|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
5.9.2007 12:09:51   
lillchy123
Tamala, jaz tud še nič ne čutim.. user posted image  Pa me je moja G potolažila, da je z malim vse ok, da če bi bile kakšne zelo zelo hude napake bi jih verjetno že odkrili na NS, brcike pa lahko začutim šele v 24.tednu. Čeprav glede na to, kolk user posted image  miga, jih bom verjetno prej.. zdaj pa čakam...

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
5.9.2007 12:12:53   
Suzi*
Punce, nikar se sekirat glede nečutenja brcik! Saj bodo prišle, še hudo močno vas bodo zbrcali tile mali sončki. user posted image  Aja, Tamala, glede na to, da nosiš bebo ful zadaj, bo mogoče tudi zarad tega, da boš gibe čutila malo pozneje. Saj bo, saj bo, ko boš "naša" takrat jih boš že čutila. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
5.9.2007 12:15:36   
polonca78
samo še 16 delovnih ur in 53 delovnih minut do dopusta! ne da štejem. user posted image user posted image user posted image pol pa 14 dni oz. 336 ur oz. 20160 minut možganov na off in zabušavanja na veliko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ne da štejem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
5.9.2007 12:22:55   
lillchy123
samo še 16 delovnih ur in 53 delovnih minut do dopusta! ne da štejem.
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

user posted image user posted image user posted image user posted image

Še 63 delovnih dni ... Ne da štejemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
5.9.2007 13:00:00   
Janey
uuu kak ste se načvekale user posted image  spet podiramo rekorde user posted image user posted image

lepo je čakat na brcike ne? Jaz čutim nežno...

Neposredna povezava do sporočila: 2280
5.9.2007 13:12:00   
mlavla
živjo čveke...sploh mi še ni uspelo vsega prebrat kar ste od včeraj načvekale...obljubim, da si bom vzela čas user posted image

pa je za mano še en izpit..rezultati pa bodo šele čez en teden...uf..kako se bo to vleklo... user posted image
v torek pa me čaka še zadnji izpit....za to študijsko leto

vidim, da pridno čvekate o brcikah..jaz jih še nič ne čutim...upam, da bo kmalu user posted image

se še pišemo..zdej pa šibam na kosilo..se mi je zaluštala polenta in mleko (vem..mogoče se vam zdi malce čudno...tudi mojim domačim se zdi...)

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
5.9.2007 13:16:23   
Janey
mlavla tudi jaz imam v torek še zadnji izpit user posted image  bova si druga drugi držali pesti

dober tek

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
5.9.2007 13:33:26   
pina-1
evo mene z malice...najmi je bil dober sendvič:)
glede izvornih celic. zadeva zveni bolj zanimiva kot je v resnici. Mislim, da sem glih Pušenjaka o tem brala, da je rekel, da so celice uporabne le do 15.leta otrokove starosti, za kasneje pa da jih je premalo ali da so premalo razvite. Nekaj takega. Bolj jet o modna muha. Na MONU boš sigurna kaj več našla.

Glede brcik ima suzi prav. Nič se sekirat ( ta prava s oglaša). jaz sem bolj neučakana...Prejle bi lahko bili neki metuljčki pri meni, zelo konkretni, samo so se mizdeli kar precej visoko gor. PO moje je blo kej drugega....

Naj vam povem, da sem dobila mail iz postojnske porodnišnice. Datum mi bodo sporočili, ko bodo imeli razpored za november/december. Za enkrat še ne naročajo. Bom pa bla malo bolj pozorna in bom v začetku ktobra spet poslala mail, da me nebi pozabli.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
5.9.2007 13:34:40   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

se mi je zaluštala polenta in mleko (vem..mogoče se vam zdi malce čudno...tudi mojim domačim se zdi...)

Meni pa to ni nič čudnega. Meni je tudi njamsi. Ko sem dojila tamalga, sem nonstop to jedla za večerjo. To ali pa gres na mleku. Boš vidla ko bo malček na svetu, pol boš lahko še bolj pogosto to kuhala. user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.9.2007 13:45:54   
srečka nosečka
kako ste danes pridne user posted image

glede izvornih celic imam tudi jaz enako mnenje, kot pina, da je to bolj modna muha, čeprav pritegne te vseeno.

Midva se za to nisva odločila in dvomim, da si bova premislila.

Šibam malo na teren, potem pa hitro domov, da vidim, kaj je user posted image  dobrega pripravil za kosilo.

pa pa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
5.9.2007 13:49:12   
bamby
Polonca 79, da ne pozabiš bunde s sabo vzet, če greš na morje user posted image user posted image user posted image . Verjetno tudi tam ni več 30°.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
5.9.2007 13:49:50   
lillchy123
Pina-1, hvala, bom še malo pobrskala. Zaenkrat o tem razmišlava in zbirava informacije za in proti..

Še eno vprašanje za vse tiste, čigar partnerji imajo otroke iz prejšnjih zvez. Kako so otroci sprejeli novico o novem družinskem članu? oz. kako jo je sprejela njihova mami? Ali jih je hujskala proti user posted image ? In kakšen nasvet v tem primeru? Ker po moje se bo pri nas zgodilo ravno to.. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
5.9.2007 14:00:20   
pina-1
lillchy, že prvo nosečnost sta sprejela oba zelo dobro in sta si oba želela punčko. sedaj pa za tamlajšega e vem kako je sprejel, ker ga nismo že dolgo videli. tastarejši je full vesel in se z Mio kregata kako bo ime sestrici, ker bratec JASNO ne sme biti.
Kako je pa njuna mati reagirala ne vem in me niti ne briga. Onadva sta Mio zelo lepo sprejela in upam, da bosta tudi tega novega člana..Če imaš ti z njimi dober odnos ne boš imela težav.

Neposredna povezava do sporočila: 2288
5.9.2007 14:00:34   
nizy
Pozdravljene čveke ,
saj vas redno berem, sama nisem glih za pisanje . Jaz sem v 19t pa brcike že čutim je pa to moja 3user posted image . Vidim ,da imate vse rahle bolečine ,jaz jih mam tudi v spodjnem delu trebuha ,da sem se včeraj v službi zvijala , danes je pa isto .Delam polovičen delovni čas po 4h ,ostalo pa bolniška.No še to za statistiko pregled naj bi bil 7.9. pa je premaknjen na 6.9.se pravi jutri upam ,da bom imela morfologijo. Naša  tavelika punca komaj čaka ,da gre z mano na pregled ,jo bom jutri vzela s sabo . No vsekakor vam sporočim , kako je bilo.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.9.2007 14:00:54   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Polonca 79, da ne pozabiš bunde s sabo vzet, če greš na morje user posted image user posted image user posted image . Verjetno tudi tam ni več 30°.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo ravno čez okno gledali in v Italiji se vidi sneguser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.9.2007 14:10:34   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ravno včeraj me je mati nadrla user posted image zakaj si ne grem kupit majce z dolgimi rokavi, ker mi je bila prekratka in je pokrila samo polovico trebuha. samo glede na to, da sem prejšnji dan kupovala ultra poletne majčke in glede na to, da grem še na morje, se ne dam in hodim napol naga okol.  pol se mi pa zgodi, da imam modre ustnice. user posted image user posted image   če me čez 14 dni ni na forum, sem na plaži zmrznila.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.9.2007 14:37:54   
pina-1
polonca se bosta pa z user posted image  cele dneve, da ti ne bo mraz... na to ti ciljaš sej vemouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.9.2007 14:42:14   
Suzi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Polonca, ti lumpa! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.9.2007 14:49:21   
pina-1
suzi kaj se ti oglašaš ki greš brž za njo na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
5.9.2007 15:03:09   
Suzi*
uuu, zdej me pa imate. user posted image user posted image user posted image  Jaz grem pa res na  mraz, da se bomo še bolj stiskal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
5.9.2007 15:23:00   
itata
blagor vsem, ki imate še dopust... jaz sem svojga že pokoristla. zato pa vsak drug vikend šibam vsaj na našo obalo. malo bolj toplo je kot v ljuser posted image
glede izvornih celic sem brala, da sicer vedo, da so zelo uporabne in bi jih bilo pametno shranjevat, ampak da ozdravit pa vseeno še ne znajo vsega in da večina raziskav kaj se z njimi lahko ozdravi in predvsem kako še poteka. sej jetra pa določena tkiva ti znajo narest tudi iz tvojega obstoječega tudi, če si odrasla oseba, tako da to me ne skrbi. jaz bom sicer še mal razmislila, pa tudi drago je zelo, ampak se po mojem ne bom odločila, ker dvomim, da znajo te celice tko dobro uporabit kot pravijo...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.9.2007 16:09:13   
Anonimen
Ja, če ne bo problemov. Moja mala je bila čisto vijolična od krčev, če sem samo pogledala mleko ob dojenju. Sem že slišala za veliko takih primerov, je baje celo pogosteje, da imajo dojenčki krčke od tega, če mamica pije mleko oz. je mlečne izdelke, kot pa od sadja in zelenjave. Tko da, uživajmo dokler lahko, februarja "adijo lušti, pozdravljena disciplina"... pa ne zarad kil.

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.9.2007 16:21:00   
p@tricij@
živjo,
kako ste souser posted image ? vas redno berem tako da nisem zamudila nič.
včeraj sem imela pregled in mi je naredila že morfologijo. po velikosti paše točno na rok, ki mi je postavljen. ko mi je delala UZ pa je tako migal sem in tja, da ni mogla narediti vseh meritev in bova ponovili na naslednjem pregledu, ki ga imam 2.10. Zraven na pregledu je bil tudi mož in hči, ki je neznansko uživala, pa čeprav si verjetno ni čisto dobro predstavljala slikic. dobila pa sem dve slikici.
v teh dneh se bom tudi jaz naročila za 3D UZ v Velenju.

Ali je katera še bolj iz Savinjskega konca?

kar pa se kosila tiče, pa smo danes jedli sarmeeuser posted image . so mi pa tako pasale.

vsem želim lep preostanek delovnega tedna oz. čim bolj počasen dopust (da bo dalj trajal).

pa pauser posted image

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.9.2007 16:36:32   
katka37
Je trajalo, da sem vse prebrala.user posted image

Ja, Bamby in Pina, od ponedeljka sem v službi. Bi zgleda lahko že kar šla v bolniško do porodniške, če bi želela, pa bi rada bila še malo z mojimi mulčki v šoli. Pa še čas do izvidov AC mi tako hitreje mineva. Zdaj postajam vedno bolj nervozna, še vedno pa mislim predvsem, da bo vse v redu. Po 11.9. bodo javili, če je slučajno kaj narobe, če ni, me čaka pošta po 17.9. Mi je prav toplo pri user posted image , da vas zanima, kako je z mojimi izvidi.

Pouk se je začel in se kar pozna, da imam manj časa za klepet, ve pa tako pridno pišete. Preden sem vse pošlihtala za moja mulca za šolo, je trajalo kar nekaj časa, pa nič ne kompliciramo, ampak to povijanje knjig - user posted image . Pa še moji "papirji" in ostala krama.

Polonca, zdrži, še malo, potem pa uživanje.

Mlavla, čestitam še za en izpit.user posted image

Še vedno pridno kuhate in še bolj papate. Jaz pa sem danes spet jedla meso, pa parfumi mi tudi več ne smrdijo tako. Ste mi pa naredile takšne lušte, preden sem vse prebrala od včeraj, da grem danes še v trgovino in potem pripravit neko super večerjo, ne vem zaenkrat, kaj, se bom odločila v trgovini. Njami.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.9.2007 19:43:01   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78
user posted image user posted image   če me čez 14 dni ni na forum, sem na plaži zmrznila.

Kaj potem pomeni to, da te pa čez 14 dni spet beremo? To verjetno pomeni, da sta z user posted image  ves čas samo eden po drugemu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.