puncica
|
Dobro jutro A da rjuhe sta dobla, ma mogoče so pa narobno stvar iz omar potegnil Pa zakaj bi jih rabl nimam pojma. Sicer pa očitno je tud našga neki luna nosila ponoč. U auroraa naša dva sta pa na isti frekvenci, zadnič pridna, ko so vsi neki težil, danes ponoč pa cela štala. Najprej je tavečja prilomastila v spalnico, pojma nimam kdaj in pol mi tiste mrzle noge tišči v moje noge, valda sem se zbudila, pa nisem vedla al moj tišči noge k men al kaj No pol pa še tamali začel ob treh nabijat, pa nogo dvigvat da bi šel ven iz postlce, pa valda spet ni blo placa v naši mali postli, je romala tavečja nazaj sicer z jokom a ni druge, jo je pol v sobici ati ful nakuril, ker spet včeraj zvečer ni jedla pa se je drla sam MLEK MLEK, pol končno zaspala ker ji ni ostalo druge, tamal pa tud vleče tist prst, me živcira do amena, pa pol me za lase cuka, svoje nohte (mater pa pred 3 dnevi smo mu jih postrigl) v moja bedra da mam čist pokrempana, pa ga obrnem stran, se spet k men obrne, pol najde lase me po laseh čoha, mater sem kr živčnega fasala, roma nazaj v postlco, se dere 2 min, ga moj dvigne, roma spet v postlo, pa teži atiju, leze v njega, pol le pogrunta da sem tud jaz tle, pa evo jovo na novo vame. Mu naštimama čaj, ga nekaj popije mir 5 min, spet dretje, pa nič mu ni pasal, gruntava da mogoč mu je vroče, mu vlečeva hlače od pižame dol, se dere, ker ga moti in bi on na kolenih spal, pa spet mir 10 min, ravno zaspim pa set tist pojokavanje, mater sem misla da se mi bo zmešal, pa spet roma v postlco pa zopet jok, uhhhhhh pol pa še moj mobitel začne nažigat da je treba ustat In evo tle sedem s šibicami v očeh in pol litra zelenega čaja. Uh le kaj ga je danes nosil Evo tolažbe če komu pomaga, še prehitr zrastejo Mejte se