|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
6.9.2007 21:22:47   
tinaaja
Micla user posted image user posted image user posted image Sem sla kar se moje fotke trebuha gledat - kot da se ne bi meni zgodilo user posted image user posted image user posted image Lepa busa ni kaj! Glede kg - jaz sem sla nekje 3kg na mesec gor user posted image PA samo to lahko recem, da jih imam se vedno 7 viska user posted image user posted image user posted image user posted image Ne gredo nikamor, kljub dojenju user posted image Sem med nosecnostjo skoz mislila, da bo vse skopnelo, pa pri meni ni tko ..

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 5451
7.9.2007 10:40:49   
lana38
tinaaja, koliko kg pa si pridelala do konca user posted image ? Jaz sem jih v prvi user posted image  +24 kg. Zdaj pa jih tudi že imam +10 kg, če ne več. Že nisem bila 2 tedna na tehtnici. Prvič mi je uspelo vse izgubiti v 3 mesecih, samo nisem dojila, ker nisem imela mleka in sem lahko kar takoj hujšala.

A morda katera ve, kaj je z andrejo2000? V ponedeljek se je zadnjič javila pri decemberkah in napisala, da ima naslednji dan pregled. Zdaj se ni javila že cel teden na nobeni temi.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5452
7.9.2007 10:55:06   
Lusa
Punce hvala za čestitkeuser posted image .Saj še zdaj ne morem verjet ,da nosim že tretjo pupiko pod mojim srčkom.Ji je pa Luša izbrala ime Daša ,tako ,da jo že zdaj tako kličemo.
Vsi smo tako srečni ,le tašča je dala en tak komentar ,da dol padeš.Ji je mož rekel ,da dobimo punčko in je rekla:"saj sem vedela ,da vi ne znate fantka nardit."Za posrat res ,ta ženska je itak brez čustev ,takšne hladne osebe kot je ona še nisem spoznala.Pol pa naj gre Daša k njej ,če ni zaželjena ,ma saj pri Ajši pa je še bilo huje ,takšne besede so padale iz njenih ust  ,da vam raje ne bi govorila.Jaz pa sem jo imela takooooo rada Ajšo ,čeprav je bila drugačna in hudo mi je ,da je ni večuser posted image  .Glavno ,da se jaz držim ,da sem močen karakter in ji svoje povem ,kaj mi ne paše.

Andreja-upam ,da je s teboj vse vredu.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5453
7.9.2007 11:00:15   
Liya
Ja Lusa res je nesramne te tašče,pa saj sploh ni važen spol važno je le da zdravo,a ne.
Tudi jaz sem pred dobrim mesecem rodila zdravo punčko za katero sem celih 9 mesecev trepetala.Drugi so se pa obremenjevali s spolom.
Lusa še enkrat cestitke za zdravo punčkouser posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5454
7.9.2007 12:10:54   
medika 13
Lusa še iz moje strani čestitke za zdravo punčko user posted image user posted image user posted image Tistih neprimernih komentarjev tašče pa si kar ne ženi preveč k srcu....glavno, da se imate vi radi in vam je lepo.

Andreja tudi jaz te že pogrešam user posted image

pozdravček  tudi vsem ostalim!!!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 5455
7.9.2007 12:16:19   
Milamay
Lusa - user posted image  za pupo! Kot kaže so res punce na pohodu. Tašče pa ... vseh sort so. Vem, da te svakič prizadene kakšna takšna neumestna pripomba, ampak poskušaj jo čim bolj ignorirati. Naj ti gre pri enem ušesu not, pri drugem pa ven. Je pa težko. Si mislim.

Moj sin (3 leta) je začel v ponedeljek hoditi v vrtec in je v njegovi skupini 12 deklic in le 6 fantov. Tako da ima kaj za izbirat.

Micla - super trebušček. JOj, res pozabiš, kako vse to izgleda.

Špela 100 - super, da je vse OK!!!

Lana - tudi jaz si nikakor ne morem umiti zob. Kar takoj bruham. Zdaj se nekako trudim, da si jih umijem brez zobne paste, ampak kje zadaj sploh ne smem, ker mi takoj obrne želodec.

lejca - saj ti bo uspelo. Ženske tukaj smo dokaz, da ti lahko uspe po daljšem času. NO, če po enem letu ne bo nič, pa zagnjavi svojega G, da ti da napotnice, da te še malo pregledajo, če ni slučajno kakšne preglede ali kaj podobnega.

Drugače pa - v sredo zjutraj sem imela temno rjav izcedek in sem seveda šla takoj v bolnišnico. Naš pikec je OK, vitalen, srček ima dobre utripe. Videla pa se je manjša krvavitev. G je rekla, da to pride, ko se maternica na kakšnem mestu ne prilepi dobro na stene in tam potem zakrvavi. Krvavitev ni velika, videti je bilo, da je že stara in da se je zdaj samo kri izlila ven. Rekla je, naj me ne bo strah. Dala pa mi je magnezijeve tablete, da se ne bi kaj začelo krčiti. Zdaj imam 2 tedna mirovanja. Klicala sem tudi v LJ, ker imam čez 10 dni HB, pa so rekli, naj ne skrbim, da bo že G prej dobro pogledal in ocenil, če mi HB lahko delajo, če ne pa bom morala čakati na AC. Tako. Zdaj seveda upam, da bo vse OK. Sem pridna, počivam .... mislim, da sem na kavču že naredila luknjo user posted image .

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 5456
7.9.2007 13:38:32   
lana38
Milamay, jaz bi res raje počakala na tvojem mestu na AC. Pa saj to sem ti že velikokrat rekla.user posted image

Lusa, moja tašča pa bi verjetno želela, da bi mi imeli punčko. Nismo ji povedali, kaj bo, ker že od vsega začetka govori, da navija za punčko. Sama ima tri sinove in vsi trije imajo vsak po enega sina, torej ima do zdaj tudi že tri vnuke, pa nobene vnukinje. Tudi ta, ki ga mi2 zdaj pričakujeva je user posted image . Ko je rodila mojega user posted image , je bila zelo razočarana. Tako da ji je babica v porodnišnici rekla, če ni nič vesela, ko je dobila tako krepkega sina. Ona pa je rekla, da že ima 4 moške doma. Pri njih je namreč živel tudi njen tast. Meni pa je važno, da je user posted image  zdrav in mi je prav malo mar, kakšenga spola je. Žal naša punčka ni bila zdrava.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5457
8.9.2007 12:13:47   
kodrana
evo, bom še jaz kaj napisala, da ne pade tema čist na dno.

Lusa to je od tašče zelo grdo. joj, ampak res. ne morem verjet, da lahko kaj takega reče. ampak, res se ne obremenjevat z njenimi izjavami. čez eno uho not, čez drugo ven.

no, moji plodni dnevi prihajajo in mi2 sva že pridna. ta mesec ne izpustiva nobenega plodnega dneva. user posted image
me pa tudi že prsa začenjajo bolet.

lep vikend vam želim.

pa,pa.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5458
8.9.2007 18:51:40   
lana38
andreja2000 je OK, samo internet ji ne dela.user posted image To je javila monikap na temi "Katera bo z mano tekla novi krog..."
Lepo se imejte čez vikend.
LP

lana38

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5459
8.9.2007 19:08:07   
HEL36
ojla punce,

po doooolgem času se vam oglašam, berem vas skoz sam nič pametnega oz. novega nimam za napisat. Vrtec se je začel, zato hitim nardit stvari preden sine pride domov, da mava še kaj od dneva.

Andreja, Lana, Lusa zelo sem srečna, da imate same dobre izvide od AC in čestitke za punčke user posted image user posted image

Lusa, nič se sekirat zarad tašče  user posted image , ti živi po svoje!!! Aja, pa lepo ime imate izbrano user posted image

Tinaaja, kako velika je že tvoja Brina, spomnim se ko si sporočila, da se je rodila, kako čas leti.........

Micla, lep buš user posted image

Punce za vse držim pesti, da čimprej zagledamo tako željeni user posted image user posted image .

Lep vikend še naprej user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5460
9.9.2007 9:27:12   
lana38
HEL36user posted image , da čimprej zageledaš user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 5461
9.9.2007 12:08:39   
andreja2000
Pozdravljene!

Jaz se javljam,ker končno internet spet dela.user posted image  Moram priznat,da sem vas kar pogrešala.Drugače pa sva z našo  pupiko vreduuser posted image .

Lusa uh,ta izjava tvoje tašče je pa res taka da dol padeš.No,jaz nimam takih problemov ,ker verjameš ali ne,sploh ne poznam staršev od mojega dragega,ker pač niso navdušeni nad mano,ki sem starejša od njihovega edinca,pa še 2 otroka imam od prej in to vse je za njih preveč. Mislim,da niti ne vedo,da imajo  kot stari starši user posted image user posted image  Ja,kaj hočemo,je že tako.Res pa ne razumem tvoje tašče,da se ne zna veseliti zdravega otroka,neglede na spol.
Ja,pa iskrene čestitke za vašo Dašo!user posted image

Lana 38 kadarkoli boš drugič v dvomih kako sem,pa kar brez skrbi pokliči na mobilca.user posted image

Tudi vsem ostalim lep dan!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5462
10.9.2007 9:13:58   
lana38
andreja2000, večkrat sem bila že odločena, da te pokličem, pa sem kar odlašala. Saj sem tudi napisala, da me je strah. Pa še tako je vse časovno sovpadalo. Zadnje, kar si napisala je bilo, da greš v torek do G na pregled. Potem pa nisi nič več javila. Jaz sem celo mislila, da te je poslal v bolnico. Pa saj razumeš, da smo me s slabimi izkušnjami iz preteklosti, bolj panične. No, potem je na srečo monikap javila, da je vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5463
10.9.2007 9:28:05   
Lusa
Micla-že zadnjič sem pogledala fotke ,pa sem ti pozabila napisat ,da imaš res zelo lep trebušček.Še malo ,pa ga ne bo več.

Milamay-sevedas ignoriram taščo ,kaj drugega pa ti preostane.Redko grem k njej in tako mi je najbolje.Glavno je ,da se imamo mi trije/štirje radi in ,da imamo življenje porihtano.Smo imeli padce in vzpone ,sedaj pa resnično upam ,da bomo naprej tako srečni ,kot smo sedaj.Sem pa itak močna oseba ,ki jo lahko le iščešuser posted image user posted image hahaTi pa le počivaj in pazi na tvojo pikico v trebuščku.

Lana-midve bi si morale zamenjat vlogo ,a ne?Samo moje pikice se tako veselim in sem tako srečna ,da imam punčko pod srcem ,drugi se pa res malo preveč ukvarjajo z našimi spoli.Mi smo že srečne ,če pridemo do konca devetih mesecev in da objamemo svoje težko pričakovane škrate ,pa naj bo lulček ali lulčikauser posted image .Pri tebi ni bila zdrava punčka ,pri meni pa je fantek odšel v 16tednu.Imave podobno usodo ,ampak to nama je usojeno.

Kodrana -veselo "skačita"user posted image .Za vse bo posijalo sonce!!!

HEL-hvala za čestitke ,ime pa je izbrala naša Luša.user posted image In sedaj več ni dojenček ,ampak jo kličemo že Daša.in tudi tebi želim ,da čimprej zagledašuser posted image user posted image

Tinaaja-jaz tud vedno gledam tvoje slikice male Brine ,sedaj je že velika luštna punca.

Andreja-sem se zadnjič ,ko je lana napisala ,da te že en čas ni na spregled ,kar ustrašla ,sem pa vesela ,da je z vama vse ok.Pri taščah je pa res žalostno ,da gledajo samo svojo RIT ,če se tvoj mož/partner ob te tebi počuti super ,naj bo srečna za vaju.Jih žal ne razumem.

Sonchek-kje si pa ti?

lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5464
10.9.2007 9:51:57   
andreja2000
Lana38 ja,seveda se me ,ki imamo slabe izkušnje res kar hitro prestrašimo in tudi res je,da je pri meni vse nekako sovpadalo.Res se ti opravičujem,da te je tako skrbelo in obenem se ti zahvaljujem za vso skrb,enako tudi drugim puncam.No, k sreči je pri nas vse redu.

Lusa jaz pa sem imela prvo taščo tako dobro kot user posted image  in sva se odlično razumeli,če prav sva obe škorpijonkiuser posted image .Tudi danes se dobro razumeva in jo tudi pogosto obiščem,sedaj ko je njen sin-moj prvi mož še po nesreči v soči na zdravljenju.Vedno me je imela rada in je to znala tudi lepo pokazat,skratka,ta bivša tašča je res čudovita ženska.
No,staršev od sedanjega pa itak ne poznam,a kot si rekla,važno,da se midva razumeva in sva srečna,še srečejša pa bova decembra ob najini sončici,ki jo že tako dolgo čakava.user posted image

micla oh,še malo pa boš v rokah držala svojo malo princeskouser posted image .

Pozdrav tudi vsem,ki jih nisem imenovala in vse,ki še čakate na user posted image ,vam želim,da vas ta sreča čim prej obišče,le pogumno naprej!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5465
10.9.2007 10:04:35   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Sonchek-kje si pa ti?

..TUKAJ SEM...IN NE BOM VAS ŠE KMALU ZAPUSTILAuser posted image user posted image user posted image

...danes sem za dobro jutro že pila sladko vodo...bjekkkkkkkkkk,..no ja je blo kr za zdržat.....no na srečo so negativni user posted image user posted image user posted image ...jupiiiiiii vsaj to...

Zdej pa letim še na socialno...oziroma prej pokličem Tinaajo da mi vse pove hahahahahaaaaaaaaaaaaaa

lep dan in držite se...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5466
10.9.2007 10:12:03   
lana38
sonche, a ti že papirje urejaš za porodniško? To pa čas beži. Samo meni se vleče. No, samo jaz imam tudi samo še 3,5 mesecev so PDP. To bo pa kar šlo.

Lusa, meni je tudi čisto vseeno za spol. Tašči pa tako nismo povedali. Verjetno ji tudi vnaprej ne bomo.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5467
10.9.2007 11:11:20   
Špela100
Ojla ženske, zadnjič sem vam v vsej euforiji, ki sem jo doživljala po dobro opravljeni nuhalni pozabila povedati, da bomo mi po vsej verjetnosti imeli user posted image .

Seveda sem vesela, pa tudi če bi bila user posted image bi bili veseli. ...in nobenemu ne bomo povedali...hi, hi....
na srečo pa imam jaz tako dobro taščo, da sploh ne vrta vame, ne sprašuje, z vsem zadovoljna.
Pa še kuha mi že 1 mesec. Res imam srečo.

Sonchek ma kaj že porodniška???

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5468
11.9.2007 6:58:29   
krtekxx
Sem mislila, da sem že forum zgrešila. Tu je govora samo o prihajajočih otročičkih in o ničemer drugem. Ja, prav lepo je to prebirati, ni kaj. Drage nosečke, želim vam vse najbolje tudi vnaprej. Nenosečke oz. tiste, ki čakate, da to boste, se pa kaj oglasite, drugače bo potrebno naslov foruma kmalu zamenjati. 

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5469
11.9.2007 9:33:11   
Špela100
Ja krtekx jaz tudi kar tukaj vztrajam na tem forumu, pa vidim, da tudi druge punce.
Sem se tako navezala na vas, da sploh ne morem prešaltati na marčevke...ha, ha....
Upam samo, da smo ostalim, ki še niste user posted image , IN BOSTE TO KMALU, samo v spodbudo in vam dajemo upanje.

Imejte se

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5470
11.9.2007 9:57:11   
lana38
Saj ne moremo ena brez druge, ko pa smo držale skupaj, ko nam je bilo najtežje. To se pa ne pozabi kar tako, da bi odšel in ne pogledal, kaj je s prijateljicami in sotrpinkami, a ne.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5471
11.9.2007 11:38:11   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Saj ne moremo ena brez druge, ko pa smo držale skupaj, ko nam je bilo najtežje. To se pa ne pozabi kar tako, da bi odšel in ne pogledal, kaj je s prijateljicami in sotrpinkami, a ne.user posted image
LP

user posted image user posted image user posted image  tako je.Pota do user posted image  so včasih res težka in dolgotrajna,in tako sem se  tudi jaz  zelo navezana na vas,saj ste me v kriznih dneh ravno ve spodbujale in vračale novo voljo in upanje in zelo,zelo si želim,da boste vse ,ki še niste user posted image  to prav kmalu postale!Za vse vas,drage upajoče user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5472
11.9.2007 16:01:48   
natasarobi
krtexx - evo mene - jaz sem tudi med čakajočimi, ampak pri čakajočih, kako sploh naprej - če ne drugače, bom tu najmanj do drugega leta. Se pa malo manj javljam, ker nimam nič pametnega za napisat, berem pa skoraj vsak dan, da sem na tekočem kaj se dogaja.

Sem pa zadnje dni malo bolj v 'depresiji', ker mi nobena stvar ne gre tako kot bi mi morala in se mi včasih res ne da več ukvarjat z ničemer. Po drugi strani si pa mislim, kdo me bo zajeb..... Najbolj me žalosti to, da enostavno nikomur ne moreš nič verjet/zaupat, ker slej ali prej dobiš nož v hrbet.

Glede na stvari, ki se mi dogajajo v zadnjem letu bi človek rekel, da sem nekomu morala storiti nekaj zelo hudega.  

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5473
11.9.2007 18:43:23   
Lupita
Natasarobi, nisem si mogla pomagati, da ne bi odgovorila - veš kako je s karmo, je ali pa ni. Ti pa veš, da si in veš, kaj delaš in veš, kakšna si!!! Karma je pa lahko od sedaj od nazaj ali pa je sploh ni. Kaj pa veš? Bistveno je, da nekako včasih res pride do teh groznih stvari, pa kakršnekoli že so in dostikrat nič ne moremo za to. Kdaj lahko kaj storimo, večinoma pa tako ali tako ne moremo, če gre pa za druge pa sploh ne moreš nič. Mislim nekoga spreminjati ne gre. Tebe bo prej izmučilo, pa še nima smisla. najboljše je, da o tem ne razmišljamo! Tudi če pride slabo od kje ali koga, poskušaj preusmeriti energijo drugam. Samo ti si pomembna in če ti je zdaj hudo, bo sigurno kmalu sonce - le verjemi v to in v sebe, pa bo svet takoj lepši. Sicer pa: veš kaj jaz pravim - "za vsako rit se palca najde"!!!!

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5474
11.9.2007 19:18:19   
natasarobi
lupita - to si lepo napisala, predvsem tisto, da se za vsako rit palica najde. In zelo vesela sem, da si odgovorila. Ma, sem se ne vem kolikokrat se že pogovorila sama s sabo, da sem važna samo jaz in noben drug. Ampak kaj, ko je navada železna srajca. V soboto sem imela dolg pogovor sama s seboj kaj je treba spremenit in bla bla bla. In sedaj se bom trudila, da bom res spremenila (pri sebi) kar se bo dalo.

Sploh moram pohvalit mojega dragega , da me sploh prenaša in me 100% podpira/stoji ob strani.

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 5475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?