|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
31.8.2007 15:04:22   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Zgleda kot iz kaksne reklame. Pa kako je vse cisto in pospravljeno, nobene navlake nikjer.
Bravo!

Marija user posted image Se dobro, da na sliki tako zgleda user posted image , ker v zivo definitivno ne user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5126
31.8.2007 18:41:19   
TiaSara
Mojsonček - kolk je simpatičen Anže s tole vrečko. Si ga kar predstavljam, kako šiba naokoli user posted image . Kuhinja je pa tudi meni zelo všečuser posted image .

Zarja je pa tudi zelo fletna v beli oblekci. Pa kako zvedavo gleda tisto vodo tam nad sabo user posted image .

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5127
31.8.2007 20:29:05   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

Mojsonček - kolk je simpatičen Anže s tole vrečko. Si ga kar predstavljam, kako šiba naokoli . Kuhinja je pa tudi meni zelo všeč .

user posted image

Zelim vam en lep in kvaliteten vikend... se posebej tistim, ki zacnete v ponedeljek z uvajanjem!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 5128
31.8.2007 22:28:48   
lenika
Midva greva pa jutri na eno fantovščino in dekliščino, čez 14 dni pa na poroko. Se ženi moja najboljša prijateljica z moževim kolegom.

V ponedeljek pa prvi šolski dan, tašča pa začne z uvajanjem Matica v vrtec.

Drugače pa full lušne slikice in tudi jaz pogrešam Punčico in njihove prigode.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5129
1.9.2007 2:36:58   
TiaSara
Mi imamo pa spet vročino user posted image user posted image user posted image . Sicer trenutno 'samo' 38, pa vseeno... In ko je ravno vikend, pa v ponedeljek naj bi šel v vrtec... Ah saj bo!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5130
1.9.2007 9:47:16   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

Punčica - mi smo imeli drisko več kot štirinajst dni, predno smo pristali na infuziji, pa še potem ni bilo zelo hudo. Vas so pa res hitro poslali - morda Vid ni nič pil, ali pa je tako bruhal?

nE NAŠ Vid ni bruhal le poskušal je zjtraj enkrat pa je vse nazaj pojedel, ni vedel da mora ven vrečt, samo drisko je imel ene 8 ur, pa so nas kr poslal na infuzijo, pa itak da je fuuuul pil. user posted image Ma ne vem se ne spoznam na to, mi je pa res čudno da smo mogl bit tam za 2 flaše, pa samo 1 dan je bil tako podriskan.

In ja mi smo nazaj z dopusta, kot ste predvidevale, samo na hitro, ker potem šibava na poroko. Straško je ZAKON!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še bomo šli.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 5131
1.9.2007 11:50:34   
maya2
Puncica: lepo da ste uživali, pa saj smo ti povedale, da ne morete zgrešit... kakšne so hiške? udobne ne?Jaz bi tudi naslednje leto rada šla tja.... no ja kje je še touser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5132
1.9.2007 12:14:49   
lenika
Puncica, lepo, da ste uživali in imejte se lepo na poroki.

Mene pa zanima, s čim so vaši otroci ponoči pokriti? Naš Matic se je pri 5. mesecih začel odkrivat, zato sem ga dala v vrečo in ni bilo nobenega problema. Sedaj čez poletje je spal samo v pižamici in se je vreče popolnoma odvadil, zato je bilo včeraj, ko je zopet pristal  v vreči nekaj bunjenja in jokanja preden je zaspal.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5133
1.9.2007 14:49:20   
žmož
Ola mačkice!
Vse ste nekam ušle, pol vas je na prokah, kot vidimuser posted image . Uživajte! Mi pa imamo trenutno popoldanski spanec, le jaz štrajkam, ker se mi nekako ne ljubi počivat. Sem se fuul najedla za kosilo, pa še en kofetek spila, pa sem čist pohna energije. Mojuser posted image  se sam za glavo drži, kako to, da me to ni uspavalo. Ja kaj čmo, smo si pač različni. Ko bodo moji ostali člani družine vstali, pa gremo pogledat mal na moto zbor, ki je v bližini. Sej jaz bi šla ful rada tudi zvečer mal v lajf, a kaj ko ni varstva za mulčke. Bo že bolje, bom pa nadoknadla ko bodo odrasli. user posted image
Puncica dobrodošla nazaj z dopusta, zdaj pa se kar hitro spravi nazaj tvoje jutranje poste pisat- je mojemusončku zjutraj dolgčas brez tebeuser posted image .
Kar se pa odkrivanja tiče smo na istem kot Matic. Oba mulčka sta nonstop odkrita. Nisem še prakticirala vreče, bomo videli, kako bo ko bodo hladnejše noči.
Uživajte v sončnem vikendu! Pa, pa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5134
2.9.2007 20:16:51   
mojca75
Ojla punce,

za nami je ful lep vikend, jutri pa štartamo z vrtcem. Me je začelo nekam čudno stiskat pri srčku! ma kaj vem, ta teden bo še nekako k bom še veliko z njo, pol pa k jo bom res tam puščala user posted image   user posted image . Pa sej menda bo uredu!

Mojči trenutno riše, in se "umirja" midva pa debatirava kako naju "skrbi" vrtec! najbrž ima še ktera take občutke, al ne?

se beremo jutri, poročam! pa tiste ki boste uvajale tudi, ane!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5135
3.9.2007 7:33:47   
puncica
Dobro jutro punce user posted image user posted image user posted image

Evo me spet na delovnem mestu, me je pa kr strah kako bo ta teden ko uvajamo v vrtec, upam da bo tista kriza čim prej mimo in da se bo tamali hitro speljal. No pa bomo skupaj jamrale in jokale, saj nas je več takih ki uvajamo a ne.

Vidim  da ste me pogrešale, uh je to lepo slišat user posted image pardon brat. In ja v Straškem je res zakon in lepo za družine z malimi otroki, polno igral, kamenčki na plaži, blizu plaža, trambolin, razni tobogani za male, tiste napihljivi, prostora na plaži več kot dovolj, saj je plaža dolga 2 km, mobilne hiške pa so itak zakon, imaš vse kar si poželiš res luksuz, v tej kjer smo mi bili je bila za 5 oseb tako da je v sobici kao za otroke spala tavečja na vrhu, tako kot en pograd je bilo ampak v steno prišraufan, spodaj pa sta bili dve navadni postli, smo jih dal skupaj in tamali je spal tam, midva pa valda v drugi sobi na drugem koncu na zakonski postli. Imaš wc, tuš, toplo vodo, dobiš brisače posteljnino, wc papir, imaš vse za kuhat 4× plin, ful je bol močan kot naš na bombe, pa tv s satelitsko, tak jedilni kot, in valda KLIMA!!! zunaj je garnitura za na teraso pa ne tista plastična ampak iz pravega tikovega lesa, da se ne potiš pod ritjo imaš kr neki terase, otroci se lahko igrajo tam brez problemov, le problem je ker ni nič zagrajeno le ene take male škarpice so. Res so tele hiške super, se pa vidi da ni staro menda je bila ta hiška izdelana leta 2005, nič svinjarije po hiški, vse je skoraj kot novo, sploh posode pa štedilnik, umivalniki, tuš. Imaš vse priključke za elektriko vodo, omare, skratka ni da ni. Pa fajn je ko ti ni treba zadni dan pucat, ker to vse oni naredijo, res pa je da moraš spraznit hiško do 10 ure ampak si lahko potem še noter v kampu do kdaj hočeš.

Plaža je bila res super, vsak dan so jo spucal vseh smeti, prvi dan je bilo fuuuul trave na obali in so vse s traktorji odvozli stran in to na roke vse pobiral, sicer se nismo kopal glih 30 m stran od naše bajtice ker so bili tam ful veliki ježi, smo pa šli tako 100 m stran. Najbolj se mi je pa dopadlo da so imeli pasji ljubljenčki prepovedan vstop na plažo, da niso mogl kakat in lulat tam po plaži kjer otroc hodjo bosi, povsod so namreč table za prepovedan vstop. Pa še to mi je bilo všeč da se je na plaži lahko kopal samo tist ki je bil noter v kampu, da zunanje niso noter spušal in tako ni bilo nobene gužve.

No da zaključim res nam je bilo všeč, polno je tam otrok takih malih 1-3 letnika, polno slovencev, še več nemcev in res super. No le v njihovem konzumu so nekam prenavoljene babe user posted image user posted image tega smo pa itak vajeni. Ja pa sadje je svinsko drago user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5136
3.9.2007 7:38:45   
puncica
No pa še nekaj naši utrinkov.

Naš tamali je ugotovil da po terasi veselo šprancirajo mravljice, to je bil žur, saj je vse pometel z roko in vmes spuščal take zvoke arrrrrrr, da si se prav smejal, tako da mravlje tam na naši terasi niso imele nobene možnosti. Vsi trije (tavečja, tamali in ati) so opazoval astronomsko velikega čmrla, tamali je sam debel gledal z odprtimi usti, ati pa valda s fotičem okol skakal, le kaj si je tale čmrl mislil.  user posted image user posted image

Na plaži valda je mali skakal nagec, tavečja tud, pa enkrat sedi na brisači pridno je hruško, pa na enkrat priteče iz lulčija, pa gleda sam debel kaj se to dogaja vmes spet tisti zvoki baaaa, grrrrrr, pa ne vem kakšno zgražanje, pol pa s kazalčkom čist previdno probava kaj je tam priteklo in se zgraža user posted image . Midva z atijem sva se režala ko zmešana, njemu pa nič jasno, še ena potrditev da pojma nima kaj je to lulanje in kakanje in ne vem zakaj bi ka posajal na kahlo že tako zgodaj.

Najbolje pa je bilo pri sosedih jest palčke, smokije,... dobr da so bili uvidevni in sam to se je tu pa tam na plaži slišal KAKO JE SLADAK, vadla je bil sladak če je želel smokije in palčke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5137
3.9.2007 8:00:26   
MarijaPo
Bravo puncica in welcome back. :) Mi smo sicer zaprisezeni prikolicarji (in res je ful dela okrog postavljanja in pospravljanja). A ni fino, ko gre clovek na dopust in se ima res dobro. Midva z Igorjem meriva uspesnost cloveka po tem, a se je sposoben fino imet na dopustu ali ne. In ce ni, mora definitivno nekaj spremenit (ponavadi partnerja). :)

Mi se imamo kar v redu. Eva se vedno spancka, ceprav naj bi bili v varstvu do osmih. Bova pa malo zamudili. Bolje to, kot da jo budim.
Vikend je minil popolnoma mirno in brez vecjih dogodkov - edino en zur za rojstni dan se je zgodil in bil prav prijeten (meeting new people is always fun).

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5138
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 12:10:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5139
3.9.2007 14:07:58   
maya2
Puncica: user posted image user posted image  a niso frajerji tam v kampu v trgovini, pa odpiralni čas ubijauser posted image

Auroraa: welcome back to reality... kako je blo?

Jaz zaključujem prvi dan, dobila sem urnik, nov razred za razredništvo, pa še vodja aktiva bom, zavrnila sem vodenje enga projekta,,,... vse pa res ne moremuser posted image  še za jutri naredim priprave pa bo, pol grem pa po Karin ker se bo že zbudila, me zanima kako je blo danes je prvič spala tamuser posted image

Mojca75: ja a niso srčki tele naši, ni kao ne vejo kaj se jim bo dogajalo, brezskrbno se igrajo.... al pa tud ne... jaz sem mojmu razlagala kako me skrbi kako bo s Karin v varstvu moj jo je mel v naročju in kar naenkrat me Karin začne božat po rami (ko sem jaz bluzila kako mi jo je hudo pustit), kot da bi me hotla pomirit: mami saj ni hudegauser posted image user posted image user posted image

grem rajš delatuser posted image  lepo se imejte, vse majčkom veselo in čimmanj stresno uvajanjeuser posted image

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5140
3.9.2007 21:20:35   
mojca75
vrtec - so far so good! Beri - prišli, pojelda zajtrk (mlečni) doma ga ne bi niti pomotoma, pojedla sadno malico, vmes se je igrala in raziskovala,... super. Nisem je nič pustila same, edino ko sem šla lulat, pa ni niti opazila. user posted image

Poročam kaj več ko bo kej bl zares.

Kako vam gre ostalim? Uvajanje mislim.

Puncica - kolk sem vam fovs? Mi bomo mogoče se odločli drugo leto, še z enimi kolegi, čeprav mojadva starša pravita kolk krasen apartma sta našla na Murterju! user posted image  Bomo videli ko prideta in vidim slike!

se beremo

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5141
3.9.2007 21:26:26   
lenika
Punčica, naš Matic pa se že povsem zaveda lulanja. Ko je bil sedaj poleti ogromno gol zunaj in smo mu rekli naj lula, je vedno pogledal dol, se napel in lulal.

Maya2 tudi za mano je prvi dan, v razredu imam enega hiperaktivnega otroka in bo res pestro in tudi jaz sem vodja aktiva.

Vrtec, danes ni bil še nič sam, tašča pa je rekla, da je full užival in se ni dal spravit domov. Bomo videli, kako bo naprej.

Lepo se imejte.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5142
4.9.2007 1:19:46   
TiaSara
Ojla punce!

Naš prvi dan v vrtcu je minil prav lepo, ampak kaj ko jutri ne bo šel user posted image . Spet ima vročino! Pa še zares nismo začeli. Le kaj še bo.

Lenika - si spraševala, kako jih pokrivamo. To tudi mene zanima. Naš je zaenkrat pokrit samo z rjuho, ker je vedno tako zelo topel. Pa še to si takoj dol zbrca. Sem ga ravno danes nameravala dat spet v vrečo, ampak ko je pa zakuhal user posted image . Pa spet spi pokrit samo z rjuho. Meni je prav malo, ampak on pa kar spi.

Lp in čim manj stresa ob uvajanju!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5143
4.9.2007 1:24:18   
TiaSara
Ja pa še lulanje - naš se pogosto zbudi suh, kahlico pa konkretno zalije. Na dopustu sem ga opazila, da ne le ve, kdaj se polula ampak je celo šel lulat - tja v grmovje, kamor smo ga ponavadi postavljali. Sicer ga še ne mislimo odvajati, ampak če bo tako šlo naprej, pa kdo ve. Kaka pa itak bolj kot ne samo v kahlico - zato jo tudi imamo, ker smo ga dolgo morali odvijati za kakanje, pa smo ga dali še na kahlo sedet - je šlo lažje. Sedaj se je pa že čist navadil.

Drugače je pa tako smešen zdaj, ko pukne, potem se pa sam sebi zarežiuser posted image .

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 5144
   [Brisano sporočilo]
4.9.2007 7:16:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 5145
4.9.2007 7:36:31   
puncica
Dobro jutro punce!

kakanje lulanje ja mogoče so res vaši bol napredni, vem pa da naš nima pojma kdaj lula in kaka, saj ko je stal ob bazenčku je kr prtekl iz lulčka na kamenčke pa sploh ni nič pogruntal, lepo vmes odtočil in se igral naprej, tako da kakšno uvajanje pri nas še sigurno ne bo do poletja, ker nima smisla. Če pa vaši vedo kdaj lulat, sploh tale Matic od lenike pa zakaj ga pa pol ne daš na kahlico in naj lula noter, jaz vem da če bi vedel za kaj se gre, tako očitno, kot je tukaj ne bi nič pomišljala in kr začela ampak pri nas pa res nima smisla. Tud kakanje pač vemo da kaka ko se napenja, da bi pa povedal ma kje je še to.

uvajanje hm kako naj rečem, tamal se je držal atija ko klop 1 uro, žvečil prst in vlekel atijevo majčko s piko po tleh in po ustih. Problem bo verjetno ker še sam noče pit iz flaške ampak mu je treba gospodu držat kot dojenčku, če mu pa daš flaško pa kr poliva po tleh, mu je tak fajn cucl mečkat po tleh in pol je tam lužca in pacat, groza res če mu samemu pustiš flaško iz nastavka ne pije ker ne zna, žličke in kozarca pa po moje sploh ne ve kaj bi s tem. Mi je pa bilo všeč no moj dragi je pravi da so za zajtrk vsi dobili žličke in pacal pol tam in se učil jest, pa da je en tako naredil okol da je sam debel gledal, pa enga malčka so kr tam pustil brez imena in brez flaške sem na forumu vrtec in varstvo pisala. No sicer se je pol mal zaigral ampak po moje ne bo šlo tako gladko, ker je vmes ko se je tamal igral sam za trenutek skočil po flaško ven v garderobo, pa je že skoraj bil jok. Danes pa je rekel da ga bo kr mal tam pustil, pa tud svakinja mu je rekla da naj to naredi (ona bi naj bila vzgojiteljica tle v tej skupini, pa je še na porodniški do konc leta, je kr škoda) pa naj ga za kakšne pol urce pusti. Pa nobene mamice ni več tam, otroc so kr sami user posted image user posted image user posted image , sej je pri tavečji tud šlo tako hitro, pa se mi je že takrat zdel tu mač hitro ampak se je navadila, tako sploh ne vem kako je to v našem vrtcu, ko pa drugje starši še 14 dni hodijo zraven v vrtec.

Marija kako je šlo pa pri vas v varstvu?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5146
4.9.2007 9:01:06   
maya2
kakanje, lulanje: pove, če je kaka, ampak ko je že prepozno, se pa gre malo umaknit, če je le možno, če pa jo slučajno takrat gledam se pa navihano smeji zravenuser posted image user posted image  kahlice še ne uvajamo.

uvajanje: včeraj je bilo ok, le ko je morala spat je baje malce jokala, upam da bo danes že boljšeuser posted image , bo pa več v varstvu kot smo načrtovali, zaradi mojega urnika, zjutraj jo bom morala budit, vsaj dokler se ne navadi na novo uro vstajanja. Zdaj je spala do  7:30, zdaj bo morala vstati od 6-6:30 nekjeuser posted image , upam da se bo kar najhitreje navadila tudi na to. Popoldan se mi je zdela bolj 'sitna' ne vem ali je to lahko posledica nenadne spremembe (po mojem že).

danes imamo pa en 'lep' aprilski dan, pri nas 'fuuuul lepo dežuje', bo morala Karin kar noter bit....

A ve tudi v službi vsak prost trenutek mislite na svoje (z)majčke???

grem delatuser posted image

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5147
4.9.2007 9:10:29   
MarijaPo
Zivjo Bejbe,

uvajanje - (puncica, hvala za skrb :) ) pri nas je bilo precej na "horuk", ker sem bila jaz precej v franzah (od splava) in jo je takoj v ponedljek (splavila sem v soboto) Igor odpeljal k tisti teti, ki jo pazi. Prvi dan je bila tam od osmih do dveh in ni bilo nobenih problemov in potem naslednji dan do treh in tako je se danes (no, vceraj sem jo sla iskat ze ob dveh). Eva je precej neproblematicen otrok kar se tega tice, ji je skoraj vse dobro in je povsod zadovoljna. Je pa res, da so tam zelo zelo prijazni in se ful potrudijo za otroke. V varstvu sta Eva in Kaja, pazita pa ju dva mlajsa upokojenca (moz in zena) in ker je torej razmerje 1:1, ni nobenih prilagajanj, tako da Evi ni bilo niti malo zoprno tja jet.
Ta teden in dva dni varstva sta skratka minila cisto brez zapletov, slabe volje in dretja.

Danes so se mi zaceli pojavljati eni strdki iz maternice in sem vsa panicna, da bom morala se 1x na abrazijo. Sem klicala v zdravstveni dom in so rekli, da pocakajmo se kak dan in bomo potem videli, ce bo odnehalo.

Sicer pa sva vceraj zvecer z Igorjem prezivela ful prijeten vecer. Sva se hecala na temo enega nasega bivsega predavatelja racunalnistva na faksu (fiziki in matematiki imamo skoraj enako racunalnistvo v prvem letniku in seveda tudi istega predavatelja). Potem sva delala face, kot da sva un predavatelj in se spomnila vseh tavzent zgodbic na njegovo temo. Tip je bil precej teatralen, ampak zal na negativen nacin in to je ponavadi smesno. :)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5148
4.9.2007 11:49:26   
puncica
O super Marija da je šlo tako gladko z vašo malo Evico user posted image user posted image ,sem prav vesela, da nimate še več problemovuser posted image , tole s strdki pa tud upam da uredite, mogoče pa dobiš sam ene tablete za krčenje maternice da se še tisti strdki ven izločijo, vem da so men po porodu, ko se mi kr ni in ni hotela končat krvavitev dal neki, pa se je potem maternica krčila in je šlo skoraj vse ven, čisto vse pa potem pri prvi menstri. Tud men je bilo grozno da bi šla na čiščenje po porodu, kaj šele tebi, ki si malo pikico izgubila. In res vsaka ti čast da tako dobro tole sprejemaš user posted image user posted image

uvajanje pri nas hja danes se je tamal kr okorajžil, ga je ati pripeljal, mu pokazal kocke tamal zašiba tja, on pa hop k sestri na kofe user posted image user posted image user posted image , pol je bil tamal tam od pol osmih pa do pol desetih in se je baje FUUUUUL dobr držal, nič jokal, le mal pojamral, ko je pogruntal da ga je ati na finto vrgel, pa malo sicer pojedel a dobro, se mi je kr mal oddahnil da ni jokal. Kaj bo jutri pa druga zgodba verjetno ga ne bo iz vida spustil, ker zdej pa že ve kaj ati dela, da kr zgine pa mu kocke pokaže.

In vaša mala , mojca user posted image ????? pa kaj je pa z mojimsončkom a je na dopustu, bolniški spet user posted image

Ja tole z boleznimi je pa mene tud kr strah, upam da se ne bo ponavljalo tud pri tamalem tole z ušesi kot pri tavečji, moram pa povedat da smo imel v petek pred morjem

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5149
   [Brisano sporočilo]
4.9.2007 11:54:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?

pred 4. mesecem (16%)

med 4. in 5. mesecem (28%)

med 5. in 6. mesecem (29%)

po 6. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!