tinkamiška
|
Hojla Midve sva bili danes spet v vrtcu. Iza je bila že malo bolj pogumna in se je že prav lepo zaigrala, lezla pod mizo, plesala v krogu, si šla umit rokice pred kosilom. Je pa hudič, ker so se trije napopali na njo in ji sploh ne dajo miru. Ena punčka, je zelo prijazna, ves čas skrbi za Izo, ji ponuja igračke, jo boža lubčka in to še gre, čeprav vidim, da bi Iza raje sama raziskovala in se igrala, potem je njen bratec, ki je malo mlajši in bi Izo ves čas za roko vlekel, pa si še tudi da dopovedat, da je majhna in da ne more še tako noret, potem je pa še en fantek, ki pa je že malo agresiven, jo boža in jo vleče k sebi, pa jo hoče dvigovat, ko pa Iza noče, jo pa grdo odrine. In sem bla danes prav jezna. Vzgojiteljici imata polne roke dela in seveda stopita zraven, če vidita, vedno pa tudi ne. Iza je pa še tako majhna proti drugim in fizično čisto ne močna. Upam, da se bo fejst drla, ko bo treba Sem se nasmejala pikici in Taši, oziroma njunima pupama, kako lušni sta mogli bit...a ste kej slikale? Glede pokakane rite...seveda jo tudi jst takoj previjem, ko se pokaka in to tudi pričakuem od vzgojiteljic. Upam, da ne bo hodila domov z vneto rito. Glede na to, da so samo trije ali dva v plenicah, nimajo toliko dela s tem, zato upam, da jo bosta previjali kot je treba... A&T ja, fino, drugič pa res slikat in hvala za tolažilne besede, tudi jst bi dala Izo raje v kakšen privat vrtec ali podobno, kjer je bistveno manj otrok in se jim lažje posvetijo, ampak nama ne znese in ta vrtec, kjer je Iza vsi hvalijo, upam, da bo tudi Izi tam lepo. Rahelca, jah ne vem kako to, da ni malice Zajtrk imajo ob 8.15, danes pa je bilo kosilo ob 11.15, vmes pa nič, tako, da očitno res nimajo malice. Bom jutri malo povprašala kako je s hrano.... Mi je žal za Sarino rdečo rito Pa fino dajte jutri skozi pregled in cepljenje. Eros a si zadovoljna s stanovanjem? Kaj pa boste delali-urejali v stanovanju? Barvanje in podobno? Javi se, ko boš lahko Pa super za zobke , mi jih imamo zdej že 10 Rija, vam želim, da se Til pozdravi, da boste lahko užival na morju Drugače pa je dobro razpoložen? Jst pa si vendo pustim pakiranje čisto za konec in potem bentim na vse, ki so v moji bližini Zato je najbolje, da me tisti dan sploh ni na spregled... Alenkici smo pa poslale fotke nas z otročkom(otročki ). Ovnica kako pa zgleda ocenjevanje staršev? Pupe fino se mejte... Renan, pri nas je tudi tako turobno vreme So pa cene vrtcev v Zg res občutno nižje, ampak, če je plača nižja, je potem tako isto kot tu... Tinka