Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 29.8.2007 16:55:25
|
|
|
|
Milamay
|
Romč - pozdravljena med nami. Žal mi je, da si tudi ti morala dati skozi kaj takega. Glede ponovnega poskušanja pa - kakor so ti že punce napisale, ko bosta pripravljena kar pogumno v boje. Sonchek - ne, ne grem na AC ampak na horionsko biopsijo. Ta pa se dela 4 tedne prej. Tinaaja - ko pišeš o svoji Brini, takrat res vidim, da čas beži. A že uvajata gosto hrano? Kako jo kaj sprejema? MOj sin je bil navdušen nad korenčkom, cvetačo ... skratka vso zelenjavo je imel kar rad. Sadje pa tudi. Še zdaj obožuje sadje, pa je že star 3 leta. Čisto na začetku pa ni maral pireja iz krompirja. Nisem mogla verjeti, ampak takšni so naši malčki. Aurora - napihnjenost je zelo pogost pojav na začetku. Poskusi malo z donatom. Zelo sem vesela, da se naš seznam počasi barva.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 29.8.2007 17:01:54
|
|
|
|
tinaaja
|
Milamay, ja cas bezi. se 5,5 mesecev in grem nazaj v sluzbo V GH smo bolj zacetniki - zdaj dopoldne uvajam zelenjavo in bucka je bila prva na seznamu. Papamo pa jabolcka od sadja, ampak sadje pride na vrsto po zelenjavi. Popoldne pa dobi mlecno kasico z okusom jabucka in vanilije. Zaenkrat mislim, da nam gre super, seveda peremo slincke, tetre na veliko, najbolj smesno se ji zdi,ko dobi hrano v usta in naredi bbbbrrrrrrrr in leti vse okoli Jutri imam se bucko, pol pa v petek verjetno korencka ali pa krompir, da bom lahko mesala zelenjavo. Ja pestro je evo, tola stolcek za hranjenje pa je brina dobila od sonchek Ko pa ni zize ali zlice, so pa prstki tud dobri
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 29.8.2007 17:19:16
|
|
|
|
Romč
|
tinaaja, joj kako super ko bi se še meni tako hitro prikazala sreča kot tebi. Bravo!!! Čeprav sedaj se pa kar bojim, da sploh ne bo nič ratalo ker ves čas samo na to mislim. Tako si želim eno malo pikico.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 29.8.2007 18:20:53
|
|
|
|
lana38
|
Romč, nikar se ne obremenjuj in ne obupaj preden sta sploh začela. Me vse tukaj smo dokaz, da moraš iti naprej, kajti le tako boš prišla do svojega cija. Pa svetujem ti, da čim manj tuhtaš. Sprosti se in uživaj življenje. čeprav vem, da je to težko. tinaaja, kako čas beži. Več kot pol porodniške ti je že minilo. Brina pa lepo napreduje, super. Se vidi, da je danes dežek in grdo vreme. na vseh temah vse polno napisano, tako da res moraš imeti čas, da vse prebereš. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 29.8.2007 20:14:51
|
|
|
|
aurora28
|
Tinaaja tvoja Brinika je takšen cukrček, jaz tudi takšnega meti Prava lepotička je Romč tudi tebi bo uspelo zanositi, sprosti se in boš videla. Jaz sem tudi mislila kako bo, potem pa sem si enostavno rekla, da slej ko prej bom tudi jaz postala mamica in nisem več seksala samo zato da bi zanosila. Naj vam nekaj zaupam, vsi pravijo, da je bolje seksati vsak drug dan ali vsak tretji, da so tako spermiji boljši...ampak ko sva z mojim bila na dopustu v Toplicah, sva se seksala kot zajca in to vsak dan najmanj 3x. Saj ne da se hvalim, ampak jaz sem si enostavno rekla, da sem na dopustu in bova uživala 100 na uro in sploh nisva delala otročka, ampak preprosto uživala. In poglej ga zlomka in hvala bogu da je prišel, uspelo nama je.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 30.8.2007 8:24:06
|
|
|
|
Milamay
|
Ja, Tinaaja - se dobro spominjam, kako je bilo pri nas vse popacano od otroške hrane. Ampak v tej fazi so zelo srčkani. A veš, da smo tudi mi imeli takšen stolček za hranjenje?! Dala mi ga je kolegica, ki ga ni več potrebovala za svoje otroke. Je pa iz Ikeje, ne? Še na morje sva takrat vzela tega, saj se čisto razstavi in ne zavzame dosti prostora v avtu. Joj, če se spominjam prvih morij, kaj vse smo tovorili s sabo. Oh, to vreme. Prav žalostno se drži.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 30.8.2007 9:02:08
|
|
|
|
Romč
|
Aurora28, no jaz grem pa konec drugega tedna na dopust in kdo ve lahko se mi nasmehne takšna sreča kot se je tebi. Upam!!! A sedaj si ? Koliko časa? Ali je to bilo že kdaj prej, da je sedaj že ? Skratka na dopustu bom uživala, potem pa kar bo pa bo, ane.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 30.8.2007 10:43:49
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Romč, nikar se ne obremenjuj in ne obupaj preden sta sploh začela. Me vse tukaj smo dokaz, da moraš iti naprej, kajti le tako boš prišla do svojega cija. Pa svetujem ti, da čim manj tuhtaš. Sprosti se in uživaj življenje. čeprav vem, da je to težko. se kar podpošem pod Lanin post Aurora28 tudi jaz sem bila v začetku zelo napihnjena,tako,da je okolica kar hitro sklepala,da sem .Nisem pa nikoli ugotovila,kaj bi pomagalo proti napihnjenosti. tinaaja joj,saj ne morem verjet,kako čas beži in kako raste tvoja Brina-pravi sonček je .Mi že komaj čakamo na našo sončico.Imena še nimamo zbranega, je pa po dogovoru to atijevo delo,ki ga je zelo ponosno sprejel.Zaenkrat ima v mislih tri imena in med njimi je tudi Brina ,-sicer pa ima še nekaj časa,da dobro naštudira Lep dan vsem!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 30.8.2007 11:11:06
|
|
|
|
lana38
|
Romč, ti kar lepo uživaj na dopustu. Mi gre ful na živce to kislo vreme. Pa še konca ni videti. Pravijo, da bo še jutri dež. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 30.8.2007 12:58:41
|
|
|
|
aurora28
|
Aurora28, no jaz grem pa konec drugega tedna na dopust in kdo ve lahko se mi nasmehne takšna sreča kot se je tebi. Upam!!! A sedaj si ? Koliko časa? Ali je to bilo že kdaj prej, da je sedaj že ? IZVIRNO SPOROČILO: Romč Romč! Zdaj sem v tretje noseča in sicer sem bila prvič in drugič noseča lansko leto in se je obe krat končalo s ss, drugič abrazija. Nato so me dali na preiskave in ugotovili določene nepravilnosti (PCO, endometriozo, pregrado v maternici..) Letos marca sem bila na histeroskopiji in laparoskopiji in nato sem dobila še klomifen. Tretji ciklus s klomifenom nama je uspelo in zdaj sem v petem tednu. Držim pesti zate in na dopustu se le sprosti in uživajta.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 30.8.2007 13:46:19
|
|
|
|
sonchek
|
Tinaajina Brina je res pravi cuker...pa kako na glas se smeje...sej se kr stopiš zraven... No, ja punce..še malo pa bomo vse tam (nekje)...sam da bo zdravo neše dete...pa bo vse ok.... Držite se in lep dan...
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 30.8.2007 15:32:43
|
|
|
|
aurora28
|
Kakšno žalostno vreme je, pravo aprilsko. To sploh ni nikakor podobno avgustu . Moja psička se tak boji grmenja, da jo potem kar stiskam k sebi, kadar pa grem ležat ji pa v času grmenja izjemoma pustim, da spi na postelji pri meni in možu. Ta razvajenka mala, ampak bi mi brez nje bil pravi dolgčas. Takole pa izgledava midve s mojo ta malo-veliko smrkljo http://www.moj-album.com/slike/5484728/fevMUuDAGdn3BWOS.v.jpg
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 10:28:05
|
|
|
|
Lusa
|
Sonchek-sem zadnjič na hitrco preletela kar si napisala in hvala ti ,si me pomirila.Za1x me niso poklicali . Tinaaja-kakšen cukrček je tvoja Brina Že ste na gosti hrani ,kako čas beži ,a ne? Lep vikend vam želim!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 11:25:29
|
|
|
|
lana38
|
Lusa, kmalu boš dobila pismo iz LJ z lepo vsebino, 46 in... kap pač je xx ali ****. Meni že gre to kislo in hladno vreme pošteno na živce. Komaj čakam, da bo spet malo sončka. Lepo se imejte čez vikend. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 31.8.2007 11:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Spodaj sem skopirala, kar je Neža81 (katere žalostno zgodbo pozna večina žensk na tem forumu) napisala pod temo Pogovori o spontanem splavu. To punco si zelo želim spoznati, saj kljub zelo zelo žalostni izkušnji ostaja zbrana in močna ter trezno razmišlja o prihodnosti. NEŽA81, TI SI MOJA VZORNICA! NAJ TE ČUVAJO! "Ne vem, če spadam v to temo, ampak spontano prekinitev nosečnosti do 24 tedna obravnavajo splav, čeprav sem v na polni 23 teden rodila Mašo - 530g, 29,5 cm in Maj-a 640g, 31 cm), ki sta bila na zunaj razvita in velika 2 tedna nad povprečjem. Ker pa nista imela dovolj razvitih notranjih organov, se je fantek poslovil po 7 urah, punčka pa po 11 urah. Rečem lahko samo: kdor tega ne doživi, ne more vedeti, kaj psiha dela s telesom. Non stop moram biti v družbi, saj se drugače neprestano spominjam poroda in obeh otrok. Nisem obupala! Nasprotno! Še malo, pa grem v nov boj. "
|
|
|
|
Skupaj na poti do cilja 31.8.2007 13:08:46
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Nisem obupala! Nasprotno! Še malo, pa grem v nov boj. " ...ME VESELI DA TAKO RAZMIŠLA (ups velike črke)...in upam, da se ji bo res kmalu povrnila volja za nove boje... Močno držim pesti za vse nas ki smo doživele nekaj tako hudega v življenju...in ponavadi smo me res še bolj trdne in neomajne...tako da....Srečno vsem...pa skupaj do konca!!!!!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 13:10:07
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa Sonchek-sem zadnjič na hitrco preletela kar si napisala in hvala ti ,si me pomirila.Za1x me niso poklicali . Lusa...še vedno močno držim pesti...ampak sem prepričana da je vse ok...in da vama je tokrat namenjen zdrav ...za katerega boš trepetala še vse nadaljnje življenje... Drži se...
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 14:59:15
|
|
|
|
Lusa
|
Da vam povem ,da sem danes klicala izvidi so končani in za1x je brez kromosomske napake.Sem tako srečna .Za spol sem tud vprašala ,pa je rekla ,da ne povedo po telefonu ,ker bi lahko kdo drug klical in ne mamica Ah bomo že zvedeli drug teden v izvidu ,samo ,da imamo zdravega pikeca.Jooooooj kak sem srečna!!!Sem se tako tresla ,ko sem klicala.Zdaj pa končno dihammmm. Hvala vsem ,ki ste mislile name oz. na naju.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 15:01:33
|
|
|
|
natasarobi
|
lusa - SUPER, SEDAJ PA UŽIVAJ IN SE NADIHAJ!!!!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 15:22:46
|
|
|
|
medika 13
|
lusa ČESTITKE za zdravega , zdaj se pa le sprosti in začni uživati nosečnost
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 15:32:31
|
|
|
|
Milamay
|
Lusa - iskrene čestitke za zdravo dete. Res sem vesela!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 15:32:35
|
|
|
|
sonchek
|
Lusa..... sej ti ne bom rekla "a sem ti rekla"...hahahhahaaa ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!! tako sem vesela.... ...sam da je/bo zdravo... Zdej pa res začni uživat nosečnost!!!!! jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 15:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Lusa že dolgo spremljam tvojo zgodbo in vesela sem, da je vse v redu. Še naprej naj te spremlja sreča in veselje, tebe in vse tvoje.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 16:03:04
|
|
|
|
Lusa
|
Hvala vam punce sem presrečna. Sonchek-ti si pa faca s temi smajliji
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 31.8.2007 18:29:03
|
|
|
|
lana38
|
Lusa, še tukaj, čestitam!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?