Freycha
|
sem mislila, da se ne bom pohvalila, pa se bom. Zvečer sva Dito skopala in jo dala na joško. Pa ni nič kaj dosti vlekla, pa sem mislila, da sem brez mleka (ker sem imela stresen dan, utrujena sem bila in tudi joška je delovala prazna) in sem ji naredila Novalac. No, potem sem vseeno ugotovila, da je pa v joški še kar nekaj mleka..... ne vem, zakaj ni hotela piti. A je bila tako utrujena, al kaj? V glavnem ob 23 je zaspala, jaz 10. minut za njo in sedaj še spi (skoraj pol sedmih je ura).... ne morem verjeti jaz sem se pa tudi kar naspala - hvala bogu, ker bom danes spet sama cel dan in mi prav pride malo naspana noč. Pa ne vem, a jo ta Novalac tako zadane, al je bila res tako zmatrana, al kaj? V glavnem prav pasalo je..... Zvesta, mislim da slinjenje ni posledica rasti zob ampak tega, da so začeli naši malčki spoznavati okolico in zaznavati vonjave in barve itd... in zato toliko bolj tlačijo roke v usta (vse spoznavajo preko ust) in se temu posledično tudi toliko slinijo. Dita se tudi slini, pa kar mehurčke dela, ampak meni se zdi to čisto normalno, ker tudi dojema okolico 100x bolj, kot jo je recimo 2. tedna nazaj, ko se še ni slinila toliko..... aja, pa če sta zvečer preveč zmatrana za čez dan pa razmišljaš o tem, potem pa dajta čez dan ne na večer čakat. Tvoj pa itak tako hitro pride iz službe, da je to še skoraj jutro zame Tejči, jaz kar nekaj žensk poznam, kjer je otrok zavračal eno joško iz druge pa normalno pil. Zakaj pride do tega ne vem..... samo poznam pa par primerov. Joj, si sploh ne predstavljam, da sem cel teden ali več čisto sama in predvsem za vse sama.... pomoje se mi zmeša. Vsa čast, da to tako stoično prenašaš! Kapica moje sožalje za šoping. Ampak pomoje si ti mal preveč zahtevna do sebe. Ne moreš pričakovati, da boš čisto brez trebuha, če si rodila dober mesec nazaj...... Pač sprijazni se, da je to del nosečnosti in poroda tako, kot je bil velik trebuh med porodom. Saj je prav, da telovadiš (pa si ti meni govorila, da sem prehitra, ti pa sedaj že fitnisiraš doma ), samo ne pa od sebe pričakovati nemogočega. Nisi Heidi Klum ****ti..... Ti kar še enkrat zavij v trgovinice in si kaj kupi, ker si čisto vredi taka, kot si. Pa na morje tudi pejt, ker nihče ne bo rekel jaooo kak trebuh ima pa ta, ampak bodo vsi rekli madonca, glih rodila je, pa ma taki mali trebuh Jaz sem tudi opravičevala trebuh prodajalki, ko sem kupovala kavbojke. Pa ko sem povedala, da je mala stara mesec in pol je samo zavila z očmi in mi rekla, da ni čudno, da imam še trebuh....... no, pa sem pri njej kupila dvoje kavbojke joj, mene joški že fejst tiščijo. Smotano je pa to, da me obe joški tiščita. Pa mala še kar spi. Še malo, pa bo 8. ur, kar spi..... sam zdej jo pa bom ven vrgla, pa previla pa na joško dala, ker mi jih bo raznbeslo..... aja punce, kako veš, da ima otrok gljivice v ustih?
|