Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 12:34:29
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja, če bodo moji otroc sploh zdržali do takrat. A si jih kaj videla? Če bo v soboto še kateri na sceni, jim reči, naj še en dan počakajo.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 12:40:36
|
|
|
|
pikovit
|
Fortuna za tvoj pogum,opravljeno punkcijo in tvoja jajčka
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 12:50:20
|
|
|
|
fortun
|
DaisyE - pa saj nisi jokica... pač, enim je lažje, drugim težje...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 12:52:41
|
|
|
|
fortun
|
DaisyE - zmenjeno, jih bom še mal pocrkljala, da bodo lažje nate počakali pikovit - hvala - kako pa kaj ti?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 12:54:37
|
|
|
|
spelka12
|
Mozart,Fortun,DaisyE upam,da vam bo ratalo .Ravno zdaj sem izračunala,da dobim 3 dni pred razgovorom z Rešem.KAJ PA ZDAJ?A bom morala potem še 1 mesec čakat ?A ste bile pred začetkom špikanja pregledane?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 13:02:58
|
|
|
|
fortun
|
spelka12 - ne sekiraj se - saj itak ti da zdravila, ki jih začneš jemati 2. dan ... ti kar pojdi na pregled in ti bo že sam povedal kako naprej...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 13:04:59
|
|
|
|
fortun
|
joj, še nekaj sem vas pozabila vprašati: kje v Fernetičih je lekarna al pa tkole: kam ste šle iskat zdravila??
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 13:12:49
|
|
|
|
mozart
|
takoj ko prideš čez mejo je lekarna. Ne moreš zgrešit. Jaz sem to že vse pregledala, ko sem bila v šofingu v Trstu.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 13:37:12
|
|
|
|
bekyca
|
Punce, tukaj pri vas pa res človek marsikaj izve. Tista anonimna prej sem bila jaz, zdaj ko sem videla, da ste me sprejele med se, pa čeprav "brez imena", se pa ne bom več skrivala. Mal me je blo strah ...strašne zgledate saj se zezam. V glavnem, jaz vam vsem držim pestke, da vam rata. Sama bom mogla še malo počakat, ker imava kot sem že prej napisala, prvi postvet šele konec septembra, do takrat bom pa vaša zvesta navijačica
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 13:41:33
|
|
|
|
mozart
|
Bekyca, kaj ŠELE septembra, pa saj to je čez 14 dni. Kaj je to v primerjavi z leti kar čakamo na naše sončke. Jaz zadnje čase ful razmišljam o . Kar na smeh mi gre ko pomislim, da je tudi možnost, da imam . O kako bi bilo to lepo. Na misel mi je prišla pesem od Neishe in Kreslina: prihaja njen čas.......
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 13:48:51
|
|
|
|
bekyca
|
Seveda, saj september je že čez 14 dni, pa vnedarle....konec septembra je pa šele čez en mesec . Ah saj bo minlo. Enkrat je ena dobro rekla kako je čas relativen.... Kar se nekomu zdi dolgo je v bistvu nepomemben košček življenja. Ko stojiš pred vratih stranišča in čakaš, da nekdo, ki je že notri, opravi svoje, se ti zdijo sekunde dolge kot leta, onemu pa se zdi čas, ko odvija WC papir pač le nekaj sekund več. Ja, mozart - saj sem jaz tudi čisto okupirana z mislijo na . Pa saj bo, enkrat bo!!!
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 14:44:30
|
|
|
|
DaisyE
|
Mal me je blo strah ...strašne zgledate Take smo... Dobrodošla bekyca. No Mozart je rekla, da lekarne ne moreš zgrešit in načeloma, če si količkaj normalne pameti, je res ne moreš. Če si pa marjetka, pol jo pa celo dvakrat zgrešiš , potem carinike sprašuješ, potem parkiraš na slovenski strani, potem greš peš čez mejo, potem ugotoviš, da je lekarna zaprta, ker jo vmes zapirajo in potem dve uri sediš v kafiču zraven in se smiliš sam sebi. Res je takoj za mejo. Ko ti italjanski carinik vrne pašuš/osebno, daj takoj desni žmiguc in parkiraj pred mojim omiljenim kafičem. Lekarna je pa na desni strani od kafiča in čisto micena je. Odpre se pa, mislim da, ob 16h. Pa teta, ki tam dela vedno malo zamudi (so mi lokalci povedali, ko sem dve uri čakala ). Pa fajn zrihtaj.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 14:56:08
|
|
|
|
dajamaja
|
Fortun, si kje bliz Celja? jaz imam Prometriuma nekaj na zalogi in ga bom rabila šele čez cca. 2 tedna. Do takrat gresta lahko s tvojim iska, pa mi vrneš. Da ne boš srota sama ponj hodila in to na dan punkcije.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 15:02:45
|
|
|
|
T1979
|
Punce, kako dolgo se čaka na te postopke? Hvala Lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 15:20:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsem novim in puncamin fosilkam izrekam še jaz dobrodošlico in velik sreče v postopku . Zda nas je pa res že velik intudi čveka temu primerno, saj sploh ne utegnem vsega prebrat, ap mislim, da non stop čekiram . NO glavno, da ni dolgčas, da se dogaja, in da prej čas mine . Vse ki boste imele te dni punkcijo, Uz, ET, vam želim ogremno ogromno V glavnem uživajte sto na uro jaz grem zdaj kufre spakirat, potem pogledat grozljivko, potem pa nas že pride iskat taxi, zato naj vam zaželim res vse naj, naj, ker v naslednjih dneh ne bom mogla navijat za vas, bom pa z mislimi z vami Sva pa prej odpeljala našega peseka v hotel in smo vsi tako jokali , ah, kaj čmo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 15:24:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Punce, kako dolgo se čaka na te postopke? Hvala Lp odvisno jaz sem napr rabila 3 leta. 1 leto pskušanja, potem 2 leti preiskav, četro leto prvi postopek. odvisno koliko si star in če ti najdejo kako napako oz kakšen je vzrok neplodnosti. Če ima moški slabo spermo, greš mnogo prej, pravtako, če nimaš jajcevodov, ali imaš zamašene, tudi leta naredijo svoje, če si malda, ti kar odlagajo, seveda če ne najdejo vzrokov. potem pa je še odvisno ali si v MB, LJ, ali pri Rešu in koliko časa čakaš na odobritev konzilija, kakšne so čakalne dobe
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 16:46:51
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Tebe bo pa Reško kregu. Sej nimam jajc ... pa še z ženskimi hormoni me šopa ... torej bom verjetno spet kr tih . Marjetica, o tvoji deci sem pa čula prvat, da so taki lumpi, da jih bojo u nedeljo odpustil. Ni vrag, da pri takem številu ne bi blo robe Betty upa, smo te že pogrešale. Maš prav, kljub ss je pa dober rezultat, da si lahko naravno zanosila. Zdej boš pa razturila v jeseni. Vsem novim in starim borkam, na
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 17:42:14
|
|
|
|
fortun
|
ej, nisem iz Celja, sem iz Lj - vseeno najlepša hvala za ponujeno pomoč - spet sem vsa vzhičena, ko vidim, kako skrbite ena za drugo. torej, takole je - jaz sem že nazaj iz Italije - pa bi bila še eno uro prej, če... ma, sem bla tako jezna, da je kar groza. sem takoj pomislila na to, da ti tuljoti nič ne delajo med 12 in 15 uro. torej, se odpravim ob 14 ih iz LJ in lepo pridem 15.10 na Fernetiče (Marjetica - jaz sem lekarno takoj zagledala ) lepo parkiram in še predno sem prišla do vrat lekarne, me en striček ustavi (zraven je ena zlatarna) in mi pravi, da ne bo nič - da šele ob 16.00 odprejo. KAAAAAAAAAAJ??? se malce pomirim in pogledam okoli - in za INFO DaisyE: TUT KAFIČ JE BIL ZAPRT!!!! tko se mi je lulat mudilo, pa nisem imela kam it - ni se mi dalo še enkrat čez mejo pa na bencinsko, pa spet nazaj... zato lepo čiči pa čaki... no, zgodbica je končana in ima srečen konec: jaz sem doma, pa tablete tut. To je glavno. Pišuka je danes glupo vreme... sem čist blesava že, pa ne vem točno zakaj: ali je krivo vreme, al to da sem danes samo en kufe spila, al me je punkcija uničla...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 18:14:05
|
|
|
|
zalazoya
|
spelka 12 če si dogovorjena na razgovor za postopek pokliči in se naroči prej, ponavadi naroča Reš 1 teden pred postopkom. Jaz sem v takem primeru poklicala in se prenaročila še nikoli ni bilo problema.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 19:28:39
|
|
|
|
tosja
|
Ste take pozitivke, da sem rada z vami... danes imam veseloooooooooooooooooooooooo novico. Naš bije Nepopisno lep občutek, trenutek, ko so solze (sreče) tekle v potoku v dvoje navijam za vse vas...vse boste prišle za menoj... ...pri nas je takoooooo lepooooooooooooo
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 19:43:16
|
|
|
|
pika74
|
tosja - jest se globoko globoko opravičujem, sam zdele sm šla ene 5x prebrat, ker nisem mogla verjet, da prou berem. Nisem vedela, da ti je uspelo. Nazadnje se te spomnim nekje junija al tam nekje, potem sem pa bolj špricala na RR - ne me kregat prosim . Se bom poboljšala - obljubim . Zdej pa dej, da vdihnem globoko in ti od srca ČESTITAM za uspeh . V tvojem avatarju sem videla, da je prilepljeno, da si že preko 7. tedna. Bravo punca!!!! Čestitke še enkrat!!! Pa ne zamert za dooolgo zamudo s čestitko .
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 20:15:32
|
|
|
|
*medica*
|
tosja.. super novička..kar toplo grej svojo pikico naslednih ...tako sem bila vesela ko sem prebrala da ti je ratalo in to po naravnem... bravo...zdej pa lepo počivaj in uživaj v za vse ostale pa držim pestke in da bote čim prej srečne ko zagledate
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 20:19:49
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja Naš bije To, Tosja!!! Kaj pa slikice - so nove?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 20:23:46
|
|
|
|
dajamaja
|
Spelka12, mene naroča 1 teden pred pričakovano M, zdaj ko ne rabim več pregledov in vemo kako naprej. Ti kar pokliči in razloži, te bodo "stisnile" vmes. Fortun, pr men bi dobla tut kofe . No glavn je, da imaš zdravila. Si pa carica ... na dan punkcije še mal u šoping. Zdej pa na kavč in uživat!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 23.8.2007 20:48:48
|
|
|
|
GoYa
|
Sayuri, ma bom menda sam za vogalom . Itak pa vam bom sporočala kako pa kaj, al bo al . Si me spraševala, kaj pa če se primejo vsi trije. Se ne bojo . Matr sm optimist . Morm pa jutri mal teren potipat glede LA-hatchinga, prvo pr mojem G, šele pol lahko kej pred Rešem zinem . DaisyE, otročki vedo, da so trenutno sami, ker se mora mamica pripravit na njihovo dobrodošlico. No, jih bo teta GoYa jutri spet mal obiskala, da jim ne bo dolgčaš. Bety upa, pa to ni res. Spet SS . Ampak enkrat se bo obdržalo. Mora se. Fortun, za 5 jajčk in da punkcija ni bila preveč boleča. V soboto boš pa že lepo grela svoje sončke. Juhu. Mišek, prijetno pot v domovino. Tosja, za lepe novičke. Čudovito je, a ne . Vsem novim pa tudi jaz izrekam dobrodošlico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?