Barbs
|
Živjo, malo na hitro, ker imam taužent dela - še dobro, da je prišla "babica na jug"... Aleks je že dva dni vročičen, siten, prej je bil ves čas zdrav in vesel, zdaj pa mu je zgleda vse dol padlo - ta večja sestrica v Ljubljano, tamala v šolo dopoldne in mu kar nekaj manjka - smo imeli tako lepo dva meseca pošlihtano ... ful mu je dogajalo, vsak dan namakanje v Kolpi, pa igranje s sicer večjimi otroki z vasi, ampak je tudi po eno uro sedel na dekci z njimi in opazoval, kako igrajo karte ter zraven komentiral. Aleks je prava žlobudra (po kom neki??? ) , pokliče kaca katka (kravica katka) , reče bobej (bober), aba (žaba) - žabe so mu naslpoh všeč zadnje čase, jih kar lupčka ( v knjigah in igrače, v živo ne prakticiramo), pa končno tudi mami , ata itak že od nekdaj kliče, pa kadar komu nagaja (ga ščiplje al pa prestraši izza vogala) se začne ful režat in tuli "hec hec" ....možato bere knjige in gleda "gumi macija" na računalniku. Skratka, samo nekaj aktualnih for...Zrasel je malo, zredil se ni kaj dosti - a ima še kdo od majčkov pod deset kil? . Ko vas berem se zahvaljujem situaciji taki kot je, da našemu ni treba v vrtec... Sosedov lumpek, ki še ni leto dni star, je ta teden začel z uvajanjem in se mi kar milo stori, ko vidim, da ga naloži v avto in odpelje - naslednji teden bosta morala vstajat ob pol petih, da bosta petnajst čez pet šla, da bo ob pol šestih v vrtcu, ker ona potem ob šestih začne delat .... Res ubogi bombki mali.... Kuham župco, ker "upa" je za Aleksa bogovska hrana... Se bom še kaj oglasila, bodte pridne, nisem vas pozabila, le da se mi nekak ne da pisat (oziroma, kar nimam časa, verjamem pa, da če bi bila v službi bi si vsak dan vzela čas za tipkanje ) - jutri mam nek pregled v bolnici, upam, da bom prišla veselo nazaj..... Evo. pa še ena slikca od Aleksa - se mi zdi, da je postal že pravi mali mož - aja, pa zgleda da bo roker, ker obožuje svoje laske - vsak dan se sam "česa česa" , potem se pa v špegu gleda, poboža po laseh in si reče "lepi lepi" ... Ok, ne vem, a je to dobro al ne za njegov veleego, vsekakor je pa hecno za videt...