|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
3.9.2007 11:23:06   
Milamay
Lana - a kar prvi dan šole so šli? To pa je bolj redko, da gredo tako hitro v šolo v naravi. Ja, vreme. Upam, da bo res lepše doli, kot bo tukaj. Sicer pa so v šoli v naravi tako zaposleni, da nimajo dosti časa razmišljati o domu. Ves čas se nekaj dogaja. Pa saj je bolje tako. Pa zdaj se bodo morali še toliko pomeniti, kaj se jim je vse zgodilo med počitnicami.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5401
3.9.2007 12:36:20   
lana38
Tudi meni se je zdelo čudno, da so izbrali ta termin. Samo so nas že v februarju o vsem obvestili, tako da smo imeli dovolj časa za pripravo. Bolje pa je v začetku septembra, kot kasneje. Vsaj morje se še ne bo čisto ohladilo. Pred leti je šla od sestrične hči v drugi polovici septembra, pa so vsi prišli domov bolni, ker je bila baje voda ledena. Ne vem, zakaj so se potem sploh kopali. Učitelji so včasih tudi čudni.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5402
3.9.2007 12:42:04   
Milamay
No, to je res čudno, da so jim dovolili kopanje v mrzli vodi. Ja, na vsak način je bolje iti prej, kot pa nekje v pozni jeseni, ko je lahko na morju že prav hladno zaradi burje. Si pa učitelji ne izbirajo sami terminov, ampak jih določi center za obšolske dejavnosti.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5403
3.9.2007 13:48:34   
lana38
Milamay, celo poslali so jih v vodo, ker bi to naj bilo nekako združeno z učenjem plavanja.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5404
3.9.2007 21:25:31   
Liya
Čestitke Lusi ,Lani38 za zdraveuser posted image
ter vse ostalim user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5405
4.9.2007 9:02:32   
Milamay
Lusa - si že dobila izvid domov? Kaj bo? Joj, sem radovedna. user posted image

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 5406
4.9.2007 9:05:38   
natasarobi
Dobro jutro punce na današnii deževen dan! Sedim v službi in pijem kavo (že drugo). Se opravičujem, ker bom mal zasmetila, ampak edino ve ste tiste, ki me razumejo.

Bliža se 13.9.07 (PDP), ki ga seveda ne bo. Poskusam ne razmišljat o tem, ampak misli mi kar uhajajo k temu kako bi bilo in kakšna bi sedaj bila. Včeraj sem se peljala mimo Žal, pa sem razmišljala ali bi lahko za živela 'normalno', če bi šla v Park zvončkov. Po drugi strani me je pa strah - sicer ne vem česa. Reakcije, solz ali pa žalosti, ki jo čutim? Ma, ne vem - sama ne vem več kako in kaj. Jutri grem k prvi nečakinji na rojstni dan in prvič bom videla drugo nečakinjo (ta miceno). Me je kar groza, ampak bom že nekako (hvalabogu, da so vsi razumljivi do mene).

Sem tudi v procesu menjave službe in imam občutek, da me bo od hudega razgnalo - sedim in životarim. Še nobenega dela nimam - veste kako je muka sedet 8 ur in nič počet. Nekaj stvari sem že pospravila, si odnesla domov, ampak to ni za cel mesec za cel dan. Ful sem se veselila nove službe, sedaj pa ne vem več, če sem se prav odločila. No, odločila sem se prav za novo službo, samo na vse kar se mi je zgodilo, verjetno trenutek ni bil pravi. Če se ne bi tako odočila bi me pa že v Polje odpeljali, ker tu pri nas so odnosi in vse skupaj na podnu.

Se opravičujem, ker sem vam prvo kavo pokvarila, ampak sem morala dati ven, ker edino na rr ne razmišljam kako napišem kar napišem (se pozna, verjetno) in kar čutim. In ve ste edine, ki veste o čem to jaz govorim.

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 5407
4.9.2007 10:24:16   
Romč
Ojla punce!

Potrebujem nasvet.

Prejšnjo sredo sem drugič po SS dobila muser posted image . Prva mislim da je bila čisto normalna. Druga mi pa še vedno nekaj pocka. Ni to nekaj intenzivnega ampak ko grem na WC in ko se malo bolj napnem še vedno priteče kar nekaj krvi. Jutri bo že skoraj sedem dni. Ponavadi imam user posted image  okoli pet dni.

Ali mislite, da je lahko kaj narobe ali preveč kompliciram. Čutim zelo majhne bolečine v spodnjem delu trebuha. Nič hudega, kot ponavadi pri user posted image .

Kaj mislite?

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5408
4.9.2007 10:40:06   
natasarobi
ROMČ - jaz sem imela isto zadnji mesec; 7 dni kar nimam nikoli, skoz me je malo špikalo - po moje to ni nič narobe (jaz sem sam norela, ker se mi je žgoraj rit vnela)

p.s. v aprilu sem imela UPN

(odgovor članu Romč)
Neposredna povezava do sporočila: 5409
4.9.2007 10:56:36   
lana38
natasarobi, čisto normalono je, da tes tiska ob misli na pDP. Jaz sem letos že bila user posted image  na ta dan, pa me je grabilo, ko sem razmišljala, da bi lahko že praznovali 1. rojstni dan. To so taki trenutki, ko smo pač žalostni. Tudi jaz še sploh nisem bila v parku zvončkov. Kar naprej sem odlašala, ker nisem zmogla moči. Zdaj pa tako letos sploh še ne bom šla. Prižigam pa svečko mojemu user posted image  v cerkvi, ko grem k maši. Pa tudi za 1.november imam doma svečo in bel cvet. Na obletnico UPN sem imela pa samo svečo prižgano doma.
Nič se ne obremenjuj s tem, da si zatežila. Zato smo pa tukaj, da se spodbujamo in tolažimo. Vsaka od nas ima včasih tak siv dan.user posted image

Mene pa ful moti to kislo in sivo vreme. Samo 2 dni je bil sonček, zdaj pa spet dež.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 5410
4.9.2007 12:28:26   
medika 13
natasarobi user posted image
čisto razumljivo je, da ti je težko, saj vse kar si preživela, pa ne mislim le na fizične bolečine, saj to se hitro pozabi......psihične bolečine, žalosti, praznine, ki ostane se pač ne da kar tako pozabiti.... praznina, bolečina pa je še toliko bolj izrazita ob  dnevih kot so PDP,  datum ko  zagledaš user posted image , ko čutiš prve brcike, ko bi otrok praznoval rojstni dan, da pa niti ne omenjam dneva UPN. V tem času je pomembno žalovanje. Žalovanje je proces, ki nam pomaga, da se od naših dragih poslovimo, sprejmemo svojo usodo.....sem spadajo solze, žalost, jeza, bes...

ko boš potrebovala ramo za jokanje pa se kar obrni na rr, saj veš da nas je večina tukaj prestala kaj podobnega in te razumemo in te bomo vedno brale in ti poskušale biti v oporo

želim ti, da tudi v tvoje življenje čim prej posije žarek upanja user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5411
4.9.2007 12:34:33   
medika 13
no imam pa še eno vprašanje za vse vas... prejšnji ponedeljek sem dobila prvo menstruacijo po UPN, traja že 8 dni (do 7 dni je pri meni čisto normalno) moti me pa to, da že dva dni ne krvavim kot običajno, ampak se je barva spremenila v zelo temno rjavo izcedek pa je nekam lepljiv.... ali je to normalno in je del menstuacije ali naj grem raje k ginekologinji?
Hvala za vsa mnenja in komentarje!user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 5412
4.9.2007 12:42:56   
natasarobi
medika13 - hvala ti za tvoje besede. Vem, da ste tukaj edine, ki veste kako mi je.
Kar se tiče tvoje menstruacije pa mislim, da ni nič hudega. Problem bi bil, če bi bila sveža kri in če bi začela močneje krvaveti. Takrat moraš takoj nazaj.

Malo počakaj, če pa ne bo bolje pa pojdi k g. Ali imaš kaj vročine?

lana38 - hvala tudi tebi

Neposredna povezava do sporočila: 5413
4.9.2007 12:55:07   
sonchek
Ojla...
Lusa...mislim nate in upam, da bo UZ pokazal vse kar more...seveda vse najboljše!!!!!!držim pesti in mislim nate....user posted image

natasarobi...vem, kako se počutiš in verjemi, da nam ne smetiš teme...še eno tako pa te bomuser posted image ,...saj tukaj smo zato, da se olajšamo in izpovemo...včasih je že zadosti da sam ven daš...pa čeprav se nemalokdaj zgodi, da kakšen post kr spregledamo...no, pa saj veš da se trudimo...
Veš, tako ti bom povedala...so ti datumi eno samo sranje...pa se zgodi PDP...pa se zgodi obletnica, ko smo zagledali user posted image ...pa tako naprej...v vsem tem zmeraj lahko vidimo nekaj slabega in nedopustnega...danes je pa še tak dan, ko mislim, da je marsikdo slabe volje tudi če nima nobenega razloga (verjetno zaradi vremena)...vendar je treba živeti dalje...jaz sem naredila veliko prelomnico v življenju s tem ko sem šla v park zvončkov...Probaj tudi ti...mogoče ti bo pa koristilo...
Ampak prvič ti res ni treba iti na neko nesrečno obletnico...pojdi na datum, ko se ti je v življenju nekaj lepega zgodilo...midva sva šla na najino obletnico...in to sva speljala tako, da sva šla najprej na masažo, potem na popoldansko večerjo in nato še v PZ...in ti moram povedati, da sva oba zelo lažje prestala in hkrati sva se zavedala, da imava vsaj eden drugega in sva lahko zato zelo srečna...
No, to je moje mnenje...da je bolje ne iti na te obletnice ki so slabe....ampak pojdi na dan ko ne bo tako zelo bolelo, ker boš imela zraven (v mislih) še nekaj kar je lepega....
Midva od takrat še nisva bila na žalah in tudi nihče od naju ne čuti nobene posebne potrebe...kajti najina pikica bo zavedno živela v najinih srcih...
Upam, da sem ti s temi besedami vsaj malo pomagala pregnati tesnobo v srcu...in žal mi je da prihaja dan ki naj bi bil  najsrečnejši za vaju , a ne bo.....bo pa kateri drugi...verjemi...
Drži se in tudi tebi en user posted image

medika 13...tudi jaz sem imela prvo user posted image  po upn močnejšo, bolečo in na koncu par dni še ta rjav izcedek...jaz mislim, da če čez par dni ne bo minilo,d a potem pokliči svojo G., drugače je pa normalno da prva user posted image  po upn, ni čisto normalna  kot so bile zate do zdaj ostale)...

no, sedaj pa spet letim v MŠ...včeraj sem bila tam prvi dan...in smo imeli POROD...una višja med.sestra ful govori kako se moraš, ampak MORAŠ sprostit med porodom in mislit na kaj lepega...no, ja...bi jo rada vidla kakšno ki ob taki bolečini misli na sanjske kraje, čase...itd...haloooooo
No, danes imamo dihanje...hu,huuu,huhu..neki tazga bo šlo user posted image user posted image user posted image
lep dan in čim več sončka v vaše srčke...

papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 5414
4.9.2007 12:55:48   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Malo počakaj, če pa ne bo bolje pa pojdi k g. Ali imaš kaj vročine?

ne, brez vročine in tudi brez drugih sprememb oz. problemov...bom še malo počakala....

12.12.2008

Neposredna povezava do sporočila: 5415
4.9.2007 13:01:16   
lana38
medika 13, jaz sem imela čisto normalno prvo user posted image  po UPN. Čez 2-3 dni mislim, da bi ta izcedek moral biti že svetlejši in celo izginiti. Če ne bo, pa kar pojdi raje do G, saj nikoli ne veš.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 5416
4.9.2007 13:17:07   
aurora28
Medika13 če ti ne bo bolje, se le pojdi pokazat k svoji G. Jaz imam pa v četrtek pregled, upam, da bo tokrat vse v najlepšem redu, no, jaz verjamem v to. Vem, da me bodo pretekle negativne izkušnje spremljale skozi vso nosečnost, ampak tako pač je. Zdaj gledam na vse to bolj realno in vem, da bom premagala ta strah. Kdaj ste ve imele 1. pregled v user posted image  in ali so vam že takrat vzeli kri in vodo za preiskave?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5417
4.9.2007 13:57:17   
lana38
Jaz sem šla k G zaradi izcedka. Vzeli so mi samo vodo takrat.
Lp

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5418
4.9.2007 13:57:47   
lana38
V 6T tednu je bilo to. Sem pozabila napisati.
Lp

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5419
4.9.2007 14:47:21   
Milamay
Aurora - jaz sem bila prvič v 8. tednu oz. 8 tednov in 4 dni (se mi zdi). Takrat se je že dobro videl srček, celo slišala sem ga.

natasarobi - vsi tvoji občutki so normalni in samo čas bo zacelil to veliko rano. Čas žalovanja je treba dati skozi. Da pa še zdaj menjuješ službo, je seveda še dodaten stres. Ampak če se ne počutiš dobro, je bolje prej narediti ta korak. Vse bo še dobro, boš videla. Drži se! 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5420
4.9.2007 21:09:58   
tinaaja
Sploh ne sledim vec, tok se pisete tukaj...
Lusa - najprej cestitke tebi user posted image Take novice so tok lepe za prebrat, za dozivet pa se bolj a ne user posted image

Natasarobi - mislim, da smo vse sle skozi te obcutke, ko se je blizal pdp, je prisel in minil user posted image Evo, nasa prva nesojena punca bi imela kmalu 1 leto. Sicer sploh nocem mislit na to, ker pol ne bi imela Brine... Ma datumi so tezki in ce se da je najbolje razumsko gledat na to. Imela sem moznost, da mi sprozijo porod 21.3., ko je bila dezurna moja G. 21.3. lani sva izvedela, da bo treba nosecnost koncati. In seveda dilema user posted image In sem se odlocila, da je treba prekinit slabe misli in sem sla v P po Brino user posted image Tocno eno leto od enega najtezji dni do tega, da sem drzala v rokah moj najvecji zaklad. Morda pa tebe naslednje leto septembra caka podoben dogodek user posted image Pa le napisi take misli, da jih das ven iz sebe.

Aurora - prvi pregled sem imela pri 8t in nekaj dni. Bili smo veliki 1,6cm user posted image Takrat sem dobila napotnice za urin, kri za pred naslednjim pregledom, za toxo, sifilis in ostalo pa takoj, ker rezultati trajajo.

Medika - pocakaj se kak dan, lahko pa poklices G in povprasas.

Liona - svit je pa tok corti user posted image Kako vam gre GH?

Micla - se malo, se malo. Daj poslji geslo za album, da vidim buso user posted image user posted image

Lana, Andreja, Sonchek - ma ve sta itak super a ne user posted image user posted image user posted image Buse rastejo, bebice brcajo in vse je tkokot je treba juhuhu

Spela, Milamay - se vedno slabosti? Jaz sem nazadnje bruhala v 15 tednu pa se mal. se v zivo spomnim user posted image user posted image user posted image user posted image

Teri - javi se, kako si?

A kodrana je na dopustu?

Romč - M po ss so lahko cist drugacne kot prej. JAz do 10 dni ne bi komplicirala, pol pa vprasaj G, ce bos v dvomih.

No tko, upam, da sem priblizno zajela vse user posted image Pri nas je stanje nepremenjeno - lustno zmeraj bolj user posted image smo z morja

Aja nosecke - da ne boste zamudile filma In the womb. Vsake tok ga vrtijo na National geographic, da se ga tudi downloadat (torente). je res noro vidt, kako se bebica razvija v maternici. Sonchek - a si ga ze gledala?

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5421
4.9.2007 21:36:17   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Aja nosecke - da ne boste zamudile filma In the womb. Vsake tok ga vrtijo na National geographic, da se ga tudi downloadat (torente). je res noro vidt, kako se bebica razvija v maternici. Sonchek - a si ga ze gledala?

Tinaaja kdaj je ta film?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5422
4.9.2007 22:27:03   
tinaaja
ti, nimam pojma, ampak je vsake tok na NG http://channel.nationalgeographic.com/channel/inthewomboriginal/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5423
4.9.2007 22:27:49   
tinaaja
predogled: http://channel.nationalgeographic.com/channel/inthewomboriginal/preview.html

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5424
4.9.2007 22:43:09   
micla
Tinaaja geslo je: micla

Včeraj na pregledu je bilo vse OK. Še sem v enem kosu. Polet v Rim je prestavljen čez 14 dni ko imam spet pregled.
Me pa je danes zvečer začelo neki špikat na desni strani spodaj - približno tako kot na začetku nosečnosti. Zdej je malo nehalo. Mogoče je od preutrujenosti, ker danes pa res nisem nič počivala.

Grem v horizontalo. Se beremo kaj jutri. 

Lahko noč.

micla

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.