ninocka
|
Bljak, pa kako lahko jeste jetrca Men je pa to res najbolj ogabna hrana Jst sem zdej gledala en film na kanalu A in sem si prej prebrala vsebino in sem ze na zacetku vedla, da bo ona zbolela. IN sem pol jokala od zacetka filma (ko se se niti spoznala nista) pa vse do konca....matr, ti hormoni Murencek, drzi se!!!!! Kanarka, si me pa res nasmejala oz. tvoj lubi Kaksne ideje majo vcasih moski Ilije, to sem tud jst brala nekje...sam pr nam je to mal tezje, bi verjetno pozimi dojenckom ritka zmrznla lahko pa kanarka to proba in poroca, gelde na to da zivi v toplih krajih Scubadiver, zdej pa uzivi v sveze pripravljenem soku Sonchek ful lepo!!!! Katka3, to je blo pa full neprofesionalno od Cerarja...mislim, pa če mu rečeš, da nočeš vedet... sam men je moja G v prvi nosečnosti isto nardila - ko sem mela morfologijo, me je vprašala, če hočem vedet spol in sem rekla da ja, ampak da naj pol pove, ko bo še moj notr (ne vem zakaj, ampak najprej ni smel bit, pol ko je pa ona vse pogledala, mu je pa dovolila vstopit). Ona mi reče OK; pol pa butne, JA, fantek je!!! Mislim... A tolkrat greš na WC? uh, jst bi pomoje že kar tam spala, kot da bi skoz vstajala pikapikica, ja dobr da mamo naše , da mal za naš pritisk poskrbijo Jst bi pa mogla it v ponedeljek v Ikeo, pa spet ne grem, ker si je moj pozabu dopust vzet (kao ni vedu, da greva ). sem bla ful jezna nanga, ker že 14 dni prestvaljamo to ikeo. Matr, bom še prej rodila, preden bom do tja pršla... ne,ne, sem se s pikcem zmenila, da mora počakat, dokler mami ne pride iz Ikee Uživite, jst pojma nimam, kaj naj jutr s tamlim počnemo, ko je tak smotan dan napovedan...mogoče bomo šli pa v city park v igralnico, pa naj se tam mal znori