puncica
|
Dobro jutro punce Evo me spet na delovnem mestu, me je pa kr strah kako bo ta teden ko uvajamo v vrtec, upam da bo tista kriza čim prej mimo in da se bo tamali hitro speljal. No pa bomo skupaj jamrale in jokale, saj nas je več takih ki uvajamo a ne. Vidim da ste me pogrešale, uh je to lepo slišat pardon brat. In ja v Straškem je res zakon in lepo za družine z malimi otroki, polno igral, kamenčki na plaži, blizu plaža, trambolin, razni tobogani za male, tiste napihljivi, prostora na plaži več kot dovolj, saj je plaža dolga 2 km, mobilne hiške pa so itak zakon, imaš vse kar si poželiš res luksuz, v tej kjer smo mi bili je bila za 5 oseb tako da je v sobici kao za otroke spala tavečja na vrhu, tako kot en pograd je bilo ampak v steno prišraufan, spodaj pa sta bili dve navadni postli, smo jih dal skupaj in tamali je spal tam, midva pa valda v drugi sobi na drugem koncu na zakonski postli. Imaš wc, tuš, toplo vodo, dobiš brisače posteljnino, wc papir, imaš vse za kuhat 4× plin, ful je bol močan kot naš na bombe, pa tv s satelitsko, tak jedilni kot, in valda KLIMA!!! zunaj je garnitura za na teraso pa ne tista plastična ampak iz pravega tikovega lesa, da se ne potiš pod ritjo imaš kr neki terase, otroci se lahko igrajo tam brez problemov, le problem je ker ni nič zagrajeno le ene take male škarpice so. Res so tele hiške super, se pa vidi da ni staro menda je bila ta hiška izdelana leta 2005, nič svinjarije po hiški, vse je skoraj kot novo, sploh posode pa štedilnik, umivalniki, tuš. Imaš vse priključke za elektriko vodo, omare, skratka ni da ni. Pa fajn je ko ti ni treba zadni dan pucat, ker to vse oni naredijo, res pa je da moraš spraznit hiško do 10 ure ampak si lahko potem še noter v kampu do kdaj hočeš. Plaža je bila res super, vsak dan so jo spucal vseh smeti, prvi dan je bilo fuuuul trave na obali in so vse s traktorji odvozli stran in to na roke vse pobiral, sicer se nismo kopal glih 30 m stran od naše bajtice ker so bili tam ful veliki ježi, smo pa šli tako 100 m stran. Najbolj se mi je pa dopadlo da so imeli pasji ljubljenčki prepovedan vstop na plažo, da niso mogl kakat in lulat tam po plaži kjer otroc hodjo bosi, povsod so namreč table za prepovedan vstop. Pa še to mi je bilo všeč da se je na plaži lahko kopal samo tist ki je bil noter v kampu, da zunanje niso noter spušal in tako ni bilo nobene gužve. No da zaključim res nam je bilo všeč, polno je tam otrok takih malih 1-3 letnika, polno slovencev, še več nemcev in res super. No le v njihovem konzumu so nekam prenavoljene babe tega smo pa itak vajeni. Ja pa sadje je svinsko drago