Alina_alin
|
Ojla, res, da se že en čas nisem javila, a brala sem vas pridno. Le včeraj ne. In sedaj preberem, da je Murenček že rodila. Kar spreletelo me je... Murenček, iskrene čestitke, , dosti cartanja in lepo čimprej okrevajte, da se vrneta domov! Kar ne morem verjeti, da se je začelo zares. Jaz imam še kar občutek, da še ni čas. Da še lep čas ne bo. Kot da bo "nekoč". Po drugi strani,pa se zavedam, da dnevi in tedni minejo kot da bi pihnil. Jaz sem pa danes pridno prala in zlikala cotke. Tudi plenice so že oprane in zlikane. Ena runda plenic še pa čaka. Tudi stvari za v porodnišnico sem začela kupčkat. Nimam še sicer pripravljene potovalke, ampak v večini imam pripravljeno. Tudi stvari za nego dojenčka doma (lekarna, kozmetika) je nabavljena. Tak da bomo počasi tudi mi pripravljeni. Sicer pa tiste, ki ste iz MB - MB lekarne dajo, če predložiš materinsko knjižico (po porodu) ali rojstni list, en Bebival kremo gratis. To mi je rekla farmacevtka v MB lekarni, zato predvidevam, da velja samo za tu. Pa saj če se dobro spomnim, je bilo pred 2,5 leta enako. Na zadnjem pregledu je bilo vse ok. Posteljica se je dvignila, tako da s tem ni panike. Trebuh imam pa taaaako veliiiik - vsak, ki me vidi me vpraša po terminu, ko ga povem, me pa začudeno pogleda in pokomentira: "sem mislil/a, da prej"... ali pa "joj, te je dosti". Pa mi grejo ti komentarji kar počasi naživce. Ste si zmerile v zadnjem času kaj trebuščke, ups, trebuhe - obseg, mislim. Pri moji prvorojenki sem šla rodit s 116 cm. Trikrat lahko ugibate koliko imam sedaj... Glede počutja; sem imela še kak teden nazaj težave z otrdevanjem trebuha, sedaj so izzvenele. Ful se boljše počutim, kot pred časom. Na zadnjem pregledu mi je moja G tudi po pogovoru glede Magnesola in otrdevanja povedala, da na zadnjem seminarju, ki je bila, je bilo rečeno, da sploh ni ziher,če sploh magnesol oz. magnezij kaj pomaga pri otrdevanju... tak da...je pa zaključila, da če v teh primerih naj raje vzamem magnezij...škodi kao ne. Zdaj vas grem še prebrat za nazaj - zadnja dva dni. Pa vam potem kaj več napišem. Nočko!
|