|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
28.9.2007 17:19:08   
sonchek
murenček drži se in držim pesti, da bo vse ok!!!!!
...in seveda vsem ostalim tudi...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
28.9.2007 18:00:52   
nicolina
Murenček, drži se user posted image user posted image user posted image , v mislih smo s tabo.
Naš user posted image  danes tako razgraja, da me kar premetava sem in tja user posted image , sem hotla malo zadremat prej popoldan, pa ni dal miru. Pa saj naj kar bo živahen.

Ko sem govorila zjutraj o šopingu, pa se mi popoldan več ni dalo nikamor, pri nas je tako čudno vreme, enkrat dežuje, drugič sonce.

Sem pa naročila kar na BC spletni stani Maxi cosijevo lupinico, ki je danes v  akciji in pride 105 EUR. Sem ful vesela, sicer jo bodo imeli tudi 4. 10. v akciji , samo ta barva, ki je danes, mi je bolj všeč. user posted image  Če jo še katera rabi, naj pohiti.

Punce, a rabi katera Elevit tablete, meni je po njih nenormalno slabo.user posted image Samo eno sem vzela, pa sem bruhala kot nora. Če jih katera še jemlje, naj sporoči in jih podarim.

Se tipkamo...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
28.9.2007 18:06:35   
KATKA 3
Pozdravljene novembrke!

Evo da se še jest mal javim. Zaenkrat je še vse po starem. Smo še v enem kosu, čeprav me je že začelo vse bolet in špikat. Prejšnji teden sem imela pregled pri Cerarju in malčka sta bila takrat težka po okoli 1600 g.

Špelka-pri meni je pa ravno obratno. Midva pa nisva hotela vedit za spol pa se je zgleda vsakič ful dobro videlo, se najina dva otročka rada razkazujeta. Vsi ginekologi so me spraševali če veva spol in ko sva rekla da ne so bli kar začudeni in bi nama kar najrajš povedal. No zdej sem šla pa prvič k Cerarju in pol on reče "a spol veste?" pa sem rekla da ne, pa pol reče "a vam lahko povem?"pa spet rečem ne in pol mi je kljub temu tolk namignu (zanalašč, ne vem zakaj če sem mu rekla da hočeva da bo presenečenje), da sem sedaj 99% prepričana kaj bomo imeli, ampak naj ostane skrivnost vsaj za ostale (ve samo možiček). Pol sem mu pa rekla ja zdej ste pa vse povedu in on reče, ja,ha,ha. To mi sploh ni všeč!

Jest mam tut narasel pritisk, se zdej kar skoz vrti okoli 140/90 ampak zatekam pa nič ne hvala bogu. Zredila sem se samo za 6 kg pa jem kar pogosto (dost več kot prej). Ponoči nič ne spim, grem okol 15-20x na WC (brez heca) in pa nujno ene dvakrat jest, ratam tolk lačna da ni šans da bi lahko zaspala ne da bi kej pojedla.

Nč, lep deževen dan!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
28.9.2007 18:25:49   
scubadiver
Kar pozabljam da čakamo 3 parčke novembrskih dvojčkov user posted image  
Me veseli katka3 da je vse ok s tvojima user posted image user posted image . Je pa Cerar res nesramen da je povedal če nista hotla vedet. Obup!

Jaz sem pa zdele hotla nardit do konca kosilo za mojega ki bo vsak hip iz službe in zame seveda in sem po dolgem času spet bruhala. SEm kupila telečja jetrca in samo da sem jih vzela iz hladilnika in jih hotla začet rezat se mi je obrnilo. Jih bo moral moj do konca zrihtat ko bo prišel. upam samo da jih bom lahko vsaj jedla user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
28.9.2007 18:32:56   
scubadiver
Aja Nayya že zjutraj si me spraševala okoli pritiska. Sedaj je visok, se je pa umiril. zjutraj je bil 80/135 prejle pa 85/140. Bom še naprej pozorna in si ga bom vsak dan nekajkrat merila, potem bom pa videla kako in kaj.

Murenček drži se user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
28.9.2007 19:06:31   
pikapikica
sonchek user posted image user posted image user posted image !!! Ti pa nisi kar tak... To ti sama rišeš?!

murenček ti se samo drži... user posted image  za srečo!!!!

vidim pa, da teče debata okoli pritiska... jaz imam neprestano nizkega 100/60, 90/50... tam okoli se gibje...  ampak nekako kar gre... mi ga moj možek vsake toliko malo dvigne... tako kot danes - pa je takoj bolje... včasih pa so od user posted image ... no comment...

cau cau

Neposredna povezava do sporočila: 4731
28.9.2007 19:19:28   
kanarka
Evo še mene mal, da pripomorem k količini sporočiluser posted image .
Scubadiver in Ilije,...men je pa to tolk simpatično, kar se vama je zgodilo. Namreč moj user posted image  je podoben tič, pa ni noseč. Včasih je tolk zmeden, da si obuje 2 različna čevlja...pol se pa tolk smejim in ga tolk stiskam, ker ga mam takrat še bolj rada. Da ne govorim o konstantno narobe oblečenih majicah. Ah, zgodbic ima na tone in se včasih vsem znova in znova iz srca nasmejim. Se vidi, da živi v svojmu svetu. Kako bo šele najino pupo oblačiluser posted image  Me je zadnjič vprašal, če mora že dojenček nositi pleniceuser posted image . Pa ga začudeno pogledam..., a misliš, da jih nosmo na WC al kaj? Pa reče, da ker je dojenček tako micen, da verjetno tut čist mal pokaka al polula, pa to kr tako s krpico zadaj brišeš....sej priznam, da nisem k seb prišla (od smeha seveda). No sej mi verjetno ne bi bilo tako smešno, če bi drgač ne bi glavca familije in bi z vsemi nami ne pometal, ko gremo "roke polagat" v IQ-ju.

Murenček...držim pesti, da se bo vse super izteklo.

Sonchek ful luškano, kar nastaja.

Jaz pa jutri v nabavo za pojstlco in previjalno. Komaj čakam. Pol bom pa mojga kr v nedeljo aktivirala, da vse sestavi. Zdej mam sam tisto lupinico ob pojstlci na tleh in mi tako žalostno deluje čist sama. Lupinica potrebuje družbo.

Scubadiver, hvala za link o Rimu ...sem prebrala. Hmm, razlag je očitno več. Torej zaenkrat ostajam brez prave.

Zdej grem pa mal čokolade pojest. Tudi jaz sem bila presenečena, da imamo 3 x 2 mamice. Kapo dol!  

Neposredna povezava do sporočila: 4732
28.9.2007 19:26:11   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Ilije ti se pa nisi še ravno zbudila, glede na napake a ne? user posted image

Dobro si to ugotovila scubadiveruser posted image user posted image user posted image

No sem sedaj malce bol budna, sem bila pri babi na eni kavici in mal na svežem zraku... je kar hladno danes zunaj.

sonchek ful lepa slikica. Očitno je Pu res aktualen.

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiverMe veseli katka3 da je vse ok s tvojima user posted image user posted image . Je pa Cerar res nesramen da je povedal če nista hotla vedet. Obup!

se strinjam.

Neposredna povezava do sporočila: 4733
28.9.2007 19:31:30   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Me je zadnjič vprašal, če mora že dojenček nositi pleniceuser posted image . Pa ga začudeno pogledam..., a misliš, da jih nosmo na WC al kaj? Pa reče, da ker je dojenček tako micen, da verjetno tut čist mal pokaka al polula, pa to kr tako s krpico zadaj brišeš....sej priznam, da nisem k seb prišla (od smeha seveda). No sej mi verjetno ne bi bilo tako smešno, če bi drgač ne bi glavca familije in bi z vsemi nami ne pometal, ko gremo "roke polagat" v IQ-ju.

user posted image user posted image user posted image

A to veste, da nekatere pa prakticirajo novorojenček brez pleničke, da kao z opazovanjem vedenja mamica ve, kdaj bo user posted image  lulal in kakal in ga v bistvu takoj po porodu že navajajo na kahlico. 

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
28.9.2007 19:50:09   
ajtak
Joj, js res ne smem vec nikamor! Sem sla popoldan na sprehod, pol sem pa po hisi pucala in pridem koncno do rac. pa moram 3 strani prebrat... Seveda sproti pozabim kaj sem prebrala user posted image .

Kanarka, tale tvoj je res faca- mal zadaj obrises user posted image .

Sonchek- full lepa slika!! Se ena Pu fanica user posted image .

Mi smo fino! Tjasek brca in pocasi bom sla lezat, ker mi spet vse dol tisci... Verjetno se ne javim vec, tako da drage user posted image  in user posted image  - LAHKO NOC.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
28.9.2007 20:07:51   
gruška
Pridne ste v pisanju, ni kaj........

MURENČEK - DRŽI SE in sporoči, če bo kaj novega .........

KATKA - a prideta jutri kaj okol, bomo pri naših na pikniku, ti bomo dali kaj za jest user posted image ........ A res tolikokrat vstaneš ponoči? Noro, jaz se zbudim tako kot se uležem..... sicer se pol zjutraj komaj skobacam iz postle, tolk me lulat, ampak sem pol bolš.... edino zaspim zvečer težje, ker se ne morem naštimat.........

SCUBADIVER, MAMATHEA - meni so streptokok ugotovili v 2. nosečnosti, ko sem imela spontani splav enega od dvojčkov in so mi takoj naredili bris, ker naj bi ravno v krvavitvah in raznih močnih izcedkih imel idealne pogoje za razvoj... Zdaj me avtomatično vsako nosečnost pregledujejo, ker ko ga enkrat imaš si pač nosilka (podobno kot herpes), če in kdaj bo izbruhnil pa pač nihče ne ve...... Meni ta bris vzamejo brezplačno, mislim da drugače stane 10 ali 11€......

Aja, scubadiver, si čist prav naredila unmu tipu na bowlingu........ user posted image , pa user posted image , da si dobr opravila v Leclercu...........user posted image

KANARKA - tvoj user posted image  pa je faca.........

Zdaj pa gremo večerjat, pa mala user posted image user posted image  me tolk brca, da kar njen podplat čutim.......
Ne vem a je lačna, al me samo podi od računalnika user posted image .......

NOČKO!!!!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
28.9.2007 20:07:56   
scubadiver
Kanarka tvoj je pa prav faca. SEm se mu iz srca nasmejala user posted image  Kako si moški zanimivo predstavljajo dolečene stvari.

Ilije a ti to resno da nekateri ne uporabljajo plenic? No ja, srečno tem a ne user posted image  

Jaz sem ravnokar povečerjala jetrca. SEm prav vesela da če jih že narezat nisem mogla da sem jih lahko vsaj pojedla ko je moj dokončal kosilo.
Čez vikend pa naprej beljenje stanovanja. Sva začela prejšnji vikend, pa nisva končala. Med tednom pa ni šlo, ker je moj  user posted image  ta teden delal popoldne. Upam da nama uspe skončati čez vikend ker ga potem drug teden od ponedeljka do srede ni. Je z eno zelo fejst sodelavko na službeni poti v Šibeniku user posted image . In glede na to da midva nič več ne user posted image  ga bo treba zadovoljit da mu ne bojo šle neumnosti po glavi. No sej se mal hecam, mu 100 % zaupam user posted image  

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
28.9.2007 20:49:59   
Tanayya29
Živjo!
No,končno sem doma...in sedaj spet lažje tipkam(una bratova tipkovnica je full čudna)!

Res ste pridne v pisanjuuser posted image .Sploh ne vem,kaj vse sem že prebrala...

kanarka sem se nasmejala,pa Ilije tebi tudi!

Sonchek lepo ,zelo lepo!

Scubadiver fajn ,da si dobila novga!Zdj pa hitro..vitaminčki pa to...joj,veš kok mam jst rada jetrca..jst tega tok pojem,pa kislo smetano zravn..njami!Škoda,ko jih nimam sedaj..Prav jutr si jih bom spet skuhala,pa še železa majo fulll...res bi jih zdj jedla!!

Ninočka glede jakne..jst neki imam,eno mi je pa sestrične posodla..sam une moje itak ne morem zapetuser posted image ,pol mam pa že bundice,pa pomoje jih tut ne morem zapet,k mam same neke male cifre...

Aha..glih prej sm prebrala tam pri Pušenjaku,da špikanje je normalen pojav pri nosečnicah,in da ne povzroče nobenega odpiranja materničnega vratu..tista,ki ga je spraševala,pa je bila kakih 8 tednov pred nami,tako,da..naj nas kr špikauser posted image user posted image ....

No,jaz sem stanovanje mal spravla v fajn stanje..sej moj je že pospravljal sproti(kao),sam fajn bi blo tut kj pomest pa posesat,pa prah pobrisat,pa....user posted image sj veste...me vse drugače vidimo....

sem pa zgrožena nad prometom v Lj...midve z mami sva se od litostroja do medvod vozili 1uro,res,da je petek in res,da je bil dež,ampak v ponedeljek se začne še faks,in študentje...meni se zdi,da je vsak let več prometa na cestiuser posted image ...

no,zdj grem pa še cunje obest,pa kakav popit..mogoče se pa še kej oglasim danes...

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 4738
28.9.2007 21:16:36   
Ilije

Ilije a ti to resno da nekateri ne uporabljajo plenic? No ja, srečno tem a ne user posted image   

Aha, jst to čist resno... to je samo dolomek iz enega članka, ki pravi nekako takole:

Že od drugega meseca življenja, mati lahko začne s spremljanjem joka dojenčka in izraza njegovega obraza, katera kažeta na potrebo. Ko dojenček kaka ali lula, je jok običajno nižjih tonov, je kratkotrajnejši in se zaključi, ko je praznjenje mehurja in črevesja končano. Ta jok je povsem drugačen od tistega, s katerim otrok izraža lakoto.

več iz tega članka si pa lahko preberete na
http://www.euroalba.com/index.php?option=com_content&task=view&lang=sl&id=151.
Je pa seveda o tem še marsikaj in marsikje napisanega, sam se mi glih ne da zdajle vse izbrskat. Vem pa, da vse to zgodnje navajanje na kahlico izhaja iz afriških plemen, kjer seveda ne uporabljajo pleničkuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4739
28.9.2007 21:49:52   
scubadiver
Ilije no ja v afriških plemenih jasno da nimajo pleničk, sam tm gre to mal lažje. Da bi pa pr nas prakticirala to bi blo pa mal težje po mojem user posted image

Nayya kako ti nardiš jetrca? Skuhaš in s kislo smetano? Še nikol slišala.. Jest jih pač prpražim na čebuli. To je edina varianta ki jo poznam...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
28.9.2007 21:55:29   
Tanayya29
jst pa zravn jem kislo smetano,skuham jih jst tut tko!
Ampak ne bom zdj o njih,k komaj čakam jutr da se jih najemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4741
28.9.2007 22:03:35   
zirafa76
pozdrav se na hitro od mene predno se zrusim v posteljo..user posted image

Mi smo se v enem kosu, ampak danes me je nenormalno vse bolelouser posted image , tako da sva sla samo na kosilo, pa do tasce..mi konzervira hrano za kasneje..peso, marmelade, zelje....user posted image user posted image ful pridna....user posted image user posted image pa se take enoloncnice, ko jih samo pogrejes....mnjam mnjamuser posted image

Zdaj sem bila delezna masaze in pocasi spat...

Scubadiver in Ze35....vidim, da se zanimate za jogi 140x70....sem vama odgovorila tam na tej temi....jaz sem ful zadovoljnauser posted image user posted image

Ilije..sem tud jaz navesla te posodice za radiatorje..mislim, da bo dovolj....
Aja, sem pa v zivo v Indoneziji vidla, kako funkcionira tisto brez plenic, ampak oni so navajeni, men je pa dolgo rabilo.....user posted image user posted image

Murencek in Mamuska.  DRZITA SE...........user posted image user posted image

KATKA IN SONJA.. kdaj imata pa vidve rok???????Ker meni bodi sprozli porod..no naredil CR pri 36tednih..kasneje ne.....ce bo pa prej natur, bo pa takrat CR...v pon.bom 35tednov....

Nayya..men so pa rekli, da ne smemo jetrc jest, ker imajo prevec vitamina A, ki je lahko hudo nevaren za ploduser posted image user posted image  in jaz jih ne jem, drugace pa OBUZUJEM....user posted image

Nic, saj sem sigurna kaj izpustila, ker ste hudo HITRE......user posted image user posted image

LAHKO NOC.......................................pa cimmanj wc izhodov vam zelim....user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 4742
28.9.2007 22:04:13   
Dajica
Ojla!

Danes sem pa skoraj cel dan prespala. Zjutraj sem vstala, ker sem mogla na CSD, potem ko sem prisla domov, sem nekaj pojedla, potem pa naprej v mizule. Se moj user posted image je danes za spremembo prisel okoli 15ih domov (zacuda!!!), pa sva sla po kosilu se za 3 ure podremat. Se tako vreme je bilo, dez, pa tko mracno v sobici, ravno primerno za spanje. Zdej gleda film po tv, mogoce se mu se jaz pridruzim, potem pa spet spanje. user posted image Sam jaz sem pa res ena tak velika zaspanka, kot nas muc, ki neprestano spi. Ce mi pa tkooo pase. Zdej moram se izkoristit. user posted image

Lepo se mejte pa lahko in s cim manj vstajanjem na wc nocko vam zelim!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
28.9.2007 22:07:11   
Dajica
Sva imeli pa z zirafo istocasno iste zelje glede nocke, s cim manj izhodi na wc user posted image user posted image user posted image Tko da bo ze moglo drzat! user posted image

Nocko

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
28.9.2007 22:22:29   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Sva imeli pa z zirafo istocasno iste zelje glede nocke, s cim manj izhodi na wc user posted image user posted image user posted image Tko da bo ze moglo drzat! user posted image

Nocko

Upam, da bo res držalo. Lahko noč za danesuser posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
28.9.2007 22:22:53   
zirafa76
Dajica..ja res je.....ce so pa tak nadlezniuser posted image user posted image

Narascaj in se katera mogoce..vem, da ti je mgoce dalec, ampak vseeno...moj tudi nosi obleke vecinoma cas...najboljsa zadeva je PANDORF -OUTLET V Avstriji..sicer veliko pred Dunajem..lahko najdes na internetu..ampak je fantasticni ogromen shoping center,kot vasica narejen, kjer imas ogromno izbire vsega,za moske, zenske in otroke vseh moznih blagovnih znamk kot so Boss, Piere Cardine, Gucci, Nike, Addidas,Mango....po noro ugodnih cenah..tako dobis fine obleke ze od 70 eur naprej....so lanski modeli, tud novi so ceneje kot drugje, ampak tam res najdes noro vse.....Moj rad tam kupuje obleke....Sva bila tam zadnjic, pa res je bilo kaj za videt in kupit....
Tako da ce ti bo kdaj zneslo...je kake dve urce pa pol od slov.meje....

Ninocka..se mi zdi, da ne rabis kupovat kaj posebej za zimo..jaz sem kupla v H&M dve debelejsi jopici, ki so narejeni tako, da lahko kaj spodaj oblecem, so dolgi in topli ter jih lahko nosim se kasneje ker imajo razsirjen del od prs dol..ful fajna zadeva...user posted image user posted image

no, zdaj pa res
lahko noc..................

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
28.9.2007 22:23:49   
Tanayya29
ja glede jetrc sm tut jst slisala,ampak vseen jih jem kdaj pa kdaj..so tko dobre...pa velik železa majo!men ga itak primankuje!

Nočko vsem...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
28.9.2007 22:24:06   
ninocka
Bljak, pa kako lahko jeste jetrca user posted image user posted image user posted image user posted image Men je pa to res najbolj ogabna hrana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sem zdej gledala en film na kanalu A in sem si prej prebrala vsebino in sem ze na zacetku vedla, da bo ona zbolela. IN sem pol jokala od zacetka filma (ko se se niti spoznala nista) pa vse do konca....matr, ti hormoni user posted image user posted image user posted image

Murencek, drzi se!!!!!
Kanarka,  si me pa res nasmejala oz. tvoj lubi user posted image user posted image user posted image Kaksne ideje majo vcasih moski user posted image user posted image user posted image
Ilije, to sem tud jst brala nekje...sam pr nam je to mal tezje, bi verjetno pozimi dojenckom ritka zmrznla user posted image lahko pa kanarka to proba in poroca, gelde na to da zivi v toplih krajih user posted image
Scubadiver, zdej pa uzivi v sveze pripravljenem soku user posted image user posted image user posted image
Sonchek ful lepo!!!!
Katka3, to je blo pa full neprofesionalno od Cerarja...mislim, pa če mu rečeš, da nočeš vedet...user posted image user posted image user posted image user posted image sam men je  moja G v prvi nosečnosti isto nardila - ko sem mela morfologijo, me je vprašala, če hočem vedet spol in sem rekla da ja, ampak da naj pol pove, ko bo še moj notr (ne vem zakaj, ampak najprej ni smel bit, pol ko je pa ona vse pogledala, mu je pa dovolila vstopit). Ona mi reče OK; pol pa butne, JA, fantek je!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim...
A tolkrat greš na WC? uh, jst bi pomoje že kar tam spala, kot da bi skoz vstajala user posted image user posted image user posted image
pikapikica, ja dobr da mamo naše user posted image , da mal za naš pritisk poskrbijo user posted image user posted image user posted image

Jst bi pa mogla it v ponedeljek v Ikeo, pa spet ne grem, ker si je moj pozabu dopust vzet (kao ni vedu, da greva user posted image user posted image user posted image ). sem bla ful jezna nanga, ker že 14 dni prestvaljamo to ikeo.  Matr, bom še prej rodila, preden bom do tja pršla...user posted image user posted image user posted image ne,ne, sem se s pikcem zmenila, da mora počakat, dokler mami ne pride iz Ikee user posted image user posted image user posted image

Uživite, jst pojma nimam, kaj naj jutr s tamlim počnemo, ko je tak smotan dan napovedan...mogoče bomo šli pa v city park v igralnico, pa naj se tam mal znori user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
28.9.2007 23:13:11   
naraščaj

Kanarka tvoj je pa prav faca. SEm se mu iz srca nasmejala [image]] Kako si moški zanimivo predstavljajo dolečene stvari.  Se popolnoma strinjam

Ilije a ti to resno da nekateri ne uporabljajo plenic? No ja, srečno tem a ne Kaj takega????

Upam da nama uspe skončati čez vikend ker ga potem drug teden od ponedeljka do srede ni. Je z eno zelo fejst sodelavko na službeni poti v Šibeniku . In glede na to da midva nič več ne ga bo treba zadovoljit da mu ne bojo šle neumnosti po glavi. No sej se mal hecam, mu 100 % zaupam To pa poznam, tut moj je v prvi službi parkrat šel v tujino s soselavko - jaz pa tako sceno. Bla sva pa čist nazačetku, saj se pol navadaši, da mora kam it.

Joj, jaz pa jetrc nisem jedla šže tako dolgo. Kere pa kupujete. Jazu mama najraj zajčje. Smo včasih doma gojili zajce - zaj pa jih nimamo več. Te so taboljše pa z jajčko. mmmm. Moram nekje enga zajca staknt. Se mi že kr blede o zajcih - nasplošno jih mam ful rada.

Žirafa, ful hvala. Kobo naša user posted image  malo večja, bova pa probalaskočit gor. A majo tut kake spžlim verjante in skrajšane. Moj user posted image  namreč ni po "jusu" in ful težk dobiva kaj zanj. Katastrofa. če je dolžina OK, mu je prešrok, al pa ka. da o čevljih raj ne govorim 39. Te pa tako težko dobiš.user posted image user posted image user posted image

Ninočka, jaz sem tut tak user posted image user posted image user posted image user posted image , na srečo mojga ni - je v gasilskem domu- prklaplja računalnik, ker so nabavli novga.

No, jutr zjutraj bi pa naj naši krovci nadaljevali z delom - upam user posted image user posted image user posted image . Danes jih je baje dež namočil in jih je šef kar domov poslal. Nosaj mokri res ne morejo delat. Sam pol je pa cel popoldne tak sonce sijalo in sva z user posted image  šla na sprehod, me je pa ful nazeblo, ker je fajn mrzel veter pihal. Pol sva pa pazla še nečakinjo, ker je moja sestra mela izpit v šoli njen mož pa je šel v dežurstvo. Tako, da sva se mal uvajala. user posted image user posted image . Zaj sem pa ravno končala z likanjem plenic, povijalk, zlaganjem zoknov, kap,.. Joj še 4-5 strojev cot me čaka. Sem kr vse oprala kar mam doma (tam do 74). Katastrofa. skor nisemvedla kak snaj sortitram cote. sem fulč komlicirala. No zaenkrat še ni nič zaprano, lepo dišijo in so ful mehke. user posted image user posted image user posted image  Me pa kr ma, da bi to nekomu gor navlekla. Komi čakam november. No zaj pa se bom tut jaz počas poslovila.

Nočko vsem

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 4749
29.9.2007 0:20:43   
kanarka
A pol moj niti ni bil tolk mimouser posted image , če to v Afriki prakticirajo. Pismo,  jaz še za sebe ne znam napovedati in imam včasih pravo paniko z iskanjem WC-ja, tako da ninocka, jaz kljub toplemu vremenu, tega tuki ne bom prakticirala. Mojmu jo bom pa že kdaj brez plenice podtaknila, da mu mal teorijo zrušim user posted image  (po možnosti pol ko se bo najedla).

Zdej pa res počasi grem spat, jutri pa cel dan potepanje po trgovinah.

Torej vsem skupaj dobro jutro, glede na to da že zdaj vse verjetno spite. Kavo vam naj pa katera druga skuha, ker je tuki ne znamo, pa še taka grobo mleta je, da bi se vam zoc verjetno za zobe zataknil user posted image .

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Popoldanske aktivnosti
binyy

Ali vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...

da, plesne, telovadbo,... (33%)

da, pravljične urice (5%)

da, tuje jezike (7%)

ne, je se premajhen (32%)

ne, ker ni zainteresiran (7%)

ne, ker nimamo finančnih sredstev (16%)

Število vseh glasov: 178

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!