Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 18:41:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
,Lusa za zdravega . LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 18:46:41
|
|
|
|
Shani
|
Lusa - za vaju in uživaj v .
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 19:58:05
|
|
|
|
aurora28
|
Lusa iskrene čestitke!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 22:00:23
|
|
|
|
Liona
|
Lusa, iskrene čestitke. Vsem, ki ste se na novo pridružile pa veliko sreče med nami in upam, da čimprej ugledate , . Če katero zanima, sem dala v album par slik našega sončka: http://svitko.moj-album.com/album/9182622/ Lahko noč,
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.9.2007 7:25:16
|
|
|
|
sayuri
|
Joj lusa, pridi sem da te izljubim Čestitam za tako lepo novičko. Sem tkooooo vesela zate
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.9.2007 8:58:45
|
|
|
|
lana38
|
Liona! Sem si ogledala vašega junaka. Ne verjetno, kako hitro napredujejo in čas beži. Jaz tudi že komaj čakam našega . Pa je do takrat, ko bo prišel, še skoraj 4 mesece, kar se mi zdi zelo dolgo. Komaj že čakam. Danes pa imamo lepo vreme in se čisto drugače počutim. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.9.2007 12:43:08
|
|
|
|
Špela100
|
Super Lusa, zelo, zelo vesela sem zate, zdaj pa se sprosti in uživaj.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.9.2007 13:00:39
|
|
|
|
kodrana
|
Lusa .
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.9.2007 14:33:12
|
|
|
|
andreja2000
|
Lusa bravo in čestitke za dober izvid,se veselim z teboj! Liona kako luškan je vaš Svit in kako hitro raste!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.9.2007 15:25:06
|
|
|
|
aurora28
|
Liona kakšen velik korenjak je še vaš Svit. Superca imaste bikeca doma. Povejte mi kaj ste ostale po horoskopu? Midva z mojim možem sva: mož devica in jaz škorpijon in če bova rodila maja bova dobila bikeca, verjetno malce trmastega kot babica, moja tašča Po mojih izračunih imam PDP 4.5.2008, ampak to še ni 100 %, mi bo bolj natančneje povedal moj G, zato Sonchek ne še dajati moj PDP na seznam.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.9.2007 16:52:31
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem ribica, je strelec, sin je tudi ribica. Če se rodi na PDP ali kasneje, bo kozorog. Če pa bo prišel več kot en teden prehitro-pred 22.12., bo pa tudi strelec. Smo vsi bolj zimski. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.9.2007 17:08:29
|
|
|
|
Shani
|
Liona- prav luštnga sinčka imaš in bravo , da tako lepo napredujeta. Hm aurora si mi dala mal s horoskopom za mislit in sem začela računat, da če bi ta mesec uspelo bi imeli bikca. In potem bi bilo moj je bik, moj sin je vodnar in še jaz sem vodnar. Ja upam, da nam uspe.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.9.2007 17:40:06
|
|
|
|
Milamay
|
Liona - prav luštnega sinčka imaš. Aurora - jaz sem dvojček, mož je rak, sin pa bik. Pa ni nič kaj posebej trmast, da ne boš mislila. Je pa poln energije. Naš bi se naj rodil marca, torej bo verjetno oven.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.9.2007 19:14:05
|
|
|
|
andreja2000
|
Aurora28 pri nas je pa takole,glede horoskopa; -Jaz sem škorpijon -sin je bik -hči je rak punčka ki jo čakamo bo predvidoma strelec(če ne bo prehitevala) moj dagi pa je kozorog
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 1.9.2007 19:40:01
|
|
|
|
aurora28
|
Zanimivo andreja obe sva škorpijonki, ampak se mi zdi da nisva ta pravi škorpijonki, ker ne pikava, ali pač Malce me je začela matrati prebava in sem bila ponoči ful napihnjena, da sem se zaradi tega prebudila ob 01.30 uri. Potem sem pa spila 3 dcl donata, pojedla 3 suhe slive, šla na orbitrek za 5 munit in šla na wc . No, potem sem pa lahko naprej zaspala. Joj te tegobe, kaj me še vse čaka
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.9.2007 10:06:38
|
|
|
|
lana38
|
aurora28, orbitreka bi se jaz raje izogibala, dokler ne boš vedela, kako in kaj je s tvojo . Glede na to, da nisi kar mimogrede postala , se raje malo popazi. Pa še na operacijah si bila. Nočem te strašiti, ampak bolje je biti previden, sploh v začetku . Prebava pa je tudi mene v začetku kar mučila, sem se tudi večkrat zbudila ponoči in me je napenjalo. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.9.2007 10:31:56
|
|
|
|
aurora28
|
Hvala Lana za nasvet. Nisem vedela ali je priporočljivo biti na orbitreku ali ni, zdaj bom itak počakala do četrtka, ko grem na pregled in bom takrat vedela kaj lahko in kaj ne. Povejte me kako je s tem ko opozarjajo za tuno, da ni priporčljivo je jesti v večjih količinah? Meni namreč zelo paše in si jo 2x tedensko naredim (veliko konzervo pojem)?
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.9.2007 11:12:57
|
|
|
|
Lusa
|
Punce hvala vam za tooooliko čestitk .Sploh ne dojemam ,da nosim zdravga otrokca.Sem tako srečna ,pa danes sem končno začutila brcike in to orng. Sayuri-kam naj pridem ,da me izljubiš.Sem vedno za akcijo Liona-kakšnega lepega sladkorčka imaš.Jaz že tud komaj čakam ,ko bo tako daleč ,samo kaj ,ko sem še komaj na polovici. Sonchek-ti pa še malo ,pa bo ,a ne? Horoskop-jaz sem dvojček ,moja Luša je dvojček ,mož pa je strelec ,Ajša je pa bila levček je itak pokazala svojo borbenost!Naš dojenček bo pa se mi zdi kozorog. Drugač pa še imam v torek v lj uz srčka ,da se prepričamo ,da je ta glavni organ ok ,potem pa le mirno naprej! Sem vesela ,da se vsake toliko časa nekaterim pojavi .Naj bo tega čimveč!!!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.9.2007 11:16:04
|
|
|
|
Lusa
|
Aurora-tune ni dobro jest vsak dan ,da pa si jo 2x tedensko privoščiš ,pa ni nič narobe.Jaz imam morske stvari zelo rada in jih imam pogosto na jedilniku.Nič ne kompliciraj s hrano.Pri Luši sem jedla vse kar mi je pasalo ,pa sem se počutila zelo dobro ,pri Ajši sem pa se zelo pazila s hrano ,pa sem rekla ,da v naslednji nosečnosti bom jedla vse kar mi paše in tako tudi delam.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.9.2007 14:23:19
|
|
|
|
aurora28
|
Lusa! Držim se tudi sama tega načela, da jem vse kar mi pač paše. Ko sem bila 2 noseča sem se obremenjevala s hrano in si takrat zaprisegla, da v tretji nosečnosti ne bom komplicirala. In tako je najbolje. Vse jem, od jajčk, mleka, sirov, mesa, francoske solate (preverjene), rib, veliko sadja in zelenjave in tudi kavico še pijem, ampak omejeno 1 do 2 skodelici dnevno. Sem opazila, da mi ne paše jesti sladkarij in najbolj hecno mi je to, da mi je vsak LCA navadni jogurt takoooooooo zelooooooo kisel, da ga lahko pojem samo polovičko, včasih sem pa zmazala 2 naenkrat.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.9.2007 14:47:23
|
|
|
|
lana38
|
Lusa, v redu opravi na UZ v torek. A veš, da bi bila tudi moja punčka levček, če bi se lani rodila, prav tako kot tvoja Ajša. Jaz se velikokrat spomnim tudi na AJšo, ko razmišljam o svoji punčki. Sporoči, ko dobiš izvid, kaj boste imeli in seveda, kako je bilo v LJ na UZ . Lp
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.9.2007 8:56:44
|
|
|
|
micla
|
Lusa čestitke. Sem vedla, da bo vse OK. Še kontrola srčka in pol uživanje do konca. Pobožaj trebušček. Mene pa počasi panika grabi. Zdej sem začela počasi odštevat. Še 38 dni. To bo tko hitro, jst sm pa ko ena zgubljena kokoš in samo razmišljam , če sem vse prištimala.... Še v soboto mi je moja nona kot strela z jasnega rekla, "a, ma se ti je spustil trebuh" - Me je vidla en teden nazaj in mene je kar zvilo. Včeraj sem vsake 5 minut hodila pred špeglo gledat, če tudi jst kaj vidim. Ma jst butelj itak ne opazim nič. Pol mi je še trebuh fajn otrdeval tko na zaporedne intervale in sem se pol z dodatnim magnesolom nafilala in šla kar spat, kao da če bom spala pa ne bom nič čutla, če bo kaj. Joj kaj dela psiha! Še dobro da imam danes popoldan pregled pri G in me prav zanima kaj bo rekla. Punce, zdej bo šlo pa zares. Uf, kako me je strah. Me že sto let ni grabla taka panika. Uopam, da se kej umirim, ker mi bo srce razneslo. Pozdravček vsem. Upam, da se še kaj oglasim, preden odpotujem za Rim.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.9.2007 9:18:07
|
|
|
|
andreja2000
|
micla a tako daleč si že??Kako čas beži. aurora28 ja,tudi jaz sem škorpijonka,pikam pa tud jaz tako,da nevem nič za to Lusa še pestke za srčka jutri ,nato pa le uživaj v Vsem ostalim lep dan!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.9.2007 9:21:18
|
|
|
|
Milamay
|
Micla - res še samo 38 dni? JOj, kako čas beži. Se mi ne zdi dolgo, ko si nam javila, da si srečka . Naj te ne bo nič strah. Vse bo OK. Otročička si si močno želela in zdaj ga boš končno stisnila v objem. Boš videla, da v tistem trenutku pozabiš na vse, občutiš samo neizmerno srečo. Želim ti čimhitrejši porod. Javi nam potem, kako bo šlo pri G. Moj sin pa je šel danes prvič v vrtec. Vam povem, da me je kar malo stiskalo pri srcu. Danes ga je peljal ati in rekel, da ni bilo težav. Po kosilu bova šla po njega in upam, da se je dobro vklopil.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.9.2007 10:44:31
|
|
|
|
lana38
|
micla, ti si pa res že skoraj na cilju. še malo pa boš spoznala svojega . Moj sin je pa šel danes v šolo v naravi v Strunjan. Ga že pogrešam, pa so komaj pred 4 urami odšli. Vrnejo se šele v petek zvečet. To bo pa res dolg teden. Je bil kar vznemirjen včeraj zvečer. Sploh ni mogel zaspat. Upam, da bo na morju malo lepše vreme, kot se nam tu obeta. Pa da ne bo preveč hladno, ker potem bodo vsi prehlajeni prišli nazaj. LP
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.