|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
2.10.2007 21:05:19   
scubadiver
Velika britanija meni tudi ni slabo me pa zgaga pošteno daje. Rešujem z mlekom, ko pa je res hudo pa z rupupurutom.
SEm pa nekje zasledila, da se lahko proti koncu nosečnosti spet pojavijo slabosti, ker plod sproducira že precej urina. Mislim da je bilo rečeno do pol litra na dan. In da lahko telo slabo odreagira.. Ne pa me prijet za besedo ker se res več ne spomnim kje sem to brala...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
2.10.2007 21:05:39   
scubadiver
IIIIIIII stran 200 user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
2.10.2007 21:06:53   
naraščaj
dobr večer.

No knaufarja še nisva našla, jutr bom s parih koncev dobla odgovore. No, upam, da nama rata koga dobit. Smo aktivirali pol žlahte, kolegov,.. No vsaj štromar ni odpovedal. Pride v petek potegnt kable.user posted image user posted image user posted image user posted image

ilije čestitke za uspešen pregled. me prav zanima kaj bom pa jaz jutr zvedla na pregledu, ga mam ob 13,15 uri v CE. Vse toliko in lepo zvete kok so težke/i, upam, da bom tut jaz dobila toliko informacij in da bom vsaj nahitr vidla user posted image . Na kolk časa pa vas zdaj naročajo. Jaz jutr začnem s 34t. A me bo zdaj čez 2t naročla, ker če me na 4t lahk že vmes rodim.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nič pametnga ni po TV, gledam zato Piramido in vmes čekiram RR. v bistvu pa čakam na serijo Zdravnikova vest. Mi je ful dobra.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
2.10.2007 21:07:11   
Laubica
Meni ni nič slabo,me pa mali cele dneve tako brca da boliiii
Sem danes začela pit tisti malinov čaj pa mi ni nič doberuser posted image upam da bo vsaj učinek od njega
Mi je komaj zdaj zvečer uspelo spečt črešnjev štrudl,pa ga že skoraj niuser posted image ,je svak rekel da bi on tudi jedel,sem mu dol nesla pa ga pol vprašam če je dober in reče-malo preveč je not rozin jaz jih pa ne maram
Pa sem mu povedala da so to češnje in ne rozine-Lojzzzzzuser posted image user posted image user posted image
No lepo bodite grem gledat dr. Housa

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
2.10.2007 21:14:53   
scubadiver
Vidim da smo same oboževalke Dr. housa user posted image men je to po dolgem času edina res dobra serija in sem ful vesela da je nazaj. mam to srečo, da lahko čekiram RR in gledam TV obenem user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
2.10.2007 21:14:57   
naraščaj
No jaz sem si tut kupla ta čaj, v katerem tednu ste/ga boste začle pit. A je res bljak. A se ga kaj sladka oz doda še kaj zraven, da izboljšaša okus. Jaz sem ga kupila v CE v Biotopicu v Citycentru.

Vsem nam pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za 200. Le tako naprej.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
2.10.2007 21:15:16   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Na kolk časa pa vas zdaj naročajo. Jaz jutr začnem s 34t. A me bo zdaj čez 2t naročla, ker če me na 4t lahk že vmes rodim.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mene bi mogla sestra naročit čez dva tedna, a ker rabimo nosečke pol ure za pregled me ni mogla stlačit na seznam čez dva tedna, tako da imam ponoven pregled šele 23.10., če seveda prej ne pristanem v P. Bom pa klicala tud v P, kdaj lahak začnem tja hodit na CTGje, ker sem pri prvi tud mal prej začela še tja hodit na preglede, sam se ne spomnim al je bilo to zadnjih štirinajst dni ali samo zadnji teden.

scubadiver čestitke za otvoritev 200-tice; si mi jo za las ukradla. Kdo ve, koliko nas bo/vas bo v enem kosu dočakalo 300-kouser posted image  

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
2.10.2007 21:31:52   
potepinka
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

No jaz sem si tut kupla ta čaj, v katerem tednu ste/ga boste začle pit. A je res bljak. A se ga kaj sladka oz doda še kaj zraven, da izboljšaša okus. Jaz sem ga kupila v CE v Biotopicu v Citycentru.

Vsem nam pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za 200. Le tako naprej.

Jaz sem danes vprašala v Sanlaborju če ga lahko sladkam pa je rekla da lahko,prvo šalico sem si jo ravnokar skuhala tak da okusa še ne vem.Bom poročala.

velika britanija user posted image

titleAndStar(61,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 61
Član od: 19.10.2006
Kraj: Gloucester
Status: prisoten user posted image
Dobr vecer .  A ze spite ??? Moram vas vprasat, ce je kateri slabo te dni? Men ze dva dni neki slabo ratuje in to proti veceru pa se zgaga me daje ko user posted image user posted image . A so to slucajno ze kaksni znaki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da ne , ce ne bo moral dojencek spati z mano, fotr pa na kavcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Hvala za odgovor

Meni ni zdaj nič slabo,hvalabogu sem mislila da bo prve 4,5 mesece umrla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 200 str

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
2.10.2007 22:07:24   
TANTRA
Čer, čvekice...

naraščaj tudi jaz ti ne morem kaj pomagat, ker nisem iz tvojega konca...

No, kanarka, ni problem peka, obvladam ....bi bilo kar lepo malo k tebi priti za kakšen teden...klub novemberskih mamic z user posted image ....

Tudi jaz sem pekla palačinke...pa še ostale so.... no pa drugič...

Lepo pančkajte in mirno nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4984
2.10.2007 22:28:06   
naraščaj
Vidim, da se je začel resničnostni šov - Kmetija. Me prav zanima kaj bo to.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
2.10.2007 22:35:57   
Alina_alin
Ojla,
res, da se že en čas nisem javila, a brala sem vas pridno. Le včeraj ne. In sedaj preberem, da je Murenček že rodila. Kar spreletelo me je...
Murenček, iskrene čestitke, user posted image user posted image user posted image , dosti cartanja in lepo čimprej okrevajte, da se vrneta domov!
Kar ne morem verjeti, da se je začelo zares. Jaz imam še kar občutek, da še ni čas. Da še lep čas  ne bo. Kot da bo "nekoč". Po drugi strani,pa se zavedam, da dnevi in tedni minejo kot da bi pihnil.
Jaz sem pa danes pridno prala in zlikala cotke. Tudi plenice so že oprane in zlikane. Ena runda plenic še pa čaka.
Tudi stvari za v porodnišnico sem začela kupčkat. Nimam še sicer pripravljene potovalke, ampak v večini imam pripravljeno. Tudi stvari za nego dojenčka doma (lekarna, kozmetika) je nabavljena. Tak da bomo počasi tudi mi pripravljeni.

Sicer pa tiste, ki ste iz MB - MB lekarne dajo, če predložiš materinsko knjižico (po porodu) ali rojstni list, en Bebival kremo gratis.  To mi je rekla farmacevtka v MB lekarni, zato predvidevam, da velja samo za tu. Pa saj če se dobro spomnim, je bilo pred 2,5 leta enako.

Na zadnjem pregledu je bilo vse ok. Posteljica se je dvignila, tako da s tem ni panike. Trebuh imam pa taaaako veliiiik - vsak, ki me vidi me vpraša po terminu, ko ga povem, me pa začudeno pogleda in pokomentira: "sem mislil/a, da prej"... ali pa "joj, te je dosti".  Pa mi grejo ti komentarji kar počasi naživce. Ste si zmerile v zadnjem času kaj trebuščke, ups, trebuhe - obseg, mislim. Pri moji prvorojenki sem šla rodit s 116 cm. Trikrat lahko ugibate koliko imam sedaj...user posted image
Glede počutja; sem imela še kak teden nazaj težave z otrdevanjem trebuha, sedaj so izzvenele. Ful se boljše počutim, kot pred časom. Na zadnjem pregledu mi je moja G  tudi po pogovoru glede Magnesola in otrdevanja povedala, da na zadnjem seminarju, ki je bila, je bilo rečeno, da sploh ni ziher,če sploh magnesol oz. magnezij kaj pomaga pri otrdevanju... tak da...je pa zaključila, da če v teh primerih naj raje vzamem magnezij...škodi kao ne.

Zdaj vas grem še prebrat za nazaj - zadnja dva dni. Pa vam potem kaj več napišem.

Nočko!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
2.10.2007 23:57:12   
barika
Dober večer,
jap, dr. hause je car user posted image user posted image user posted image , kmetija  je pa podn (vsaj danes)user posted image user posted image , ona biljana je kr neki....

meni je tudi slabo, kr naenkrat se mi nardi "kepa", pa morem it user posted image , pa mali brca, da me vse boli, trebuh je pa vedno nekih čudnih oblikuser posted image

jaz si bom tudi šla po malinov čaj, pa vidim da morem nehat s pitjem magnesola (men je g. rekla, da preprečuje prezgodnji porod, tak da verjetno je kej na tem...)

jutri sem 35. teden, naslednji pregled imam pa šele 12.10, pa upam na kak CTG, me firbec matra, kok to zgleda v praksiuser posted image

lahko noč

Murenček, čestitke in veliko prijetnih trenutkov s sinekom!!!
user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
3.10.2007 1:51:33   
kanarka
KATKA 3 prav si imela. Kok sem smotana. Sem bla tolk navdušena nad najdbo, da sem čist površno prebrala in so me s slikcami čist zavedli. Sem vidla potem, da je za 148 EUR taka posteljca s kompletom tekstila. Sicer še vedno bistveno ceneje kot tuki, ampak ... res sem nasedla. Tut men se je zdela nizka cena, ampak sem misla, ah, sej to je e-bay in mogoče kakšna akcija ipd. Ma ne vem kaj sem mislila...očitno nič, ampak sem samo našla, kar sem iskalauser posted image .

Ah, bom zdej probala stornirati in komplet naročiti. ČE bo šlo. Sej plačala še nisem. Sem dobila samo račun, kamor lahko nakažem.

Nočko vsem...uf, sej je že ura cajt.  

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
3.10.2007 7:20:17   
scubadiver
Dobro jutro punce. Že dolgo nisem jaz skuhala kavice tako da:

user posted image

Jaz sem že poknci ker imam materinsko šolo ob devetih.

kanarka še vedno je posteljica res zelo poceni, pa čeprav te je prva cena zavedla.  Še dobro da te je Katka pravočasno opozorila user posted image  

No, se javim kasneje, ko pridem nazaj. Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4989
3.10.2007 8:10:21   
Ilije
mmmm scubadiver. Tvoja kavica je pa prava paša za oči!

Neposredna povezava do sporočila: 4990
3.10.2007 8:38:38   
Laubica
Dobro jutro,res je ta kavica prava paša za oči-čeprav nikoli nisem pila ne kave ne kapučina se mi je ta kar zaluštalauser posted image
Glede čaja jaz sem ga začela zdaj ko sem v 36t,nič ga nisem sladkala in ga ne bom ker mi je tako brez ookusa da ne vem če bi to sladkor lahko kaj rešil
Moram vam povedat da včeraj zvečer sem bila hudo boga -po svoji lastni požrešnosti,sem rekla da bom samo kompot-jabolčni pojedla za večerjo (nekaj lahkega)pol sem še pa štrudl ,pa je tako z mano delalo da sem mislila da grem rodituser posted image taka sila mi je bila v trebuhu da vam ne morem povedat.
To mi je zdaj šola za drugič
Zdaj pa rabim en nasvet -tiste ki ste dobile od g. da si pišete gibe-ali imate tudi komaj od 9h dalje napisanouro?Zakaj komaj od 9h
Jaz ga čutim že prej?Sem to pozabila vprašat,sem pa naročena potem komaj 19.10. na ctg

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
3.10.2007 9:13:22   
potepinka
Jutro!

Hvala za kavico,je bila okusna.

Jaz pa zdaj šibam na pregled,držite pestke da bo vse ok,joj pa še UZ mi bo delala komaj čakam.Poročam ko se vrnem!

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
3.10.2007 9:26:23   
naraščaj
Dobro jutro in havla za kavico.

Nekaj mi nagaja, sem že trikrat napisala  pa neče poslat.

No danes mam tut jaz pregled ob 13,15. Pol pa greva z user posted image  na kosilo in k tašči na kavo, potem, ga bom pa nahecal, da skočiva še v Mullerja, če sva že v Velenjskem koncu. Ja danes je doma, nev kak to, ga nisem niti vprašala.

Zjutraj pa so na strehi nabijali, kozastavo, tako, da nisva mogla kaj dost poležat.

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 4993
3.10.2007 9:34:38   
TANTRA
Dobro jutro,

hvala za imenitno kavico, ki še čudovito izgleda...
Jaz sem komaj vstala... Zbolela sem, očitno sem se nalezla od mlajše hčerke,  ki preboleva angino... V grlu se mi je naredila obloga, boli me glava, teče mi iz nosa.ušesa me bolijo.....Prav nič prijetno, kot en povožen maček sem...
Vzela bom lekadol, ne vem pa, kaj lahko vzamem za bolečine v grlu???

Bom danes kar vodoravno....user posted image

Pozdravček vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4994
3.10.2007 9:46:42   
nicolina
Sem imela že vse napisano, pa mi nekaj nagaja, noče poslat user posted image . Bom še pol kaj več napisala...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
3.10.2007 9:48:02   
tintin
Tantra - za grlo: Panthol tablete ali Granobil...za nos pa fiziološko ali slano vodo...Sicer meni za grlo pomaga vroč limonin sok z medom. Držim pesti, da boš čimprej okuser posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
3.10.2007 10:52:06   
TANTRA
Tintin, hvala, bom šla takoj  v lekarno...

No, ker sem ponosna na postavitev posteljice vam pošiljam eno slikico...Posteljnina je stara 16, skoraj 17 let od moje prve hčerke, posteljico pa sem dobila od prijateljice...Ampak meni se zdi čisto ok in prav imenitna za Lukca...

Pravzaprav kako pa sploh lahko dodam slikico????

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
3.10.2007 10:56:18   
Ilije
očitno danes vsem nagaja oddajanje postovuser posted image .

torej še enkrat:

naraščaj in potepinka dobro opravita pregled in seveda ne pozabita potem poročati.

TANTRA upam, da se uspeš pozdraviti do novembra oz. do poroda. Pušenjak na MON-u pravi, da lahko za virozo ali prehlad nosečnica vzame vse kar se dobi v prosti prodaji v ta namen. Samo iz lastnih izkušenj vem, da znajo v lekarni ful zatežit, saj pri nas je tako, da takoj ko vidijo trebušček, rečejo tega pa ne smete blablabla.

Drugače pa tudi mene čaka pohajkovalno popoldne. Moram še na CSD zadnje papirje nest. Upam, da ne bo kaj komplicirala, ker 12.10. naj bi že imela porodniški dopust, tako da sem precej pozna. Sicer je pa sama rekla naj pridem šele oktobra, če hočem da mi tudi avgustovsko plačo upoštevajo.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
3.10.2007 10:56:54   
Tanayya29
2x sem že napisala cel roman,pa mi noče objavtuser posted image user posted image .

Zdj grem pa na kavico s kolegico,se potem kaj oglasim!

lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
3.10.2007 10:57:54   
Tanayya29
ilije user posted image za pregled!
Si mela tudi ctg?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

metuljcek27

(84%)

(16%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!