleno miljo.....
traja do 2.30 zjutraj....ne vem,če bom zdržala,100x sem že začela gledat ta film,pa vedno zaspim.....

Želim vam mirno in lepo nočko...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
30.9.2007 6:37:53   
Ilije
Dobro jutro punce!

Danes pa ena zgodnja, nedeljska user posted image  od mene ter zvrhan krožnik domačega prijatelja.

Jaz sem namreč že pokonci in to v nedeljo. Lubi je šel v službo, tamala je pa pri babiki prespala. In ko imam končno celo posteljo zase, jaz ne morem spatuser posted image . Očitno je vse skupaj posledica jeze, saj lubi dela dvanajst ur in to vse do srede, tako da bova z Iris skoz same doma. Še sreča, da so moji blizu in da se lahko vsaj kam povabiva na obiskuser posted image .

Tipkajte kaj in mi tako preženite nedeljski dolgčas. Drugače pa uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4791
30.9.2007 9:10:12   
GB
Dobro jutro zaspanke. A res vse se spite ( razen Ilije - dobro jutro ) . Jest sem vstala ob 7.30 ( po vasem 8.30 ) in dala v stroj za prat in gledam tednik.
Moram reci ,da me za zdej se nc ne spika ( moram potrkat ) in upam ,da me tudi ne bo, ker sem bla vceri cist panicna user posted image user posted image .
Danes imamo eno ful cudno vreme , tako turobno in upam ,da se bo kasneje malo zjasnil ( V Angliji nikoli ne ves user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in da bova sla z mojim mal ven .
Aja vceraj sem narocila posteljco . Ce mi rata jo prilepim sem gor
No zdej pa le vstante zaspanke in si privoscite eno kavico

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
30.9.2007 9:11:58   
GB
user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
30.9.2007 9:34:44   
scubadiver
Dobro jutro punce. Ilije hvala za kavico in zajtrk user posted image  

Britanija, tud jaz sem zbijena že od osmih, pa sem šla spat ob dveh zjutraj. Sem gledala film Zelena milja al kako je že. Nayya si zdržala do konca filma?
Britanija SUPER posteljica. Ful ful ful mi je všeč, še posebej ker ima še predal spodaj. Takih pri nas nisem nikjer vidla. Joj, z veseljem bi imela tako, da lahko spodaj še kaj pospraviš.  
Drugače pa naju z mojim danes spet čaka naporen dan. Za zbelit imvava še dvevno sobo in kuhinjo, predsobo in kopalnico. Ajajaj še precej dela. No ja, kokr bova danes uspela, ostalo bo pa spet počakalo.
Vsem želim prekrasen dan brez špikanja in bolečin user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
30.9.2007 10:01:20   
pikapikica
Hojla user posted image !

velika britanija ma te čisto razumem, jaz tudi stalno odlašujem in si govorim... samo še to in samo še ono in potem grem počivat... in potem ko me kaj začne špikat... potem me pa panika zagrabi, da mi je žal za vse za nazaj... Ali pa ponoči, ko vstajam ali zaradi sebe ali zaradi moje druge male lumpe in jo potem nosim k nama v spalnico pančkat - mojega dragega namreč nočem zbujat, ker dela po cele dneve in mi je kar hudo, da bi potem še njega zbudila, samo, da jo prenese v najino posteljo... ma saj mi tudi on pravi, da sem hecna, ampak kaj češ...

Nayya tudi meni mojuser posted image  kar precej manjka... tako, da - mislim, da nas je kar več takih... in zato hvala Bogu za RR...user posted image

TANTRA joj vem kako je to... moja picika mala je danes ponoči tudi začela kašljati in mene je kar panika zagrabila... končno smo bili sedaj 1 mesec brez težav, sedaj pa zopet in se mi že kar smili revica... ji že kuham čaj z medom iz Olimlja in pomaga!!!...

No toliko od mene... držite se...
čau čau

Neposredna povezava do sporočila: 4795
30.9.2007 10:11:28   
nicolina
Dobri jutro, čvekiceuser posted image .
Jaz sem tudi že spila kavico in hvala vam za vaše. Tako dobro sem spala kot že dolgo ne, z enim obiskom WC-ja, učke sem odprla ob 9.30. user posted image  Pa še user posted image  je bil neverjetno miren danes zjutraj.
Velika britanija, zelo lepa posteljica, upam,da te je nehalo špikat. Saj mene tudi včasih, pa tako kot so so ostale rekle, najbolj pomaga počivanje in magnesol. user posted image  
Mene sploh ne popušča bolečina v levi nogi, zjutraj je še kar ok, včeraj zvečer pa me je bolelo za znoret. Komaj hodim potem. user posted image  Mislim, da bom šla jutri kar k zdravniku in zaključila s svojo službo. A za to grem lahko kar k osebni zdravnici ači moram h ginekologu? V petek imam namreč pregled.

Danes je res lep dan, odličen za kam v naravo. Pri nas mami že kuha govejo župco, pa roštiljali bomo potem, ker pride še sestra s tamalim.
Lepo se mejte v tem čudovitem dnevu...

Neposredna povezava do sporočila: 4796
30.9.2007 10:57:55   
Tanayya29
jutro...
no,jaz sem ravnokar vstala iz postelje..ura je pa skoraj 11user posted image ..čist čuden ritem mam...

danes je že moj 35 teden..seveda sem sanjala,da me je moj G. pregledal in poslal v porodnišnico(neprej pa ne vem).No na srečo nimam še nobenih znakov...

Velika britanija super posteljica,res!Res je fajn,ker je predal odspodaj!

Scubadiver ma spet sm zaspala,gledala sem ene 2 uri...ma sj super film,ampak predolguser posted image ..tako,da....mislim da ga imam celo na DVD-ju,pa bom sam konec pogledala!

Moj je pa danes doma(vsaj ob nedeljah je vedno prost)....vsaj nekaj!

V lj,je fulll sončno!

Ja Pikapokica res hvala bogu da mamo RR..da počvekamo....

nicolina kar h osebni zdravnici pojdi,itak ti da ona bolniško! G. pa potem sam napiše en papir,in tudi tega neseš h osebnemu zdravniku!

se tipkamo......bay

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
30.9.2007 11:01:34   
zirafa76
Dobro jutro se od nas....user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene je mami zbudla z telefonom..Mi je bilo slabo ponoci za znoret, sem jedla nekaj in nisem spala do 4.oohuser posted image
Pol je se moj zraven bedel....zdaj sma pa oba cisto povozenauser posted image user posted image user posted image
Greva spet k tasci na kosilo..no, vsaj kuhat ni treba danes domauser posted image ..ker bi verjetno zraven zaspala....user posted image

Tud tukaj imamo soncek, tako da upam, da bom zmogla par korakov...groza, kako sem ze nepokretna...moje punce pa poskocne ze cel dopoldanuser posted image user posted image .....Smo ugotovili..no, malo pozno, ampak tukaj gledam Superstar in user posted image user posted image cist ponorijo, ko zacnejo pet tam....user posted image user posted image zdaj se samo poraja vprasanje ali ker so tak slabi ali jim pase????user posted image

Punce, a ste vidle na 24ur novice, zanimivosti, dete rojeno 15 tednov prezgodaj????user posted image Kaksna slika...mene je kr streslo....Jaz resnicno upom, da bo vse vredu z razvojem.....je pa punca ze domauser posted image user posted image ..ampak slike.......user posted image user posted image user posted image za malo borko...................

Velika Britanija...super postelja.user posted image user posted image ...hja, vi imate prednost, da je na razpolago izbira......ful fajn....jaz sem zato v Avstriji non stop, ker imam res blizu..amapk v SLO..pa sploh nimam komentarjauser posted image ....ne da ni izbire, ampak se drago povrhu.....user posted image user posted image

Nic, vse user posted image user posted image user posted image uzivajte v cudovitem dnevu....................papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
30.9.2007 11:09:19   
Tanayya29
Žirafa jaz sem vidla,sem pa vidla tudi punčko rojeno z 8 kg...
2 ekstrema sta bila prikazana....

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
30.9.2007 12:04:36   
zirafa76
tisto pa itak.....user posted image user posted image mi ni jasno......

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Ime za fantka...
Lubici

... k priimku Skol?

ADAM (17%)

LUKAS (14%)

DAVID (29%)

KRIS (7%)

ERIK (24%)

RUBEN (8%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!