|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
1.10.2007 8:48:51   
nicolina
Dobro jutro user posted image ,
hvala za kavice in tudi jaz vam pošiljam eno veliko user posted image .
Včeraj zvečer nisem mogla dolgo zaspati, se mi zdi, da sem zaspala šele bolj proti jutru, ampak zbudila sem pa se že ob 7 in do zdej malo poležala. user posted image

Kanarka, morda bi bilo res najbolje, če bi kaj naročila preko e-baya, tako kot so ti druge svetovale. Ker to je res malo predrago. Jaz sem dala za previjalno v Pikapolonici 140 Eur, res dobro, veliko in s predali. Ta teden jo dobim. Posteljica je pa tudi bila okoli 180 EUR od Lip Poljčane.

Tantra, dobro opravi na pregledu in poročaj, ko prideš nazaj. Jaz ga imam v petek, komaj čakam. user posted image  Pošlji mi na ZS naslov, da ti lahko pošljem Elevit.

Zdej grem malo pospravit, pozajtrkovat, potem bom šla k osebni zdravnici zaradi bolečin v križu in nogi... PA PA

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
1.10.2007 9:10:45   
scubadiver
Dobro jutro punce.

Tantra kakšne previjalne od 400 eur naprej si pa ti gledala?
Midva sva kupila leseno na koleščkih od Brevi, s kadjo, ki se pospravi v zgornji predal in potem odstrani ko ni več potrebe in 4 predali pa sva dala v pikapolonici mislim da 170 EUR. Bo pa potem kot predalnik ko ne bomo več rabili previjalne.
tale je to:

user posted image

za posteljico pa še manj. Bi mogla poiskat račune pa zdele nimam časa.
šibam namreč na uvodni sestanek za materinsko šolo, ki ste jo srečnice že (skoraj) vse dale skos. Jest sem tud hotla it septembra, pa mi zaradi dopusta ni uspelo. A so vaši partnerji vsi hodili z vami? Mojemu verjetno ne bo uspelo in bo šel potem na tečaj za očke. Upam da ne bom edina brez srečnega očka tam user posted image
Se javim ko pridem domov.

Pa pa

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
1.10.2007 9:32:20   
Ilije
Pozdravljene!

Danes sem bila pa prava zaspanka. Sem šele sedaj pri kaviciuser posted image  in odgovorih za vas.

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Kje pa delajo vaši da ste toliko same? gostinstvo?

Moj je delovodja v proizvodnji. In ker proizvodnja teče skoz 24/7, na petek ima takšno službo, da v bistvu skoz dela, ne glede na dan. Sedaj so pa ga še na 12-urni delavnik vrgli.

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
350 EUR + 350 EUR za previjalno mizo. A ni to mal velik? Al se sam men zdi.

ja to je definitivno preveč; no vsaj zame pa sploh če se ne da pohištvo kasneje razstavit in ga kako drugače uporabit (tako kot nekateri modeli iz Sadeka ali CRI Celje ipd.)
Pa še moj nasvet glede kupovanja zate kanarka... kaj ko bi poskusila s spletnimi trgovinami? Zagotovo jih je tudi nekja v Španiji ali se motim?!?

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
A se kero boli trebuh, ko se vsede? Jst moram zdej ze ful v pravilni drzi sedet (ful zravnan hrbet), ker drugac me takoj zacne trebuh bolet. Ah, ja, radosti nosecnosti... semi zdi, da sem v prvo vse ful lazje prenasala

Ja mene boli. Me boli tud ko se vležem ali vstanem iz postelje. In tako kot ti, sem tudi jaz v prvo vse lažje prenašala nosečnost. Sploh ni bilo nobenih bolečin ali kaj podobnega. Sicer imam pa še samo 40 dni, kakšen dan več ali manj, tako da...

IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA
Jaz pa grem danes na kontrolo.. Bom poročala ko pridem.... Jupi, spet bom videla koliko smo kaj napredovali... Me prav zanima če ima še glavico dol, glede na to, da ga imam povsod dosti , ko brca...

Fajn zrihti na kontroli TANTRA! Bravo tudi za lotouser posted image . Naj te sreča spremlja tudi v naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
1.10.2007 9:41:33   
Tanayya29
Jutro še z moje strani!

Jaz sem kar lepo spala,razen teh WC jev.No prej ko sm šla na wc,sm se obrisala ,pa mi je pol še kr mal pritekluser posted image ...kr neki.
Jst tut počas paničarm,da bom rodila..no tko,nisem še najbolj pripravljenauser posted image ...
10.11,bom pomoje še vedno čakalauser posted image .Moja mami je bla vedno en teden čez rok!Jaz pa sem tut mela tisti mesec,ko sem zanosila prej menstruacijo...mah,kr pišem...bom rodila,ko bom...

Scubadiver moj je šel 2krat z mano,2x sem bila pa sama.

TANTRA veliko sreče!user posted image

Ah,čist brez idej sem kaj napisat...

Bom kasneje še kaj dodala...

Lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
1.10.2007 9:50:47   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro še od mene!!!
Danes sem slabo spala čez noč, zjutraj bi pa nadoknadila, pa sem morala tamalo peljati v vrtec.user posted image
Slabo sem pa spala zaradi straha pred današnjim pregledom user posted image
Imam ga šele opoldan, pa sem že sedaj redna obiskovalka WC-jauser posted image .
Srčno upam, da mi ne treba v bolnico in da počakam doma še dva tedna, ko imam predviden ponovni pregled. Potem pa lahko grem kar rodit. Saj bom polnih 37t.
Se mi zdi, da tega user posted image  veliko bolje čutim kot prvega.
Očitno je res po atiju ( fusbalerka)user posted image  

P o večini imam vse pripravljeno, tako, da lahko naša princeska pride.
Imam še vse stare stvari (previjalna, voziček, zibelka....), tako, da se sploh ne obremenjujem več.
Grem se počasi stuširat, potem pa uh......

TANTRA, user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
1.10.2007 9:55:00   
naraščaj
user posted image Dobro jutro čveke. Kolk ste napisale.

Jaz sem včeraj bla bolj mal doma, večji delpri starših, najprej kosilo, pol sem šla domov, ker sva mela en obisk, pol pa nazaj k stršem, smo pekli kostanj. Zvečer pa sem zopet likala. No zdaj zjutraj sem se pa ob 6,30 preselila iz spalnice v dnevno, ker so krvci že tukaj - ružijo ko 100 user posted image user posted image  
user posted image  je že čist živčen, sam da mu jaz prej ne rodim. Ma pa 19, RD (30) in se sploh ne more ničl odločit kak pa kaj glede praznovanja. Jaz sem kr predlagala, da bi šli s familijami na kosili pa naj pol skolegi kr skupaj ob rojstvu user posted image  še  RD zram zalijejo.  Bomo vidli kak se bo odločil.

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Jaz bom od začetka uporabljala tudi new born plenice od Fixies, ker jih imava doma kar precej na zalogi, nam jih je en prijatelj zrihtal. Men so pa rekl, da so te ful DOBRE.

Velika britanija, jaz sem oblekice samo oprala z malo mehčalca in to s Silanom sensitiv, men tako fajn diši,  pa čeprav ne priporočajo mehčalca, ampak jaz sem ga vseeno malo. Tut jaz, če se bo pa pol kaj pokazal, gs pa pol ne bom več.
Ne morem si pomagat, meni morajo oblekice dišat.

Mah vas nisem uspala še vse prebrat. Šibam na en sprehod z mami in nečakinjo, pa se vam pool kaj oglasim

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
1.10.2007 10:00:55   
Tanayya29
nemrak,držim pesti,da bo vse OK!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
1.10.2007 10:16:29   
naraščaj
Sam tolk še napišem preden pride mami,
Klicala me je včeraj maruncek jaz pa telefon bokve kje nato sem pa dobla SMS.
Maruncek je še vedno v enem kosu, povečali so ji dozo tablet za pritisk, skos leži. Pravi, da bi naj bila v parih dneh rešena, vendar še nič točno ne ve. Tut ne ve na kak način. <No tolko o maruncku. Sem jo pa zjutraj klicala pa je nedosegljiva. Ko bo kaj novega pa še javim.

Joj punce jaz mam ponoč tako trd trebuuh ion ful ene krče. Pa na WC sem na eno uro. Pa si mislim, saj nimam več kaj, pa še vedno fuull teče. Zbudim se čist skozlana. Bi mogla danes v MB pa se mi ne da. Se bom kr opravičla.

Šibam, me kliče mami.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
1.10.2007 10:22:22   
Laubica
Naraščaj -pozdravi Murenčka od nas vseh in ji reči da mislimo na njouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
1.10.2007 11:05:43   
nicolina
Nemrak, dobro opravi pregled user posted image user posted image user posted image .
Tudi za murenčka držim pesti, naraščaj lepo jo pozdravi, če se ti še kaj oglasi. user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
1.10.2007 11:13:19   
GB
Dobro jutro drage moje user posted image . Hvala za kavico in moram reci ,da mi prav pase mmmmmmmmmmmmmmmmm.  Moram  vam povedat,da sem po dolgem casu spet lepo spala in sla na wc samo enkrat - skratka spanje kot ze dolgo ne . Sedaj bom spila kavico do konca zacela pripravljati kosilo in nato se bom spravila pripravljati otrosko sobico. Vceraj so me klicali in mi povedali da mi bojo pripeljali posteljco v cetrtek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ce bo slo vse po planu bom do konca tega tedna mela vse pripravljeno za dojencka . Upam ,da mi uspe.

Vse ,ki imate danes pregled pa drzim pesti in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sreco. Drzi te se in ne skrbite prevec vse bo ok .

MURENCEK : drzi se in mislim nate in seveda zelim, da bo vse ok.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
1.10.2007 11:16:34   
naraščaj
Evo nazaj iz sprehoda.

Sem poslala vaša voščila z lepimi željami Maruncek. Ko bo kaj novega pa javim. Grem mal likat še cotk za user posted image . pol pa še posodo pomit.

Lep sončen dan še naprej in da bi tak bil vsaJ DO KONEC TEDNA - RES RABIMO LEPO VREME, DA NAM POKRIJEJO STREHO NAZAJ, SAJ SMO SEDAJ V PRAVI HLADILNICI- BREZ OKEN (STREŠNIH) IN JE PONOČ KR MRAZ.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
1.10.2007 11:22:06   
Tanayya29
naraščaj te potolažim....napovedano je lepo vreme z fajn temperaturami...mislim,da cel teden!
no,ponoči pa verjamem,da je hladno....pa en kovtrček več!

No,nobena ni prišla na skutin štrudluser posted image ...skor sem ga že pojedlauser posted image !

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
1.10.2007 11:22:44   
Laubica
Ojej Naraščaj -ti pošiljam sonček še iz MB da bo ja do konca dela zdržaluser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
1.10.2007 11:24:01   
Laubica
Naja-pomagaj jutri bi delala štrudl iz češen(imam jih v skrinji)naj zraven dam samo skuto ali smetano tudi?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
1.10.2007 11:25:05   
manca
Včerajšnji sončni dan sva z mojim izkoristila za obisk pri stari mami in nabiranje kostanja..ga imava res veliko.

Danes zjutraj sem imela pa pregled pri ginekologinji. Tamala ima obseg glavice že za 37 tednov, ostalo je kar glede na moje tedne nosečnosti.  Hgm je 116, v urinu so pa zaznali bakterije. Tako moram jutri zjutraj oddat prvi jutranji urin v laboratorij, me pa že sedaj skrbi glede teh bakterijuser posted image ...do sedaj res nikoli nisem imela problemov s tem.
Aja, zgodilo se mi je tudi to, da sem se šele potem pri semaforju spomnila, da sem pozabila vprašat za težo tamale...je bila ginekologinja danes tako zelo zgovorna da sva klepetali in klepetali, na težo sem pa tko pozabila.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
1.10.2007 11:26:56   
Tanayya29
že 35 jaz dam samo skuto....

uff,češnjev štrudl...super!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
1.10.2007 11:28:52   
Tanayya29
manca jst ponavadi vse pozabim vprašati pri G.,on men reče,da je vse Ok,jaz pa pozabim vprašat za najbolj pomembne stvari..tako kot ti..kok je težekuser posted image .

upam,da bo vse ok z urinom!

Neposredna povezava do sporočila: 4843
1.10.2007 11:28:59   
Laubica
Naja-Hvala,pa pridi na štrudl
Manca-držim pesti da se ti bo vse lepo uredilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4844
1.10.2007 11:31:58   
tintin
Manca, očitno ima tudi tvoja tamala veliko glavo, tako kot najin user posted image ...hehe -sami pametnjakoviči.
Glede bakterij - jaz sem imela dvakrat dosedaj malo bakterij v urinu in je G rekla, da je možno tudi zato, ker nisem ujela srednjega curka, zdaj sem pa malo bolj pazila in je okej...držim pesti, da ni nič hudegauser posted image
Sicer pa držim pesti za vse, ki imate pregledeuser posted image Jaz imam naslednjega že kar kmalu - čez 12 dni...ko vstopim v 38. teden...
Sicer pa malo delam za mojo magistrsko...res sem brez motivacije in lena, ampak kaj naj...nosečnica pačuser posted image Vse drugo mi gre po glavi...
lp vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4845
1.10.2007 11:33:10   
tintin
Aja Manca, pa danes se fajn nalivaj z vodo...mogoče bakterije spereš iz sečil...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
1.10.2007 11:36:21   
manca
hvala za lepe želje in nasvet. Se bom kar takoj priklopila na vodo pa se cel dan dobesedno nalivala in upam na najboljšeuser posted image

uh, to pa bodo potem naši  pravi pametnjakoviči...dons je tko vesela, da skos brca in to že od pol šestih zjutraj. Ko mi je pa sestra merila pritisk je pa še sploh imela cel maraton.user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
1.10.2007 11:39:36   
Laubica
Punce moje -danes je spet takooo lep jesenski dan uživajte ga ,jaz moram namreč v službouser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
1.10.2007 11:45:17   
naraščaj
Hvala za sonček. Tile deci so danes res kr pridni, skos nekaj ružjo in razbijajo (upam, da še kaj naredijo)user posted image user posted image user posted image

Manca, jaz sem tut zadnjič mela mal bakterij, sam še ni blo panike - to mi je omenla sestra. Res veliko pij in vzami srednji curek.

Kake lušte mi delate s štrudli. Sam lena sem pa ko ****s, da pečt se mi ga pa itak ne da pol pa vse sama pojest. Raje ne.

No, tut jazvedno kaj  pozabim na pregledu vprašat. Pol pa je moj user posted image  fuil brihten pa reče, zakaj si ne napišem. Pa kaj čmo, sam da je vse vredu z našimi user posted image . Jaz mam pa v sredo pregled. user posted image user posted image

Držim pesti za vas ki mate preglede pred mano pa tut za tiste, ki mate za mano.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
1.10.2007 12:00:52   
martita
Pozdravljene user posted image !

Končno sem si tudi jaz zrihtala doma internet in vas lahko spet prebiram. Trenutno sem še na dopustu, kmalu pa se začne porodniška!

Vidim, da se vse pridno pripravljate user posted image user posted image user posted image ....tudi sama razmisljam, da je skrajni čas, da začnem malo prat in likat...na vseh oblekicah imam še vedno listke s cenami user posted image . Danes sem končno zaključila s projektom voziček in baje ga že jutri dobim po pošti skupaj s košaro in varovalom!!!! Komaj čakam! Za lupinico bom počakala kar do četrtka, ko imajo v BC dnevno akcijo.

Punce, že mate kaj treme? Meni se zdi, da se dan D bliskovito bljiža. Na drugem forumu (mama.si) sem zasledila, da je ena novemberka že rodila. Jaz si mislim, da bi bilo fajn, ta bi tamala počakala še kake 3 tedne. Sicer imam rok 5.11. Zaenkrat nimam nobenih krčev, trebuh še ne otrdeva, samo medenica me boli ko user posted image vsakič ko vstanem. Tudi ponoči se enkrat do dvakrat na teden zgodi, da ne najdem pozicije za spat, ker me kolki tako bolijo. Pol pa se celo noč premetavam z leve na desno in nič ne pomaga. Komaj čakam, da se po porodu vržem na trebuh v posteljo in zaspim...user posted image ...pobožne želje! user posted image

V sredo sem naročena za dekompresijo. A je ktera že bla? Baje da je ful v redu....bom vidla. Če bo OK se bom še naročila.

Toliko za danes...lepo se imejte, uživajte v sončku in pridno božajte bušije, dokler so še tam! user posted image

LP,
martita user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

vneta ritka
Erin

Kaj od naštetega je najbolj pomagalo pri vneti ritki vašega otroka?

hrastovo lubje (7%)

canesten (9%)

praška pasta (17%)

bepanthen (39%)

cinkovo mazilo (10%)

hladilno mazilo... (18%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!