Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.9.2007 22:56:59
|
|
|
|
tinaaja
|
Micla, ja cist hudo, lustna busa. No zdaj pa fotkica v roke, pa se eno fotko na zacetku 9 meseca, da vidimo primerjavo Pa ziher ze imas kaksno hehehe Jaz sem ze cist pozabila, da sem kdaj imela trebuh - res, kot da bi bilo ze stoletje nazaj oz kot da se sploh ne bi meni to dogajalo Kaj delajo hormoni
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 8:36:51
|
|
|
|
Špela100
|
No da se še jaz malo javim. Včeraj smo imeli drugi pregled, vse je ok, naredili smo tudi nuhalno, vse bp. Doma smo tako srečni, da vam ne znam opisat. Mojemu se je smejalo cel dan. Zdaj sem si tudi jaz oddahnila, zdaj verjamem, da bo vse ok. Slabosti so še prisotne, vendar je malo bolje, za nianso...zvečer je pa še vedno hudo. Danes smo začeli 13.teden in upam, da se bo vse skupaj kmalu umirilo. Micla drži se, še malo pa boš na cilju. Tudi vsem drugim prav lep pozdravček. Zdaj se bom kaj več oglasila, ko lahko malo dlje sedim .
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 9:27:44
|
|
|
|
aurora28
|
Micla ja lepi buši . Špela100 čestitke za dobro opravljeno NS
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 9:52:12
|
|
|
|
kodrana
|
A kodrana je na dopustu? tinaaja nisem na dopustu. sem tu in vas berem. dokaj redno. mam pa kot nek štopeljc v glavi in kar težko pišem. ne vem. se mi zdi, da sem postala obsedena z nosečnostjo.. tko rada bi že bila.. nimam potrpljenja. a saj vem, da bo.. Špela samo, da je vse ok.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 10:14:41
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Sonchek - a si ga ze gledala? ...verjetno da že ene 5x...vsakič k je kakšno novo obdobje al začetek al konc....dam cd v dvd...in pogledam kaj novega dogaja
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 10:18:58
|
|
|
|
lana38
|
micla, moj trebuhček bi se skoraj lahko primerjal s tvojim, pa sem skoraj 5 T za tabo. Mene vedno takoj napihne kot balon. Moj se pa temu čudi in pravi, kaj šele bo. Špela 100 , bravo za v redu NS. Zdaj pa uživaj v . kodrana, bolje se boš počutila, če boš svoje razmišljanje dala ven iz sebe, pa čeprav se ti bo zdelo, da težiš. Meni se je včasih zdelo, da kar naprej isto pišem, ampak bilo mi je lažje. Pa sem pisala. Moj je pa včeraj zvečer prav divjal po trebuhu. Me je parkrat tako sunil v mehur, da me je že bolelo. Se ne spomnim, da bi Blaž, kdaj tako divjal. Otroci so že v trebuhu različni. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 10:20:39
|
|
|
|
sonchek
|
micla...lep trebušček...kok si se pa zredila??? no ja, če ni preveč osebno vprašanje Špela100...a že nuhalno...madona čas leti...ampak samo pri drugih, pr men se pa zdi da se fulll vleče ISKRENE ČESTITKE za dobre rezultate!!!!!jupiiiiiiiiiiiiiiiii sem res vesela za vas... Kodrana...samo zaupaj vase...in vse bo prišlo...in kokr sem že enkrat aurori napisala...najdi si še en cilj v življenju in se trudi da ga boš dosegla...boš vidla da bo lažje če misli obneš še nekam drugam.... ...me smo s tabo...drži se!!!! Aurora....slabosti??? Lusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kako je bilo včeraj na pregledu???????????? no, tok zaenkrat zdej pa še mal delat... papa
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 11:00:51
|
|
|
|
kodrana
|
hvala lana in sonchek. res se kar malo odveč počutim.. toliko nosečk.. ne morem si pomagat. saj sva rekla, da ta ciklus šele res začneva delat na bebici. pa vendarle nisem sproščena.. ne morem, da me ne bi v podzavesti nekaj glodalo. bojim se da bom sedaj težko zanosila.. vem, da sm smešna, ampak ne morem iz svoje kože. po eni strani sme srečna, ker je toliko srečk nosečk in mi da upanje, po drugi pa se bojim.. bom tudi jaz? kmalu? itak pretiravam 100 na uro. vedno. taka sem. ene ste se oz. se trudijo za po leta in še hujše stvari so-ste dale čez. ampak trenutno sem očitno preobremenjena. praktično nič mi ne fali, pa sem taka.. samo manjka, no. ampak,saj vem, da vse bo. vse ob svojem času. samo potrpežljivost.. kar ni moja največja vrlina.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 15:07:06
|
|
|
|
aurora28
|
Sonchek slabosti , Ja jih imam, ampak ne takšne, da bi šla bruhat. Na trenutke mi postane zelo slabo in se mi zdi, da mi vse tišči gor, potem pa se umiri. Najbolj opažam zjutraj, ko si zobe umivam . Jutri imam 1. pregled
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 18:35:01
|
|
|
|
lana38
|
aurora28, a si sploh še lahko umivaš zobe? Jaz si jih kar nekaj časa nisem mogla v začetku , pa sem malo ustno vodo samo uporabljala. Ko so minile slabosti, pa je šlo počasi vse v svoj tir, tudi umivanje zob. Takrat pa samo če sem videla zobno ščetko, mi je že šlo na bruhanje. Dobro opravi jutri na pregledu. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 19:27:45
|
|
|
|
Lusa
|
Ojla Komaj zdaj sem uspela do računalnika prit.Sem buče čistla pri stricu. Samo na hitro sem vas spreletela in vam, že poročam.Včeraj mi je delal uz srčka ravno Ajšin kardiolog ,ampak se je lepo trudil in rekel ,da je vse ok ,kakšnih manjših okvar pa se ne da ugotovit.Je rekel ,da takšne napake kot jo je imela moja princeska zagotovo ni in potem je rekel ,če pogledamo še malo spol in se ni videlo nobene pištole. Sem pa danes kooooončno dobila izvid Ac in bomo dobili tako sem srečna ,moja tiha želja.Lušo je pa bilo nepopisno gledat ,kako je to doživljala ,da bo dobila sestrico.V glavnem srečni smo!!!!!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 19:30:28
|
|
|
|
aurora28
|
Super Lusa
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 20:02:15
|
|
|
|
tinaaja
|
Lusa Punce so na pohodu. Girl power
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 20:13:29
|
|
|
|
Liona
|
Čer... Lusa iskrene čestitke za zdravo deklico. Še ena potencialna lubica za našega Svita . Tinaaja z GH sva midva malo "upočasnila" in dobiva samo korenček (kašico in sok) in ene dvakrat vmes sem mu dala kuhano bučko. To je to. Z preostalim bom počakala še vsaj kakšen mesec. Tudi z vsem sadjem. Le korenček, ker ga jke super sprejel. Sicer poje le par žličk, ampak nekaj je . Zvečer imava na sporedu Rižolino (občasno tudi okus banane), to je pa to. Ostalo bo pa še počakalo. Še vedno sva na Allernovi, če mu dam navadno mlečno formulo ga takoj zvije (krči) in očitno je alergičen tudi na KML, čeprav so bili vsi testi negativni. Valda, samo da ni treba hrane na recept. Zdaj pa plačujem skoraj 15 eur za 400 gr škatlo, ki jo imamo za cele tri dneve! Ampak, kaj naj. To je pač naša država. Otrok mora imeti dokazano alergijo na KML, da se hrano dobi na recept, če ne ni nič! Naslednje testiranje bomo delali (baje) pri Svitovih 6 mesecih. če ga ne bo, bom šla pa samoplačniško. Špela100 saj ne morem verjet, da si že na NS! Zdaj pa likat. Čez dan itak nimam cajta za nič. Pišek zahteva vso mojo pozornost. Nočko
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.9.2007 22:09:55
|
|
|
|
lejca
|
Cer punce.. jaz sem danes tak na dnu...sem dobila pa sem upala,da je ne bo...skoraj cel mesec sva veselo pa se kar ne rata...sva v 6.krogu po ss in jaz sem tako zalostna ...tako si zelim da bi imela otrocka..vsi mi pa samo govorijo,da sva se mlada(31)... lejca
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.9.2007 8:18:03
|
|
|
|
natasarobi
|
lejca - verjamem, da si žalostna samo ne obupat, prosim. Ne poznam tvoje zgodbe (cele) - vidim, da si imela ss. Če ti kaj pomaga vede, da nisi sama, sama sem stara 32 let in imela sem 2x upn, sedaj čakam na preiskave, da vidimo kako in kaj in tudi nama pravijo, da sva mlada (meni se ne zdi). In potiho še vedno upam, da bom imela otročka. In kar nekaj punc je tukaj, ki jim je po dolgem času in ne vem koliko ss uspelo. Jaz sama imam trenutno krizo, pa so tukaj punce, ki mi dajejo spodbudo. No, jaz sem pa včeraj izbrala pogum in sem šla obiskat mojo malo nečakinjo (res je majčkena cca 53 cm). Par ur pred obiskom sem se že skoraj 'scagala', ampak potem sem pa vseeno šla. Moram rečt, da mi sploh ni bilo ne vem kako hudo - presenetljivo. Prej bi mogoče rekla, da sploh nisem občutila ničesar (ne vem, če je to tudi v redu). Mislim, da je pa to vseeno en korak več, da počasi prebolevam. Lusa - super za dober uz - sedaj pa mirno naprej - do konca.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.9.2007 8:44:40
|
|
|
|
Špela100
|
Lejca ne obupaj!!! Tudi mi smo se trudili 3 leta, prvič 9 mesecev, da sem zanosila, pa čiščenje, drugič sem zanosila takoj po prvi M, pa spet čišenje in po zadnjem čiščenju smo čakali celih 15 mesecev, da sem zanosila. Vmes sem naredila HSG- slikanje maternice, pa še moj je 2x dal vzorec semena. Tako, da ne vem, jaz si mislim, da mi je hsg pomagal. Stara sem pa 34 let in sem zdaj v 13t. Tako, da ne obupat, res ne...držim pesti tebi in drugim.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.9.2007 10:39:02
|
|
|
|
lana38
|
Lusa za dober UZ in za . Izvid AC si pa tudi čakala en mesec, tako kot jaz. Sem te že pogrešala, ker nam nisi nič sporočila, kako je bilo na UZ. lejca, ne obupaj in vstrajaj naprej, le tako boš dosegla svoj cij. Izjave o mladosti, teh so pa kar navajeni. Meni so vsi pred UPN govorili, da sem še mlada, da bom še lahko imela zdravega , pa sem bila stara že 38 let. Ena sestra mi je celo rekla, če bi jih imela kakšnih 45, bi me moralo skrbeti. Tudi midva sva se skoraj 3 leta trudila, da sva prišla do te . LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.9.2007 10:59:19
|
|
|
|
kodrana
|
Lusa tudi od mene čestitke. dajte mi nekaj povedat punce. je katera kdaj šla direkt po odnosu takoj spat, da bi se zaziher prijelo. torej nič več vstajanja in lulanja ter umivanja.. vem, da je mogoče bolj nehigiensko.. pa vseeno. zanimajo me vaša mnenja!?
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.9.2007 11:15:10
|
|
|
|
lana38
|
kodrana, ne daj nič preveč na to. Jaz sem prvič in drugič zanosila, ko sem bila takoj na nogah po , ker sva bila pač na takšnih mesti in ne v postelji. Zdaj boš rekla, kako vem, kdaj sem zanosila. Vem, ker sem bi vedno merila BT in vpisovala v tabelo, kdaj sva . Potem sem pa točno vedela tudi, kdaj je bila O. Zdaj tretjič pa sva v postelji, pa sem tudi potem čez nekaj časa šla pod tuš in na WC. Tudi dr. Pušenjak na MON-u pravi, da tisti ta pravi so takoj na pravem mestu in če se ima za prijeti ni treba nobenih coprnij, noge v zrak ipd. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.9.2007 11:28:33
|
|
|
|
kodrana
|
lana sem že slišala za to. samo nema je prvič uspelo ravno takrat, ko sem zaspala takoj po . sprašujem pa zato, ker se nekaterim zdi to zelo nehigiensko. res ni ravno higiensko. samo meni se njegova sperma ne gnjusi. tudi pred odnosom se obvezno umijeva. je pa še nekaj. moj je obrezan, kar pomeni, da se mu svinjarija ne nabira.. je pa res, da je fajn po odnosu izpraznit mehur, da se ti ne vname in se it umit.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.9.2007 11:54:08
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro... mal prej sem se zbudila ...danes sem kr dolg potegnila...vceri sem bla res cist na podnu .ker sem dobila in sedaj lahko samo cakam in cakam da pride mozek domov....vse bi blo ok,ce ne bi morala cakati do 5.novembra,ko se vrne...ma ne vem kaj naj...najraje bi se kr ... natasarobi kaj je upn?mislim,da sva midve nekaj mesecev nazaj ze rekle kaksno pa se ne spomnim kje... verjamem ,da ti je bilo hudo preden si sla pogledat necakinjo...sej men ni tak hudo ce vidim dojencke ..no ja obcasno...ampak zadnje case preden grem spat vedno mislim nas moji dve neusojeni pikici in me boli. spela 100 jaz sem v prvo zanosila 2 mesca po tistem ,ko nisem bila zascitena...sploh nisem vedela ,da sem noseca..sedaj pa ne vem ....a bi morala na kak pregled? lana38 a pri 38 si imela prvega? vsak dan si recem,da ne smem prevec misliti kdaj bo...enkrat menda bo...sam potem me je pa se moj mal raz ko mi je rekel,da skoda ,ker nisva zacela ze prej...jaz pa sem mu ze prej govorila ,da hocem bebico on pa da se ni cas...a ni za pop .sem bla tolk jezna nanj...moski en lep dan pa vsem hvala lejca
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.9.2007 12:39:03
|
|
|
|
lana38
|
UPN- umetna prekinitev . Pri 38 sem bila na UPN, ker je AC pokazala, da ima Downov sindrom. Prvega sem imela pri 29. letih. Zdaj čakamo 2. (3.) pa imam 39 let. Lahko bi rekla, da je to tretji , ker je tudi drugi bil moj in tukaj, čeprav ga zdaj ni. Na UPN sem namreč bila v 20T . Takrat je moja punčka že migala. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.9.2007 13:08:22
|
|
|
|
micla
|
Ejla, samo na hitro se vam javim, ker sem v polnem zagonu pranja cunjic za . Tolko robe sem dobila, pa skoraj nič sama kupila, tko da res ne verm, kdaj bo naša princeska vse to oblekla. V bistvu je zdej ratalo toliko, ker pripravljam skupaj tako št. 56 in 62, ker res nimam pojma kaj bo šlo prav. Glede na to, da se obeta velikanka, bo zgleda treba hitro prešaltat na večje. Sonchek....moje kile so trenutno v 35t +15kg. Malo mi teži, ker sem si to številko na začetku postavila kot cilj do konca nosečnosti, ma zgleda, da bom še kaj pridelala. Čeprav mi zdej 14 dni ni šlo niti deka gor. Pravijo, da se v zadnjem mesecu ustavi, ma mislim, da kak kg bo vseeno še - vsaj na račun teže otroka, če drugo ne. Ma jst mislim, da če je šlo gor, bo moglo tud dol na en ali drug način. tinaaja, aurora, lana, špela....bom popoldan dala še kako fotko v album od bušija, pa vam javim. Grem obešat cunjice. Mejte se, pa čeprav je vreme kislo in turobno. Kodrana, lejca in ostale upajoče....kar pogumno. Tudi za vas bo prišel čas. Sama sem tudi mislila, da mi ne bo nikoli uspelo, pa vidte kje sem zdej. Srečno.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 6.9.2007 20:50:35
|
|
|
|
micla
|
Tinaaja - sem dala eno fotkico od 34. tedna v album. Geslo je vedno micla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.