|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
4.9.2007 8:17:48   
ella79
Jaz tudi rabim danes eno močno kavo. user posted image user posted image user posted image Sem tok slabo spala, kot že dolgo ne. Kar neki me je glava bolela, pa skoz me je nekam tišalo...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
4.9.2007 8:25:08   
ella79
Uuuu še neki.... Danes bomo pa januarčice prehitele, one imajo tudi 88 strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
4.9.2007 8:26:07   
srečka nosečka
lepo jutro vse

Po celonočnem spanju na kavču v dnevni sobi in prekašljani noči, si me verjetno predstavljate, kako izgledam. user posted image  Tudi jaz čakam, da dobim dozico jutranje kavice in da me zasujejo z delom, da mi dan hitro mine. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
4.9.2007 8:37:39   
pina-1
dobro jutro!

še ena ki je slabo spala.... Ma ne vem kaj se dogaja ampak se zbudim okoli dveh zjutraj in pol dolgo ne morem zaspati...Zaspim pa ko je ura za vstatuser posted image user posted image user posted image .

Res hvalabogu, da imamo suziko v tem turobnem dnevu, ki nam daje malo pozitivne energije. samo zate suzika.user posted image

No da začnemo z našo vsakdanjo temo. Včeraj sem jaz imela npovedane obiske in sem pripravila eno fino večerjico. Sem v testo za kruh zavila prekajeno vratovino in to leo spekla, zraven sem narezala sir in ga potresla s poprčkom in olivnim oljem ter eno skledo motovilca.... Njamiiii je blo dobro. Sem imela namen naredit še polnjene šampinjone pa mi je časa zmanjkalo.... bojo pa en dan ta teden za kosilo.....

Danes pa takole: zjutraj sem pojedla en rogljišek z marmelado, malica bo jogurt in kreker, pa naktarine imam s sabo. Za kosilo sem pa že včeraj skuhala bobiče njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
4.9.2007 8:40:34   
misar
Ma punce jaz, ki sem vedno zjutraj ultra dobre volje, sem zadnje čase tako drekasta, da niti sama sebe več ne prenašam...dragi me bo eno jutro po moje pričakal z mitraljezko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2180
4.9.2007 8:46:30   
Marusah
Dobro jutro...

No, vsaj ena dobra stvar je, če imaš nizek krvni tlak - spiš kot ubit user posted image . Tako kot se zvečer uležem v posteljo tako se zjutraj zbudim. Mogoče grem še kdaj pa kdaj na WC.

Sedaj pa tudi mene že tiščijo moje hlače, tako, da si grem sedaj v mesto kupit nekaj za oblečt. Lepo se imejte...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
4.9.2007 8:46:52   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Hehe, ste me za dobro jutro prav lepo nasmejale z včerajšnim pogovorom o teh najlonkah. Brrr se je pa kar shladilo, prav diši že po zimi. Ah, neeeeee še.  Pozimi bomo namesto smučk v roke prijele naše user posted image   user posted image  .

Sicer pa zadnje čase kar dobro spim, grem spat že ob 10h in zjutraj komot vstanem, kar je zame novost, saj sem se ponavadi  komaj zvlekla ven iz postelje oz. me je dragi že za noge cukal. user posted image  Modi me le, ker se vsako noč zbudim in moram na WC, takrat sem pa ko mesečnik.

Včeraj sem spet zapravljala in sem si kupila en kompletič spodnjega perila.  user posted image  
Zdaj ko ni več take slabosti, moram nadoknadit te 3 mesece lenarjenja. Sam me je pol zvečer tako bolelo, stiskalo v spodnjem delu in križu.  Grem kar danes na pregled, upam da bo vse vredi.

Tako zatišje je v službi, včeraj sem cel popoldan po netu skakala in si vozičke ogledovala. Zaenkrat mi še nič ni padlo v oči, mogoče Chicco, Traxx Marlin, Peg Perego GT3.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
4.9.2007 8:53:26   
Suzi*
Skoraj pozabila: zjutraj na jedilniku Actimel in košček domačega peciva, s sabo pa imam nektarine, kajzerico in zdenka sirček, pa še kaj bi se našlo na zalogi v službenem hladilniku. Popoldne pa pojma nimam kaj bi kuhala. Mogoče njoke z bučkami?
Pina, ne me spet hecat, saj veš, da te bom vprašala kaj so to spet zaeni bobiči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ne skopari pri receptu. user posted image

Jaz tudi super spim. Kot se vležem, tako se zbudim. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
4.9.2007 8:58:11   
itata
Jutro,
midve z Listek sva bile pa včeraj na aerobiki, kolk sva pridne a ne! No pa da takoj povem kaj se je zgodilo. Na vpisovanju dol na recepciji še nič, ker je pult do jošk - pa uni ženski če plačaš me po mojem tud med seniorje vpiše... Ampak pol pa prideva z mojo prijateljico, ki je pač bolj očitno noseča (decemberka) in jaz k "imam bolj majhen trebuh" - ampak sem ugotovila, da to samo jaz vidim in tisti, ki vedo kako sem izgledala prej! Tako da sem bila takoj opozorjena, ko sem notri vstopila, da to je pa aerobika za nosečnice!! Sem rekla, da moram s sabo vzet materinsko knjižico, ker mi drugač ne bo noben verjel user posted image  
Listek: tko sva se na hitr vidle, dej si v sredo mal časa prej al pa pol vzemi, da mal poklepetava! Je blo pa men kar ok, sem mislila, da bo še bolj na izi... Tko je blo pa kul. No, pa trebušnjakov nismo delaleuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
4.9.2007 9:08:30   
mlavla
dobro jutro klepetulje...jst sem dones spet med knjigami..popoldne me pa čaka izpit..držte pesti.... user posted image

Drugače pa tud jaz nisem imela dobrega spanca..šele proti jutru, ko je bilo potrebno vstat sem pa zaspala. user posted image

se oglasim še kaj proti večeru...

pozdravček user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
4.9.2007 9:12:54   
listek1
jutro punce, dones sem pa jest kot zombi user posted image , sicer sem spala celo noč, ampak sem zjutraj vseeno težko vstala. Bom popoldne še mal nadoknadila. Itata a veš, da sva res pridneuser posted image  Upam, da so bile na recepciji prijazne s tabo in tvojo prijateljico, ker včasih bi kakšno kar mal na peso. Bilo mi je pa ful fajn včeri, sem tudi jaz mislila, da bo to čist na izi, pa je blo vsaj meni ful dobr. Sem pa ful gledala kdaj se bo prikazala siva trenirka user posted image . Za jutri pa velja itata, da bova mal poklepetali. Včeraj sem bila res po dolgem času in sem vidla pa kolegic in sem mogla mal čvek nadoknadit. Jest upam, da bomo delale tud kej za roke (utežke), pa trebušnjake obvezno. Sem pa vidla, da se tebi še manj pozna kot meni, že meni je Tina, če sem sploh noseča user posted image . No, da ne bom dolgovezla. Blo je ful fajn in priporočam tudi ostalim, da se nama z itato pridružijo. lp

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
4.9.2007 9:13:16   
Suzi*
Mlavla, močno stiskam pesti!!!!!!!

Itata, listek, pridne!!!!!!!! Itata, a so ti dejansko res materinsko pogledali??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
4.9.2007 9:16:45   
polonca78
dober dan čveke!
sem že 2 uri v polnem zagonu, ker grem v soboto na morje (ja, prav ste prebrale na morje in ne smučat user posted image user posted image user posted image user posted image ) in moram določene stvari podelat, pa mam noro dost dela. joj, pa kakšno je na cesti user posted image zaradi dežja in šole se mi zdi, da je povsod polno pleha.

zanimivo je, da si praktično vse sanje zapomnim. danes sem imela 3 različne sanje in vseh se do potankosti spomnim. moje najljubše danes so bile, ko sem imela svojega user posted image fantka pri sebi. smrk smrk. sej zadnjič se mi je pa sanjalo, da je punčka. tako da očitno se ne vem katerega spola bo. upam, da bom v petek na pregledu zvedela. joj, sej me je kar malo strah kaj mi bo rekla v petek.

no, držite se februarčice!

aja, še to: nekako imam preveč dela, potem grem pa še na dopust, tako da ne bom imela časa urejati seznamov in upam, da bo katera od vas vsake toliko časa posodobila. ;)
kot prvo: pri anariyi sem se zmotila in napisala, da ima pregled 16.09. v resnici ga ima 19.09.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
4.9.2007 9:41:29   
BarbikaB
Itata, listek, prosim,povejta še to, ali se plača mesečna karta pa jih ne zanima, kolikokrat prideš ali je mogoče karta za x obiskov pa ti potem štejejo obiske?
Moj me je namreč v petek obvestil, da ima ob ponedeljkih ob 17.30 rekreacijo (je ne more prestavljati, je vnaprej rezervirana telovadnica in termin dogovorjen za x tipov) in seveda v ponedeljek odpadem, zato me tudi ni bilo. Bi pa lahko hodila ob sredah, ampak se mi pa zdi glupo že vnaprej vedeti, da me ob ponedeljkih ne bo pa plačevati dvojno ceno ure.....

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
4.9.2007 9:54:24   
itata
Barbika: ja piše prav ločena cena za vadbo za nosečnice 2x tedensko - mesečna karta... Bi morala pa prav preverit, če lahko s karto kjer imaš x obiskov in ti jih odšteva hodiš tudi na nosečniško... ampak po mojem da ni panike in lahko hodiš kamor želiš. ob ponedeljkih je men se zdi tudi vadba ob 18:30 pa greš mogoče lahko na to uro pa te vsaj iskat pride tvoj? ni še za obupatuser posted image
Suzi: SKORuser posted image  to sem se že namreč čez dan hecala z uno prijateljico, da bi mogla met knjižico s sabo, če mi ne bodo verjeli... pa je pol res tko izpadl smešn. jah kaj čmo. pol se mi zdi moja sodelavka še mal bolj smotana, ker mi zdej vsak teden reče, da zdej se mi pa že ful pozna!! halo ?? pa sam od sebe še noben sploh opazil ni... če ji ne bi povedala pa itak ne bi vedla - matr so eni pametniuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
4.9.2007 10:02:32   
pina-1
suzy sem te čakala z vprašanjem kaj za hudiča je touser posted image user posted image user posted image user posted image . no bobiči je primorska enolončnica, ki je enostavna za nardit in je fulll dobra.
recept pa gre tako:
ena srednja pločevinka fižola ( lahko ga tudi sama skuhaš),
ena srednja pločevinka koruze ( lahko tudi zmrznene),
ene dva/tri korenčke, ki jinnarežeš na kolobarje
tri/štiri krompirje-narezane na kocke
ena čebula, narezana na 4 dele
peteršilj
en paradižnik
po želji še kakšen kos prekajenjega svinjskega mesa

vse skupaj streseš v lonec, doliješ vodo da pokriješ vse skupaj. soliš, popraš in kuhap da je krompir kuhan. Jaz na koncu še malo s paličnim mešalnikom zmiksam, da je malo bolj gosto in vuala.... Je full dobro in full hitro narjeno.... Lahko tudi ene par hrenovk na koncu notr zrežeš.....

polonca a ti odjadraš na morje...upam da boš mela lepo vreme, ker danes je tuku ob morju grdo in dežuje.

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
4.9.2007 10:10:01   
anandrej
Dobro jutro, babnice čvekaške. Zdaj mi je pa jasno, zakaj je od srede naprej bolj slabo vreme...  user posted image Sem rabil dva dni, da sem malo zaleta vzel, da nekaj napišem. V glavnem midva (mi trije) sva nazaj z dopusta in sva se lepo spočila, zdaj jeseni bo pa treba še kaj delat user posted image . Zaenkrat vreme kar v redu sodeluje.
Vidim, da ene zgaga muči, mojo drago tudi. Razen tega pa res izgleda, da je sedaj v najlepšem obdobju nosečnosti, moram priznati, da ima res tisti nosečniški žar in je lepa kot še nikoli user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
4.9.2007 10:15:33   
pina-1
anandrej dobrodošel nazaj....smo te babe prov pogrešale.....

vidim da sta se v Izoli lepo imela? sta bla v Trstu šnjofat po trgovinah?

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
4.9.2007 10:21:27   
listek1
BarbikaB, lahko vzameš mesečno neomejeno (lahko greš kolikokrat hočeš), mislim pa, da imaš potem še 12 obiskov ali pa 8 obiskov. Tole je pa njihova stran pa si lahko malo pogledaš http://www.sunny.si/.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
4.9.2007 11:12:41   
Suzi*
user posted image user posted image  Pina, le kje vzamete primorci taka imena za hrano, da pol mi dolenci čist čudno gledamo?? user posted image  Hvala za recept, je res ekspresno, pa me kar malo na zimsko hrano spominja. user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
4.9.2007 11:32:19   
srečka nosečka
Na vrata svoje pisarne bi naredila user posted image  in odhitela domov user posted image .
Pri nas se kar pozna začetek šole, dela je bolj malo. Pol pa mi čas nikamor ne gre.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
4.9.2007 11:39:09   
lillchy123
brrrrr... Punce, kje naj kupim spodnje majčke? Ne preveč drage...Pa da bom bušija lohk not stlačla.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2197
4.9.2007 11:44:29   
Suzi*
Lilčyuser posted image , ne preveč drage lahko kupiš v Šparu, al pa v H&M kar kakšno z naramnicami ubodeš, pa jo imaš za spodnjo majčko. user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
4.9.2007 11:46:37   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image  Pina, le kje vzamete primorci taka imena za hrano, da pol mi dolenci čist čudno gledamo?? user posted image  Hvala za recept, je res ekspresno, pa me kar malo na zimsko hrano spominja. user posted image

suzy sploh ne...to je prov poletna hrana, ker je original recept z mlado koruzo, ta pa raste poletiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
4.9.2007 12:06:37   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

vidim da sta se v Izoli lepo imela? sta bla v Trstu šnjofat po trgovinah?

Sva šla, ravno v četrtek, da sva se izognila ta hudi nevihti user posted image . Sva šla do Monfalconeja, samo sva bila ravno v času "sieste", tak da v centru ni bilo odprto nič. V Trstu pa sva sam v prenatalu pogledala, ker se nama več ni dalo. Sva pa dosti pašte nabavla user posted image (pa še dobro, da sva jo, ker jo bodo zdej podražili, user posted image )

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.