|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
29.9.2007 8:17:11   
TANTRA
Dobro jutro, pa eno kavico, dišečo ta pravo od mene, user posted image

jaz sem imela pa danes noro noč...Hčerka je tako kašljala, da ni mogla spat..Pa slabo ji je bilo...Res revčka...No, okoli 2 h sva uspeli pomirit kašelj in oči so kar skup padle... Uh, kako bo šele ko bom spala tako po ene 4 ure....user posted image
Sem si rekla, kako bom zjutraj težko vstala pa sem bila ob 7 kot čuk.... Sem šla na wc pa pridem nazaj je bil moj že oblečen, da gre na hiter v službo...Jaz sem se pa hotla mal stisnt.....user posted image

Tako zdajle kavica, pa na hitro Delo, potem pa z hčerkico k zdravniku....
Pa še mimogrede na tržnico po repco in zeljček...Zdaj ko sem doma, se prav veselim spet domače hrane, ne pa tiste v bolnici, ko po njej samo krepaš in hujšaš..user posted image user posted image
Scubadiver, škoda, da ti je slabost uničila tek... Vendar mislim, da ni dobro jest jetrc v nosečnosti...Vsaj tako sem prebrala....Jaz sem jih dostikrat naredila tako, da sem jih prepražila na čebuli, dodala malo paradižnikove mezge, malo paprike (suhe) zalila z vodo, potresla s peteršiljem, solila in je prišla taka omakica..... Zdaj jih pa že zelo dolgo nisem delala....Pa telečje tako težko dobit....
Zanimive teorije o pleničkah, ni kaj.... Ja, sem kar mnenja, da je dobro, da ima bebika sploh pleničko...zdaj ko še previjanje na široko ni potrebno...Ga je vsaj malo za prijet...Brez bi bil še bolj micen s tisto miceno ritko, pa še  bolj bi lulal ko bi ga zeblo...
Ko sem v porodnišnici gledala te micene dojenčke, so bili kar skrčeni, še položaj iz trebuha, zdaj ko jih več ne povijajo na širok....Tako miceni....
Nicolina, jaz se priporočam za Elevit tbl.- Sem jih jemala, pa moram še kar folno pa železo zaradi krvavitev, ker se mi je ful krvna slika sesula....Zdaj mam sicer še nekaj folacina...mi bo pa prav prišlo...Sploh če bo kak cr- ker pri placenti previi ful krvaviš.... Upam, sicer da ne, ker se je mali dol obrnil....

Čestitke 3 parom dvojčkov....Zelo kmalu bomo že sprejemali novičke o prvih rojstvih....
Murenček, držim pesti zate, da te kmalu odrešijo, saj ti ne zavidam tega počutja in bolnišničnega okolja...

Lep dan vsem in lepo se imejte user posted image  pa pazite nase.....in user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
29.9.2007 9:08:01   
scubadiver
Dobro jutro tudi od mene. Tantra hvala za kavico user posted image

Jetrca sem jedla mogoče drugič odkar sem noseča tako da mislim da ne bo kakšne katastrofe. Je pa res da je telečja včasih težko dobit in včeraj sem jih zagledala in so mi prav zapasale. Tok škode pa moje tud ne morjo naredit. Ker za kri so pa baje res fajn.

Drugače pa kot sem že včeraj povedala, naju čaka naporen dan - beljenje stanovanja. Se nič kaj ne veselim user posted image . Raje bi šla malo pohajkovat po trgovinah al pa kaj takega.

Lep dan vsem, se kaj javim kasneje

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
29.9.2007 9:15:26   
Tanayya29
Jutro punce!
Hvala Tantra za user posted image !
Sedaj pa vam še jaz pošiljam eno,da se čisto zbudite...
mene je spet zbudil poštar,mi je prnesu odločbo CSD...

No,jaz sem danes spet samauser posted image ,jutri pa greva na piknik..komaj čakam!

Spala sem odlično,samo enkrat sem ustala in šla do Wc-ja...

No,glede jetrc,mislim,da če jih kdaj ješ ni ne vem kakšne škode...isto pravijo za pašteto,pa hrenovke itduser posted image ..Tko,da ,občasno tudi jaz jem vse to..

Murenček,Žirafa upam,da ste uredu...enouser posted image za srečo!

Se še kaj javim,grem na kakav,pa Aja čaka na sprehod.Tukaj v Lj se celo jasni....

Lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
29.9.2007 9:29:23   
nicolina
Dobro jutro user posted image
Tantra, hvala za kavico, jaz sem tudi spala kot ubita. Javi mi se na ZS za naslov, pa ti pošljem Elevit tablete. user posted image  Upam, da hčerkica čimprej ozdravi.
Saj jaz sem tudi brala, da naj bi se jetrc user posted image  izogibale, ampak občasno ne morejo škodit, pa še ful železa imajo. Jaz jih tudi obožujem, pa pire krompir zraven. mmm user posted image
Jaz tudi ne vem, kaj bom še danes počela, nekak se mi nič ne da, pri nas se že tudi kaže sonček, verjetno bom šla na kak sprehod, malo brala in skratka počivala.

Lep dan vam želim...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
29.9.2007 10:02:36   
tintin
Hojla še od mene, ena dobra user posted image ...sama je še nisem pila, čakam, da greva v mesto na kavo...

Danes greva kupit še zadnje reči v lekarno, pa ful me ima, da bi šla v baby center, imajo neko znižanje oblačil iz pretekle sezone..Sicer imava vsega zadost, ampak kaj bi pa še kupila...user posted image
Tudi jaz jetrc ne maram...to mi je pravzaprav ena izmed jedi, ob kateri sem zmožna bruhat samo ob vonju. Seveda to velja tudi za vse paštete, ki vsebujejo jetra. Sicer pa je moje železo še vedno ok (117), s tem, da jem zelo zelo malo mesa in ogromno sadja + zelenjave.
Naš user posted image je že dva dni tako živahen in v poziciji kot ena žaba. Prav za nogice bi ga lahko zagrabila...žabico malouser posted image Komaj ga/jo že čakam...
Lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
29.9.2007 10:18:34   
ajtak
Dobro jutro user posted image ,
A ste opazile, da imamo nov, jesenski dizajn user posted image . To pomeni, da se november resnicno priblizuje in z njim nasi soncki user posted image .

Vse se sam o jetrcih mente... Kaj naj pa jaz kuham, ko jetrc ne maram?? Ne resno kaj boste kuhale za kosilo? Jaz sem spet brez idej! Oz ne morem jih skoz filat z rizotami in testeninami user posted image , drugo mi pa najbolj ne pase...

Danes dopoldne bom koncala z roblenjem dekice (iz unga flisa s kravicami, ki sem ga takrat tako poceni dobila), zlikat moram in skuhat kosilo. Po kosilu greva pa z mozem (ce ne bo prevec slabo vreme) v Velenje do Mullerja (saj dela tud ob sobotak do kakih 8h a ne??) in v rdeco dvorano na cvetlicarsko razstavo- komaj cakam, mi je to toook zanimivo! Sploh odkar sem delala preko studenta v cvetlicarni in sem vidla kaj vse se da ustvarit...

Naj se se povazim, da sem danes spala celo noc ko da bi mi kdo baterije pobral in se zbudila sele ob 7h, ko sem sla prvic na wc user posted image .

Vsem zelim en lep dan, pa cimprej mi napisite kako idejo za kuhanje- proooosim user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
29.9.2007 10:23:31   
nicolina
Jaz bom naredila čufte v omaki, pire krompir in zraven zeleno solato.
To nisem že dolgo časa delala, pa še dobro mi je. user posted image
Drugač pa jaz tudi zmeraj dolgo razmišljam kaj bi kuhala, sicer med tednom kuha mami, ampak se tudi že prej z njo dogovriva kaj bo, včasih mi kar zmanjka idej.

Pa pa

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
29.9.2007 10:24:48   
nicolina
Aja, pozabla sem, res je stran v jesenski preobleki, meni je všeč,  se pravi bliža se november... in naši user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
29.9.2007 10:31:48   
ajtak
aha cufti, fajn ideja pa se star kruh loh ponucam user posted image .
Moram pogledat ce mam kaj fasiranga v skrinji...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
29.9.2007 10:58:24   
barika
dobro jutro, se na hitrco oglasim preden šibnem domov domov...user posted image
mojga danes cel dan ni, je na službenem piknikuuser posted image , jaz imam pa ful potov (od stare mame do bodoče stare mameuser posted image ..)
jetrce...bljak, že ko jih vidim pred očmi user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa zato, ker jih je moja stara mam kr naprej delala (na čebuli) pa tudi džuveča (al kok se reče) videt ne morem (iz istega razloga)

men bo danes mami skuhala široke rezance, pa kozice (one morske) v omaki iz sladke smetane...mmmmmmmmm

no, zdej sem pa lačna, imama izropan hladilnik, tak da se bom doma najedlauser posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
29.9.2007 11:04:34   
ajtak
user posted image , kak ti vela user posted image .

Jaz bom pa celo dopoldne sama okrog 2h se bo pa privalila lacna cetica domov in bodo vsi hotli jest- kaka cetica HORDA to bo boljsi izraz user posted image user posted image .

nic, grem peglat, je ze 11 ura user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
29.9.2007 11:08:09   
potepinka
Dober dan

No naj vam še jaz pošljem eno kavico user posted image  in kos torteuser posted image  ,sem eno leto starejša.

No danes me čaka kar veliko dela praznovanje in obiski.

Se še javim kasneje

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
29.9.2007 11:24:54   
hruškica84
potepinka, vse najboljše!user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
29.9.2007 11:32:45   
Tanayya29
potepinka vse vse najboljšeuser posted image user posted image .

jaz si bom skuhala pa kar puranje zrezke v smetanovi omaki(ne bom jetrcuser posted image ),in solatko aha pa pire krompir..sem sama in sama zase mi je kar malo smotan kuhat..sam kaj čmo,je treba jest...

nič,šibam še v trgovino ....!
Lep dan še naprej!

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
29.9.2007 11:33:55   
Anonimen
Potepinka vse najboljšeuser posted image user posted image , hvala za tortico

ob enem pa tudi ostalim , ki ste praznovale septembra, vas je kar nekaj. jaz moram čakat do novembra, pa letos bom dobila najlepše darilo user posted image .

Bodite pridne še naprejuser posted image

Tantra prijetno je brati rr ko si se vrnila

Murenček zate držim pesti da o vse ok in drži se

se beremo

(odgovor članu potepinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
29.9.2007 11:39:56   
nicolina
Potepinka vse najboljše user posted image user posted image user posted image
Jaz imam čufte že na pol pripravljene, še krompir skuham in solato pripravim ter počakam, da pride user posted image  domov.
Nayya te čist razumem, kak je smotano za sebe samo kuhat, samo zdej moramo jest. Jaz sem tudi včasih, ko še nisem bla user posted image in sem bla sama doma že kaj na hitrco pojedla, nikoli si nisem kuhala, ali pa sem se kam sama povabla.user posted image   Zdej je pa drugače, skrbeti moramo še za eno bitjece pod našim srčkom in oni si zaslužijo le najboljše.

Neposredna povezava do sporočila: 4766
29.9.2007 12:04:27   
GB
Zdravo vsem skupaj ! Evo pa se mi je zacel porodniski dopust user posted image user posted image user posted image user posted image . Res sem vesela. Vceraj so me na sihtu lepo presenetili in sem dobila kar veliko za malega otrocicka in seveda cestitke. Moram se pohvalit ,da me je generalni direktor ful lepo pohvalil in rekel ,da sem veliko pomagala firmi z mojim delom ( tud ce tega ni mislil se mi je fajn zdel user posted image user posted image user posted image user posted image ) . Na koncu , ko sem odhajala iz pisarne pa so mi japonci mahal in financi direkor je nekaj momljal ( verjetno po japonsko ,ker ga nisem nic razumela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) .
Potem sva sla z mojim v mesto in sva kupla tam kovcek Johnson baby in not sva dobila vse ,kar rabiva od kozmetike za bebija. ( ful vesela) . Kupla sem se ene dve brisacke , bodije , jopice,  sterilizator za flaske .... Verjetno greva dons pogledat za posteljco ,ker je blo vceraj ze malo prepozno pa se zmatrana sem bla ko hudic. Ko sva prisla domov sem naredila vecerjo in ob 8.30 v posteljo user posted image user posted image user posted image .
Sedaj pa kuham kosilo ( golaz in njoke ) in cakam da moj pride ,da skupaj jeva.
No toliko za sedaj , lep dan iz dezevne Anglije user posted image user posted image .

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
29.9.2007 12:20:54   
Dajica
Potepinka- VSE najboljse user posted image

Jaz pa nisem kaj prevec dobro spala. Sem se kar ene parkrat zbudila, pa vedno, ko sem se obrnila, sem imela tak cuden filing v trebuhu, vsem me je nekaj spikalo, pa kot bi imela en velik sod privezan na trebuhu. Zdaj je ze bolje. Sva se pa z mojim user posted image zjutraj pocrkljala user posted image in mi je kr pasalo. user posted image Je treba se izkoristit, ker kmalu res ne bova vec smela. Pa sem spet sama, je sel delat. Ampak me je razveselil, da dela samo se v ponedeljek,potem pa bo frej do srede naslednjega tedna. Juhu! user posted image Pa bova sla v nabavo se za previjalno mizo, pa banjico, pa kozmetiko za bebico user posted image pa mogoce se bo se kej naslo. Komaj cakam.

Caw baw, pa kej dobrega skuhajte! Kaj pa gobe, a je tud kej receno, da se v user posted image ne bi smele jesti? Ker dedi od mojega user posted image jih je ful nabral, same jurcke, pa jaz jih imam tko rada, da se mi zdi skoda, da jih ne bi jedla.

Dober tek!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
29.9.2007 13:00:49   
KATKA 3
Gruška žal naju ne bo k vam ker itak mojga spet cel dan ni. Tam v Lj. dela tisti prizidek in ga res ni cele dneve k sm mu rekla da k bom rodila da ga hočem met pa skoz ob sebi in ob user posted image user posted image  tko da zdej ful hiti da bi do takrat vsaj približno končal.

Žirafa, jest mam rok 18.11. mi je pa tut Cerar reku da mi bodo vsaj dva tedna prej sprožili če ne bo prej ker menda pri dvojčkih sta zadnja dva tedna bolj v škodo kot v korist, nimata več prostora, pa plodovnice začne zmanjkovat menda tko da sam upam da ne bo 1.novemberuser posted image !

Naraščaj-tut pr mojmu je ful problem ko kupujeva čevlje ima pa namreč številko 48!Mogoče mu je kje prov že 47 ampak redko, po večini trgovin imajo pa samo številke do 46. Je bil ful smešen ko sva šla kupovat čevlje za poroko, k sva končno dobila primerne in jih proba mi reče "sej so ful udobni, sam so k bi mel čolne na nogah, so ful veliki." ja kot da lahko kej nardi zarad tega.

Jetrca mam jest tut ful rada, sam jih zdej res bolj poredko jem. Obožujem pa tut paštete pa sem za oboje slišala da ful ni dobro v nosečnosti tko da sem se ko smo bli na morju ful s težavo upirala pašteti na kruhu za zajtrk. Pol so me pa za podaljšan vikend sprejeli v porodnišnico zaradi hudih bolečin v trebuhu smo mel pa dvakrat pašteto za zajtrk! pol jih pa razum, tko da zdej si jo tut jest včasih privoščim.

Noč pa itak spet obupna, vsake pol ure na wc pa dvakrat jest, pol me je pa še na levi strani hrbtenica začela ful pečtuser posted image

Ajd fejst bodte!Katja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
29.9.2007 13:00:54   
ajtak
user posted image , tudi jaz imam cufte ze na pol pripravljene (res hvala za idejo), obesene 3 stroje perila, zlikano vse za nazaj in sedaj mam kakih 15 min casa, da mal pocivam user posted image . Potem pa skoncam kosilo in ob 2h bomo jedli... sem ze kar lacna!

Potepinka vse najboljse in hvala za tortico! Se dober, da je ze skoraj oktober, ker tehle septemberskih tortic je blo toook, da nic cudnega da se redim user posted image .

Kr vse ze kozmetiko kupujete... jaz sem si zastavla cilj, da pred 1. novembrom ne smem user posted image user posted image user posted image . mam rok sele 27. tako, da dvomim da bi me tolk prehitel!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
29.9.2007 13:07:44   
ajtak
Dajica, ti si gobice kar privosci! To je tako kot z vsemi stvarmi... ni fajn se prevec nazirat ce pa jes po pameti pa nima kaj skodit. Seveda mors pa cloveku ki jih je nabral zaupat. Pa faj je ce ni kakih starih zamer user posted image user posted image user posted image

Vse pisete tok o jetrih... Kaj pa tuna? A jo jeste? Jaz sem jo kr velik (ker so kao ribe full zdrave) pols sem pa  prebrala, da majo ful nekih kovin in da so v user posted image  prej skodljive kot koristne... Tako, da jih sedaj ne jem user posted image .

Sem pa kar se hrane tice vesela, da bom do bozica rodila, da si bom loh mal tatarca privoscla, pa francoske in prsuta... Tud kak deci vincka bo pasu. MMMMMMMMMM, ze vidim, da se znam decembra bolj zredit kot med nosecnostjo user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
29.9.2007 13:22:26   
Tanayya29
ajtak jaz tut komaj čakam december!Men je to najlepši mesec v letu...

kg v decembru znajo it gor jauser posted image .No,najbrž jih bomo me kar nekaj zguble(upam).
Je pa men res tok lep mesec,no poleg tega,da gre ogromno nekega denarja...
no,za finiš pa imam še jaz zadnji dan v letu roj,danuser posted image user posted image .Ufff že 29 bom starauser posted image !
Hitro gre čas....

Zdj grem pa kuhat,prat,pospravljat in vse kar spada zraven!

No,zraven pa Mačka Murija poslušava s Tajem..jst sm tega CD-ja navajena še iz vrtca,in so mi full lepe pesmceuser posted image user posted image tud naši otroci so full radi poslušal ta cd..Sploh una zadnja(uspavanka)..no,upam,da ne zaspim zraven!

No,glede prehrane...pomoje,če ne pretiravaš ni nič škodljivo....kaj pa vem,jst kdaj jem tut pršut,paštete,hrenovke,jetrca,rio mare..pa majonezo user posted image user posted image ...

dober tek vsem!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
29.9.2007 14:45:50   
nemrak
user posted image user posted image ,
potepinka, VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4773
29.9.2007 15:06:36   
ajtak
MMMMMMMMMMMMMMM, mi smo se ravno napapcali user posted image .
Cufti so bli prav fajn je svak rekel, da bols kuham ko tasca user posted image .
Zdej se pa preoblecem in greva v Velenje user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
29.9.2007 15:19:59   
scubadiver
Potepinka hvala za kavico in tortico. Odlična je bla. Seveda pa vse naj naj za tvoj RD user posted image . Lepo praznuj.

Tole malanje stanovanje me prav ubija. Pa čeprav mala moj najdražji, ampak jaz pa pomagam kolikor lahko al pa delam kaj drugega saj nekako ne morem sedet med tem ko on dela. Zdele sva se spravila na naslednjo sobo. In je hotel da na hitro počepnem in prilepim trak za zaščito. In je ratal kar nervozen ker ni šlo na hitro. Ne morem več hitro, predvsem pa ne glede na to da me že tako boli križ od celega dneva da se komaj še zravnam in mi gre kar na jok. Kako je včasih nerazumljiv user posted image . Sej večinoma je prijazen in zlat, včasih mu pa kar uide.. Ah ja, lepo je bit noseč... A res? To so si sigurno izmislili moški user posted image . No ja, sej večinoma mi je lepo da sem noseča, včasih mam pa že kr dovolj user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Popoldanske aktivnosti
binyy

Ali vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...

da, plesne, telovadbo,... (33%)

da, pravljične urice (5%)

da, tuje jezike (7%)

ne, je se premajhen (32%)

ne, ker ni zainteresiran (7%)

ne, ker nimamo finančnih sredstev (16%)

Število vseh glasov: 178

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!