ninocka
|
Dobro jutro, najprej eno fajn mocno kavico za vse,ki se se prebujate. Ne boste verjele, ampak jst danes nisem mogla spat . Sem se zbudila ob 4h ful zejna, pa na Wc me je tiscalo. Ko sem vse opravla, sem sla nazaj lezat in sem se samo premetavala po pojstli in razmisljala, kaksen je danasnji spisek opravil. Se trebusnjacek se je zbudu in se zacel premetavat, si je pomoje mislu, kaj je narobe z mano, da ne spim , pa se njega premetavam Pol sem pa vstala (ob 4:30), sla vso posodo iz pomivalca ven zlozit, pa umazano not, pa kuhno mal pospravt, potem pa se likat. Sem mislila, da bom vse koncala preden se moja dva lumpa zbudita, pa je tamal ob 6:20 zacel jokat in sem sla pol se mal z njim lezat (itak je samo skakal pomen in se neki igral), tko da sva neki do 7ih vstala, se sla oblect in zrihtrat za vrtec, pa sem potem se mimgrede iz susilca perilo zlozila. Pol pa moj vstane in mi rece neki v tem stilu, da naj ne grem nazaj spat, ker mam ful za narest se dons...sem mu rekla, sori, misko, ampak jst sem ze od 4:30 pokonci, pa sem vmes ze kaj nardila Pa zdej sem dala se en stroj prat...sem se mogla pohvalt, da sem tolk pridna ... Zaspana nisem pa nic (vsaj zaenkrat se ne), sem pa res zacela ze na veliko panicart, da ja ne bom ze rodila... Kanarka, kaj pa ce bi preko ebaya narocila? Tam mas ful lustne pojstlice (na nemski strani), pa so ful cenej. Ker 350 EUR je res zelo velik... Pri nam se gibljejo cene okrog 150 EUR. Al pa pogledas mal po nasih spletnih trgovinah, pa naj ti eden od domacih gre kupit in ti po DHLu poslje... Glede poletne kolekcije - pri nas bi se se kaj naslo znizanega, ampak je tud ze bolj ali manj jesenska roba. Potepinka, vse najboljse ajtak, jst sem v mullerju kupila en paketek newborn od 2 -5 kg. Pol bom pa vidla, a rabim se te, al pa ene vecje (3-6). Sem pa kupila prav njihovo znamko, ker jih ze skoz uporabljam in se z njimi ful zadovoljna (npr. paperske so ble men ful zanic, ker so se mu nonstop na ritko naleple in sem jih mogla pol dol vlect, kasneje so mi pa ful dostkrat spustile). Sicer bo pa itak vsaka pri sebi pogruntala, katere plenice ji oz. najbolj odgovarjajo. Men je blo edino pomembno, da imajo zadaj elestiko, da ne uide kakec po celmu hrbtu. Velika britanija: glede na to, da za novga nisem se nic oprala - pri prvem sem vse oprala z navadnimm praskom, brez mehcalca in obvezno dvojno izpiranje. Njegove stvari sem vedno prala posebi, brez dvojnega izpiranja smo zaceli tam pri 1 letu, mal kasneje sem pa se zacela dodajat mahcalec. Je mel pa nas ful skoz neke izpuscajcke po nogicah (ki so poleti ratali za prav grdi fleki), ampak je P skoz govorila, da ima alergijo na vse mozne stvari (na nic ni alergicen), zato sem bla pac mal bolj previdna pri pranju cotic. Siroko povijanje - jst ga bom od zacetka verjetno kar povijala se na siroko, vsaj prva 2 meseca. Ga bom mela vsaj za kaj prijet, pa itak je zima, pa mu bo mal bolj toplo. Ce bi blo to poleti, pa ce ne bi blo treba ga na siroko povijat, ga pa ne bi, da mu ne bi blo se bolj vroce. narascaj, no fajn, da so zaceli koncno vam delat . Zdej pa upam, da bo slo cimhitrej, da bo cimprej vse narejeno in pripravljeno A se kero boli trebuh, ko se vsede? Jst moram zdej ze ful v pravilni drzi sedet (ful zravnan hrbet), ker drugac me takoj zacne trebuh bolet. Ah, ja, radosti nosecnosti... semi zdi, da sem v prvo vse ful lazje prenasala