|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.9.2007 22:39:19   
žmož
Auroraa super fotka-se je kombinacija barv prav uskladilauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5201
9.9.2007 22:50:16   
Kalina
aurorra tvoja miska je pa tak cukrcek, k angelcki so k spijouser posted image

evo se kaksna slikica od nase male pobalinke Kalince

user posted image

user posted image

user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5202
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 7:08:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5203
10.9.2007 7:17:57   
puncica
Dobro jutro punce.
No se javim da sem gle, pisat se mi ne da, ker komi gledam, mah sem pač nenaspana, tako da sem se ponoč kr spravla na kavč spat, tamal ma pač probleme s polnim nosom in vse ga mot, uh pa še ti njegovi krempeljčki user posted image user posted image mah naj se ati ukvarja s tem user posted image Pa še zobarja mam ob treh popoldne pa me je že zdejle strah ko hudiča.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5204
10.9.2007 8:53:30   
MarijaPo
Boga puncica. Glih danes sem o tebi razmisljala, kako lahko tok casa zdrzis neprespana. Mislim, par let pa to. Jaz sem komaj zdrzala par mesecev, dokler ni zacela spat celo noc. Pa mi je bilo ze tist fuuulll grozno, kako pol sele ti. Pa se v sluzbi si. :( Kakorkoli, jaz ti drzim pesti, da se enkrat kmalu ornk naspis in odpocijes.

aurora - ful mata lepo pojstlo. Pa una posteljnina je zihr iz IKEAe. Enako sem kupila mojemu ocetu in zdaj se vedno vsi grebejo zanjo. Ta mala je pa res sefica.

Nasa pevka je dobila v soboto nove cevlje od Cicibana. Sicer so stali 40.8 evra in sem bila kar malo besna (ne spomnim se, kdaj sem si sama kupila tok drage cevlje), ampak me je Igor takoj pomiril, da se za otroke splaca kupit dobre cevlje.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5205
10.9.2007 10:57:22   
Barbs
Ojla,

da vas malo pokukam - Aleks je preživel štiridnevno virozo in zdaj je spet akcija po starem ( sicer je bila tudi vmes user posted image , le da bolj cvileča in tečna) ... Jaz pridno delam, tako, da imam čas tudi kaj napisat na RRuser posted image  . Resnično sem hvaležna "izumu" , da se da delat tudi "od doma" in se mi ni treba fjakat v Lj in nazaj - ta bi bila mal huda. Parkrat na mesec mi bo pa že zneslo. Ati gre jutri v Nemčijo in pride šele v nedeljouser posted image  - takooooo ga bom pogrešala. Še dobro, da je mama še vedno na obisku, da se malo ukvarja z Aleksom.

Takole, grem naprej delat, pa še ena "umetniška" našega smrkavčkauser posted image

user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5206
10.9.2007 13:35:58   
MarijaPo
Bravo Barbs - mali Aleks je vedno lepsi. Smo zelo zadovoljni.

Sicer pa nimas kaj jamrat glede Nemcije. Moj gre v petek in to za en mesec. user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5207
10.9.2007 21:18:40   
mojca75
Ojla punce,

Kalina, Barbs, Aurora - super slikice! kakšni cukri.

Mi še vedno bolni, nič bolje, še slabše! danes smo šli k nadomestnemu zdravniku ker je naša babi na Visu. Mojči zboli vedno ko ni njenega pediatra doma! user posted image

Imamo vnetje grla, glasilh,... vglavnem hripavo govori, joka tko potihem in prav ubogo da se ti milo stori ampak to še ni najhujše. NIČ NE JE! včeraj sem v celem dnevu spravila vanjo en puding danes pa 1 grozd in nekaj bobi palčk (sama jih je hotela). Jaz pa poln hladilnik mehke fine hrane, ne juha ne jogurt ne.... ne spravim vajno. Najbolj žalostno pa je da vidim da je lačna ker pravi ama-ama, ko pa ji dam žličko pa začne jokat in noče več. seveda ker jo boli ko požira.
No in naša ki še pije zelo malo...katastrofa. že tko je bl suhica zdej se mi pa zdi še slabša.

Ja takle mamo. Je pa baje pol njene vrtčevske skupine bolne! Upam na bolje! Namesto na dopustu sem na bolniški, v četrtek pa imamo kontrolo!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5208
10.9.2007 21:25:38   
lenika
Smo padle na drugo stran, nas je potrebno malo dvignit.

Auroraa, Kalina, Barbs, super fotke. Ste me spomnile, da treba malo fotografirat. Smo zadnje čase kar malo pozabili.

Mi smo bolje. Matic zopet spi celo noč, samo eno noč, ko je imel nosek zamašen se je malo zbujal, pa sem bila že vsa povožena. Se kar strinjam z MarijoPo, da vas občudujem, tiste, ki ne spite ponoči in zjutraj vstajate za službo, kajti tudi jaz sem ta srečnica, ki že kar dolgo spi celo noč.  Matic je danes spet full užival v vrtcu, ga vzgojiteljice hvalijo, kako je priden, jaz pa vsa ponosna. user posted image  Zjutraj, ko ga je vzgojiteljica vzela, je hotel nazaj k meni, potem pa baje ni bilo nobenega problema. Po kosilu je šel kar sam na ležalnik in zaspal. ko sem ga ob 14.00 prišla iskat je bil že buden, ampak je še ležal na ležalniku.

Kje je pa kaj Pikicaa? Če nas bereš, se oglasi kaj in povej, kako kaj nosečnost? In Mari71, kako se vi rihtate? Pa tudi Petka se že dolgo in oglsila.

Lepo se imejte.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5209
10.9.2007 21:26:59   
lenika
user posted image  za Mojco.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5210
11.9.2007 7:17:57   
puncica
Imam samo eno besedo
Katastrofauser posted image user posted image

Mah jst ne vem kaj nosi tamalga al luna al zvezde al sonce al kaj hudiča, ker se sam dere ponoč, pa nič mu ne paše, pa mu ni vroč, pa 100× čaj, pa mlek, pa na roke, pa spet nazaj v poslo, ni šans da bi bil v postlci, popoldne mu ni a ma čist nič pasal, ne na rokah, ne na tleh, ne v igračah ma nič. Zaspan ko hudič pa ne spat, lačen ko ne vem kaj pa ne jest, zmatran pa ne počivat. Sva mu na konc že svečko porinla v rito, pa je bilo potem za nekaj cajta ok, čist nasmejan, zdej pa ne vem al ga res tolk zobi matrajao pa bo vse dobo zdej al kaj mu je. Vročine pa nima, da bi ga k dohtarju vozila. Je pa res da je prehlajen pa kašla, pol pa še ta uvajanje pa zobi.... Uh sem slabe volje. Pol pa še v vrtcu kr ena oddaja otroke, ki nima pojma kako je bilo v vrtcu, ker tiste vzgojiteljice ki so z njimi gredo že ob 1 domov se mi zdiuser posted image Tako da včeraj sploh nisva vedla al je kej spal, kolk je pojedel, a je bilo kaj narobe, a je jokal in še enkrat Katastrofa!!

mater sem jezna ko pes...user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5211
11.9.2007 9:04:55   
maya2
pozdravljene!

Mojca: user posted image user posted image  čimprej se pozdravi, pa pojej kakšno juhco, da ne bo mami skrbelouser posted image

Me smo na edini dan ko bi lahko Karin spala do osmih vstale že ob 5:30user posted image user posted image , vsak dan jo moram budit, da jo odpeljem v varstvo, a danes ko bi lahko spala ne spiuser posted image , nam rineta zgornji trojki ven leva je že prebila, desna je tik na temuser posted image .

Puncica: Karin je zadnjič dve noči takole jokala, ker jo je bolelo zaradi izraščanja zobkov, trojke so baje še sploh grozneuser posted image , meni je rekla ena pediatrinja da naj ji drugič dam kar calpol proti bolečinam. sem ga takoj nabavila, ampak k sreči ga še ni bilo treba uporabit.

Super fotke, tko mal za razvedrilo zjutraj pred službo si jih vedno rada pogledamuser posted image user posted image user posted image ...

Nič grem mal delat

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5212
11.9.2007 9:13:35   
cofek
ojla bejbe!

se moram malo pofočkat...
vidim, da s(m)o bolj ali manj vsi bolani...no, Ažbe je že boljši - vročina mu je že po prvi dozi antibiotika padla, itak da ga nismo mogli več ustavit...jaz bi pa rabla še kak dan ali dva, da malo poležim, sem čist sklofana...no, saj bo - nekaj mi nagaja tudi žolč, pa bomo tudi to pregural...

drugače sem pa tudi jaz ugotovila, da bomo morali it v šoping - obe trenerki prekratki in čist raztrgani na kolenih, čevlji premajhni,...

je pa čist mahnjen na grozdje - majo starši od U na terasi "brajdo" za senco in so zdajle grozdi gor, pa ne pustim, da bi ga Ažbe jedel, ker ma pol ful drisko in baje sploh ne smejo na teraso, ker je pol dretje user posted image user posted image

nič, moram it delat

lp, t

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5213
11.9.2007 10:03:35   
mojsoncek
Oj punce!

puncica user posted image ... ce sumis na zobke, mu kar daj kaksno zlicko calpola zvecer pred spanjem.

mojca75 - eno user posted image za Mojci, da ji bo kmalu bolje.

lenika - super, da gre Maticu tako dobro v vrtcu.

barbs
- luskan je tale vas Aleks. A se mu ze kaj laski feclajo, ker ima take lustne kodrcke. Jaz sem nasega v nedeljo komaj razcesala, ker so se mu zaceli vozli delat user posted image . Se dobro, da ima toliko prakse s cesanjem svojih las user posted image .

Drugace sem pa se vedno na bolniski. Vceraj sem bila na kontroli in mi je zdravnica rekla, da se ne zgledam najbolje in naj bom se kar doma dokler ne pojem antibiotikov do konca. Pa se v laboratorij me je poslala. No, v cetrtek grem se enkrat na kontrolo, potem pa verjetno kar direkt v sluzbo.

Jutri grem pa k frizerju, sicer je moja frizerka se vedno na dopustu, ampak ne prenesem vec teh las. Se ostrizem na kratko, da bo mir za nekaj casa user posted image .

A ste ve ze kaj dobile vabila oz. narocale vase soncke za 2. obisk pri zobozdravniku. Midva z Anzetom greva jutri zjutraj. Upam, da bo lepo odprl usta, tako kot zadnjic pri zdravniku. Ponavadi mu recem pokazi usta in lepo odpre usta in iztegne ven jezicka user posted image .

Bodite lepo...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 5214
11.9.2007 10:51:20   
žmož
Ola!
Tajica je od 8.00 v vrtcu, meni pa je kar nekak dolgčas-no ni tako hudo, družbo mi dela ta večji, ki je danes še doma. V petek je tudi on zbolel, tako da se že  2 tedna preganjamo z tem bruhanjem in drisko. Še dobro, da je Tajica ozdravela in da smo spet lepo zalaufale v vrtcu. Včeraj je blo kar ok, tudi pri kosilu je lepo sedela za mizo, sicer je bolj packala kot jedla, a mislim, da bo šlo.
Nič, druzga nimam kaj povedat, grem dokončat kosilo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5215
11.9.2007 10:59:11   
mojca75
vidim da nismo osamljeni v bolezni! user posted image  user posted image

user posted image  mi smo danes uspeli pojesti že en frutek, upam da bomo tudi za kosilo kaj dali v usta! Jo je že čist pobralo! glede na to da nimamo kakih zalog je pa sploh sitno da nič ne je.
potem je rekla aja-aja in kazala na posteljico in sem jo dala not in je zaspala! Bomo pa danes 2x spali! Bo (upam) vsaj manj jokica!
Trenutno tud mene praska po grlu, in bom vzela en lekadol, ker me tud glava nabija. Pa še možeku se je končal dopust in bova spet ponoči same, upam da ne bo kakega incidenta (bolezenskega namreč).
Kako bomo drug teden spet "uvajali" v vrtec pa raje ne razmišljam. Blagor vsem ki vam uvajanje tako šiba!

Babrbs- blagor ti ker lahko delaš doma!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5216
11.9.2007 11:24:59   
Barbs
Oj, punceuser posted image ,

ah, take so, ne ?....

Naš ati je pravkar odpeketal, mal sem pojokcala, potem mi je rekel"koza stara" , ampak mi je vseeno še enkrat iz avta lupčka poslal. user posted image  Sama sebi se smilim, vse me boli, roka še najbolj ( teniški komolec again???!!! ) , z mamo se že rahlo kregava, ker pretirava s pucanjem in peglanjem, tavelika tamala je čist not v puberteti in ima spet izgrede (začetek šolskega leta, kavice, Hombre, zamujanje v dijaški dom - japajade, saj sem že DRUGI!!!!! letnik mi je reklauser posted image  ) Ok, sem rekla, ampak to še ne pomeni, da boga za j"""a držiš..... Pa mi odvrne, da ga ne drži, da mu jih sam čoha.... HALOOOOOO!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Tamala tamala se je vpisala v take krožke, da me glava peče - ne morem ji dopovedat, da bi blo fajn, da ima interesne dejavnosti iz različnih področij - ker jo tudi različna področja kao zanimajo ...NE!!!! Ona bo hodila k plesno gibalnemu, k Navijačicam, k akrobatiki , mogoče, ampak samo MOGOČE, da (kao ne bom težila) bo šla pa še k šolskemu časopisuuser posted image  Klarineta ne bo igrala sploh več ,ker je bednouser posted image  , k nemščini bo pa hodila samo zato, ker hodi Anja tudi. Če pa Anja ne bo, tudi ona ne bo.user posted image

Men se bo strgalo. Pa saj jim nič nočem, le pojma nimam, kakšna luna jih trka. Aleks je čist ihtav in trmast in je začel z nogami cepetat, če ni vse takoj po njegovem. Danes zjutraj se je v kopalnici metal po zobeh, ker mu nisem hotela dat moje kreme za obraz. V steklenem lončku je, pa vem, da bi jo slej ko prej zafasal po tleh... in se je drl ko jesihar in hlipal" ema ema" ... Pa pride mama pogledat, kaj zavraga počnem z otrokom - ga morda pretepam, davim, mečem ob steno....user posted image user posted image  Ne , samo kremce mu ne dam... Pa potem reče mamca : nooooooooo Aleks, ti bo pa noni dala mal kremce, da se bo fantek namazal, da bo lep lep.....user posted image user posted image user posted image  Tolk o vzgoji in vsem ostalem.

Mojči, držte se ... naš je tudi par dni tako malo jedel, da sem bila čist panična.... zdaj je pa malo bolje.

Lenika , mislim, da je tvoj Matic "sošolec" od našega soseda Davida...revček še nima enega leta in je moral v vrtec. Pa še sam mora jest, mendauser posted image

Mojsonči , ja, feclajo se mu predvsem, kadar si čokolino zazida za vrat al pa kornet nabije na uha...user posted image

Punčica,  po moje so zobki, al pa kaj vem... se je pa fajn tolažit s tistim znanim "saj enkrat vsi zrastejo" user posted image  Otroci, pa zobki tudi...user posted image

Cofek , naš  Aleks grozdje naravnost obožuje.... jaz mu kar dovolim, da ga zoblje... sicer potem s"""e (kaka) k dec, ampak mu nočem tega veselja vzet.... pa še nešpricano je pri sosedu na brajdi in si ga kar sam nabira - usta pa do ušes....user posted image

Marija , lepo, da ste zadovoljni z Aleksom.... le še jeznoritost ga mora mal popustit, pa bo idealenuser posted image

Nič babe, moram mal delatuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Neposredna povezava do sporočila: 5217
11.9.2007 11:58:22   
mojca75
No takle post od barbs nam je pa prav manjkal,... vsaj men. Bl v stilu kaj vse nas še čaka in "majhni otroci - majhni problemi,..."
naša že cel dan govori le duda-duda in rine v posteljo, kaj dobrega to že ni!user posted image

mah,... bo že! Tud men se mal toži ker gre user posted image  sedaj v službo in pride "šele" jutri popoldan (sej vem kaj je to proti nedelji).

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5218
11.9.2007 12:46:59   
MarijaPo
Groza. Boga Barbs. Barbs - jaz bom oktobra vsak dan hodila v sluzbo in iz nje mimo hombreta in ce ces, grem lahko cekirat taveliko tamalo, ce je slucajno v hombretu in ce je, jojjj, jo bom za usesa.
Ja, puberteta je kriza, tle ni kaj.
In nase mame so se vecja kriza, ko so takooooo pametne - daj otroku kremco pa to. Moja mama mi vedno naredi stalo v stanovanju, ko vse pusti Evi, da dobi. Zadnjic sta cel stekar za luc namazale s figami.

Skratka, nasi bolancki in problemi so nic v primeri z grozo, ki se odvija na dolenjskem. Uzivajmo, dokler ni nihce v puberteti!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5219
11.9.2007 13:34:36   
mojsoncek
mojca75 - eno vprasanje... si ti Mojci za v vrtec potem kupila tiste Chicco copatke? Nasemu se v teh cicibankah tako potijo nogice, da je groza in iscem alternativo. Vem, da jih ima tudi ena Anzetova "sosolka" in da so fajn odprti, zgledajo lahki, pa tudi blago se mi zdi bolj user friendly...

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5220
11.9.2007 14:03:26   
mojca75
JA, mojsonček, sem kupila ampak se mi zdijo toplejši kot Cicibanke.
Nam je bila 20 premajhna, 21 nam je pa totalno prevelika user posted image , tko da imamo sedaj ene cicibanke, te pa imam spravljene za kasneje.

Jih pa ima sosedova tamala in so zadovoljni.

evo slikice.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5221
11.9.2007 14:11:29   
zungi
Ojla čvekice

Malo se vam javljam, sem nekaj postov za nazaj na hitro prebrala.

Pri nas doma je norišnica. Po enem tednu uvajanja v vrtec (ki je potekalo brez komplikacij) je v petek naš Galči zbolel. Najprej je začel z drisko in nato z bruhanjem. V soboto ponoči sem se mu tudi jaz pridružila in bruhala z njim vse do nedelje pozno zvečer.
Jaz sem se sicer na hitro pozdravila (ker mi drugega ni preostalo), Gal pa je moral včeraj na infekcijsko zaradi dehidracije.
Dobil je eno flašo infuzije nato nas je zdravnik zvečer poslal domov.
Danes pa je siten kot user posted image . Začelo se je pravzaprav že ponoči, ko se je ob treh zbudil in ni hotel nikakor zaspati do pol petih. Potem nekako zaspi do sedmih in auf. Kar se tiče pitja in hrane je kar priden, lepo pije in je.
Skoraj nič ni spal že od zjutraj (samo ca pol ure v avtu, ko sva nesla njegov dre..c na analizo), drugače pa se non - stop buni.
Kar naprej hoče biti po rokah in to da ga prenašam po stanovanju, če ne se pa dere kot sraka.
Pa kakor ga spustim iz rok, konec, tema, dretje.
Takšenga ga ne poznam, nikoli ni tako trucal za v naročje, nimam več pojma kaj naj naredim, da se umiri.

Sama sem brez energije, ker se še dobro k sebi od sobote nisem spravila, tamal je pa ko pijavka.

Nč, dost jamranja, imate dost dela in skrbi s svojimi otročki, bom naslednjič rajši malo bolj pozitiven post napisala.

Neposredna povezava do sporočila: 5222
11.9.2007 14:23:47   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Cofek , naš  Aleks grozdje naravnost obožuje.... jaz mu kar dovolim, da ga zoblje... sicer potem s"""e (kaka) k dec, ampak mu nočem tega veselja vzet.... pa še nešpricano je pri sosedu na brajdi in si ga kar sam nabira - usta pa do ušes....user posted image

ja, saj vem da sem grozna - mi je že user posted image razložil, sam kaj ko pa nima meje (ga je tudi sam nabiral, dokler ga niso pobrali do njegove max višine), pol smo pa meli ponoči pojokavanje, ko ga je tko zvijalo, pa če je malo bolj napel, je že mel polno plenico...

in ful obožuje, če si lahko sam kaj nabere - recimo hruško, jabolko, marelico, da o ribezu sploh ne govorim...no in smo bili v soboto na enem roj. dnevu in je videl jabolka in je kar letel k drevesu, da bi jih nabral (pa še niso ble zrele)..

sva ga pa mislila danes peljat na športne urice al igrice al kaj že - v glavnem starši telovadijo zraven, pa ma od U oče roj. dan, tko da gremo rajši jest user posted image , bomo pa v petek najbrž sprobali tole zadevo. A ve ste že kaj razmišljale, da bi jih kam vpisale - se mi zdi da je ravno zadnjič ena to spraševala (žmož al pa marsovka mogočeuser posted image ). me ful zanima kako bo, ker ma ful rad otroke, po drugi strani pa dela kar malo po svoje...

aja pa še to - a so vaši majčki/ice še kar tako obsedeni z metlo in sesalcem, al jih je to obdobje že minilo. Ažbe bi sam pometal, če pa zagleda sesalec ga je pa treba obvezno vžgat...in to traja zdaj že cca. 6 mesecevuser posted image

joj, moram it pucat user posted image

lp,t

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5223
11.9.2007 14:30:54   
cofek
joj, zungi, saj bo boljš....a so tudi pri vas mogoče (tudi) zobki?

ja, pa mojca, držim pesti da se vam epizoda ne ponovi...

vsem bolančkomuser posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 5224
11.9.2007 14:53:33   
mojsoncek
mojca hvala! Sicer so tele po slikici sodec malo bolj robustne in debele, kot jih ima Anzetova "sosolka", ampak... no, jutri bom ravno v centru, pa bom sla kar pogledat. Saj je na Wolfovi a ne?!

zungi, pocajtajte se user posted image

Jaz grem pa zdej malo migat. Sem "koncno" nasla pilates, prah sem ze obrisala iz ovitka, zdej pa samo se CD vrzem not, pa da vidimo ce sploh se dela. Po moje bo ogled CD-ja za prvi dan cisto dovolj rekreacije .

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 11.9.2007 14:55:51 >

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!