|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
5.9.2007 8:44:54   
itata
pa da nadaljujem še z nosečniškimi "štosi" glede mojega "trebuha"... včeraj grem z mamo, da si kupim nosečniške žabe: ko sem rekla, da rabim veliost zase sta prodajalke v maxiju skor oči zgubile, ko sta iskale moj trebuh. pa pravi ena ja sam sej še ne rabite, to je bolj pol, ko bo trebuh (ne vem zakaj se čutijo dolžne mi to povedat, ampak ok). pa jaz pravim ja, da pričakujem trebuh vsak čas, ker sem v 19. tednu, tko da... pol sta pa sploh čez pult padle... sej ne vem a nej bom zdej že počasi užaljena, ker noben ne opazi??? user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
5.9.2007 8:45:30   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Kako kaj danes? Mene kar zebe, ma nas bo prav kmalu sonček ogrel.

Danes se malo pripravljam na pogovor  z direktorjem, da mu povem za user posted image . Skori ne morem več tajiti in buliti v omaro kaj oblečt, da se mi ne bo poznalo. Držite pesti.

Včeraj sem bila na pregledu in je vse v najlepšem redu. Dala sem vodo, pregledala mi je maternični vrat in poslušale sva srčece. Sem bla tko vesela, sam da sem slišala pikico.
Naslednji pregled imam čez en mesec 2.10.2007.

Itaka  je že tolk lepega bilo povedanega, da ti bom jaz samo objemček ponudilauser posted image user posted image user posted image   nisi sama!

Janet tud jaz še čakam z urejeanjem sobice, čeprav se že kar malo zadržujem. Hodim v sobico gledat in si predstavljat, kako jo bova popleskala in uredila. Imam kar nekaj zamisli in ker rada rišem, komaj čakam, da primem čopič v roke.  Moj se kar malo boji, kaj bom spackala user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
5.9.2007 8:52:13   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzy, samo da je mali v redu.... ti si pa mene zamenjala to nočuser posted image user posted image user posted image  jaz sem spala tisi bila pa budna.....user posted image .

hja, tud to se zgodi! user posted image user posted image   Glavno, da sva v povprečju OK! user posted image user posted image user posted image

Jao, jedla sem malo pred sedmo zjutraj, zdaj mi pa že tako kruli po trebuhu. user posted image user posted image  Moram res zgleda na dve uri jest, kot kakšno malo dete. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
5.9.2007 8:55:27   
Suzi*
itata, si me nasmejala. user posted image  a pol so ti hotle prodat tiste preklemane žabe al ne????? user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
5.9.2007 9:00:29   
pina-1
suzi ti kr jej boš zrastla velikauser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pa začuda sploh nimam nekega apetita...zjutraj sem sicer komi dočakala tisto mojo višnjico, sedaj pa mi ne gre več nič, pa tudiza pit ne...joj kaj bo to z manouser posted image

itata tale tvoja zgodba je pa res za se nasmejat....

jaz mam podobno...sedm včeri oblekla majco pridem februarja pa so me vsi vprašali ali sta dva ali edenuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
5.9.2007 9:02:36   
tamala_82
daaaan punce user posted image

morm vam povedat, da ste fuuuuuul zabavne!! Me tuk nasmejete in nafilate s pozitivno energijo, da jooooj user posted image vas redno berem, sam ko treba pa kej napisat, pa zmerej kej vmes pride ...

Pri meni nič novega ... veliko se vas že pogovarja o brcikah vaših user posted image - mene še kar nočejo razveselit, čeprav že tako nestrpno čakam na prve mehurčke in čebelce v trebuščku.

Suziiiii še 2x gremo spat, pa vidmo našga jenčita!!! user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
5.9.2007 9:11:30   
lillchy123
Itata, so ti že punce tako lepo povedale, da ti jaz pošiljam samo en velik  user posted image . Vem, da je včasih težko, zato pa imaš nas, da ti takrat stojimo ob strani. Pa čeprav se ne poznamo dobro, nas povezuje februar. user posted image  Je pa še tako, da smo pač v našem stanju še malo bolj občutljive..

Joj, jaz pa spet nisem nič spala...user posted image   Zgleda da me v sanjah muči vse tisto, čemur se čez dan bolj ali manj uspešno upiram... Moj buši je namreč že tak, da ga opazijo vsi in zato bova ta vikend povedala našima pikicama, da dobimo user posted image
Pa še pregled imam jutri in sem prej vedno malo živčna. Jah, sem pač mala smotka, ker je itaq vse ok.
Za zajtrk višnjeva blazinica in čaj, piškotki, za malico segedin, za kosilo segedin, pa za večerjo segedin (če ga bo do takrat še kaj ostalo) user posted image  Mi ga je moja zlata mami skuhala včeraj.
Veliko sončka še naprej, če ga že zunaj ni pa pomislite na svoje sončke! user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
5.9.2007 9:21:17   
itata
ŽogiMarogi: jaz sem bla isto ful živčna za povedat pa je blo vse ok. tko da držim pesti še zate!
Pina: po mojem je folk sam brez domišljije in ne znajo nič druzga vprašat... ti reč, da bodo trojčki pa naj jim pol učke ven padejo, da kam si jih pa dala v ta mali trebuhuser posted image
Suzi: ja komaj sta mi jih prodale! spet nisem imela s sabo knjižice kot dokazni material - šment user posted image . sej pol k sta se me nagledale, se je po kratkem razmisleku tudi ena od obeh prodajalk spomnila, da se je pa ona poročila v 6. mesecu in se ji še ni nič poznalo... pol mi pa res ni blo jasn kaj me tko bulta...
Listek: danes pa spet aerobika! juhu. imam kar s sabo stvari, da pičim direkt po službici... se bom za prevoz tko zmenila, da imamo pol po koncu čas za pijačko preden nas poberejo (imam avto pri mehaniku pa kombiniram prevoz danes). ok?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
5.9.2007 9:22:48   
listek1
Jutro punce user posted image  itata tudi jest sem s tabo in ti pošiljam en velik objemček. Vem pa, da je bil včeraj zelooooo težek dan, kajti tudi sama sem prejokala skoraj cel dan, pa za pol dneva sploh ne vem zakaj. Itata upam, da se danes vidiva in kakšno rečeva.

mala_pikica mene pa zanima koliko ti je namerila maternični vrat? Kajti tudi sama sem imela pred nekaj leti konizacijo in so mi tudi rekli, da če bo maternični vrat prekratek, da bom mogla v bolnico. user posted image  Tega si pa res ne želim. kajti, ko sem bila nazadnje na pregledu, mi je rekel, da zaenkrat je še kar ok. Tako, da bomo videli kaj bo spet jutri. Upam, da je tako kot mora bit (maternični vrat user posted image ).

Lep sončen dan še naprej punce

Neposredna povezava do sporočila: 2259
5.9.2007 9:25:58   
lillchy123
eno vpraašnje:  kako pa izmerijo materničn vrat? Z UZ?

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
5.9.2007 9:54:16   
pina-1
lillchy maternični vrat so meni v prvinosečnosti zmerili z vaginalnim UZ.

tmala dobrodošl anazaj..te že dolgo časa nisi oglasila..... lepo da je s tvojim bebejčičem vse ok.... Naj te potolažim, da sem jaz v drugo noseča pa še vedno ne čutim brcik....

evo padla odločitev kaj bo za kosilo- testenine z mletim mesom, mlad radič, mlada rukola in jajček na solatouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2261
5.9.2007 9:57:28   
itata
pina: v katerem tednu se je pa najbolš zmenit za 3D? al je vseen? sporoči tudi za kolk naprej naročajo pa tko.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
5.9.2007 10:01:27   
Suzi*
Tamala, kje si se potepala???? Me je že kar skrbelo! Ja, v petek se spet vidimo, ampak po moje nama UZ ne bo delala, kaj pa vem, no. user posted image  pri  tamalmu mi ga pri tem pregledu ni, zdaj so pa mogoče druge okoliščine, pa ga bo. Pustimo se presenetit. user posted image

Pina, itata, in vse ostale, ki imate probleme z ljudmi, ki jim nikol ni prav kako izgleda vaš trebuh.....ja, a si niste zgornjo zgodbo na tej strani prebrale??? user posted image  Itak nas vedno imajo po zobeh tudi zarad tega, tako da samo ne se s tem obremenjevat. user posted image  Vsaka ima drugačen buši, pa bomo zarad tega vse rodile enkrat februarja.user posted image

Pina, ja, bom zrasla velika v trebuh, če bom tolk jedla. user posted image  No tam sem že itak velika, da se bom glihkar razpočla. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
5.9.2007 10:04:51   
pina-1
itata ne vem kolko prej se je treba naročit. Čakam če se me bodo usmilili pa mi kaj napisali nazaj, če ne bom jutri kaj poklicala. Prebrala sem na spletni strani, da je najbolje Uz narediti okoli 25 tedna... Čim kaj zvem povem...

suzi,user posted image user posted image user posted image  jaz bom pa še v rito in noge zrasla, ne samo v trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
5.9.2007 10:08:28   
tamala_82
Mah, Suzi, mene je povsod zadost user posted image
js jo bom v petek probala nafehtat, da mi nardi UZ - bom pač povedala, da je na NS rekla, da user posted image prepočas raste oz. da je premajhen za svoje tedne, da ga nosim čist preveč v križu in da je posteljca prenizko ... pa tut probleme sm mela na začetku nosečnosti, tako da upam, da me bo dala na UZ, da se vsaj malo pomirim, da je z našim user posted image vse OK in da pridno raste. Pač ni po medicinskih standardih, pa saj sva tut mi2 mejhna (ne more bit pol otrok pa velik user posted image ).

Pina - čak ... ti si en teden pred mano zdej po ta zadnem UZ-ju ... jah naj bi do 18. tedna začutle mehurčke, se pravi, mamo še par tednov fore  user posted image koooomaaaaj čakam!

Aja, kdaj pa začnejo merit ta maternični vrat? Jooooj pa ne spet s tistim vaginalnim nooooo user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
5.9.2007 10:13:20   
Suzi*
Tamala, meri sicer se res z vaginalnim UZ, ampak meni ga moja G sploh ni merila. Merili so mi ga samo enkrat na urgenci v LJ, ko sem imela en izcedek in sem tja šibala.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
5.9.2007 10:18:27   
tamala_82
Aha, se pravi, da ni mus, da merijo ... hmmm ... no ja, bomo vidli, kaj bo v petek user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
5.9.2007 10:18:47   
pina-1
meni ga je merla na morfologiji. Sem mela skrajšanega in sem ostala v bolnici en teden pol pa doma do porodniške.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
5.9.2007 10:25:20   
Suzi*
Kolk je že tista meja, ko rečejo, da je MV skrajšan?? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
5.9.2007 10:27:27   
bamby
Pozdravljene!
Mene pa danes zebe!!!. Smo imeli zjutraj samo 6°, jaz pa še v kratki pižami. No, včeraj sem pa za ven komaj še oblekla kavbojke. Morda bodo za kake 14 dni še zdržale, potem pa verjetno ne več. Čez kako uro pa se odpravljam k zobozdravniku, da čimprej spet spravim v red svoje zobke user posted image . Kosilo sem pa tudi že skoraj skuhala. Danes bo kar pasulj.

Itata, vidim, da sem že malo pozna, pa vseeno želim še jaz nekaj malega dodati okrog tvoje zgodbe. Situacije pri tebi res nisem poznala in mi je zelo všeč, da si nam odkrila ozadje. In ti povem, da mnenja o tebi tudi jaz nisem spremenila. Všeč mi je, da se se odločila tako kot si se, ker partner se je očitno ustrašil še ene obveznosti, kar mu po svoje ni zameriti. Jaz ti vsekakor želim, da rodiš zdravo dete in da ostaneš še naprej tako močna kot si, ker v teh trenutkih te drži pokonci predvsem to. Sploh smo pa me tukaj, da te bomo pri temu spodbujale.

Katka 37, tudi mene zanima, kako je staboapo AC? Si izvide že dobila? Si šla sedaj morda že v službo?

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
5.9.2007 10:31:19   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Kolk je že tista meja, ko rečejo, da je MV skrajšan?? user posted image

to se pa ne spomnem...mislim da sem jaz mela blizu 20mm in da je bil kratek. nisem pa sto procentno sigurnauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
5.9.2007 11:09:36   
lillchy123
mene pa še nekaj zanima. A katera razmišlja o odvzemu izvornih celic?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
5.9.2007 11:30:17   
BarbikaB
Vas berem, za napisati pa nima kaj pametnega.

Edino tamali_82 bi skopirala odgovoro Pušenjaka o prvih gibih
"Prve gibe nosečnica začuti okrog 20. do 22. tedna, nekatere prej, druge malce kasneje."

Ni torej 18. teden noben mejnik.....
Da ne boš kaj zaskrbljena, če še nekaj časa ne bo brcik, jaz sem jih v prvi nosečnosti začutila v 19. tednu, punce tukaj so pa ultrahitre - bodo zgleda pravi mali nogometaši tile februarčki, če že zdaj vsi tako brcajo.....

Neposredna povezava do sporočila: 2273
5.9.2007 12:04:13   
tamala_82
Barbika, hvala user posted image

baje naj bi začutile nekje do 18. tedna mehurčke, potem do 22. tedna enkrat pa ta prave brcike ... eh, enkrat bo že!! Smo optimisti in komaj čakamo!

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
5.9.2007 12:08:33   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

mene pa še nekaj zanima. A katera razmišlja o odvzemu izvornih celic?

Hm, blo bi fajn, ampak je too much drago. Če bi v familiji imeli kakšno resno bolezen, bi se verjetno tudi za to odločila, tako pa....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.