|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
23.8.2007 21:02:05   
upajoča
Hvala punce za vso podporo da ste mislile name. Vesela novica -od danes grejem user posted image user posted image sončka,ni bilo pa nič zamrznjenčkov.Uh je zjutraj Reško prišibal not in nas je kar mal pognal ven na user posted image in je rekel da kaj smo vsi v čakalnici,nas je pa res bilo nekaj parov, v glavnem superuser posted image user posted image en del je že za mano.Bi se pa že prej javila ,ampak so me klicali v službo- nimajo zamemjave,uh pa je šel moj počitek,ampak sem se kar malo crtala,pa je minil dan,v službi pa nimamo neta-šparajo.Ena je spraševala za naročit se pred user posted image ,je en teden dovolj da naredi pregled,če pa slučajno dobiš tečko prej kot si dogovorjena za municijo,kot se je meni primirilo,sem pa navsezgodaj poklicala Reša in ga vprašala za nasvet,pa mi je rekel,sam hitr pridite po inekcije in sem šla.Tako da ni nič hudega.
Daisye sem pa tvoje otroke mal pobarala in so rekli da komi čakajo svojo mami.lp upajočauser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 751
23.8.2007 21:30:55   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur, 18.8. punkcija
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled 30.8
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš)

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš)
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič)
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9.
  • pika74 (LJ) zamrznjenčki
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka sredi septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 20.8.
fortun - UZuser posted image

Torek, 21.8.
DaisyE - punkcijauser posted image
upajoča - punkcijauser posted image
fortun - UZuser posted image

Četrtek, 23.8.
fortun - punkcijauser posted image
upajoča - ETuser posted image  greje user posted image user posted image

Petek, 24.8.
Skye - UZ

Sobota, 25.8.
zalazoya - UZ
fortun - ET

Nedelja, 26.8.
DaisyE - ET

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 752
23.8.2007 21:33:09   
sayuri
Punce jst sm čist skrokana od celodnevnega španciranja po LJ user posted image user posted image user posted image  Tko da bom jutri komentirala zadeve....user posted image

Moram pa Bety upa močno stisnit user posted image user posted image user posted image user posted image .
PA tosji čestitat za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ostale pa jutri pridete na vrsto user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 753
23.8.2007 23:28:40   
DaisyE
Jaz sem tud zmatrana...

Tosja user posted image , pa tega človek ne more doumet. Sem tolk hepi, da kar jokam skor.

Ostalo pa jutr.

Upajoča ti si user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 754
23.8.2007 23:43:29   
blanč
Upajoča vi se kr lepo cartite še naprej 9 mesecev, pa še potem do konca življenja...user posted image user posted image user posted image zate in za tvoje pikice.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 755
24.8.2007 8:08:14   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Upajoča vi se kr lepo cartite še naprej 9 mesecev, pa še potem do konca življenja...user posted image user posted image user posted image zate in za tvoje pikice.

Je tako!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 756
24.8.2007 8:25:06   
PAMELA
Ojla punce,
a me sprejmete med sebe?

Danes namreč šibam v MB na 1 UZ in špike (eno bom fasala že kar tam).
Sem namreč v kratkem postopku pri dr. Reljiču.
Moja doza pa je Menopur 300 - a je to dosti? Meni se zdi kr. Je mela kera tako močno dozo?

Tak - torej pašem s svojim planom med vas?!?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 757
24.8.2007 8:36:35   
Skye
Vsem novim borkam želim toplo dobrodošlico

Pamela tud jaz imam danes UZ v MB ob 11:30, pa ti?

Ele tud meni je zelo žal, da ni prišlo do ET

fortun, DaisyE čestitke za pridelane jajčke (pridne kokoške)....držim pesti da se bodo do razvile v čudovite zarodke in čez 9 mesecev še bolj čudovito deteuser posted image user posted image
upajoča čestitke za tvoja dva sončka....zdaj ju pa le lepo grej, da jima bo toplo in udobno celih 9 mesecevuser posted image user posted image
tosja super novička...čuvaj svojega sončkauser posted image user posted image
sayuri super obvladaš to z seznamom...bravouser posted image user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 758
24.8.2007 9:34:30   
PAMELA
Rekli so mi, naj pridem med 11 in 13.
Torej izbiram sama - prišla bom pa nekje do dvanajste ure. Tak da Skye - verjetno bova skupaj čakali....

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 759
24.8.2007 9:38:31   
DaisyE
Dobro jutro moje drage borke.
Bom skuhala kafe user posted image , če še slučajno kera pride, pa bomo kero rekle...

Špelka, če sem jaz na sosednji temi prav razbrala, greš ti septembra na prvi razgovor k Rešu sploh. Če je temu tako, potem je popolnoma vseeno, kdaj prideš, ker se boste prvič samo pogovorili o možnostih nadalnjega ukrepanja. Naprej vaju bo pa že on glede na ciklus naročal.

Fortun user posted image  najprej punkcija, potem Italija, potem čakanje ob zaprtem kafiču... In konec dneva rečeš samo, da si malo čudna. Kapo dol. Otroc so se do zdaj že naredili, zdaj naj pa pridno rastejo, da bodo pripravljeni, ko prideš po njih. Samo še en dan...

T1979 mišek ti je lepo razložila, jaz bom pa samo dodala, kako je bilo pri nas. Eno leto poskušanja, potem pol leta preiskave pri osebi ginekologinji (BT, spremljanje ovulacije in 2x PCT). Potem je šel naš k Rešu in ker je pri nama vzrok njegova neplodnost, smo šli potem blazno hitro skozi. Jaz nisem dala tudi ene preiskave skozi, še krvi nisem nikoli dala. Tako, da je pri nama do prvega postopka trajalo dva meseca manj kot dve leti (22 mesecev). Ampak to je Reš in prvi postopek je bil samoplačniški. Na GK LJ se stvari ne bi tako hitro odvile.

Mišek zdaj si že doma. Želim ti, da ta čas fenomenalno iskoristiš in se pustiš vsem po spisku crkljat.

Tosjek moj ljubi, sem mislila, da bom don vedela povedat kaj več, pa sem še vedno brez besed. Pazi nase, dragi naj te razvaja,... Povej, kako naprej? Kaj je zdaj prva stvar, ki sledi? In ja, hočmo slikice. user posted image user posted image user posted image

GoYa, kako je šlo? Kdaj bo punkcija? Morš obveščat, da ne pozabim navijat. Aja, pa ko si bla glih dol, a so se naši user posted image  kaj drli? Reš me še ni klicu, tako da imam upanje, da so borci. user posted image

Upajoča še enkrat čestitke. Saj dva sta super. A nisi bla ti prvič na klomifenu in si mela pol enga? Sprašujem zato, ker je nekaj postov nazaj ena spraševala, kako zgleda postopek s klomifenom. Jaz ti prerokujem, da boš čez 9 mesecev srečna mama dvojčkov. user posted image user posted image user posted image

PAMELA dobrodošla. Ampak a nisi ti že enkrat bila z nami? Takrat, ko sta se s Sulfinijo skup borili? Članstvo v tem klubu je itak doživljensko. Jaz bom še pol, ko bom že spoštovana gospa v penziji user posted image , strašila po tem forumu, na tej temi in ljudem razlagala, kako je bilo v starih, dobrih časih. user posted image user posted image user posted image

Skye lepo opravi na UZ, pol pa hitro poročat.

Jaz sem pa dons švoh. Ponoč sem imela zgleda neke prebavne in to drugim organom v tistem predelu ni bilo prav nič všeč. Me spet vse boli. Za pop... Prvič sem tretji dan že čisto pozabila, da se je sploh kaj dogajalo.

U glavnem, kafe je, če je kera pri volji, ga pa pijmo.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 24.8.2007 9:42:01 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 760
24.8.2007 9:46:58   
PAMELA
Ja Daisye imaš prav - jaz sem že stara mačka - al pa stara koka. Samo saj veš kak pravijo: Stara koka dobra supa user posted image . Torej - ni vrag, da zdaj ne rata....
Se javim, kak bom prestala dan.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 761
24.8.2007 9:51:11   
DaisyE
Stara koka dobra supa . Torej - ni vrag, da zdaj ne rata....

user posted image user posted image user posted image  Tako se govori!

S katerimi špikami pa začneš danes?

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 762
24.8.2007 10:00:40   
Skye
Pamela držim pesti za naju, da bova dobile zeleno luč za špikeuser posted image user posted image user posted image  Čeprav jaz se že 10 dni špikam tko da sem že prava mojstrica v tem..že skoraj odvisnicauser posted image

DaisyE revica boga...hitro eno kavico...men pomaga pri prebaviuser posted image
Jaz sem za en kofe z dost mlekca prosimuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 763
24.8.2007 10:00:50   
PAMELA
Glede na to, da sem v prejšnjem postopku (Femodeni+Dipherelna+Gonal) pridelala 0 foliklovuser posted image - ja prav vidiš - nulo (v naravnem ima pa vedno vsaj enega), se je dr. Reljič odločil za kratek postopek in kar Menopur 300 drugi dan m (čeprav danes je že 3 dan - včeraj me niso mogli vzet?!? user posted image user posted image user posted image ). Tak da moja želja za ta postopek je, da vsaj 1 folikel pridelam (ja nekateri smo bol skromni). Če bom imela folikel, bojo pa moje želje začele tudi malo višje letat. Sem se odločla - da si bom tokrat želje delala sproti - korak za korakom (najprej folikel, pol punkcija(mi je že folikel namreč tudi počil tik pred punkcijouser posted image ), pol celica (se je zgodilo že tudi, da na punkciji edinega folikla niso našli celiceuser posted image ),...)
Lepo bodite

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 764
24.8.2007 10:03:49   
Skye
Pamela žal mi je za 0 foliklov v prejšnem postopku......boš videla tokrat bo drugačeuser posted image user posted image user posted image

Me je pa prav malo strah...jaz imam postopek Femodeni+Dipherelna+Gonal....upam da bom kaj pridelala. Sem že imela gonal pri insemenaciji, pa sem takrat pridelala 3 folikle, tko da upam, da bom vsaj toliko tud tokrat.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 765
24.8.2007 10:06:09   
PAMELA
Jjaz sem tudi pri eni inseminaciji imela Gonal 150 in sem pridelala kar 5 foliklovuser posted image user posted image .
Skye - saj bo - boš vidla. Se že pikaš z Gonalom?

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 766
24.8.2007 10:07:44   
Skye
ne še ne, danes imam 1. UZ in verjetno štartam z Gonalom...če bo vse OK tam spodajuser posted image

Jaz sem ga pri insemenaciji imela 75 enot....tokrat pa ne vem kakšna bo doza.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.8.2007 10:09:15   
PAMELA
Kolker zgleda, se bova midve istočasno borile in trepetale al bo al n e bo....
Veliko sreče tebi in ostalim user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 768
24.8.2007 10:12:52   
Skye
ja borba bo napeta...in upam, da uspešna za vse nasuser posted image

čeprav moram priznati, da me je kar malo strah vsega.......predvsem zato ker postopek traja tko dolgo (junija začela z Femoden)...in potem če ne uspe je razočaranje še toliko večje.
No pa negativne misli na stran........moramo biti pozitivneuser posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 769
24.8.2007 10:21:07   
GoYa

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
GoYa, kako je šlo? Kdaj bo punkcija? Morš obveščat, da ne pozabim navijat. Aja, pa ko si bla glih dol, a so se naši user posted image  kaj drli? Reš me še ni klicu, tako da imam upanje, da so borci. user posted image

Sam na hitrco ilegalno javljanje iz službe, da ne boš dolgo čakala do zvečer (a nisem uvidevnauser posted image ).
UZ je ob 20h. Ja, mamo dejt z mojim G tudi ob takih urah user posted image . Tako da bom tudi k tvojim navihančkam šele takrat pokukala. Seveda so še, kaj je s tabo. Če bo pa v nedeljo punkcija, se pa mogoče vidimo user posted image .

Upajoča, user posted image  za user posted image user posted image . Pridno jih grej user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.8.2007 12:20:24   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Naš user posted image  bije user posted image  user posted image  user posted image   

To, Tosja!!! Kaj pa slikice - so nove?

user posted image  user posted image  user posted image  so, so. Sam moram user posted image  počakat, da pride s službe user posted image
...nisem tehničen tip user posted image

Je rekel včeraj G, poglejmo kolk razgrajačkov je... user posted image  sem se kr topila...user posted image
18.09. imam NS. Drug teden pa se grem še v bolnico pokazat. Bom mal kombinirala z G... user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 771
24.8.2007 13:15:00   
sayuri
ZDajle imam majhno več časa, da se vam posvetimuser posted image . DaisyE, hvala za kavico. user posted image Mi je všeč, da si uvedla samopostrežni način user posted image  Tko vsaka pride in si vzame, kar želi user posted image  

Pamela dobrodošla zopet med nami user posted image  Te bom dala proti večeru na seznam user posted image  Skromnost je lepa čednost, vseeno pa ti želim najmanj 2 folikla in seveda punkcijo ter ET in dvetmesečni trebušček z user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

Goya, če želiš biti za vogalom, ni problema user posted image  Navijale bomo pa vseeno user posted image  Fajn opravi UZ danes user posted image
Skye, kako je bilo na UZju? Poročilo user posted image user posted image
fortun ob tvojih doživljajih na meji sem se prav pošteno nasmejala user posted image . Ko sem šla jaz takrat na Fernetiče, je bila lekarna ob pol petih, ko sem prišla, še ZAPRTA user posted image . In pol sem šla kar naprej z avto do Opčin. Tam je itak milijon lekaren in sem lepo tam vse dobila. Sem šla pa čez mejo z avtom user posted image  Jutri pa fajn opravi na ETju in pocrkljaj svoje user posted image
bekyca, sem ti že žaželela dobrodošlico user posted image  Tolk stvari se dogaja zadnje čase, da se mi že u glav vrti user posted image  No, saj ne bo škodilo, če še enkrat napišem, D O B R O D O Š L A med nami user posted image
T1979,vsaka ima svojo zgodbo glede čakanja na postopke. Pri meni je od tistega dneva, ko sem bila pri svojem gin. in sem mu pojamrala, da po enem letu spet ni nič, minilo do danes leto in pol. NAjprej me je dal 3 mesece na klomifen, potem sem imela HSG, potem je moj imel spremiogram. NAto sva bila naročena na ponoven spremiogram pri dr. Rešu. Čez 6 tednov ponovno. Ko sva izvedela, da drugemožnosti, kot iCSI ni, naju je kar pribilo na tla. To je bilo marca letos. Dr. Reš naju je takoj hotel dati v postopek, midva pa sva potrebovala čas, da se s tem sprijazniva, pogovoriva, preračunava (finance).... No, aprila sem poklicala in dobila sva datum za pogovor maja. Takoj smo štartali (samoplačniško) in zadnjega maja sem imela že ET. Junija je bil plusek in nisva verjela, da nama je v prvem postopku uspelo. ŽAl se user posted image  ni dobro razvijala in julija sem morala na abrazijo. Sedaj čakam 3 cikluse, potem pa spet takoj v boj. Če si samoplačnik, se hitro odvija....drugače pa...punce čakajo in čakajo...

Mišek,zdaj si zihr že lepo doma user posted image  Je faj slovenski luft, a ne? user posted image

Bety upa,sem zelo vesela, da si se nam javila. Nisem vedela, da si tudi ti imela v juliju smolo user posted image . Mogoče bom preveč direktna z vprašanjem, ampak res me zanima, če si že dobil M po SSju?user posted image  Glede na to, da si bila tud ti na hormonskih injekcijah (kot jaz), me zanima, če ti kaj zamuja?  Men se bo res zmešalo. user posted image  DAnes je že 39 dni od SSja, M pa od nikoder.user posted image   Ne pomaga ne seks, ne rdeče vino, ne gibanje - kot so svetovale punce tle gor user posted image

No, spet klanfam user posted image  Pred nami je lep vikend user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 772
24.8.2007 13:22:50   
Skye
sem nazaj z UZ.....vse v redu...številni majhni folikli 2-3 mm na obeh straneh, sluznica primerna. Dobila prvo šprico Gonala (150 enot)user posted image user posted image user posted image

uh zdaj pa upam da bodo folikelčki pridno rastli...naslednji UZ imam 31.08.

Sem pa dobila en list-privolitev k raziskavi, katere cilj je zgodnje odkrivanje nosečnosti že 8-10 dni po ovulaciji oz. punkciji. Seveda se bom z veseljem udeležila preiskave. Dodatno bom imela 2 ultrazvoka in pregled krvi (estradiol, progesteron in beta HCG).

Pamela kako si pa ti opravila?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 773
24.8.2007 13:23:18   
bekyca
sayuri, HVALA LEPA user posted image  in hvala vsem vam punce. Tako ste prijazne in toliko energije mi dajete, toliko upanja.
Tukaj najdem toliko koristnega. Saj same veste najbrž, ko je človek postavljen pred dejstvom, da se ne znajde, da je zasipan z informacijami, a tistih najpomembnejših ne dobiš. Ravno te pa dobim tukaj. Pri vas punce.
Nič več se ne počutim tako sama s svojimi problemi, ker vidim da nas je več, mnogo več kot sem si sploh kdaj predstavljala.

Komaj že čakam svoj datum 29. september, da vidim kaj bo Reško "naložil". Uh, smo pa res še čisto na začetku. A vendarle. Enkrat bo, punce jaz vem, da bomo tudi me enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Držim vam pestke vsem!  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 774
24.8.2007 16:40:52   
mozart
no, ta je pa lepa. Ko se končno odločiva, da se prijaviva na IVF, čakam samo še menstruacijo, le te ni. To se je zgodilo že večkrat, pa vendar grem iz službe domov kupit test. Pošljem moža od doma in akcija. Rezultat je v albumu. Ne vem ali bi jokala, se smejala, bruhala. Po drugi strani me je pa strah, da mogoče to sploh ne pomeni nosečnosti.

Dajte preverit in kakšno spodbudno besedo.

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?