|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
4.9.2007 15:47:49   
torcica
Itata, ravnokar sem prebrala tvoj post, pa ti pošiljam nekaj, kar sem pred kratkim prebrala in se mi je zelo vtisnilo v spomin. Ne vem, če ti bo kaj pomagalo pri tvojih trenutnih občutjih, ampak vseeno:

Nekočje živel par z 12 let starim fantom in oslom. Odločili so se, da bodo potovali, delali in spoznali svet. Tako so odpotovali vsi trije z oslom vred. Prišli so v prvo vas in ljudje so komentirali: "Poglejte tistega fanta, sploh ni lepo vzgojen. On sedi lepo na oslu, njegovi ubogi starši, že ostareli, pa ga porivajo." Žena reče možu: "Ne bomo dovolili, da ljudje grdo govorijo o najinem otroku." Mož je posadil otroka na tla in se sam povzpel na osla. Ko so prispeli v drugo vas, so ljudje mrmrali: "Poglejte, sram naj bo tipa - pusti, da otrok in uboga žena porivata osla, medtem ko je on komot v sedlu".Odločili so se, da se bo žena povzpela na osla, medtem ko bosta oče in sin držala uzdo za vlečenje osla. Prišli so v tretjo vas in ljudje so komentirali: "Ubogi človek! Delal je cel dan, sedaj pa pusti, da je žena zlezla na osla. In ubogi sin, kdo ve, kaj ga še čaka s tako mamo!" Zmenili in odločili so se, da se bodo vsi trije povzpeli na osla za novo nadaljevanje svoje poti. Prispeli so v naslednjo vas in poslušali, kaj pravijo vaščani: "Pošasti so, bolj pošasti kot osel, ki jih nosi. Mu bodo hrbet zlomili!" Na koncu se obupani odločijo, da bodo vsi trije stopili z osla in hodili ob oslu, ampak ko so šli skozi naslednjo vas, niso mogli verjeti govoricam ljudi, ki so se jim smejali: "Poglejte tiste tri idiote: hodijo, tudi če imajo osla, ki bi jih lahko nosil!"

NAUK ZGODBE: zmeraj te bodo kritizirali, govorili slabo, grdo o tebi in bo težko spoznati koga, ki mu boš všeč takšen, kot si. Torej, živi kot verjameš, delaj, kar ti pravi srce, tisto, kar želiš. Ampak življenje je kot igra v gledališču, ki nima začetnih vaj. Tako torej: poj, smej se, pleši, ljubi in globoko uživaj vsak trenutek svojega življenja, preden pade zastor in se predstava konča brez aplavzov. Charlie Chaplin je rekel, da "potrebujemo le eno minuto, da opazimo posebno osebo, eno uro, da jo spoštujemo, in celo življenje, da jo pozabimo"

Torej ne glede na to, kako se boš trudila, vedno se bo našel nekdo, ki bo našel kakšno napako. Ravno zato je toliko bolj pomembno, da imaš okrog sebe ljudi, ki te vidijo in sprejemajo takšno, kot si. To pa itak že sama dobro veš.

Na koncu pa še en šopek vrtnic user posted image user posted image user posted image , da te malo spravijo v dobro voljo...

< Sporočilo je popravil torcica -- 4.9.2007 15:48:04 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
4.9.2007 16:25:52   
bamby
torčica, kar si pa zdajle napisala, je pa živa resnica.

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
4.9.2007 17:48:52   
Shana banana
Joj, a ve tudi že čutite "brcike" vašega user posted image . Meni je prav smešno. Vsake toliko časa me spomni nase. Če me bo tako prebrcal, ko bodo dotiki že močnejši, bom prav težko cel dan v službi sedela. user posted image

Itata, jaz se ob taki situaciji potolažim, da sem vsaj toliko zanimiva, da se imajo o meni kaj pogovarjat. Res je, ni važno kakšna je situacija, vedno se najde nekdo, ki ima jezik prepojen s strupom. Res je hudo poslušati, še posebaj, če so to teme, ki bolijo že same po sebi. Vendar ne misli na opravljivce, pokaži jim user posted image  in se veseli s tistimi, ki se veselijo s tabo.

Pozdravček

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/84587/ticker7.png[/img]

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
4.9.2007 17:55:40   
Marusah
itaka in pina-1 vaju čisto razumem. Tut sama sem jedro vseh tračev in grdih jezikov - enako kot pina-1 imam tudi jaz partnerja, ki je dosti starejši od mene in ločen (no, ni ločen, ker še nikoli ni bil poročen). Na začetku me je je vsaka beseda prizedela, sedaj pa sem ratala imuna na vse. Glavno je, da sem jaz srečna in zadovoljna. Si morate misliti kaj imajo za povedat sedaj, ko pričakujema otroka in ko se v soboto poročiva user posted image !!!. Nama je važno samo to, da naju starši in najini prijatelji podpirajo in z nama delijo srečo...za druge se nama pa sladko j...

Tortica, to kar si napisala je pa čista resnica - nikoli ne bomo dovolj dobri, da bi ugajali vsem. Enim smo simpatični drugim ne; eni nas imajo radi, drugi ne;... še havala bogu, da je tako. Si predstavljate, kakšen bi bil svet, če bi se vsi imeli radi? Naravnost dolgočasen. Tako ti kdaj pa kdaj vsak kaki "vozek" al pa "krapavca" polepša danuser posted image  (ti dve besedi si je moj dragi zmislu, za take bol čudne ljudiuser posted image ). Vse kar moraš narediti, čeprav je včasih težko, je da se ne smeš pustiti prizadeti in misliti samo nate. Saj veste kako pavijo, če bi "fušija" (zavist) gorela, bi cela Slovenija v trenutku zgorela - ko ti gre dobro ti vsi zavidajo in te vlačijo po zobeh, ko pa imaš težave pa ni nikjer žive duše, da bi ti pomagal - na žalost takšen je današnji svet!

Zato, se jaz na razne komentarje samo še veselo smejim in si mislim svoje...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
4.9.2007 18:04:52   
katka37
Itata, ne sekiraj se, morala nam pade dol včasih tudi zaradi nasploh "slabih dni", ko smo bolj občutljivi, če pa si v taki situaciji, kot si ti, še posebno včasu nosečnosti, ko se se mi zdi sekirami za marsikaj in smo še bolj čustvene, pa še nasploh. Ljudje naj kar klafrajo, to so ponavadi taki, ki imajo tudi sami kaj za skriti. Ti samo misli na svojo user posted image  in si uredi življenje po svoje. Slej ko prej bodo našli opravljivci drugi kost za glodanje, kdor je pa zloben, pa bo takšen tudi ostal. Tisti, ki pa se brigamo za sebe in opravljanja in zlobe ne prenesemo, pa na žalost najbolj trpimo.

Zdaj se mi sline cedijo, bi kar šla pečt ocvirkovko. Ta hrana, imam same probleme z njo. Včeraj sem po treh mesecih končno pojedla malo dunajskega,jupiiiiiiiuser posted image . Drugače pa še vedno pretežno krompir in solata.

Lepo bodite v tem kislem vremenu, en sadni čajček, pa bo.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
4.9.2007 18:57:32   
amaya
Itata: spomnim se tvoje zgodbe od samega začetka in že takrat sem te občudovala in imela za ful pogumno. Kar tako naprej...pa z glavo goruser posted image

kako pa ste ostale mamice? po vremenu? jaz kr spim...že tri dni...sem kot kralj Matjaž user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
4.9.2007 19:57:20   
itata
Ful hvala vsem za vse besede in zelo globoko zgodbo. res je vse točno tako. če se preveč z drugimi obremenjuješ, nimaš več svojega življenja... sej načeloma točno to delam, da mislim dobro, se obdam z ljudmi, ki me imajo radi in mi želijo dobro, ampak pride kak dan ko pač ne zmoreš. čeprav je vse v glavi in volja dela čudeže...

sej ni u bistvu nič takega: če povzamem bistvo: sva se spoznala, sva se zaljubila, oba vezana (on z otrokom), noben prej pravaral partnerja, noben ni za afere, ljubezen "premočna" al pa midva prešibka in sva oba povedala partnerjem in obema družinama kako čutiva. jaz sem se odselila. on bi se pa moral, samo ne takoj, ker je bil otrok še mali, ampak v roku pol leta. pač so tudi tam rekli, da bi blo tudi njim bolje, da bi bil še malo tam in pomagal, on pa tud ni hotel kar vse pustit na milost in nemilost. pametno/neumno/kakorkoli... tak je bil dogovor. vmes hodila na morje in kino in vse skoraj kot "običajen par". vsi so vse vedeli (družina, prijatelji) pač v pričakovanju "razpleta". potem pa zaplet... jaz sem zanosila. on se je ob tej informaciji čist presral kako bo pa zdej to hendlal na dveh koncih in od tega imamo to, da je še kar tam in še kar cinca marinca kaj bi in kako bi... mu glih ni za it "iz dežja pod kap" al nikol ni imel namena it al pa ne zbere jajc, da bi zadevo speljal do konca - ne vem, pa dejansko je vseeno. men je vmes seveda vse "dol padlo", on kakor da bo vseeno šel... priznam, da sva še vedno nekako "na pol" skupaj, ker ni glih prave motivacije zadevo "do konca razrešit" v stanju kakršnem sem. za otroka sem se pa odločila sama, ker sem si ga želela, sem nanj pripravljena in ga lahko ne glede na njega preživim in imam, zato si sedaj organiziram življenje po svoje, kot da ga ni in ga ne bo ob meni, se ne zanašam nanj in bom naredila točno tako, da bo meni in otroku prav. karkoli mi bo pomagal in nudil,  je pač samo plus zame in dobro za otroka. tko da to je to. tudi sam točno ve, da bo del otrokovega življenja, če bo sam tako želel. jaz ga silila ne bom, niti prosila... zdaj mi ful pomaga in sodeluje. morm rečt. kako bo, bomo pa še videli.

no zdej tudi ve vse veste zakaj tak post in zakaj me imajo ljudje več kot veselje opravljati... upam, da boste vseeno ohranile pozitivno mišljenje in  skušale samo sprejet mojo zgodbo (razumet jo je itak težko - tudi meni)... razumem pa tudi, če katera ne bo več želela kontaktirati z mano - ali pa bi me najraje izločila iz foruma, ampak tako je življenje. jaz v skrivalnice itak ne verjamem, raje povem tako kot je. sem prepričana, da pozna vsaka kako tako zgodbo in lahko mi verjamete, da je  težko in je dovolj že, če te nekdo posluša. pa se opravičujem, če sem kateri "odprla" kako rano ali zamorila s to zgodbo...  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
4.9.2007 20:09:09   
itata
mal mi je že žal da sem celo zgodbo povedala. po drugi strani pa ni nobenih zadržkov, da ne bi vedele, tudi take zgodbe napiše življenje... samo lažje je bilo povedat ljudem, ki me poznajo in vem, da nisem šla v nič od tega iz žlehtnobe... bom vidla kako boste sprejele. če boste razpoložene vam bom povedala kakšne komentarje sem dobila od moje osebne zdravnice in G, ko sem vsa objokana letela po nasvet češ, da je "fant" ob "veseli novici" zmrznil in se moram sama odločit kako in kaj...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
4.9.2007 20:48:41   
anandrej
Po moje nima smisla, da se sekiraš zaradi mnenja drugih, sploh pa kakih "prijateljev". Se pa zavedam, da je to lažje reči kot pa storiti. Si pač v nezavidljivi situaciji in se moraš ukvarjati z drugimi stvarmi, ne pa da se boš sekirala zaradi enih, ki nimajo drugega za počet kot opravljat, lahko se pa vprašaš kakšne "skrivnosti" pa imajo oni. Sicer je pa tako kot je napisala torcica - zmeraj se najde kdo, ki mu kaj ne paše in dokler te podpirajo najbližji se nič ne sekiraj za ostale.
Sicer pa kot si sama napisala - take zgodbe piše življenje - in ne vidim, zakaj bi te kdo obsojal. Če ti hočeš otroka in lahko poskrbiš zanj, potem si lahko srečna. Onga tvojga "dedca" pa nažen al pa ornk zbrci, da bo mal k seb prišel pa se odločil kaj bi rad.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
4.9.2007 21:05:12   
itata
hvala anadrejuser posted image  sej moji pravi prijatelji in družina so čist ok na to temo. mi vsi stojijo ob strani. samo **** osebe se vtikajo. recimo prvi dan po kolektivnem dopustu, ko še sama nisem uspela direktorju povedat, da sem noseča (je blo pa že 16 tednov, tko da ni bila več "skrivnost" in so si že mal povedal med sabo ne sam prijatelji, ampak tud znanci), je že en bivši sodelavec, ki je srečal nekega mojega znanca, telefonaril po firmi, če je to res... katastrofa. sem letela povedat kokr so me noge nesle, da ne bi kdo od nadrejenih od koga tretjega izvedel... no take zadeve me res mal iz tira vržejo.
tud to z "descom" se bo uredil. sam so druge stvari zdej bolj važne....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
4.9.2007 21:34:04   
Anonimen
itata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne skrbi, vedno bo tudi nekdo, ki ti bo stal ob strani.

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 2236
4.9.2007 21:50:47   
katka37
Itata, sem si mislila, da je nekaj takega. Nisem spremenila mnenja o tebi, ljubezen je brez meja, čeprav včasih ubere čudne poti. Nikdar ne vemo, kaj nas čaka. Ti le pogumno naprej, kakorkoli se bo vse razpletlo, zlobni jeziki pa naj imajo kaj delati. Z nasmehom pojdi naprej, vsaj  user posted image  imaš, in to zdravega, marsikatera si ga želi, pa jim ne uspe, ostalo pa-pusti se presenetiti, moški so pravzaprav majhni otroci, ki dolgo časa zbirajo pogum.user posted image

Prijetno noč, punce, jutri pa se dobro oblečite.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
5.9.2007 6:46:07   
mala_pikica
Dobro jutro punce, pa kaj samo jaz ne morem več spati. Vsako jutro prva strašim po forumu. Pišete pa kot zmešane, vas komaj dohajamuser posted image .
Itata, tudi jaz sem sedaj prebrala kako je stabo. To so res zgodbice, ki jih piše življenje in najbrž ima vsak svojo zgodbo. Ljudje pa obirajo vedno, če zgodbe ni pa si jo izmislijo, vsaj takšne izkušnje imam jaz. Te pa niti malo ne obsojam, vsak ima pravico živeti svoje življenje kot mu paše. Saj se mi zdiš( po pisanju) sodeč zrela oseba, ki se zaveda v kakšni situaciji si in temu primernu tudi zrelo razmišlja. Tako, da sem vesela, da smo skupaj na tem forumu in se skupaj veselimo februarjauser posted image user posted image .

Sem pa bila včeraj pri moji G in sem kar malo žalostna, saj je ugotovila kratek maternični vrat. Tako, da mi je svetovala, čim več počitka in mirovanja, nič dvigovanja, napenjanja. Rekla je tudi, da moram 3x na dan piti Magnesol tablete. Imam pa kontrolo 25. 9. takrat mi bo delala tudi morfologijo. Lp

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
5.9.2007 7:01:01   
Janey
Dobro jutro babike. joj kaka muka je ob takih urah sedet v službi. Itata kar te ne pokoplje, te naredi močnejšno...super si!!

Kak ste danes?
Jaz sem danes dobro. Tudi boli me nič več ne. Tudi lubek se je opravičil, da je pač mel slab dan in ni mislil tako kot je rekel.

Pojedla sem že dve sadni skutici. Sem si prinesla s hrvaške, kr pri nas takih ni za dobit. NJAMI...pol me pa čaka en sirova pa jogurt za pravi zajtrk, ko se malo zbudimuser posted image

Za kosilo pa še ne vem...morem letet v knjižnico po službi in sploh ne vem, če bom folgala kaj jest. Bom šla v slubi na malico, samo kaj ko je že ob 10ih.

Ma bo že...sonček malo kuka...vam pa želim lep nasmejan in poln brc dan

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
5.9.2007 8:08:17   
polonca78
dober dan čveke!
tok pišete, da komaj sledim! user posted image danes me čaka še en naporen dan, ampak sem že bližje dopustu! še tri dni službe in 14 dni dopusta!!!
zjutraj sva z dragim v postelji ugotavljala ali je to kar čutim brcanje ali ne. sva se odločila, da je. user posted image user posted image bo pa čas pokazal, če imava prav.
itata, ti se pa samo drži. kak dan gre bolje kak pa slabše. sčasoma se bo situacija razrešila, zlobni jeziki umirili, vi trije pa boste vedeli pri čem ste. ti samo glavo pokonc in pogumno naprej. ljudje smo preveč polni napak, da bi smeli obsojati druge. ne se pustit, da te kak zloben jezik spravi v slabo voljo, ker nikakor nima pravice soditi o tvojem življenju. pri sebi naj razčisti!!
mala_pikica, boš imela pa več časa za klepet. user posted image ne skrbi, vse bo še dobro! user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
5.9.2007 8:16:29   
ella79
Vam moram kar povedat... zdele sem preko neta naročila voziček. Sva ga že v soboto z user posted image ogledovala in se odločila za Speedija. Potem sem pa še v katalogu Baby centra opazila, da bo danes v akciji, tako da sem ga kar naročila. No, kasneje dokupiva še košaro, lupinco pa že mava. user posted image user posted image Tako so se začele najine pripravi na bebiko, saj do sedaj še nisva nič kupila.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
5.9.2007 8:20:51   
itata
jutro user posted image ,
hvala vsem za podporo. jaz pravim: živemu človeku se vse zgodi. sem prespala in sem danes spet normalne volje in močna in mi je vseeno kaj govorijo. ker si ne bom pustila, da mi drugi grenijo ali usmerjajo življenje ali pa sploh jemljejo energijo... sem včeraj zvečer mal poslušala user posted image  z Angel Sounds in je blo prec bolšuser posted image

no, pa da za hec povem še kaj sta komentirale dohtarce: osebna zdravnica mi je rekla, da na zelo malo moških se itak lahko zaneseš, ker oni imajo pač opcijo, da lahko tudi vstanejo in grejo, mame pa ne. pa naj gledam na to tko, da lahko pa jutri umre, pa ga itak ne bo in se bi pol pa mogla sama organizirat! G je bla pa še bolj "kruta" in je rekla, da noben ni popoln in da če mi bo vsaj kej pomagal pri otroku bo naredil več kot marsikateri, ki hodi sam v službo, popoldne pa buli v tv... no punce tolk o romantičnem pogledu na svetuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2242
5.9.2007 8:23:14   
Janey
o pridna ella...super da sta naročila voziček..zdaj počasi bomo morale vse začeti kupovati. Lahko nas preseneti kak mesec prej in kaj bomo pol? Jaz sem gledala lupinice, ker voziček dobim. Najbolj mi je všeč ta maxi cosi, pa tudi tista od per pegera ki ima nastavek mi ni slaba. Katere ste ve gledale? Kaj pa sobice? Že imate urejene? Midva sma malo v zaostanku...sma mislila da bova prej, pa nama ni ratalo. Zdaj imama pa oba cel kup izpitov (no ja, jaz enega moj pikec pa kar par) tako da še bo počakala do konc septembra..potem pa sobica here we comeuser posted image user posted image
Kaki lepi sončen dan se dela...jupi

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
5.9.2007 8:23:55   
Marusah
Dobro jutro...

Itata sem kar par solzic spustila, ko sem brala tvojo zgodbico. Po eni strani razumem tvojega dragega kako mu je, ker je tudi moj zapustil dva otroka (kukerkoli obrneš, mu ni lahko). Resnica pa je, da pa nima smisla vztrajati v zvezi kjer ni ljubezni, ker otroci samo trpijo... Tebi pa je še 1000 x težje... Ampak če je med vama resnična ljubezen, potem se nimaš kaj bati, da ne bo naredil koraka in prišel živet k vama, če pa ne, te pa nima dovolj rad - potem pa je tko boljše, da ostane tam kjer je, ker si ti
zaslužiš ogromno ljubezni. Veš itata kar ti je namenjeno, ti ne bo ušlo! Sem že enkrat napisala, da se vsaka stvar zgodi z nekim določenim namenom in v vsaki slabi stvari je nekaj dobrega! In vsak slab dogodek v življenju te naredi bolj močno osebo. Ti boš imela malega sončka za katerega je vredo it skozi pekel, če je potrebno... Konec koncev če se ločiš od moža si še v žlahti nista več in vse kar ti ostane so otrociuser posted image . Al pa tko kot me je včasih tolažila moja mami, ko mi je bilo hudo za kakim fantom: "Fantov je toliko, da jih pokopavajo, zato se ne splača preveč sekirat"user posted image  - malo heca!!!
Ne vem zakaj naj bi imele slabo mnenje o tebi!? Jaz te občudujem, ker vem koliko poguma je potrebno, da se spustiš v to...  Vsak dan posebej pobožaj svojega bužija in bodi vesela za pikico, ki raste v tebi - vse drugo se bo slej ko prej uredilo tako ali drugače...

Lepo se imejte...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
5.9.2007 8:23:56   
Suzi*
Jutro, bejbe!

Itata, nikakor in nikoli te ne bi mogla za karkoli obsojat. To je tvoje življenje, na tej poti si (sta) sprejemala odločitve, ki so pač pripeljale v dano situacijo. Ljubezen ubira čudna pota. Je pa v takih situacijah lažje it in pustit vse za sabo, če ni "vmes" otrok. Tvoj "dragi" je na lastni koži to občutil, ne ve, kaj naj naredi, po moje. Jaz ti fuuul želim, da bi se vse srečno končalo, čeprav je težko. Če pa se bo "tvoj" odločil da ne bo zapustil svoje družinice, pa upam, oziroma vem, čutim, da ti ne bo hudega. Si zelo močna oseba (po prebranem sodeč), tudi sama boš sprejemala odločitve, ki bodo v korist vama z otročkom, ki si ga tako želiš. Žogica je zdaj na strani "tvojega" da ti jo poda nazaj. Vaju pa občudujem, da sta imela toliko "jajc" da sta to svojo ljubezen razkrila vsem bližnjim!!!!!! Držim pesti zate!!!!!!! Vsi zlobmi jeziki pa sploh niso pomembni. Nauči se jih ne slišat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa taak mraz. brrr Včeraj je naše dete nekaj bolehalo. Ga je matrala vročina in imel je bolečine v trebuščku. Upam, da je zdaj minilo, zbijala sem mu vročino in ga "nalivala" s čajčki, da se mu je prebava premaknila.
Moje bolečine so včeraj prenehale. user posted image  Sem pa šla spat šele ob dveh ponoči. user posted image  Sem malo okrog tamalga hodila, pol sem pa še en film začela gledat in ga tud do konca pogledala. user posted image  Upam, da bom danes vsaj malo aktivna tule v službi.
No, zdaj se je celo začel malo sonček kazat. Juhej!!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2245
5.9.2007 8:26:00   
pina-1
dobro jutro čveke in čvekač!

Tudi jaz sem končno malo bolje spala....sicer bi še spala, ampak za spremembo se nisem zbudila ponoči....

Itata, ti kar pogumno naprej in vedeti moraš da je veliko ljudi ki ti stoji ob strani... Ene od teh sm o tudi me tuki.

ella79 bravo za nakup. Jaz še vedno gledam in gledam in tuhtam in tuhtam okoli teh vozičkov. Sicer imam enega doma, ampak vsekakor rabimo še enega.... se bomo že kaj domislili.

katka kako si pa ti? upam da si po AC dobro in sedaj odštevamo dneve do dobrih rezultatov.

Jaz sem včeraj uspešno prestala prve plesne vaje. Moram priznat, da je bilo kar naporno, ampak prav prijetno. Trebuh se nič ni pritoževal, detece zgleda tudi ne...Je kar z mano plesalouser posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bom lahko hodila čim dlje časa.....

No pa še kakšno ( bolj bogo danes o hrani): višnjev žepek in kava sta že za mano, vmes bo verjetno kak jogurt in polnozrnati krekerji, pa naktarina.... Malica bo danes topel sendvič s sirom gobami in solatko ( ker je dolga sreda). Za kosilo pa upam, da bo mami poskrbelauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
5.9.2007 8:31:02   
pina-1
suzy, samo da je mali v redu.... ti si pa mene zamenjala to nočuser posted image user posted image user posted image  jaz sem spala tisi bila pa budna.....user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
5.9.2007 8:32:55   
Suzi*
Hrana:
včeraj za kosilo je bila samo domača korenčkova juhica z gresom, zarad tamalga, pa kruh sem spekla. Danes sem že pospravila kruh z maslom in marmelado in mleko, na jedilniku še nektarine, jogurt in cornflakes, domač kruhek in hrenovke user posted image , za kosilo pa se mi niti ne sanja.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
5.9.2007 8:40:18   
itata
no pa ste me tko ganle z napisanim, da ste me spet v jok spravile... pa glih sem se mal poštimala (maskaro), ko sem ta prve današnje poste prebrala... ja ni mi glih lahko namenjeno, ampak večino dni ni panike.
gremo sodelavke še na en pogreb med službo (sodelavki, s katero sva si res zelo blizu, je oče umrl - star 60 let - tolk kot moj oče - pol se pa jokam k dež, ker se tko poistovetim kako bi blo, če bi meni kdo umrl...) - bomo videli kakšna bom popoldneuser posted image
hvala, ker ste tko pozitivne user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
5.9.2007 8:44:43   
pina-1
punce jaz sem pa ravnokar poslala mail v porodnišnico postojna za 3D. Sem na januarčicah brala, da je full gužva in da tudi zavračajo. Jaz bi pa res rada šla z mojo Mio pogledat kako se to vidiuser posted image .user posted image
No upam, da me bodo kaj obvestili oz. naročili.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.