|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.8.2007 12:53:23   
tejči77
Freycha, tole z jezikom mi je znano. Je Larisa očka vidla kako to dela, zdaj pa sama že dva tedna isto počne.
Midve sva pa nazaj iz mesta. Sva se šle slikat in še na občini sva bile za osebno. Sem na občini čakala skoraj pol ure v vrsti, da se mi je mala že začela jokat. Naprej te pa noče nihče spustit, še vrinili so se. Če bo ta teden pridna bomo pa mogoče le šli za kakšna dva tri dni na morje.
Spala mi je pa od 11 do 4. Sem bila prav presenečena. Ampak potem mi je do osme vsako uro visela na joški. Sva danes kar dolgo dremuckale in sem še kar spočita.
Slini se pa tudi moja mala in neznansko rada tišči celo rokico v usta. Očitno čisto normalen pojav.
Babike, lepo se imejte in naj bodo tamali čim bolj pridni. In en velik user posted image  za vse !
Grem nekaj pojest preden se mi zbudi.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
21.8.2007 13:22:26   
Freycha
kot sem si rekla in obljubila, se je to tudi zgodilo. Dita je dobila dudo, ki jo sedaj zelo veselo sesa in je čisto zadovoljna in tiho user posted image  Namreč obljubila sem drugim in sebi rekla, da ji dam dudo takoj, ko začne sesati prst. In ker to sedaj že dva dni počne non stop in si zatlači katerikoli prst, sem ji sedaj probala podturiti dudo in jo je takoj sprejela..... jaz sicer s tem nisem zaodvoljna, ampak ne bom uničevala otrokovih prstov zaradi svojih principovuser posted image user posted image  Sem pa žalostna, to pa priznam......

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
21.8.2007 13:32:17   
tejči77
Freycha, ne bit žalostna. Samo da je vse ostalo OK.
Larisi je dudo poturila že patronažna, ker je rekla, da se bo vsaj malo umirila in mogoče kdaj zaspala. In mi res malo pomaga, drugače bi bila že čista razvalina. Jaz namreč, tamala pa verjetno tudi.
Pomisli na to, da je boš dude ziher odvadila prej kot pa prstka. Ne vem kdo mi je pravil, da je imel njihov otrok probleme z odvajanjem od dude, pa so rekli otroku, da jih v trgovini nimajo več. In da so to podkrepili, je moral otrok v vsaki trgovini sam vprašati, če imajo dudo (v knjigarni, pekarni,...) In potem ko je spoznal, da nimajo dude se je potolažil.
Jaz se zaradi tega ne sekiram več.
Sem pa spoznala, da vse stvari, ki sem jih kupila ZA VSAK SLUČAJ, zdaj RABIM. Ne bom več kupovala za vsak slučaj, pa bo. Kaj sem postala še vraževerna.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
21.8.2007 13:37:23   
Anonimen
freycha bolš duda, kot prst, sploh zarad zob....otroci k prst vlečejo majo čist deformirane zobe pol, pa nemogoče jih je odvadituser posted image moja noče dude niti pod razno, samo če so kapljice gor, tiste dol pocuza in pol tak špukne dudo da jo na drugmu koncu sobe komi najdemouser posted image sam tud prstka ne vleče, edino roke si tlači v usta, celo pest....evo se že dereuser posted image cele pol ure je spala...vauuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem....

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
21.8.2007 13:44:09   
baja*
Eh Freycha, boljše duda kot prst! Jaz tud zadnja 2 tedna tu in tam dam Reneju dudo (ortopedsko, da ne zmoti dojenja), včasih jo sprejme, včasih pa tudi ne. Najbolj nam pomaga zvečer, ko je mali že precej tečn, pa samo parkrat potegne dudo in zaspiuser posted image . Pol mu jo pa tak vzamem.
Wow, Dita se je že obrnila? Bravouser posted image . Pa kak dolgo je spančkala... Jaz bi našega definitivno mogla prej zbudit, če ne bi mi joške razneslo.user posted image

Super Tejči da si se malce bolj spočila danes.user posted image

Mene pa zanima, če boste vse dale cepit vaše bebike. Mi že imamo na naslednji posvetovalnici (25. 9.) cepljenje. Me je kar malo strah.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
21.8.2007 13:48:26   
Freycha
hvala, ker ste me malo potolažile..... Dita tudi ni imela rada dude in jo je ven špukala, sedaj se pa kar ne loči od nje. Celo z eno roko si jo drži, da ji ja ne bi ven padla user posted image   Da ne govorim o tem, da sem končno kosilo v miru pojedla user posted image

baja, kaka je pa ortopedska duda? jaz imam sedaj Nukovo, samo ker imava že tako borbe za dojenje (ploske bradavice) bi bila bolj zadovoljna, če bi našla kako optimalno za cuzat, da ne bi res sfrkali dojenja.....

Midva bova dala Dito cepiti. Sem zadnjič eno oddajo gledala kjer so bili za in proti argumenti cepljenju, pa me uni proti niso prepričali user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
21.8.2007 13:51:33   
baja*
Freycha, ja Nukovo dudo mislim (je take oblike kot bradavica). Prej smo imeli pa Aventovo (je čisto okrogla) pa je sploh ni htel sprejet.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
21.8.2007 13:51:46   
Freycha
baja jaz imam srečo (v nesreči) da imam tako velike joške (čeprav jih ne bi rada imela) da se ima mleko kje shranjevati user posted image  čeprav sta bili  vseeno že čisto trdi in napeti.......user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
21.8.2007 13:53:10   
baja*
No ja, jaz imam pa bolj majhne, tak da res mlekec nima kam ituser posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
21.8.2007 13:55:27   
Freycha
hmmmm pa bi pomoje vseeno raje manjše in da manj časa zdržim, da je ne podojim, kot da se počutim ko krava z vimeni user posted image user posted image user posted image  iz katerih pušča, če nimam modrčka z blazinicami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
21.8.2007 13:57:13   
baja*
saj se jaz tud včasih počutim ko krava, no al pa vsaj mala kravica z malo manjšimi vimeniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
21.8.2007 13:58:12   
baja*
tak zdaj pa šibam se oblečt v cote za venuser posted image , ker gremo k tašči na filano paprikouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
21.8.2007 14:01:28   
Freycha
meni jo je pa tašča samo nekaj obljubljala, sedaj pa že en teden nič od tega....user posted image

uživajte. Jaz pa mojo podojim (če bo sploh hotela spustiti dudouser posted image ), potem grem pa tudi malo ven...... na sladoleduser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
21.8.2007 14:01:50   
Anonimen
meni tud kar spuščajo zizeuser posted image mi gre pa na živce modrc, tak da doma sem kar brez, v kaki razvlečeni majci, s fleki od mlekauser posted image user posted image user posted image in ko dojim iz sosednje joške v curku špricauser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
21.8.2007 14:21:08   
Freycha
ulla, hvala da si to napisala, sedaj vsaj vem, da nisem sama tak kritičen primer. Meni se dobesedno ulije, ko mala zajoka.... jaz pa ne morem imeti samo majice, ker potem kapljam po tleh. Imam namreč tako grdo obliko jošk, da so bradavice več ali manj na dol obrnjene in padajo kaplje po tleh med telesom in majicouser posted image user posted image  in potem moj dragi hodi za mano in briše tla user posted image user posted image user posted image

nič, mali bom probala tole dudo ven potegniti, pa jo nahraniti, kre se je čisto zaljubila vanjo. Ji je prejle ven padla, se je že drla. Sem ji jo dala nazaj notri je pa utihnila v sekundi user posted image  jaoooooo dudafrik je ratala v sekundi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
21.8.2007 14:31:05   
Anonimen
vidiš, pri nas pa duda ne pali najbolj....sploh takrat ne, ko bi ga radi z njo umirili... ni šans.... tako je duda pri nas v ustih maksimalno 20 minut na dan.... da bi se uspaval z njo? zakaj pa, če ima mami zizo ....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
21.8.2007 14:42:45   
madejka
Pri nas duda pali v dveh primerih: ko je lačen in ko je fejst zaspan. Za umiritev niti približno. Mu pa takoj ven pade, ko zaspi, tak da jo imamo mi tud samo minimalno. Imamo pa od Chiccota eno tako, ki je bila najbolj bradavici podobna iz kavčuka, pa zgleda pali, ker mali še vedno pridno sesa. Zdaj smo včasih celo že brez nastavka.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
21.8.2007 14:50:03   
tejči77
Ulla, si čist ista kot jaz. No, le da pri meni še vseeno mleka ni dovolj. Po moje ventili ne delajo.
Sem se pa danes tako na hitro oblekla za na občino, da sem pozabila na blazinice, pa na srečo ni bilo nič flekov.

Jaz sem si pa v soboto naredila filano papriko in jo še dala v zamrzovalnik, čeprav je iz zamrzovalnika ne maram kaj preveč. Ampak imam pa le kosilo, zdaj ko mojega ni in nikoli ne vem če bo čas, da kaj skuham.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
21.8.2007 14:52:28   
madejka
Aja to sem mislila še vprašat - od kod vam tile nicki? Sem dans med dojenjem (user posted image ) razmišljala kaj za vraga bi pomenilo Freychauser posted image Sej madejka tud ni glih nič logičnega...user posted image
Bačko, baja, zvesta, Ajvy, kapica, siskamiska, corfu?user posted image No sej ni treba povedat če nočete, firbec babji pačuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
21.8.2007 14:57:29   
tejči77
Te joške so res cel hudič, pa hvala bogu da jih imamo.
Kaj pa ko vam tamali zajočejo, tudi teče kajne. Meni res verjetno več izteče, kot pa tamala popije.
Se pa moram pohvalit, da nama je zadnje dni menda celo dvakrat uspelo, da sva se samo dojile, potem pa ni hotela dodatka. user posted image

Zdaj so pa spet bolj prazne, kot ne. Opažam, da je res pri meni vse odvisno od volje in kako jem. Včasih dva dni skor nič ne pojem in je že sranje.

Moram it čim več ven s tamalo, potem tudi sama nisem tako zamorjena.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
21.8.2007 14:59:53   
tejči77
madejka, si dala svojemu sineku tako ime, kot sem ga jaz imela pripravljenega če bi bil fantek. Res lepo ime. user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
21.8.2007 15:00:17   
Anonimen
Freycha, ne sekiraj se, bolje duda kot pa prst.. Pa še več časa boš imela zase, ker duda pomirja otroke in tako boš lahko v miru pojedla kosilo user posted image

Eee, mi smo meli pa lepooo nooočkoo.. user posted image
Zaspal je ob 21.30 pa spal do 4.h sem ga nahranila, nato je spal do 8.h. Kak je fajn, samo sem tak smotana, da sem šla kar ob 2h spat. Bi se vsaj naspala, če bi šla spat takrat ko Patrick user posted image Prav jezna sem nase!user posted image user posted image

Madejka - moj nick.. So me klicali vsi malena, zato je tudi takšen nick user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
21.8.2007 15:01:52   
madejka
Tejči Maj je res lepo imeuser posted image Samo ko sva si ga midva zamislila, sva poznala enega malega Maja, zdaj jih poznava 5!user posted image In v našem kraju so trije: eden rojen maja, drugi junija in naš je julijskiuser posted image Še dobro da ne bo tu hodil v vrtecuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
21.8.2007 15:40:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
.... jaz pa ne morem imeti samo majice, ker potem kapljam po tleh. I

user posted image user posted image user posted image to se men tud dogaja, sploh če se nagnem naprej, pa ker mam bol male joške, je pol luft med majco in kar teče za mano.....user posted image in zadnjič je tašča popazla malo da sma skočla v trgovino in me je začelo prov ščemet v joških in sem rekla ziher se tamala dere k zverina, pa je moj za foro poklical in ga je kap skor k je tašča rekla ja, glih je začela jokatuser posted image in ponoči se že zbudim prej kt tamala, me ščemi v joškah pa točn vem da bo vssak caj tulilauser posted image

tejči mleko je ful odvisno od počutja ja....zato čimveč probaj počivat in bit sproščena...kar je verjetno težko si sam za vseuser posted image pa pij veliko, seveda ja hrana tud pomembna, sam ne tolk, v končni fazi v onih siromašnih deželah ko majo nikakvo prehrano ( oz. je sploh nimajo) ženske čisto uspešno dojijo....čimmanj sekirancijeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1174
21.8.2007 16:17:57   
majrim
uff,kaj bi dala,da bi lahko dala dol ta modrcuser posted image ...se mi zdi,da že sanjam o tem,da bi bila brez...se mi zdi,da ga imam že celo večnost gor 24 ur...nosečnost,zdej pa mleko....uff,le kdaj bo konecuser posted image ...ko sem jo včeraj popoldan dojila,ssem jo vso pošpricala po obrazu in po bodijuuser posted image ...to je kar teklo...in kako naj si pol želim samo majce???
...punce,a vam ti otroci vsi spijo zjutraj,ko uspete tolko klepetat???user posted image ...jaz tam do 12 lahko samo sanjam računalnik...zdej jo je vzelo in evo mene tle za 15 min...je treba kej naredit tudi po stanovanjuuser posted image , zvečer pa na koncert...to bo veselica s tamalouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?