|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
4.9.2007 12:14:35   
Janey
Mi smo tudi v četrtek skakali po trstu..mogoče smo se pa srečaliuser posted image

Sem našla chicotovo trgovino ob 13.05user posted image user posted image  pa pol se nam ni dalo do 16h čakatuser posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
4.9.2007 12:56:47   
polonca78
ja pina, na morje gremo in sicer na pašman, otok pri zadru. upam, da ne bomo ravno v trenirkah in zaviti v dekah sedeli na plaži. user posted image

danes zjutraj je bilo pa presenečenje. sem vedla, da mraz napovedujejo, samo sem pozabila, da sem noseča. user posted image user posted image vse majčke (srajc tko ne zapnem več) z dolgimi rokavi mi pokrijejo samo pol trebuha. puloverji seveda tudi odpadejo. včeraj popoldne sem kupovala še stvari za na morje, danes moram it pa po zimske stvari. joj no, pa ravno letno garderobo sem dokončala. pa spet po trgovinah. user posted image

današnji meni: müsli z mlekom, sosedovo pecivo z ementalerjem in monte (user posted image ), špageti bolognese z zeleno solato, naprej pa ne vem :D

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
4.9.2007 13:04:27   
pina-1
jah polonca jaz sem tudi sedaj v sportini gledala kake majčke na dolge rokave. So kar poceni in solidne, samo nisem nič kupla... Čakam plačo pa še ta bo bolj mižerna ta mesec.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
4.9.2007 13:18:08   
polonca78
ja sej bo res treba it kaj kupit, ker so mi majce z dolgimi rokavi prekratke in čudno zgleda.zdele sem pomalicala in sem čisto zadeta. najraj bi se nekam skrila in zaspala.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
4.9.2007 13:26:17   
Suzi*
uh, jaz sem tud takooo zaspana, bi kar sede zadremala. Še sedet ne morem, me ful nekaj spodaj špika oz tišči. če bi imela avto, bi šla kar domov že zdaj, ampak bo treba še dve ure zdržat.

A vas tudi kdaj boli ....je ena taka pekoča bolečina v predelu pasu od hlač???? Prime za sekundo in popusti, pa spet čez nekaj časa..... A je to normalno???? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2205
4.9.2007 13:44:22   
maja80
Suzi tud men se je to pojavilo včeraj. rahla pekoča bolečina za par sekund. ene dvakrat poj je blo pa konc. tko da nimam pojma kaj bi to blo oz. če je kej hujšega. mislm pa da je del nosečnosti, no upam da je!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
4.9.2007 13:51:44   
itata
jaz nisem nič posebnega opazila glede bolečin. me kdaj kej špikne, amapk očitno ni omembe vredno, ker si nisem niti zapomnila točno kje... bi šla najraj kar domov tud jaz... ampak moram še avto k mehaniku peljat... sam tja pa pol enkrat iskat it. se mi niti pod razno ne da, ampak nimam glih izbire - ga rabim za v službo se vozit. amh bo že.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
4.9.2007 13:52:18   
bamby
Pozdravljene nosečke!
Moram še jaz kaj napisat, da bomo naj-čvekice, boljše od januarčic user posted image . Nekatere se pritožujete, da ste slabo spale, jaz pa sem spala kot ubita in se res odpočila. Upam, da bo še naprej tako.
Za tiste bobiče pa tudi jaz še nisem slišala, ampak sliši se zelo okusno. Meni je pa danes na ta hladnejši dan zapasala kisla repa alla jota, zraven pa sem spekla še zeljševko in ocvirkovco (pol-pol) in je bilo za vseh 10 obliznit. Zajtrk sem pa danes izpustila, ker sem res pozno vstala, potem sem imela takoj ogromno dela s kosilom, pa sem spila le kavo z mlekom, kozarec donata in kozarec vode.
user posted image user posted image user posted image bravo za aerobičarke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
4.9.2007 14:12:54   
pina-1
jqz glih nimam pekočih bolečin ampak me pa daje danes neko pritiskanje v trebuhu..ne vem kako opisat ampak deluje kot bi se detece noter pretegovalo, ampak brcik in tega še ne čutim, tako da to ne more biti to...

Zaspana sem pa tudi jaz, pa še popoldne bo napeto. Imamo ob 18 roditeljski, pol pa še plesne vaje s cigankami...Bo res huda danes...... Mogoče zbežim ene po lurce prej domov, tako da bom v miru pojedla in se malce vlegla na kavč.....

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
4.9.2007 14:16:53   
ella79
Ste me tok napalile na kislo zelje, da bi za zdele cel krožnik popapala. Zdej pa še premišljujem, če se mi ga tok lušta, da bi ga še kuhala popoldan user posted image . Kok bi bilo fajn, da bi sam domov prišla, pa bi čakal cel pisker zelja, pa žganci zravn. user posted image
Mene tudi zadnje čase kar neki špika oz. tko neki zagrabi, potem pa popusti. Sicer ne tok zelo močno, sam ravno tok, da me malo zaskrbi user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
4.9.2007 14:19:20   
polonca78
punce, ve pa res tekmujete katera bo bolj čudne jedi kuhala! no, čudne ni najboljši izraz, ampak jedi z čimbolj neznanimi imeni.... gluhi štruklji, bobiči, zeljševka, ocvirkovca ... user posted image user posted image user posted image gluhi štruklji vem kaj so, bobiči tudi, bamby kaj je pa zeljševka in ocvirkovka? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
4.9.2007 14:25:01   
polonca78
nimam prav bolečin, me pa vsake toliko časa nekaj špona kot bi mi nekdo vezi nategoval user posted image user posted image . jaz mislim, da so vse te bolečine, ki jih občasno začutimo popolnoma normalne in del nosečnosti.

ko sem se tuširala sem opazovala svoje strije po stegnih in bokih  (še iz časov najstništva, ko sem se prehitro zredila), moram rečt, da mislim da jih nosečnost ne bo mogla nič več dodati, ker ni več placa na stegnih. user posted image user posted image user posted image user posted image na trebuhu jih (še) nimam, tako da se bodo tam najverjetneje naselile. ko bom imela ta tretjega otroka bom že ena sama velika strija user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2212
4.9.2007 14:26:01   
polonca78
izenačene smo z januarčicami! dejmo čveke user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa že spam-am na veliko.

Neposredna povezava do sporočila: 2213
4.9.2007 14:30:08   
ella79
kaj je pa zeljševka in ocvirkovka?

Jaz sam vem kaj je ocvirkovka - isto kot potica, sam da 'namažeš' z ocvirki.
Zeljševka? Verjetno je nekaj z zeljem user posted image madona sem pamentauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2214
4.9.2007 14:31:53   
Suzi*
Tile zeljševka in ocvirkovka pa tudi mene zanimata! user posted image user posted image user posted image  Nekaj iz zelja in nekaj iz ocvirkov, očitno. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2215
4.9.2007 14:32:04   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

ko sem se tuširala sem opazovala svoje strije po stegnih in bokih  (še iz časov najstništva, ko sem se prehitro zredila), moram rečt, da mislim da jih nosečnost ne bo mogla nič več dodati, ker ni več placa na stegnih. user posted image user posted image user posted image user posted image na trebuhu jih (še) nimam, tako da se bodo tam najverjetneje naselile. ko bom imela ta tretjega otroka bom že ena sama velika strija user posted image user posted image user posted image

polonca sem se nasmejala tem tvojim strijam sedaj skoraj do solzuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2216
4.9.2007 14:40:29   
pina-1
ampak danes imamo same take "znanstvene" recepte na sporeduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
4.9.2007 14:55:33   
ella79
Men pa take, k da bi se kviz šli.. vsak dan nekaj ugibamo.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
4.9.2007 15:03:56   
itata
eno vprašanje user posted image ,
glede na to da veste, čeprav nisem vsega razlagala, da nimam glih rožnate situacije al pa recimo temu do konca urejene situacije z očetom mojega otroka, me zanima: a ljudje dejansko nimajo kej dost za počet v svojem življenju al sam tko radi druge opravljajo... ??
vsi se klicarjo zdej k so zvedeli, da sem noseča in sej to je ja stvar, da bi se je mogli vsi veselit (tud če se je oče ne more v polni meri - pa se je že precej skup spravil moram rečt), ne pa da me okol obirajo kako to pa kako un pa sej nisva niti dorekla kaj sva pa on še ni niti povedal "svojim" niti zrihtal stvari kot sva bila dogovorjena pa zakaj se ne preseli itd.itd. skratka tok majo opravka z mano in z nama, da ne morem povedat. načeloma se ne sekiram in se s tem sploh ne ukvarjam. moji sorodniki in pravi prijatelji in prijateljice so itak veseli zame in me tudi ne obsojajo niti moje nedorečene situacije in lahko v veliki meri celo njega razumejo, da si je pač malo preveč nakopal hkrati in ne zna uredit zadeve (jaz tudi tako gledam na to, ker mi je pač tko najlažje)... tko da se večinoma s takimi družim, ki vem, da so na moji strani in me ne obirajo... ampak očitno sem naredila cel kup "dela in opravkov" še polovici ljubljane...
kaj se ne znajo ljudje preprosto brigat zase in konc?? user posted image  pa vem, da sem preveč občutljiva... sam kaj naj...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
4.9.2007 15:04:09   
bamby
user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno sem ena najhujših babnic na tem forumu, ki vas muči z novimi jedmi user posted image .
Ella 79 je kar prav ugotovila, da je ocvirkovca namazana z ocvirki, vendar jaz ne dam samo ocvirkov, pravzaprav je teh bolj malo. Jaz na masti z ocvirki (2 žlici) prepražim sesekljano čebulo, potem pa dodam lahko več stvari še noter. Bom samo naštela, kaj vse je možno dat: panceta, pršut, suho meso, svinjsko meso (pretenstano), prekajene klobase.....), vse pa na drobno zrezano. Več kot je, boljše je, ne gre pa pretiravat. To seveda potem še na hitro pretenstamo na masti z ocvirki s čebulo. Seveda prej zamesimo tudi kruhovo testo, ki ga po vzhajanju razvaljamo, namažemo z nadevom, malo popopramo in zavijemo v potico. Damo še enkrat vzhajat za 45-60 minut, nato pa v segreti pečici na 200° spečemo v 50 minutah.

Zeljševka pa ni nadevana z zeljem, pač pa z zelmi kot so drobnjak in meta, ki sta obvezna, nato pa še čebulno perje, por (seveda, če je pri roki, drugače izpustimo), vse na drobno zrezano. Razvaljano kvašeno testo, ki smo ga že vzhajali, najprej namažemo s kislo smetano, ki smo ji vmešali jajce, posujemo z drobnjakom, ki pa ga mora biti precej (testa se ne sme videt), čez potresemo 10-15 listov sesekljane mete in če imamo še čebulno perje 1-2 in nekaj pora. V original zelševko se doda po nadevu nekaj rozin, vendar meni niso všeč, zato jih spustim, raje pa dam kaj ocvirkov, vendar je vseeno boljša brez vsega. Zavijemo v potico in tako kot ocvirkovco vzhajamo in spečemo.

To sta slani potici, izredno priljubljeni pri moških, pa tudi ženske se jih ne branimo. So pa kar že tradicionalne za naš idrijski konec.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
4.9.2007 15:06:59   
itata
se opravičujem, če je tale post bolj filozofsko - zatežen, ampak so me mal v slabo voljo spravili... mogoče en dan povem celo zgodbo... sam je žalostna - tko z mojga konca, tko da brezveze, da vas morim, pa nočem, da to vsi pol berejo - mogoče če se bomo kdaj videle, da me boste prej spoznale in boste vse skupaj lažje vzele kot del mene in ne kot eno zgodbo "ti a veš kaj se je eni zgodil" - pa takih je sigurno kar nekaj...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
4.9.2007 15:12:08   
pina-1
itata, ne sekiraj se. Ljudje vedno rabijo neko kost za glodat...In to obirajo dokler ne naletijo na novo kost. POl staro zavržejo. Žal je življenje tako, da se ljudje vse preveč radi ubadamo s problemi drugih, zato da svoje skrijemo in na njih pozabimo.... Bolj kot se boš ti obremenjevala z govoricami drugih bolj bojo oni mleli, ker jim bo zanimivo. Enostavno se nauči preslišati stvari.
Midva z mojim možem sva skupi že 10 let pa sva še vedno tarča raznih tračev in pogosta tema raznih pogovorov. ( moj mož je namreč ločen in je kar precej starejši od mene,.....) Tako da si predstavljaš, da tudi nama ni bilo z rožicami postlano in sva kar dolgo časa bredla globoko v d....., ampak sedaj sva že lepo zlezla ven.... Ljudje hitro pozabijo, mi ko smo prizadeti pa ne.
Uživaj v podpori domačih, ker to veliko pomeni. Midva nisva imela nobenega, pa sva vseeno še živa,zdrava, zaljubljena in predvsem vesela.... Pa so tudi vsi ostali z  nama....

Pri nas pa sonček sije JUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
4.9.2007 15:14:13   
bamby
itata, ne obremenjuj se preveč s tem, kaj ljudje govorijo in misijo. Ne moreš verjet, kako so nekateri škodoželjni in samo tuhtajo, kaj bodo slabega povedali o nekom, ki je, ali pa ni resnica in se jih sploh ne tiče.

Jaz se te spomnim še iz foruma o partnerskih odnosih, v katerem si omenila razhod z očetom tvojega otroka, v katerem sem te tudi sama podprla in za tem stojim še danes. In verjetno prav tako vse februarčice, ki te že dolgo spremljamo in poznamo iz dneva v dan bolj.

Glede na situacijo te čisto razumem, da imaš trenutke, ko ti vsa morala pade dol, vendar ne obupuj. Misli nase in na svoje dete, ki ga nosiš pod srcem. Okleni se ljudi, za katere veš, da se nanje lahko zaneseš in največkrat štejejo le oni.

Morda pa tudi tebi v življenju še posije sonce, morda bo celo partner prišel k sebi, drugače pa februarja, ko boš dobila svojega otroka v naročje.

Itata, drži se, mi smo s tabo user posted image user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
4.9.2007 15:21:08   
ella79
Jaz te probam razumet, čeprav sem v drugi situaciji. Popolnoma te spoštujem, sploh pa tvojo energijo in voljo.
Vedno se drugi preveč vmešavajo v naše življenje, čeprav se verjetno ne zavedajo, da nas lahko s tem prizadanejo. Vedno se je vse mogoče govorilo po vogalih, pa si rečemo, mah naj govorijo, čeprav nas je nekje vseeno vsaj malo zabolelo. Smo ljudje in poznamo čustva.
Popolnoma razumljivo, da ti to ni prav in da te doložene zadeve žalostijo. Ti boš vedno hodila z glavo pokonci, brez kakršne koli slave vesti, si naredila kar je v tvoji mogi. Na nekatere zadeve pa žal ne moremo vplivati.
Ti sam svojga bušija pobožej in si reči, važno da sta vidva skupaj, da so okrog tebe ljudje, ki se skupaj s tabo veselijo in komaj čakajo februar.
(upam, da nisem čist mem udarla tole moje razmišljanje...)user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
4.9.2007 15:42:36   
srečka nosečka
itata - user posted image  zate

Sicer te sploh ne poznam, a koliko te berem si zame zelo močna osebnost, ki v življenju ve kaj hoče.

Ne jezi se zaradi zlobnih jezikov, saj veš, da marsikdo raje pred drugimi vrati pometa. Sam pa ima še večji kaos doma.
Želim ti, da si vidva z "očetom" uredita stvari tako, kot vama usteza. Zlobni jeziki pa bodo tudi potihnili.

Sicer pa imaš zraven svojih najbližjih še nas. Pa seveda user posted image , ki se ti bo pokazal februarja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.