|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
31.8.2007 18:41:15   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image ,Lusa za zdravega user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5376
31.8.2007 18:46:41   
Shani
Lusa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - za vaju in uživaj v user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5377
31.8.2007 19:58:05   
aurora28
Lusa iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 5378
31.8.2007 22:00:23   
Liona
Lusa, iskrene čestitke.

Vsem, ki ste se na novo pridružile pa veliko sreče med nami in upam, da čimprej ugledate user posted image ,user posted image .

Če katero zanima, sem dala v album par slik našega sončka:

http://svitko.moj-album.com/album/9182622/

Lahko noč,

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5379
1.9.2007 7:25:16   
sayuri
Joj lusa, pridi sem da te izljubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam za tako lepo novičko. user posted image user posted image user posted image  Sem tkooooo vesela zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 5380
1.9.2007 8:58:45   
lana38
Liona!
Sem si ogledala vašega junaka. Ne verjetno, kako user posted image  hitro napredujejo in čas beži. Jaz tudi že komaj čakam našega user posted image . Pa je do takrat, ko bo prišel, še skoraj 4 mesece, kar se mi zdi zelo dolgo. Komaj že čakam.
Danes pa imamo lepo vreme in se čisto drugače počutim.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 5381
1.9.2007 12:43:08   
Špela100
Super Lusa, zelo, zelo vesela sem zate, zdaj pa se sprosti in uživaj.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5382
1.9.2007 13:00:39   
kodrana
Lusa user posted image user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5383
1.9.2007 14:33:12   
andreja2000
Lusa user posted image user posted image user posted image user posted image      bravo in čestitke za dober izvid,se veselim z teboj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Liona kako luškan je vaš Svit user posted image  in kako hitro raste!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5384
1.9.2007 15:25:06   
aurora28
Liona kakšen velik korenjak je še vaš Svit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Superca imaste bikeca doma. Povejte mi kaj ste ostale po horoskopu? Midva z mojim možem sva: mož devica in jaz škorpijon in če bova rodila maja bova dobila bikeca, verjetno malce trmastega kot babica, moja tašča user posted image user posted image user posted image Po mojih izračunih imam PDP 4.5.2008, ampak to še ni 100 %, mi bo bolj natančneje povedal moj G, zato Sonchek ne še dajati moj  PDP na seznam.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5385
1.9.2007 16:52:31   
lana38
Jaz sem ribica, user posted image  je strelec, sin je tudi ribica. Če se user posted image  rodi na PDP ali kasneje, bo kozorog. Če pa bo prišel več kot en teden prehitro-pred 22.12., bo pa tudi strelec. Smo vsi bolj zimski.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5386
1.9.2007 17:08:29   
Shani
Liona- prav luštnga sinčka imaš in bravouser posted image , da tako lepo napredujeta.

Hm aurora si mi dala mal s horoskopom za mislit in sem začela računat, da če bi ta mesec uspelo bi imeli bikca. In potem bi bilo moj user posted image je bik, moj sin je vodnar in še jaz sem vodnar. Ja upam, da nam uspe.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5387
1.9.2007 17:40:06   
Milamay
Liona - prav luštnega sinčka imaš. user posted image  

Aurora - jaz sem dvojček, mož je rak, sin pa bik. Pa ni nič kaj posebej trmast, da ne boš mislila. Je pa poln energije. Naš user posted image  bi se naj rodil marca, torej bo verjetno oven.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 5388
1.9.2007 19:14:05   
andreja2000
Aurora28 pri nas je pa takole,glede horoskopa;
-Jaz sem škorpijon
-sin je bik
-hči je rak
punčka ki jo čakamo bo predvidoma strelec(če ne bo prehitevala)
moj dagi pa je kozorog

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5389
1.9.2007 19:40:01   
aurora28
Zanimivo andreja obe sva škorpijonki, ampak se mi zdi da nisva ta pravi škorpijonki, ker ne pikava, ali pač user posted image user posted image user posted image Malce me je začela matrati prebava in sem bila ponoči ful napihnjena, da sem se zaradi tega prebudila ob 01.30 uri. Potem sem pa spila 3 dcl donata, pojedla 3 suhe slive, šla na orbitrek za 5 munit in šla na wc user posted image user posted image . No, potem sem pa lahko naprej zaspala. Joj te tegobe, kaj me še vse čaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5390
2.9.2007 10:06:38   
lana38
aurora28, orbitreka bi se jaz raje izogibala, dokler ne boš vedela, kako in kaj je s tvojo user posted image . Glede na to, da nisi kar mimogrede postala user posted image , se raje malo popazi. Pa še na operacijah si bila. Nočem te strašiti, ampak bolje je biti previden, sploh v začetku user posted image . Prebava pa je tudi mene v začetku kar mučila, sem se tudi večkrat zbudila ponoči in me je napenjalo.
LP

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5391
2.9.2007 10:31:56   
aurora28
Hvala Lana za nasvet. Nisem vedela ali je priporočljivo biti na orbitreku  ali ni, zdaj bom itak počakala do četrtka, ko grem na pregled in bom takrat vedela kaj lahko in kaj ne.  Povejte me kako je s tem ko opozarjajo za tuno, da ni priporčljivo je jesti v večjih količinah? Meni namreč zelo paše in si jo 2x tedensko naredim (veliko konzervo pojem)?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5392
2.9.2007 11:12:57   
Lusa
Punce hvala vam za tooooliko čestitkuser posted image .Sploh ne dojemam ,da nosim zdravga otrokca.Sem tako srečna ,pa danes sem končno začutila brcike in to orng.

Sayuri-kam naj pridem ,da me izljubiš.Sem vedno za akcijouser posted image

Liona-kakšnega lepega sladkorčka imaš.Jaz že tud komaj čakam ,ko bo tako daleč ,samo kaj ,ko sem še komaj na polovici.

Sonchek-ti pa še malo ,pa bo ,a ne?

Horoskop-jaz sem dvojček ,moja Luša je dvojček ,mož pa je strelec ,Ajša je pa bila levčekuser posted image je itak pokazala svojo borbenost!Naš dojenček bo pa se mi zdi kozorog.

Drugač pa še imam v torek v lj uz srčka ,da se prepričamo ,da je ta glavni organ ok ,potem pa le mirno naprej!

Sem vesela ,da se vsake toliko časa nekaterim pojavi user posted image user posted image .Naj bo tega čimveč!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5393
2.9.2007 11:16:04   
Lusa
Aurora-tune ni dobro jest vsak dan ,da pa si jo 2x tedensko privoščiš ,pa ni nič narobe.Jaz imam morske stvari zelo rada in jih imam pogosto na jedilniku.Nič ne kompliciraj s hrano.Pri Luši sem jedla vse kar mi je pasalo ,pa sem se počutila zelo dobro ,pri Ajši sem pa se zelo pazila s hrano ,pa sem rekla ,da v naslednji nosečnosti bom jedla vse kar mi paše in tako tudi delam.

Neposredna povezava do sporočila: 5394
2.9.2007 14:23:19   
aurora28
Lusa! Držim se tudi sama tega načela, da jem vse kar mi pač paše. Ko sem bila 2 noseča sem se obremenjevala s hrano in si takrat zaprisegla, da v tretji nosečnosti ne bom komplicirala. user posted image In tako je najbolje. Vse jem, od jajčk, mleka, sirov, mesa, francoske solate (preverjene), rib, veliko sadja in zelenjave in tudi kavico še pijem, ampak omejeno  1 do 2 skodelici dnevno. Sem opazila, da mi ne paše jesti sladkarij in najbolj hecno mi je to, da mi je vsak LCA navadni jogurt takoooooooo zelooooooo kisel, da ga lahko pojem samo polovičko, včasih sem pa zmazala 2 naenkrat. user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5395
2.9.2007 14:47:23   
lana38
Lusa, v redu opravi na UZ user posted image  v torek.user posted image  A veš, da bi bila tudi moja punčka levček, če bi se lani rodila, prav tako kot tvoja Ajša. Jaz se velikokrat spomnim tudi na AJšo, ko razmišljam o svoji punčki.
Sporoči, ko dobiš izvid, kaj boste imeli in seveda, kako je bilo v LJ na UZ user posted image .
Lp

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5396
3.9.2007 8:56:44   
micla
Lusa user posted image user posted image user posted image   čestitke. Sem vedla, da bo vse OK.

Še kontrola srčka in pol uživanje do konca. Pobožaj trebušček. user posted image

Mene pa počasi panika grabi. user posted image  Zdej sem začela počasi odštevat. Še 38 dni. To bo tko hitro, jst sm pa ko ena zgubljena kokoš in samo razmišljam , če sem vse prištimala....
Še v soboto mi je moja nona kot strela z jasnega rekla, "a, ma se ti je spustil trebuh" - Me je vidla en teden nazaj in mene je kar zvilo. Včeraj sem vsake 5 minut hodila pred špeglo gledat, če tudi jst kaj vidim. Ma jst butelj itak ne opazim nič. Pol mi je še trebuh fajn otrdeval tko na zaporedne intervale in sem se pol z dodatnim magnesolom nafilala in šla kar spat, kao da če bom spala pa ne bom nič čutla, če bo kaj. user posted image

Joj kaj dela psiha!
Še dobro da imam danes popoldan pregled pri G in me prav zanima kaj bo rekla. user posted image

Punce, zdej bo šlo pa zares. Uf, kako me je strah. Me že sto let ni grabla taka panika. Uopam, da se kej umirim, ker mi bo srce razneslo.

Pozdravček vsem. Upam, da se še kaj oglasim, preden odpotujem za Rim.

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5397
3.9.2007 9:18:07   
andreja2000
micla a tako daleč si že??Kako čas beži.

aurora28 ja,tudi jaz sem škorpijonka,pikam pa tud jaz tako,da nevem nič za to user posted image user posted image user posted image

Lusa še pestke za srčka jutri ,nato pa le uživaj v user posted image

Vsem ostalim lep dan!user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 5398
3.9.2007 9:21:18   
Milamay
Micla - res še samo 38 dni? JOj, kako čas beži. Se mi ne zdi dolgo, ko si nam javila, da si  srečka user posted image . Naj te ne bo nič strah. Vse bo OK. Otročička si si močno želela in zdaj ga boš končno stisnila v objem. Boš videla, da v tistem trenutku pozabiš na vse, občutiš samo neizmerno srečo. Želim ti čimhitrejši porod. Javi nam potem, kako bo šlo pri G.

Moj sin pa je šel danes prvič v vrtec. Vam povem, da me je kar malo stiskalo pri srcu. Danes ga je peljal ati in rekel, da ni bilo težav. Po kosilu bova šla po njega in upam, da se je dobro vklopil.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 5399
3.9.2007 10:44:31   
lana38
micla, ti si pa res že skoraj na cilju. še malo pa boš spoznala svojega user posted image .user posted image

Moj sin je pa šel danes v šolo v naravi v Strunjan. Ga že pogrešam, pa so komaj pred 4 urami odšli. Vrnejo se šele v petek zvečet. To bo pa res dolg teden. Je bil kar vznemirjen včeraj zvečer. Sploh ni mogel zaspat. Upam, da bo na morju malo lepše vreme, kot se nam tu obeta. Pa da ne bo preveč hladno, ker potem bodo vsi prehlajeni prišli nazaj.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.