sonchek
|
Ojla... Lusa...mislim nate in upam, da bo UZ pokazal vse kar more...seveda vse najboljše!!!!!!držim pesti in mislim nate.... natasarobi...vem, kako se počutiš in verjemi, da nam ne smetiš teme...še eno tako pa te bom ,...saj tukaj smo zato, da se olajšamo in izpovemo...včasih je že zadosti da sam ven daš...pa čeprav se nemalokdaj zgodi, da kakšen post kr spregledamo...no, pa saj veš da se trudimo... Veš, tako ti bom povedala...so ti datumi eno samo sranje...pa se zgodi PDP...pa se zgodi obletnica, ko smo zagledali ...pa tako naprej...v vsem tem zmeraj lahko vidimo nekaj slabega in nedopustnega...danes je pa še tak dan, ko mislim, da je marsikdo slabe volje tudi če nima nobenega razloga (verjetno zaradi vremena)...vendar je treba živeti dalje...jaz sem naredila veliko prelomnico v življenju s tem ko sem šla v park zvončkov...Probaj tudi ti...mogoče ti bo pa koristilo... Ampak prvič ti res ni treba iti na neko nesrečno obletnico...pojdi na datum, ko se ti je v življenju nekaj lepega zgodilo...midva sva šla na najino obletnico...in to sva speljala tako, da sva šla najprej na masažo, potem na popoldansko večerjo in nato še v PZ...in ti moram povedati, da sva oba zelo lažje prestala in hkrati sva se zavedala, da imava vsaj eden drugega in sva lahko zato zelo srečna... No, to je moje mnenje...da je bolje ne iti na te obletnice ki so slabe....ampak pojdi na dan ko ne bo tako zelo bolelo, ker boš imela zraven (v mislih) še nekaj kar je lepega.... Midva od takrat še nisva bila na žalah in tudi nihče od naju ne čuti nobene posebne potrebe...kajti najina pikica bo zavedno živela v najinih srcih... Upam, da sem ti s temi besedami vsaj malo pomagala pregnati tesnobo v srcu...in žal mi je da prihaja dan ki naj bi bil najsrečnejši za vaju , a ne bo.....bo pa kateri drugi...verjemi... Drži se in tudi tebi en medika 13...tudi jaz sem imela prvo po upn močnejšo, bolečo in na koncu par dni še ta rjav izcedek...jaz mislim, da če čez par dni ne bo minilo,d a potem pokliči svojo G., drugače je pa normalno da prva po upn, ni čisto normalna kot so bile zate do zdaj ostale)... no, sedaj pa spet letim v MŠ...včeraj sem bila tam prvi dan...in smo imeli POROD...una višja med.sestra ful govori kako se moraš, ampak MORAŠ sprostit med porodom in mislit na kaj lepega...no, ja...bi jo rada vidla kakšno ki ob taki bolečini misli na sanjske kraje, čase...itd...haloooooo No, danes imamo dihanje...hu,huuu,huhu..neki tazga bo šlo lep dan in čim več sončka v vaše srčke... papa