Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 9:14:56
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE No, zdaj pa že pretiravate s tem spanjem!!!!! Pa saj ni zdravo tolk spat!!!! O je, je! Lej, sm te pršla mal pogledat, da se ne boš sama s sabo pogovarjala . In kaj delaš že ob 5-ih pokonc? Kdo mi bo pa zvečer asistiral, k bo tebe kar tam na balin plac zmanjkalo? Jaz šele zdej kufe pijem, mam pa še 100 stvari za zrihtat . Jah nič, v akcijo! Ajdi, čau bau!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 9:24:40
|
|
|
|
DaisyE
|
Jaz šele zdej kufe pijem, mam pa še 100 stvari za zrihtat A SI TI NORMALNA!? TAKOJ SE MI SKIPI IZ NETA!!! Jaz od same nervoze že od pol štirih zjutraj ne spim , ti pa tako na komot. BEJŽ, DA TE NE VIDIM!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 9:28:25
|
|
|
|
zalazoya
|
dejzica ti ne moreš spat si pa res zgodnja sicer imam tudi jaz težave in se zgodaj zbujam. Kofe je mrzu, tako da najbolj da novga skuham, drugač pa poročilo ko sem prišla k Rešu ni bilo gužve za mano so se pa kar vsuli, ena vedno pride in se kar vrine čaka tam pred vrati in gre kar mirno mimo vrste, mislim halo. V glavnem foliklčkov veliko, največji 13, tako da punkcija sreda, četrtek, v ponedejek imam še enkrat UZ in mogoče pade že stopka . Malo sem v zaostanku z vašimi poročili, ker tale siol skoz dol pada, za znoret, mislim pa da so namestu čestitke upajoči za uspešen ET dveh pikic, čakamo pa tudi poročilo od fortun, ki je po mojem ravno na mizi, drži se in ne pozabi poročat. Pozdravče tudi vsem ostalim, starim in novim borkam. Evo svež kofe
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 9:39:13
|
|
|
|
citrončica
|
Jutro, ja zdaj bo pa pasala kava, ,ja,jaz sem že nakaj časa zbujena,a je treba izkoristit soboto za bolj slovmoušn!! Grem po kavo,ker sem že zajtrk pojedla....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 9:47:52
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja se je pa res že shladil moj kufe... zalazoya bravo za trinajstko. Jaz tud mislim, da bi lahko stopka že v ponedeljek padla. Držim pesti. Pa fino, da si se oglasila, jaz sem si že skor grob skopala od samga dolgcajta.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 10:00:54
|
|
|
|
zalazoya
|
dejzica ti si faca. Koliko časa boš na bolnišiki, jaz si bom vzela frej od punkcije pa cel naslednji teden. Prejšnjič sem šla takoj v sužbo pa so me sam ob živce spravlja, ne bom pa doma do testa ker si bi jaz tud grob od dolgcajat skopala.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 10:20:56
|
|
|
|
ele
|
čestitke zalazoya za 13ico ta bo ziher srečna številka jst pa od četrtka,ko me je pogledou mr.reš,na aglurabu in kloifenu...pa dieta od miška
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 10:22:15
|
|
|
|
DaisyE
|
Bolniško sem zaključila včeraj, tako da grem v poedeljek na šiht, da bodo lahko še meni živce kravžljali. Ma ja, vsaj do Etja je fajn bolniško vzet. Ti si tud faca. Kako kaj biciklistični podvigi? Še zdaj se rolam, ko se spomnim...
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 10:23:28
|
|
|
|
DaisyE
|
Ele nič bit žalostna. Mogoče bo pa to zmagovalna kombinacija. Sploh, če maš še Mišek dieto zraven.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 10:46:50
|
|
|
|
sayuri
|
DaisyE hvala za kavico. Ti si res faca. Filip je bil zgoden, kot ponavadi, mati je pa obležala u postli. Je ati ustal. Se nekaj čudno počutim - po moje pritisk Sem se okrog osmih šele ven zvlekla in vzela tvoj kafe. Pol sem si pa rekla:"Nč, tole bo treba do konca pobelt!" in sem še ZADNJIČ pobelila del hodnika. Tko da zdaj sam še popoldne pospravim in sem finitoooooo . Vas bom popoldne kaj bolj prečekirala, kre me Filip zdaj na kolo vleče. Pa še ena kolegica se je najavla, tko da gremo . Se slišimo kasneje.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 10:57:00
|
|
|
|
DaisyE
|
Helou sayurči, fajn bicikliri. Tako, jaz sem svoj šiht na netu oddelala in vam bom dala zdaj do jutri mir. Lepo se imejte, pa ne preveč čvekat, je zunaj bolj lepo. Želim vam eno lepo soboto.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 11:29:41
|
|
|
|
Skye
|
Jutro punce uh ste nekatere zgodnje ...DaisyE... Najprej moram čestitati Mozart za tko lepi brezdvomni plusek.....želim ti nepozabnih 9 mesecev Fortun veliko sreče danes na ET Zalazoy in Goya čestitke za veliko folikelčkov in da bi do punkcije postali pravi korenjaki No meni pa hormončki že nagajajo...me vsak dan po malem boli glava....ali pa je to mogoče od piva, ki ga ne izpustim noben dan Zelim vam lepo z soncem obsijano soboto. Skye
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 12:24:12
|
|
|
|
dajamaja
|
Zalazoya, Goya, super rezultati. To bo dece! Fortun, zdej si pa že nazaj, javi se! Daisy, a bi ti hodla sem gor kot vsi pošteni ljudje ? Mislim sred noči razgrajaš, da človk ne more spat od tebe. Pol zvečer pa pivo špricaš Tko, zdej, ko sem ti jih napela ... pa glej da jutri deco lepo prevzemeš in začneš odgovorno življenje . Držim pesti za Ele, aglurab je zakon ... jst sem non stop lačna po njem.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 14:17:35
|
|
|
|
GoYa
|
Mislim, DaisyE, te pa res živčki dajejo, da ne moreš spat . In ne, GoYa je takrat še spala . UZ sem imela "šele" ob 8h. Je biu G uvideven in me vprašu, če bom do 8h pokonci. Sem rekla ja, ja, bom že ob 7h, ker mi Lina ne bo več pustila. No, ta najmanjši foliklčki niso še primerni za punkcijo (14mm), tako da jutri še ena doza injekcij in spet UZ (ob 8.30) in po vsej verjetnosti jutri pa res stopka. Sam me pa mal skrbi, ker je bil največji že 21mm velik. Tokrat me je prvič strah, da mi ne bi kaj prej popokali . Ma upam, da ve, kaj dela . Sem pa deal nardila za LA-hatching . Sam upam, da ne bom od straha pred punkcijo pozabila ga še 1x opomnit, ko bom gor na mizi za punkcijo. Kdaj greš pa ti jutri v PO? Da bom mal pozorna , ko bom čakala v avli porodnišnice na UZ. Danes jih je bilo pa res ogromno parov. Zalazoya, midve sva pa približno skupi . No, jst računam na punkcijo v torek. Še vedno pa ne vem, kaj bi se izgovorila v službi . Sayuri, ste se nabiciklirali? Ma sta res fajn parček s Filipom . No, pa še oči zraven seveda . Skye, mene je v drugem postopku tudi glava bolela od teh hormonov. Tokrat pa moram rečt, da nimam nobenih stranskih učinkov . Alo, bodte pridne, pa se beremo. Čauči
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 18:57:18
|
|
|
|
zalazoya
|
oj bejbe zjutri je zgledalo, da bo miren dan, pol pa nenajavljeni obiski, ki so mi šli full na živce in se niso in niso pobrali, tako da sem mogla pospravljanje in kuhanje prestavit in sem šele zdaj fertik. Sem si ravno en pirček odprla in zdaj končno uživam. Kako ste pa ve preživele dan? Fortun zakaj ne poročša sej veš kolk smo firbčni Dejzica a jutri transfer , mater gre hitro, tamičkani že komaj čakajo da prideš po njih, danes bi lahko še z nami kak pirčke spila, jutri bo treba že bolj pazit. Z biciklom se ne upam več vozit , bom pa Sayuri zaslišala kako kej pri njej k rada biciklira. Očitno njej zlo nuca ko je ni in ni nazaj. Je čist not padla v to rekreacijo. Bravo Sayuri. Go Ya super da bova skupaj trepetale do testa. A si kej naihnjena meni se zdi na momente da na jajčnikih sedim, prsa pa tud že ornk bolijo. ele ti pa kar ogumno po novi kombinaciji prepričana sem da bo nucal, če meni ne rata bom tudi stestirala dieto miška, za ta krog sem že malo pozna. mam še kakšen u hladilniku če bi ga kera spila, pa na zdravje.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 20:34:32
|
|
|
|
zalazoya
|
ja pol pa nič, pira je itak že zmankal, sem bolj že , tko da grem počivat. dejzica ti maš zjutri samogovore jaz pa zvečer, se bova mogli bolj zorganizirat. sayuri ja kam si pa odbiciklirala?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 20:53:07
|
|
|
|
upajoča
|
čer,jutri pa Daisye po svoje sončke ,super,je pa fino da imaš poln mehur,če ti uspe ,jaz sem se kar trudila ,in mi je ratalo ,ker pri prvem et sem imela prazen in me je Reško nahrulil.Joj sem čedalje bolj sklerozi,hvala za lepe želje se opravičujem za nazaj. lp upajoča
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 26.8.2007 7:01:55
|
|
|
|
zalazoya
|
go marjetka go marjetka , pa nič do PO da nebo ta glaven jezen. Porčilo pričakujem do 11 drugač bo ... dobro zrihtaj.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 26.8.2007 9:33:15
|
|
|
|
blanč
|
Marjetka , čez 9 mesecev .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 26.8.2007 9:59:29
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Marjetka , čez 9 mesecev . TALE JE PA FUL LUŠTNA!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 26.8.2007 10:10:24
|
|
|
|
GoYa
|
Halo, Marjetka, poročaj hitro . Jaz sem bila danes tudi v porodnišnici. Lepo čičam, pa pride ena šjorica notr. Rdeče hlače, bela majca, prvo kar pomislim, je naša DaisyE . No, pa pride čez pet minut še ena lady in red. Sam kontra kombinacija . Bele hlače (btw spodaj redeče hlačke ) in rdeča majca. Pa spet pomislim na dejzico . Zdej pa lepo povej, katera si bila . Matr sm bla tm k en FBI-jevc . Drgač pa mi povejte tole z rdečim. A tud na punkcijo je treba bit v rdečem al sam na ET? Matr, kaj si misli Reško, kaj je z babami, k so vse neki napaljene z rdečo . No, moja punkcija pa bo v torek. Brrrrrrr. No, ni me še strah, v torek zjutraj bom pa do 9h na školjki .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 26.8.2007 10:17:19
|
|
|
|
sayuri
|
KAj je rožca, si se še malce na morje podala, da te ni? Zdaj so tvoje pikice že na varnem in na toplem Sem tko mislila nate zjutraj, ko sem šprintala okrog posestva Ugar, da so me še konji čudno gledali. Punce moje, mi smo zopet v navijaškem duhu. Moj brat je na tekmi (pravkar na kolesu) v Švici v Zofingenu na Powerman Duatlonu - 10km je že pretekel, sedaj ga čaka 150km kolesarjenja, nato še 30 km teka. Smo čist na trnih Seveda upamo na super rezultate, saj je res v odlični formi. Grem jst zdajle malo seznam popravljat, da bomo na tekočem.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 26.8.2007 14:52:04
|
|
|
|
sayuri
|
Vidim, da ste vse na lepšem Mi smo še vedno v navijanju za mojega brata. Zdaj že teče zadnjih 30 km. Trenutno je 30 od 210 tekmovalcev, v svoji kategoriji pa 2. Uf, še kaki 2 uri bodo živčki delali
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 26.8.2007 15:05:04
|
|
|
|
GoYa
|
Sayuri, navijam za tvojega brata . Dober je . Zdaj grem pa horizontalno. Sem 1,5 ure likala . Še dobro, da mišolina spi in si lahko privoščim počitek. Marjeticaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sam zarad tebe hodim vsake tolko čekirat. Kam si jo pihnila?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?