|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
3.10.2007 16:10:42   
scubadiver
Ajtak, no potem pa sploh ni panike. Mene je una prijateljica mal prestrašila. Ampak sej pravim, sem hotla še septembrsko plačo noter stlačit user posted image

Drugač pa lahko nardimo seznam obsegov in kg..

Scubadiver     obseg trebuha 118 cm       +8kg

Men je tud Mila ful lepša zdej. Se mi pa kr fajn zdi da sem se tok manj zredila kot ona. Čeprav nje so bile prej res čist same kosti, jest sem mela pa "mal" obloge user posted image

Ninocka se mi pa zdi ideja o obveščanju ene s foruma super ideja. Z lahkoto se jaz javim, al pa katera druga. Vesele novice je vedno fajn pisat user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
3.10.2007 16:18:59   
nicolina
Ojla, čvekice.
Jaz sem se zdaj vstala, moja bolečina v trebuhu je popustila, zgleda, da je vse ok. user posted image  Sem kar pomirjena.
Zdej bom šla končno lahko skuhat kosilo in to bo nekaj na hitrco, samo še ne vem kaj.
Glede obsega trebuha imam jaz 97 cm in +11 kg. Sem pa res bolj med ta velikimi in prej sem bila kar suha, pa se to verjetno porazgubi.
Ninočka, dober predlog za sprejem SMS-ov, ker bi tako lahko res vedele, kaj se s katero dogaaja, oz. kdaj je katrea rodila. 

Prejle, ko sem ležala, je pozvonil poštar in pinesel paket. Dobila sem lupinico Maxi cosi, ful je lepa. Sem takoj boljše volje in me je kar nehalo bolet.
Pa pa

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
3.10.2007 16:29:57   
tintin
Hoj, jaz pa imam 105 cm in +10kg (35t5d)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
3.10.2007 16:31:29   
tintin
Sicer pa Manca user posted image user posted image za izvide...no vidiš, voda dela čudežeuser posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
3.10.2007 16:49:05   
Tanayya29
No,Scubadiver jaz mam tvojo številko,jaz bom kar tebe obvestila,če lahko?user posted image

moj obseg 102 cm plus 13kg...

user posted image user posted image kmetijo sem pa tut jst gledala včer..kr neki!
Jaz sem full rada gledala Bar!!Sm imela tut karticouser posted image user posted image .BB mi že ni bil tok všeč,to pa mi ni..no mogoče še bouser posted image ..una Biljana pa je ena cvetka ja.

Drugač pa gledam tut jst gospodinje,ugly betty,house,pa beverly hillsuser posted image ,twin peaks...pa obvezno tko kot velika britanija ameriški(al pa kerkoli je že) top model!

uff..Milla se je pa kar zredila..je pa luštna vseen....user posted image user posted image

no,zdj pa šibam mal pred tv.

lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
3.10.2007 17:01:42   
ajtak
takole na hitro en seznamcek... tista, ki je se ni gor naj napise v post samo nick, obseg in kile (da bo lazji pregled user posted image ).

ajtak                 124 cm            +13kg
scubadiver        118 cm             + 8kg
nicolina               97 cm            +11kg
tintin                105 cm            +10kg
nayya28           102 cm            +13kg

Scubadiver, ce si res za da tebi posiljamo SMS-je napisi GSM. user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
3.10.2007 17:11:11   
Špelka
Ojla, dons bom bolj hitra, ker me je zjutraj tolk križ zvil, da sam ležim dons. user posted image  In to pri enih vajah, ki jih vsako jutro ISTE nardim..... user posted image  No, drgač sem pa v redu - mislim, moj zakladek je, ker brca kot nor, in se prekopicuje. Joooj, upam, da se tale moj križ pozdravi do poroda, ker si ne znam predstavljat, kako nej rodim s takimi bolečinami in na pol nepokretna. user posted image

Pa še podatki za statistiko: obseg: 111 cm, +14 kg user posted image

Aja, pa še za Sonchka mal dela: Za seznam: ker pri nas zopet ne vemo, kaj bo, smo se končno zedinili glede imen: user posted image  Pina ali user posted image  Jaša.

No, ostale se lepo mejte - se beremo!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
3.10.2007 17:15:01   
zirafa76
POZDRAVCEK VSEM..

Sicer bom poskusla kasneje prebrat vse, zaenkrat samo na hitro....
Jutri grem dokoncno v bolnico do poroda, tako da se ne beremo vec..ne, vem ce imajo internet tamuser posted image
Morajo najprej opravit celotni pregled obeh user posted image user posted image , posebej z neko preiskavo nuklearno molekularno????user posted image user posted image user posted image  pa bodo preiskali obe user posted image user posted image , mene ter videli kaj se dejansko dogaja in dolocili kdaj CR.Z to preiskavo lahko vidijo vse najmanjse zilice in je posebna preiskava, ki se uveljavlja sedaj po svetu, tako da bodo videli, kaj je z ledvickami mojih user posted image user posted image  in vse ostalo.....

DRZITE PESTI, DA BODO OBE ZDRAVEuser posted image ..Mene je hudo strah, sem v paniki nekaksni, ampak je cas....Predvsem me skrbi kaj bo z user posted image user posted image ...Sedaj se preverjam mojo torbo, pa vse kar pride zraven...no, ce ne prej, se se javim kaj zvecer, ste tolk napisale,danes sem uspela domov, jutri pa ......

PAZITE NASE TER PAPAuser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
3.10.2007 17:17:25   
zirafa76
aJA, NAJ NAPISE KATERA SMS, DA VAS LAHKO OBVESTIM KAJ.....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
3.10.2007 17:20:20   
TANTRA
TANTRA             105 cm            + 11 kg

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
3.10.2007 17:26:42   
Mamathea
Pozdravljene

Ste res bile zelo, zelo pridne in napisale toliko, da sem vas tri popoldneve samo brala, napisala pa nisem skorj nič. Murenčku iskrene čestitke in veliko nežnih, cartljajočih trenutkov, pa predvsem največ zdravja.
Jaz imam obseg 118 cm in +15 kg, pa sem "šele" v 33. tednu. ampak bo že nekako šlo.
Trebuh tudi meni otrdeva in še vedno me boli pod desno rebro, zgleda da ima bebica tam nogice in me vsake toliko časa opomni, da je še tam.
Lepo se imejte, uživajte v sončku in se še kaj beremo. Jaz grem v lekano malo nabavljat kremice...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
3.10.2007 17:27:37   
scubadiver
Žirafa srečno jutri. Ful ful držim pestke zate in tvoji princeski. Sem prepričana da bodo vsi izvidi super user posted image  

user posted image

Nayya, Ajtak, Žirafa meni bi bilo prav v čast če bi lahko obveščala naprej na forum o dogodkih. Upam da ne bo katera druga huda, da kaj se silim user posted image  
Moj GSM pa je: +386 41 333 475 . Upam da ga ne bo kdo zlorabljal  user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
3.10.2007 17:30:42   
ajtak
Špelka              111 cm            +14kg
TANTRA             105 cm            +11kg
Mamathea         118 cm           +15kg

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
3.10.2007 17:34:22   
ajtak
Zirafa vso sreco tudi od nas!
Scubadiver sem te ze shranila user posted image  tako, da upam samo da bom v tisti vnemi napisala ajtak zraven... pa saj bos vedela ce dobis SMS, da se je rodil Tjas, a ne user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
3.10.2007 17:35:47   
zirafa76
hVALA ZA ZELJE, SEM VZELA STEVILKO OD SCUBADIVERuser posted image user posted image ..KO BODO user posted image user posted image  ZUNAJ,ALI PA KAJ POSEBNEGA VAS OBVESTIM......SAMO STRAH ME JE KOT HUDIC....user posted image .DA ZE GREM JUTRI....UPAM, DA BODO CR NAREDILI CIMMPREJ...AMPAK NAJKASNEJE SO REKLI KONEC DRUGEGA TEDNA.....

PAPA

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
3.10.2007 17:39:00   
potepinka
Dan!

No danes sem bila na pregledu,mi sploh ni delala UZ ker je bila gužva taka da adijo,še napotnico za v P mi je pozabila napisatuser posted image .

V glavnem vse je vredu poslušala srček čez 14 dni imam spet pregled in CTG.

Ja obseg trebuha  pri 35 t  106cm+ 8kg

Super ideja za obveščanje SMS.Nemrak bom jaz kar tebe ovestila če lahko ko imam tvojo št.

murenčekuser posted image user posted image user posted image  zate in sinčka

žirafa-držim pesti

Še tiste ki imate probleme z kašljem,meni je ful pomagalo.Črno redkev sredino izdolbimo in vanjo nalijemo med ali sladkor in pustimo da se počasi nateka v lonček in to pijemo.Super zadeva!

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5066
3.10.2007 17:45:56   
ajtak
tintin                 105 cm            +10kg
nayya28           102 cm            +13kg
potepinka           106cm             +8kg

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
3.10.2007 17:58:16   
Anonimen
Žirafa držim pesti zate in tvojeuser posted image user posted image  princeske. Boš videla , da na koncu bo vse ok.

obseg trebuha 110 cm   +13 kg

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 5068
3.10.2007 18:02:56   
potepinka
Sem pozabila napisat kako se da slikca na RR.

grete na internetno stran www.shrani.si,potem kliknete naloži,prebrskaj in poiščeš sliko iz računalnika katero hočeš naložit,potem klikni pošlji datoteko in malo čakaš,ko se ti odpre slika z desnim gumbom na miški označiš in kopiraj koda za forum in jo prilepiš v čvek ki ga pišeš na RR,še prej klikni dodatne možnosti in pomanjšaj sliko na 800 ali 600.To je to upam da sem dovolj uspešno razložila potek

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
3.10.2007 18:07:29   
GB
Zdravo cveke . Kako smo ? No jest sem se kr u redu samo eno vprasanje imam za vas. No danes smo koncno imeli malo sonca in seveda sem to hotla iskoristiti in sem sla na sprehod. Eno uro sem intezivno hodila ( ne prehitro ne prepocasi ) in sedaj pridem domov in opazim na hlackah nekaj mokro. Nima nekega posebnega vonja in tudi jest ne cutim nobene bolecine. user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj bi to lahko bilo ? Sem se mogoce presvicala ( kar dvomim ) ali je to povecan izcedek ali je to mozno da je porodna voda user posted image user posted image user posted image  . Karkoli ze je me je mocno prestrasilo. Ce ma katera odgovor ali podobno izkusnjo naj mi napise ,ker to me pa ze strasi .

Hvala za odgovor in lep dan

ZIRAFA : drzim pest in vem ,da bo vse uredu . Drzi se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
3.10.2007 18:17:37   
nicolina
Scubadiver, jaz si bom tudi shranila tvojo tel. št, seveda če lahko. user posted image

Velika britanija,morda si se res malo spotila, meni se to tudi dogaja, ko sem malo bolj aktivna ali, če mi je vroče, imam hlačke čisto mokre.
Morda bi bilo dobro, da se malo opazuješ in vidiš ali bo še kaj. Lahko gre tudi za plodovno vodo, kdaj imaš pa rok? user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
3.10.2007 18:22:04   
GB
rok mam 14.11 in mislim, da je se prezgodaj za kaksno odtekanje plodovne vode . Joj ne me strasit

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
3.10.2007 18:22:37   
jooly
Jaz sem tudi danes startala 33t in nisem se nic nesla.

ajtak... dobronamerno ti svetujem, da se res čimprej lotiš papirologije, ker ni malo, pa iz službe ti morjo še par stvari potrdit, in na CSD rabijo imet to prj da vse zrihtajo. Jaz imam rok 13., pa sem ji danes nesla in je rekla, da je pa res že zadnji čas... user posted image

a bo kera sprejemale sms in potem obvestila ostale tuki gor in dala na forum rodili smo?

full se strinjam s to idejo - scubadiver - zmenjeno!! - tvoja številka je že v mojem telefonu, tko da... javljaš naprej!!

SAMO STRAH ME JE KOT HUDIC

dej dej žirafca, lej kok nas je s tabo!!! tok pesti in dobrih misli na kupu - nima bit kej hudga!! user posted image

velika britanija... jaz sem imela v prvi user posted image  visok razpok mehurja. To je v bistvu kot da ti odteče voda, ampak zelo na počasi (ker če ti odteče voda po klasiki, baje ne morš falit, ker se ulije na polno, kot bi te en zalil user posted image ). Nikakor nočem strašit, ampak bodi vseeno pozorna, če bi se "izcedek" konstantno pojavljal, medtem ko si seveda menjaš perilo. Meni se je razpok zgodil ponoči ob 2h, rodila sem pa drug večer ob 20h, tko da tud če je to, imš še dovolj časa user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
3.10.2007 18:34:03   
GB
Meni se je razpok zgodil ponoči ob 2h, rodila sem pa drug večer ob 20h, tko da tud če je to, imš še dovolj časa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
3.10.2007 18:39:03   
ajtak
tintin                 105 cm            +10kg
nayya28           102 cm            +13kg
potepinka           106cm             +8kg
sliva10               110 cm          +13 kg

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

dodajanje umetnega mleka
nataly33

Katero mleko dodajate dojenčku?

Novalac (26%)

Aptamil (38%)

Milupa (4%)

Drugo (33%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!