Milamay
|
Lusa - za pupo! Kot kaže so res punce na pohodu. Tašče pa ... vseh sort so. Vem, da te svakič prizadene kakšna takšna neumestna pripomba, ampak poskušaj jo čim bolj ignorirati. Naj ti gre pri enem ušesu not, pri drugem pa ven. Je pa težko. Si mislim. Moj sin (3 leta) je začel v ponedeljek hoditi v vrtec in je v njegovi skupini 12 deklic in le 6 fantov. Tako da ima kaj za izbirat. Micla - super trebušček. JOj, res pozabiš, kako vse to izgleda. Špela 100 - super, da je vse OK!!! Lana - tudi jaz si nikakor ne morem umiti zob. Kar takoj bruham. Zdaj se nekako trudim, da si jih umijem brez zobne paste, ampak kje zadaj sploh ne smem, ker mi takoj obrne želodec. lejca - saj ti bo uspelo. Ženske tukaj smo dokaz, da ti lahko uspe po daljšem času. NO, če po enem letu ne bo nič, pa zagnjavi svojega G, da ti da napotnice, da te še malo pregledajo, če ni slučajno kakšne preglede ali kaj podobnega. Drugače pa - v sredo zjutraj sem imela temno rjav izcedek in sem seveda šla takoj v bolnišnico. Naš pikec je OK, vitalen, srček ima dobre utripe. Videla pa se je manjša krvavitev. G je rekla, da to pride, ko se maternica na kakšnem mestu ne prilepi dobro na stene in tam potem zakrvavi. Krvavitev ni velika, videti je bilo, da je že stara in da se je zdaj samo kri izlila ven. Rekla je, naj me ne bo strah. Dala pa mi je magnezijeve tablete, da se ne bi kaj začelo krčiti. Zdaj imam 2 tedna mirovanja. Klicala sem tudi v LJ, ker imam čez 10 dni HB, pa so rekli, naj ne skrbim, da bo že G prej dobro pogledal in ocenil, če mi HB lahko delajo, če ne pa bom morala čakati na AC. Tako. Zdaj seveda upam, da bo vse OK. Sem pridna, počivam .... mislim, da sem na kavču že naredila luknjo . Lep pozdrav vsem
|