|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
24.8.2007 16:42:27   
Anonimen
Jaz vidim plus user posted image user posted image

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
24.8.2007 16:59:42   
DaisyE
Plus.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 777
24.8.2007 17:03:30   
zalazoya
plusek, čestitke user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 778
24.8.2007 17:25:19   
PAMELA
Mozart tudi jaz(kljub moji dioptriji -10!!!) vidim en rahel plus - za čestitat - ni kaj - noseča si.

Na današnjem UZ ju pa tako:
Endometrij 4 in majhni folikelčki med 2 in 3 mm na vsakem od jajčnikov (sem se prav čudla, da je dr. Vlajesavljevič mojega desnega sploh našel - in to takoj). Ponavadi se tak skrije, da ga je nemogoče videt user posted image user posted image .
No in dobla sem Menopur 300 enot dnevno - eno so mi že kar taam dali. Naslednji UZ pa v sredo, 29.08.07.
Skye - koliko pa tvoj endometrij? Predvidevam, da nekaj podobnega.
Je pa res, da je dr. govoril glede mojih foliklov v množini. To pomeni, da ni eden ali pa dva - ampak več 8mater kaka ugotovitevuser posted image ). Zdaj pa da bi jih le tudi več začelo rasti....

Se tipkamo.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 779
24.8.2007 17:34:50   
stunfek
čestitke pamela, za folikle v množini in sedaj držim pesti, da bodo lepo zrastli! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 780
24.8.2007 17:53:48   
dajamaja
Mozart, bravo !!!! Komaj si prišla in že take supre novice, evo naša tema je magična!
Skye in Pamela, lepi rezultati in kr tako naprej. Ne pozabita na zdravilne učinke piva user posted image
Sayuri, tole z M se ti pa prav nemarno vleče. Nimam več idej kaj počet za pospešitev. Žal. Zdrži punca. 
Tosja,  zdej je pa že popoldan user posted image
Marjetka, a bo zvečer kaj piva al boš sam zjutraj kafe kuhala?
Ostalim lep pozdrav in užitkov poln petek!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 781
24.8.2007 19:29:31   
Sulfinija
Skye in Pamela lepe novičke o vajinih foliklih.Držim pesti,da vama tokrat obema porata.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 782
24.8.2007 19:46:32   
Špelka
Tud jaz vidim plus + in ti priporočam, da se veliikooo smeješ in čisto malo jokaš od sreče! user posted image user posted image user posted image  Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 783
24.8.2007 20:27:00   
sayuri
Mozart, ti si pa faca user posted image . Plusek je gor, o tem ni dvoma user posted image . Lahko se smeješ, jokaš, plešeš, skačeš...kar hočeš, vse je dovoljeno. user posted image user posted image user posted image

Čestitke user posted image

Skye in Pamela, čestitke za foliklčke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 784
24.8.2007 20:58:15   
GoYa
Mozart, user posted image  plus je tako intenziven, kot je bil pri meni. In jaz imam doma eno navihanko. Tako da iskrene čestitke user posted image user posted image . Pa ne še bruhat...to mogoče itak pol pride na vrsto user posted image user posted image .

PAMELA, fajn za množino in želim ti, da bo tokrat tako punkcija kot vse naprej uspešno.

Skye, user posted image  tudi za tvoje foliklčke.

DaisyE, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te lepo pozdravljajo in sporočajo, da te že nestrpno čakajooooooooooo. No, pa se v nedeljo ne vidimo, ker bom jaz po vsej verjetnosti v ponedeljek na mizi za punkcijo. Danes so foliklčki veliki do 19mm, jutri zjutraj pa ponovimo UZ.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 785
24.8.2007 21:11:16   
GoYa
Aja, blesava jst. Pozabla prašat za La-hatching user posted image . Upam, da bom jutri zjutraj kej bolj prisebna in se bom spomnila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
24.8.2007 21:18:39   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bravo mozart...tud moja zgodba je podobna! user posted image
Lepo, zdravo in brezskrbno user posted image .

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 787
24.8.2007 21:30:39   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Aja, blesava jst. Pozabla prašat za La-hatching user posted image . Upam, da bom jutri zjutraj kej bolj prisebna in se bom spomnila.

GoYa a si ti pri Rešu, ne? Me zanima njegov odgovor. Pa za 3 se tudi pri njem meniš?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 788
24.8.2007 21:33:54   
GoYa
Jst sem kombinacija - moj osebni G + jaz + Reš. Trojček user posted image . Ampak Reš je sam zraven pri punkciji in ET, dela mi pa vse moj G. Tako, da jaz sklepam dogovore v glavnem samo z mojim G.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 789
24.8.2007 21:39:03   
dajamaja
Aja, pol nima glavne besede.
Pa zdrži user posted image !? Zdej sem pa že žleht.
Sicer če mu kaj rečem tak reče, da naj prvo počakam, da do tja pridemo... sicer ima prav, vendar pol kos smo tam (P) a tak sam študiram, kak bi bili čimprej drugje user posted image .

Srečno na punkciji!!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 790
24.8.2007 21:42:48   
GoYa
Ne, nima glavne besede user posted image . Ampak zraven vseeno kako pokomentira. Sam ga probam zignorirat user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 791
24.8.2007 21:52:42   
upajoča
Ojla,o mozart čestitkeuser posted image user posted image    fortun -pa srečno jutri na et,da boš tudi ti grela sončkeuser posted image user posted image .Me pa nekaj zanima,ali Reš po et vedno predpiše 3*po 200mg prometriumana dan,ali 2*po 200mg prometriuma ker sem zdaj dobila manjšo verzijo.Upam da nisem kaj zakomplicirala z vprašanjem.Pri prvem et sem dobila tudi eno inekcijo,sedaj pa neuser posted image ,pa me mal skrbi ,kako ste imele ve pri et? lp pozdrav upajoča

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 792
24.8.2007 22:02:39   
dajamaja
Meni je dal prvič samo 2X, drugič pa 3x ... in sicer zato, ker je bil prvič ss. Brez inekcije obakrat. Kakšno inekcijo si pa dobila? 

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 793
24.8.2007 22:04:35   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

čestitke pamela, za folikle v množini in sedaj držim pesti, da bodo lepo zrastli! user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 794
24.8.2007 22:07:25   
upajoča
Ne vem ,mogoče ,ker sem bila takrat na klomifenu,sedaj pa so bile inekcijev postopku.lp upajoča

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 795
25.8.2007 5:04:19   
DaisyE
Dobro jutro!

Moji notranji organi, ki so bili udeleženi pri punkciji, so včeraj rekli, tale naša šefica tole vse skupaj prelahko jemlje in so mi demonstrirali, da jim punkcija ni bila niti najmanj všeč. In jaz sem cel dan bolj kot ne preležala. Ampak, je blo zgleda za poslovilca, ker sem bila že zvečer ok, dons sem pa prav fantastično.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok najprej self service kufe. Dons je sobota, pa bom skuhala več sort...
navadno kavo, ki pripelje nasmeh na usta user posted image  ,
črno kavo brez cukra user posted image ,

kapučino user posted image  in
energetsko kavo user posted image  za lepo soboto.

Dajamaja s pirom ga samo naskrivaj še serjem, ker zdaj nimam več izgovorov, da bi ga pila. Bom pa isto self service naredila, da si lahko popoldne vsak vzame, kar hoče. Evo, že filam hladilnik user posted image , ampak prosim, po pameti. user posted image

No evo PAMELA, kolk folikelčkov. user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa hitro po piru usekat - do zdaj se je obnesu. Isto velja zate Skye jaz že veselo navijam.

GoYa hvala, da si pogledala naše lumpe. Sicer dvomim, da jih je še vedno toliko, ampak jih je pa vseeno fajn videt. user posted image user posted image user posted image  Upam, da ti današnji UZ prinese stopko. Bom še jaz malo žleht - me prav zanima, kako Reško izgleda, kadar nima glavne besede. user posted image user posted image user posted image

Naša tosja ma pa novo obleko.... A je nosečniška? user posted image user posted image  (mislim avatar user posted image )?

Upajoča meni je dal prvič 3 po ET, zdaj bomo pa videli. Po moje ti je dal dva zato, ker ni potrebe za tri. On že vidi, kako notri zgleda in glede na to, da je bilo prvič vsaj na začetku upešno, verjetno ne rabiš treh. Meni po moje tri daje že samo zato, ker sem taka masiva od človeka user posted image user posted image user posted image - Nič se sekirat, ker ni vredno, raje jutri svoje user posted image user posted image  in user posted image  pelji kam na lepše.

Fortun, danes lepo opravi. user posted image user posted image  so nedvomno že čisto veseli, da jih mama pride iskat. user posted image user posted image user posted image  Pa izogibaj se lukenj na cesti, da ti ne uide v hlače do postojne. user posted image user posted image user posted image  Ob 9h bodo že pri tebi. Neverjeten občutek a ne?

Zalazoya tudi ti lepo opravi na UZ, pol pa hitro poročat, kdaj greš na mizo, da bomo vedli navijat.

U glavnem, vzemte kak kafe.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 25.8.2007 5:05:25 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 796
25.8.2007 6:17:05   
DaisyE
No, zdaj pa ni več tako zgodnja ura. Lahko začnete malo migat ljube moje drage user posted image  in trenirat, kako bo, ko bodo otroc pri hiš.

Vsaj tri ste pokonc. Fortun, Zalazoya in GoYa. Dobro, zalazoya verjetno še ni iz UZ, za GoYo pa tud ne vem, ob kerih urah okrog kolovrati... Ehhhh

Jaz sem že oprala user posted image  in obesila user posted image en stroj perila, spila en kufe in zdaj grem dat rdeče cote prat, da bom mela za bojne barve za ET. user posted image user posted image user posted image   Razmišljam, da bi še en kufe, samo ko ga je tako blesavo sam pit. No ja, mogoče me pa zalazoya in GoYa osrečita, al bo pa Filip mamo pokonci vrgu. Dajmo Filip!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 797
25.8.2007 7:16:09   
DaisyE
No, zdaj pa že pretiravate s tem spanjem!!!!!

Pa saj ni zdravo tolk spat!!!!

A ste se ga včeraj natolkle user posted image , da še zdaj ni nobene na vidiku?

Jaz sem že tri pakete tarok kart sortirala, pa rdeče cote obesla, perem črne, pa v pomivalca sem zložla, to je že preveč dela zame. user posted image user posted image

Alo dajmo... Plehbadna, da vas malo zbudi. user posted image

Mater mi je dolgcajt... user posted image user posted image user posted image

Mislim, TUMAČ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 798
25.8.2007 7:25:03   
biba26
Pamela to pa je zate in za tvoje foliklčke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 799
25.8.2007 9:14:42   
ele
vsem pluskom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsem folikolčkemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ele

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?