|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
23.8.2007 12:34:29   
DaisyE
Ja, če bodo moji otroc sploh zdržali do takrat. user posted image user posted image user posted image

A si jih kaj videla? user posted image user posted image user posted image

Če bo v soboto še kateri na sceni, jim reči, naj še en dan počakajo. user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 726
23.8.2007 12:40:36   
pikovit
Fortuna user posted image user posted image user posted image  za tvoj pogum,opravljeno punkcijo in tvoja jajčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 727
23.8.2007 12:50:20   
fortun
DaisyE - pa saj nisi jokica... pač, enim je lažje, drugim težje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 728
23.8.2007 12:52:41   
fortun
DaisyE - zmenjeno, jih bom še mal pocrkljala, da bodo lažje nate počakali user posted image user posted image  
pikovit - hvala - kako pa kaj ti?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 729
23.8.2007 12:54:37   
spelka12
Mozart,Fortun,DaisyE upam,da vam bo ratalouser posted image .Ravno zdaj sem izračunala,da dobimuser posted image 3 dni pred razgovorom z Rešem.KAJ PA ZDAJ?A bom morala potem še 1 mesec čakatuser posted image user posted image user posted image ?A ste bile pred začetkom špikanja pregledane?

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 730
23.8.2007 13:02:58   
fortun
spelka12 - ne sekiraj se - saj itak ti da zdravila, ki jih začneš jemati 2. dan user posted image ... ti kar pojdi na pregled in ti bo že sam povedal kako naprej...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 731
23.8.2007 13:04:59   
fortun
joj, še nekaj sem vas pozabila vprašati: kje v Fernetičih je lekarna al pa tkole: kam ste šle iskat zdravila??

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 732
23.8.2007 13:12:49   
mozart
takoj ko prideš čez mejo je lekarna. Ne moreš zgrešit. Jaz sem to že vse pregledala, ko sem bila v šofingu v Trstu.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 733
23.8.2007 13:37:12   
bekyca
Punce, tukaj pri vas pa res človek marsikaj izve. user posted image  

Tista anonimna prej sem bila jaz, zdaj ko sem videla, da ste me sprejele med se, pa čeprav "brez imena", se pa ne bom več skrivala. user posted image Mal me je blo strah ...strašne zgledate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj se zezam.

V glavnem, jaz vam vsem držim pestke, da vam rata. Sama bom mogla še malo počakat, ker imava kot sem že prej napisala, prvi postvet šele konec septembra, do takrat bom pa vaša zvesta navijačica user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 734
23.8.2007 13:41:33   
mozart
Bekyca, kaj ŠELE septembra, pa saj to je čez 14 dni. Kaj je to v primerjavi z leti kar čakamo na naše sončke.   Jaz zadnje čase ful razmišljam o user posted image . Kar na smeh mi gre ko pomislim, da je tudi možnost, da imam user posted image user posted image . O kako bi bilo to lepo. Na misel mi je prišla pesem od Neishe in Kreslina: prihaja njen čas.......

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 735
23.8.2007 13:48:51   
bekyca
Seveda, saj september je že čez 14 dni, pa vnedarle....konec septembra je pa šele čez en mesec user posted image . Ah saj bo minlo.

Enkrat je ena dobro rekla kako je čas relativen.... Kar se nekomu zdi dolgo je v bistvu nepomemben košček življenja. Ko stojiš pred vratih stranišča in čakaš, da nekdo, ki je že notri, opravi svoje, se ti zdijo sekunde dolge kot leta, onemu pa se zdi čas, ko odvija WC papir pač le nekaj sekund več. user posted image

Ja, mozart - saj sem jaz tudi čisto okupirana z mislijo na user posted image . Pa saj bo, enkrat bo!!! user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 736
23.8.2007 14:44:30   
DaisyE
Mal me je blo strah ...strašne zgledate

Take smo... user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobrodošla bekyca.

No Mozart je rekla, da lekarne ne moreš zgrešit in načeloma, če si količkaj normalne pameti, je res ne moreš. Če si pa marjetka, pol jo pa celo dvakrat zgrešiš user posted image , potem carinike sprašuješ, potem parkiraš na slovenski strani, potem greš peš čez mejo, potem ugotoviš, da je lekarna zaprta, ker jo vmes zapirajo in potem dve uri sediš v kafiču zraven in se smiliš sam sebi. user posted image user posted image user posted image

Res je takoj za mejo. Ko ti italjanski carinik vrne pašuš/osebno, daj takoj desni žmiguc in parkiraj pred mojim omiljenim kafičem. Lekarna je pa na desni strani od kafiča in čisto micena je. Odpre se pa, mislim da, ob 16h. Pa teta, ki tam dela vedno malo zamudi (so mi lokalci povedali, ko sem dve uri čakala user posted image ).

Pa fajn zrihtaj.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 737
23.8.2007 14:56:08   
dajamaja
Fortun,
si kje bliz Celja? jaz imam Prometriuma nekaj na zalogi in ga bom rabila šele čez cca. 2 tedna. Do takrat gresta lahko s tvojim iska, pa mi vrneš. Da ne boš srota sama ponj hodila in to na dan punkcije. 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 738
23.8.2007 15:02:45   
T1979
Punce, kako dolgo se čaka na te postopke? Hvala

Lp

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 739
23.8.2007 15:20:30   
Anonimen
Vsem novim in puncamin fosilkam izrekam še jaz dobrodošlicouser posted image in velik sreče v postopkuuser posted image . Zda nas je pa res že velik intudi  čveka temu primerno, saj sploh ne utegnem vsega prebrat, ap mislim, da non stop čekiramuser posted image . NO glavno, da ni dolgčas, da  se dogaja, in da prej čas mineuser posted image .

Vse ki boste imele te dni punkcijo, Uz, ET, vam želim ogremno ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem uživajte sto na urouser posted image

jaz grem zdaj kufre spakirat, potem pogledat grozljivko, potem pa nas že pride iskat taxi, zato naj vam zaželim res vse naj, naj, ker v naslednjih dneh ne bom mogla navijat za vas, bom pa z mislimi z vami

Sva pa prej odpeljala našega peseka v hotel in smo vsi tako jokaliuser posted image user posted image user posted image , ah, kaj čmouser posted image

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
23.8.2007 15:24:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Punce, kako dolgo se čaka na te postopke? Hvala

Lp

odvisno jaz sem napr rabila 3 leta. 1 leto pskušanja, potem 2 leti preiskav, četro leto prvi postopek.

odvisno koliko si star in če ti najdejo kako napako oz kakšen je vzrok neplodnosti. Če ima moški slabo spermo, greš mnogo prej, pravtako, če nimaš jajcevodov, ali imaš zamašene, tudi leta naredijo svoje, če si malda, ti kar odlagajo, seveda če ne najdejo vzrokov. potem pa je še odvisno ali si v MB, LJ, ali pri Rešu in koliko časa čakaš na odobritev konzilija, kakšne so čakalne dobe

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
23.8.2007 16:46:51   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Tebe bo pa Reško kregu. user posted image

Sej nimam jajc user posted image  ... pa še z ženskimi hormoni me šopa user posted image ... torej bom verjetno spet kr tih user posted image .

Marjetica, o tvoji deci sem pa čula prvat, da so taki lumpi, da jih bojo u nedeljo odpustil. Ni vrag, da pri takem številu ne bi blo robe user posted image user posted image  

Betty upa, smo te že pogrešale. Maš prav, kljub ss je pa dober rezultat, da si lahko naravno zanosila. Zdej boš pa razturila v jeseni.

Vsem novim in starim borkam, na user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 742
23.8.2007 17:42:14   
fortun
ej, nisem iz Celja, sem iz Lj - vseeno najlepša hvala za ponujeno pomoč - spet sem vsa vzhičena, ko vidim, kako skrbite ena za drugo. torej, takole je - jaz sem že nazaj iz Italije - pa bi bila še eno uro prej, če... ma, sem bla tako jezna, da je kar groza. sem takoj pomislila na to, da ti tuljoti nič ne delajo med 12 in 15 uro. torej, se odpravim ob 14 ih iz LJ in lepo pridem 15.10 na Fernetiče (Marjetica - jaz sem lekarno takoj zagledalauser posted image user posted image ) lepo parkiram in še predno sem prišla do vrat lekarne, me en striček ustavi (zraven je ena zlatarna) in mi pravi, da ne bo nič - da šele ob 16.00 odprejo. KAAAAAAAAAAJ??? user posted image user posted image user posted image user posted image  se malce pomirim in pogledam okoli - in za INFO DaisyE: TUT KAFIČ JE BIL ZAPRT!!!!user posted image user posted image
tko se mi je lulat mudilo, pa nisem imela kam it - ni se mi dalo še enkrat čez mejo pa na bencinsko, pa spet nazaj... zato lepo čiči pa čaki...
no, zgodbica je končana in ima srečen konec: jaz sem doma, pa tablete tut. To je glavno.

Pišuka je danes glupo vreme... sem čist blesava že, pa ne vem točno zakaj: ali je krivo vreme, al to da sem danes samo en kufe spila, al me je punkcija uničla...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 743
23.8.2007 18:14:05   
zalazoya
spelka 12 če si dogovorjena na razgovor za postopek pokliči in se naroči prej, ponavadi naroča Reš 1 teden pred postopkom. Jaz sem v takem primeru poklicala in se prenaročila še nikoli ni bilo problema.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 744
23.8.2007 19:28:39   
tosja
user posted image  Ste take pozitivke, da sem rada z vami... danes imam veseloooooooooooooooooooooooo novico.
Naš user posted image  bije user posted image  user posted image  user posted image  Nepopisno lep občutek, trenutek, ko so solze (sreče) tekle v potoku user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  v dvoje navijam za vse vas...vse boste prišle za menoj...

...pri nas user posted image  je takoooooo lepooooooooooooo

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 745
23.8.2007 19:43:16   
pika74
tosja - jest se globoko globoko opravičujem, sam zdele sm šla ene 5x prebrat, ker nisem mogla verjet, da prou berem. Nisem vedela, da ti je uspelo. Nazadnje se te spomnim nekje junija al tam nekje, potem sem pa bolj špricala na RR user posted image user posted image  - ne me kregat prosim user posted image . Se bom poboljšala - obljubim user posted image .

Zdej pa dej, da vdihnem globoko in ti od srca ČESTITAM za uspeh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V tvojem avatarju sem videla, da je prilepljeno, da si že preko 7. tedna. Bravo punca!!!! Čestitke še enkrat!!!

Pa ne zamert za dooolgo zamudo s čestitko user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 746
23.8.2007 20:15:32   
*medica*
tosja..user posted image user posted image user posted image user posted image super novička..kar toplo grej svojo pikico naslednih user posted image ...tako sem bila vesela ko sem prebrala da ti je ratalo in to po naravnem...user posted image user posted image bravo...zdej pa lepo počivaj in uživaj v user posted image

za vse ostale pa držim pestke in da bote čim prej srečne ko zagledate user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 747
23.8.2007 20:19:49   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Naš user posted image  bije user posted image  user posted image  user posted image   

To, Tosja!!! Kaj pa slikice - so nove?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 748
23.8.2007 20:23:46   
dajamaja
Spelka12, mene naroča 1 teden pred pričakovano M, zdaj ko ne rabim več pregledov in vemo kako naprej. Ti kar pokliči in razloži, te bodo "stisnile" vmes.

Fortun, pr men bi dobla tut kofe user posted image . No glavn je, da imaš zdravila. Si pa carica ... na dan punkcije še mal u šoping. Zdej pa na kavč in uživat!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 749
23.8.2007 20:48:48   
GoYa
Sayuri, ma bom menda sam za vogalom user posted image . Itak pa vam bom sporočala kako pa kaj, al bo user posted image  al user posted image . Si me spraševala, kaj pa če se primejo vsi trije. Se ne bojo user posted image . Matr sm optimist user posted image . Morm pa jutri mal teren potipat glede LA-hatchinga, prvo pr mojem G, šele pol lahko kej pred Rešem zinem user posted image .

DaisyE, otročki vedo, da so trenutno sami, ker se mora mamica pripravit na njihovo dobrodošlico. No, jih bo teta GoYa jutri spet mal obiskala, da jim ne bo dolgčaš.

Bety upa, pa to ni res. Spet SS user posted image . Ampak enkrat se bo obdržalo. Mora se.

Fortun, user posted image  za 5 jajčk in da punkcija ni bila preveč boleča. V soboto boš pa že lepo grela svoje sončke. Juhu.

Mišek, prijetno pot v domovino.

Tosja, user posted image za lepe novičke. Čudovito je, a ne user posted image .

Vsem novim pa tudi jaz izrekam dobrodošlico user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?