tinkamiška
|
Renan hvala Mastika, v bistvu se uporablja smola tega grma in ima zelo vliko učinkov pomaga pri opeklinah, beli zobe, kot antiseptik, proti slabi prebavi, olajšuje izkašljevanje,...mislim za ogromno stvari je dobra. Jst sem bila navdušena nad celotnim izgledom tega podjetja in kako delujejo in zelo lepe trgovine imajo, pa embalaže,...jst sme bolj ali manj mahnjena na te stvari Zdej me pa zanima čisto nekaj drugega. A vaše miške kej luna daje? Ker Iza zadnje par dni spi zelo slabo, ponoči se zuja, zjutraj zgodaj vstaja, zvečer n zaspat, čez dan spi koma uro ali uro in pol. In pogledam danes na koledar in vidim, da bo v ponedeljek butasta luna Rija, vem, da bi šli vi drugam na dopust, če te nebi skrbelo za Tilove krče. Pa drugo leto bi pan naj že lahko šli ne? Taši, fino za Moravske, boste vsaj malo odklopili Hvala za pestke Rahelca, sej vem, da je to zaradi vrtca, ampak ravno se je malo na moža napopala, pa ga zdej spet ne šljivi kaj dosti Lifcsi, Iza tudi ni hotela v morje, samo do kolen, pa če sem j malo na finto vrgla in jo v naročju nesla v morje, pa se malo poskusila potunkat, enkrat je celo ratalo, da je malo zaplavala, ko sem jo držala, potem pa cel teden nič. V bazenu je bila bolj pogumna... Glede aviona pa...na daljših vožnjah stevardese zelo lepo poskrbijo za otročke in ponavadi smo starši veliko preveč "posrani" lar se tega tiče, otroci pa čisto brezkrbi prenesejo tak let. Sem tudi brala nekaj postov tu na RR, ko so leteli po 15 ur, pa so bili bulčki čisto fajn. POleg tega se jih ponavadi vedno nekaj najde a avioni in ga skupaj sračkajo...Ampak ti seveda najbolj poznaš Tila in pa sebe, če bi bil to za vas prevelik napor, potem je res boljše, da še malo počakate Tako, se mi zdi, da je Iza zaspala in grem lahko pod tuš... Papa, Tinka