TANTRA
|
Dobro jutro, pa eno kavico, dišečo ta pravo od mene, jaz sem imela pa danes noro noč...Hčerka je tako kašljala, da ni mogla spat..Pa slabo ji je bilo...Res revčka...No, okoli 2 h sva uspeli pomirit kašelj in oči so kar skup padle... Uh, kako bo šele ko bom spala tako po ene 4 ure.... Sem si rekla, kako bom zjutraj težko vstala pa sem bila ob 7 kot čuk.... Sem šla na wc pa pridem nazaj je bil moj že oblečen, da gre na hiter v službo...Jaz sem se pa hotla mal stisnt..... Tako zdajle kavica, pa na hitro Delo, potem pa z hčerkico k zdravniku.... Pa še mimogrede na tržnico po repco in zeljček...Zdaj ko sem doma, se prav veselim spet domače hrane, ne pa tiste v bolnici, ko po njej samo krepaš in hujšaš.. Scubadiver, škoda, da ti je slabost uničila tek... Vendar mislim, da ni dobro jest jetrc v nosečnosti...Vsaj tako sem prebrala....Jaz sem jih dostikrat naredila tako, da sem jih prepražila na čebuli, dodala malo paradižnikove mezge, malo paprike (suhe) zalila z vodo, potresla s peteršiljem, solila in je prišla taka omakica..... Zdaj jih pa že zelo dolgo nisem delala....Pa telečje tako težko dobit.... Zanimive teorije o pleničkah, ni kaj.... Ja, sem kar mnenja, da je dobro, da ima bebika sploh pleničko...zdaj ko še previjanje na široko ni potrebno...Ga je vsaj malo za prijet...Brez bi bil še bolj micen s tisto miceno ritko, pa še bolj bi lulal ko bi ga zeblo... Ko sem v porodnišnici gledala te micene dojenčke, so bili kar skrčeni, še položaj iz trebuha, zdaj ko jih več ne povijajo na širok....Tako miceni.... Nicolina, jaz se priporočam za Elevit tbl.- Sem jih jemala, pa moram še kar folno pa železo zaradi krvavitev, ker se mi je ful krvna slika sesula....Zdaj mam sicer še nekaj folacina...mi bo pa prav prišlo...Sploh če bo kak cr- ker pri placenti previi ful krvaviš.... Upam, sicer da ne, ker se je mali dol obrnil.... Čestitke 3 parom dvojčkov....Zelo kmalu bomo že sprejemali novičke o prvih rojstvih.... Murenček, držim pesti zate, da te kmalu odrešijo, saj ti ne zavidam tega počutja in bolnišničnega okolja... Lep dan vsem in lepo se imejte pa pazite nase.....in
|