|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.8.2007 17:09:22   
Freycha
hmmmm a si dala dovolj mleka?

no ja, pojdi raje na kremšnito ja, pa če je puding užiten, še tega pojej user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
19.8.2007 18:01:14   
majrim
najprej...super slike so----->>>.....verjetno je potekel rok pudingu:)))...gremo malo ven ja,bo boljšeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
19.8.2007 18:54:53   
pupi
Baja kar tak sem vprašala za dojenje brez razloga, sem upala da je še katera ko na pol doji tak ko jaz user posted image .
Glede hrane jaz še vedno vse zmečem v sebe tak ko sem prej, mogoče me še zdaj to minimalno dojenje ven vleče, kak bo pa potem pa ne vem. Trebuh mam še kar zatečen ampak mislim oz. vem da je to tudi od reza in da bo še nekej časa. Še dobro da se mela dvojne kavbojke malo večje da jih spravim nase!
Mala je danes neka sitna, drugače pa je pridna ne bom je šinfala. Bomo vidli kaj bo zdaj, ker bi rada poskusla z Aptmilom 1, pa me je malo strah da je nebi šraufalo, saj ne vem kaj najuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
19.8.2007 19:59:16   
kapica
Freycha, skoda no, da nisi kaj nasla, ce sem iskrena, jaz si sama sploh ne bi upala iti v soping. ker tako kot si rekla, bi samo gledala, kdaj bo mali zajokal , itd. No, pa jaz sem ti privoscla kaksno cotico, da vesuser posted image .
Mas pa res super mozek,a naj te kr jutri pelje v sopinguser posted image . A ves kaj sem jaz danes naredila z akosilo? Tud makarone z tunouser posted image . Kaak so bili dobri, res.
Ajvy, ubogica, no, pol pa kr zbudi moza in naj kaj naredi. Ampak ce te potolazi, moj je skoz doma, ker ima se vedno ocetovski dopust, pa tud nic kaj velik ne naredi v gospodinjstvuuser posted image . Ja, kaj ces, taki so.
Majrim, jaz se pazim kaj jem. Nic kruha, nic cokolade, sveze zelenjave, v glavnem pri hrani sem bolj boga no.

Danes sem bila na kolesuuser posted image user posted image user posted image . Ampak samo 15 min, ker kondicija je pa res na nuli no. Nisem mogla vec, ko sem prisla nazaj, mi je bilo kr slabo, kako me moge bolijo, pa sploh ne rabim povedatuser posted image . Ampak je bil res super obcutek, za kazen me sedaj se trebuh boli, prav pika me spodaj, ampak jutri hocem it spetuser posted image .

A veste kaj bom pa jaz jutri? Grem v sopinguser posted image user posted image user posted image . Ce ve vse ze hodite, se je meni tud zalustalo. Bom malo pogledala za kaksne kopalke, pa natikace, pa se kaj za duso.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
19.8.2007 20:47:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

sem upala da je še katera ko na pol doji tak ko jaz user posted image .

Jaz. Zvečer dodajam in se borim, da ne bi še čez dan, ker mi počasi tudi čez dan zmanjkuje oz. je očitno, da ga je komaj komaj dovolj in pogosteje zahteva.

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
19.8.2007 20:58:20   
Ajvy
Kapica, saj ni tak grozn, ampak  najbrž jst preveč zahtevam...včasim me malo zmoti, to je pa vse....
A to boš tudi šopingirala jutri- torej srečno, pa še za me kej zapravi in se naglej...

Tako, mi smo bili na sprehodu, zdej pa še en za drugim pod tuš, potem pa ajat....sem kar malo utrujena...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
19.8.2007 21:21:19   
siskamiska
Evo še mene malo tukaj gor. Saj berem vas redno, ampak pisat se mi pa nekak ne da, nimam energije, pa še dva okupatorja imam doma user posted image . Tolk sta zahtevna ratala, skoz me morta imet na vidiku, ker je drugače takoj jok.

Pri nas veselo rastejo, se redijo, ponoči še vedno ne spimo user posted image . Joooj jst se bom zrušla en dan. Aja pa za višek vsega mi je zgleda oslabel imunski sistem in sem prehlajena čist, pa mož tud, tko da samo čakam kdaj bosta še tamaledva kej staknla. Še tega se mi manjka.

Jaz tudi že dodajam, mleka se mi zdi da je čedalje manj, sem porajtala da je to ful posledica utrujenosti in pa včasih slabe volje.

Rumba in Maja sta na mortju, ne vem katera je pisala kje je Rumba. Zadnjič sva ble z Majo spet na kavici user posted image user posted image .

Kreganje med partnerji se mi zdi po porodu nekaj čisto običajnega, veliko naredijo hormoni in pa preutrujenost.

Verjetno bom zamenjala nick , to pa zato ker me " zalezujejo" po netu in me je to blazno zmotilo. Kaj user posted image  koga briga ki me pozna kaj jst pišem tukaj gor. Albume bom pa sigurno zaklenila tako da če katero kaj zanima naj mi kar za geslo reče.

Čestitke vsem za shooping.user posted image
Pa vse albume sem si ogledala in moraj pohvalt prav vse otročičke user posted image user posted image user posted image  res so carji, lušni ko strela.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
19.8.2007 22:09:10   
NoviOčka
Uh pa dajmo spustit ventile - naša tamala se je danes odločila, da je Ghandi. Joškamo se na eno uro, je malo, celo dodatek sva ji ponudila pa niti potegnila ni user posted image  Pa dva dni brez napenjanj je za nami jebela cesta... Upam, da se ni kaj nalezla od mene, ker sem nekaj prehlajen. Pa to vreme v LJ... ahhh.

Komaj čakam na službo jutri, da bom lahko vsaj malo relaksiral. Vsaj spimo dosti solidno zaenkrat, čeprav mislim, da bo danes tamal tretjič od rojstva nočno usekala, v tem primeru bom pa pomoje kar dopust vzel. In pa kako tableto user posted image

siskamiska - zaradi takih zadev jaz nisem razkril ničesar o naši (disfunkcionalni) družinici. Najbrž je kak družinski član, v tem primeru se da vse zrihtat.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
19.8.2007 22:27:13   
baja*
Ja siskamiska, pravi angelčki so naše jul(n)ijske bebikeuser posted image .

Pupi ne se sekirati, če moraš dodajati. Morda se pač še lovita pri dojenju, eni pravijo, da lahko to učenje traja do 3 mesecev. Če polno dojenje ne bo šlo, pač ne bo. Se pa otroček vseeno pocarta pri tebiuser posted image . To pa tudi veliko šteje!

Jaz sem tudi že zapravljala po trgovinah - šla sem sicer po natikače, prinesla pa majčke, kar tudi ni slabouser posted image . Vse, ki se odpravljate v šoping, dobro opravite!
Pri hrani se pa skoraj nič ne pazim. Sem skoz nekaj lačna, ampak se me ne prime, verjetno zaradi nenehnega gibanja, sprehodov... no celulit pa se vendarle nabirauser posted image . Imam pa to srečo, da tudi zaradi dojenja ne rabim kaj posebej pazit na prehrano, mislim predvsem na zelenjavo in sadje.

Zdaj pa šibam... danes naj bi bilo na sporedu cartanje - pa ne Reneja, ampak meneuser posted image .

Lahko noč....

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
19.8.2007 22:38:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Verjetno bom zamenjala nick , to pa zato ker me " zalezujejo" po netu in me je to blazno zmotilo. Kaj user posted image  koga briga ki me pozna kaj jst pišem tukaj gor. Albume bom pa sigurno zaklenila tako da če katero kaj zanima naj mi kar za geslo reče.

A tebe tud? Folku se je čist zmešal. Tega je tolk zadnje čase... No, jaz te prosim za geslo, ker naj bi v torek dobila hitri internet in nameravam vse vaše sončke pogledat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1110
20.8.2007 7:48:27   
corfu
Dobro  jutro

kako? Pri nas smo ok, včeraj zvečer nekaj malega krčev, ampak nič paničnega, ponoči zbujanje na dobri tri uri. Aljaž se igra farmerjauser posted image , Manca spi, jaz pa sem vsa zlimana za računalnikom, pa še prehladila sem se in grlo boli za znortuser posted image . Včeraj sem se spet rolala, zakon. Kapica ti bi morala moje noge videt, ko sem sezula rolke, sploh nisem znala hodit, sem bila ko mlad teličekuser posted image , nobenih mišičuser posted image . Glede hrane, jaz jem vse po redu, pa opažam, da zaradi hrane vsaj moja tamala nima krčev, ker ponavadi, ko jem kaj takega, ki kao ne bi smela, cel dan prespi, bom pa jedla na easy obare ali kompot, bo pa panika...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
20.8.2007 9:30:38   
Anonimen
mala spi, madonca, od 7ih borbeuser posted image tak zaspana da komi živi, sam spat pa ne, pa malo na zizo, pol pa čez vse zmeče in spet na zizo......ni mi všeč da je začela tak polivat, saj je res da je požeruh in nima mere, samo ne vem če ji sploh kaj ostane al vse ven zmečeuser posted image sem pa čist izmučena, podočnjake za sabo vlačim...in berem da ene telovadite in takšno, uf, mene kr konc da si še kaj takega umislim......jaz trimčkam po stanovanjnu in sočasno kvihtam s 4kilogramsko tečkouser posted image user posted image user posted image
kar se prepirov tiče morm rečt da sma kar ok....dragi je super, jaz pa tud nisem pretirano tečnauser posted image edin ko sem iz bolnce pršla mi je vtrgalo en danuser posted image user posted image user posted image skor živčni zlom, itak sem popizdila skor ko sem bla cel teden notri, res sem bla na koncu čistouser posted image mi je kr nerodno skor, ko se spomnem kak mi je zbilouser posted image
pink floyde poslušam, mala pa đorna tamle na kavčuuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
20.8.2007 9:31:54   
Freycha
dobro jutro!

naša malecka je včeraj zvčer full nekaj tečkala, ampak je potem vseeno zaspala in spala do 3h zjutraj user posted image  potem sem jo podojila, ob štirih zaspala ko topek in spala do osmih user posted image user posted image user posted image  user posted image  sedaj sem jo spet podojila in spet spi.

Jaz pa zdele šibam pod tuš in potem šibam v trgovino. Potem pa prideta moja starša na obisk in se že full veselim, ker ju že prav pogrešam. Pa skuhala bosta kosilo user posted image  in sicer jabolčni šmorn, kar imam jaz zelo zelo rada user posted image user posted image user posted image

V glavnem mene dež sploh ne moti danes.... je lep danuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
20.8.2007 9:56:14   
kapica
Freycha,pa saj se ti ni treba vsako jutro hvalit kako Dita lepo spi nouser posted image . Men sam fausno delasuser posted image user posted image user posted image . Ampak okej, danes je tud Dino pridkano spal, kar pomeni 4+3+2user posted image .
Corfu, kaj je s tem prehladom no. Tud mene nekaj daje, pa vec kera je ze pojamrala. Mogoce ker smo utrujene, da se nas hitreje kaj loti. Tud moz je bil bolan, Dino je pa dobil od vsega zamasen nosek, ki se tud ze 2 tedna vlece.
Ulla, baje da ko otroci polivajo mleko, da vseeno kaj noter ostane. Ce poskusis recimo 30 ml polit, bos videla kako je to veliko, ona pa poje recimo 70-80ml, al pa se vec. Sam nam se zdi da je toliko, ker pac tece in je vse takoj mokro, kolicinsko pa ni tako veliko.
Baja, a si bila dovolj pocartanauser posted image ?
Siskamiska in Tasonka, prav iz tega razloga ne vidite nobene moje slikice, nihce iz mojega poznanstva ne pozna mojega gesla, nika, al sploh da sem aktivna tule gor. Tako da kar se tega tice, sem ze vec kje slisala, da imajo tezave punce. Skoda, da je tako.
Ajvy, nagledala se bom za tebe in se za kero tu gor, ce hoceteuser posted image .

Danes sem se tehtala, se vedno imam 4-5kil viskauser posted image . nocejo iti same od sebe vstran, pa sem upala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
20.8.2007 10:05:05   
siskamiska
Sam Kapica Dinota bi nam pa lahko pokazalauser posted image user posted image . Ne sj vem, to je grozno, jaz sem bila zadnjič čisto paf ko mi je ena rekla da ve katera sem. Pa kaj jo brigauser posted image . Jaz jih tud za kar nekaj bem, pa ne grem do njih in jim rečem " jaz pa vem katera si na RR-ju" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ekola to sem dala iz sebe ven user posted image .

Da se še jaz malo hvalim sta fanta spala od 22.30-4.30 user posted image user posted image user posted image . Končno sem se malo naspala.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
20.8.2007 11:33:59   
Anonimen
jaz se glede hrane nič kaj ne pazim... jem vse po vrsti, le da kritične jedi v manjših količinah... pa Izak zaenkrat nima težav...

kar se tiče prepirov imava pa obdobja.... sva cel teden čisto pridna, zaljubljena, oh in sploh, pol pa en dan ftrgama prepire.. no, meni se vtrga, pa pošizim....

Freycha... kako se naredi jabolčni šmorn? Jaz za to še nisme slišala, pa ko mam šmorn ful rada, bi tega tudi probala. Recept prosim....

kapica....pišeš, da ima Dino zamašen nosek... jaz sem za Izaka kupila aspirator, ki se priklopi na sesalec.... čudeže dela... ne moreš verjet, kake zadeve in v kakih količinah potegne iz tega malega noska...

no, midva pa nisva 6 dni kakala in se mi je beba danes že ful smilila....pa sem mu dajala 2 dni sladkane kamilice in ni bilo učinka... Tako sem mu zjutraj dala pol glicerinske svečke in pokakal se je v dveh minutah..... kakec lepe barve, lepe strukture in gostote.... očitno ni bil zaprt in namerava kakat bolj pordko.... drugič mu ne bom dajala svečke....

sva pa uspela danes še pred dežjem skočit v Hofer in nakupit bodije....imajo jih v akciji, 2 bodija z dolgimi rokavai za nekaj manj kot 5 €... pa za veliko pupo sva še vzela eno lušno trenerkico za 10 €... pol sva pa divjala domov, ker je že začelo grmet in sva privozičkala na dvorišče ravno, ko so padle prve kaplje...

zdaj pa mišek spančka, mama pa čaka, da ga podoji in greva oba naprej skupaj spat.... user posted image  sanja svinja kukuruz...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
20.8.2007 11:34:45   
baja*
Siskamiska to ti pa verjamem, da je bed, ko ti začnejo takole gnjaviti. Jaz tud sam čakam...user posted image
Freycha fajn, da pridejo tvoji starši. user posted image
Kapica ja sem bila pocartanauser posted image . Celo user posted image  sva. Ampak mene še vedno boli ko sto user posted image .user posted image user posted image  Se mi zdi, da vsak šiv čutimuser posted image .
Vsem, ki bolehate za prehladom ena user posted image , da se čimprej pozdravite!

Zjutraj je parkrat pri nas zelo močno zagrmelo pa se je mali revček tako prestrašiluser posted image . Pa glih je zaspal. No, saj zdaj tudi spi, ampak se pomoje počasi bliža budnicauser posted image . Jaz sem pa tačas že zlikala goro cot pa za kosilo sem si vnaprej pripravila pa knjigo brala. Pa zobe sem si umilauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1117
20.8.2007 11:38:29   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

zdaj pa mišek spančka, mama pa čaka, da ga podoji in greva oba naprej skupaj spat.... user posted image  sanja svinja kukuruz...

user posted image user posted image user posted image  Mogoče bo pa le ratalo... je tak zaspani dan....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
20.8.2007 11:48:27   
Anonimen
Naj se ti besede pozlatijo...

zdaj pa grem... že krca...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
20.8.2007 12:43:06   
Ronči
he, he, glede na ime in priimek ti izračiuna kaj naj bi bil po poklicu (najdeno pri zvesti na blogu)

http://www.mykindaplace.com/adhoc/pgmkpjustjob.aspx

user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
20.8.2007 12:47:53   
Ronči
George Bush you should be an envelope stuffer user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
20.8.2007 12:54:47   
majrim
baja...si me zdej malo potolažila...sva midva pred ndevi prvič po dolgem časuuser posted image ...mene je že tako razganjalo...pol pa sem bila malo žalostna...isto kot pri tebi...kot da bi čutla vsak šiv notri,za znoret...saj je blo fajn,ampak ni to to, ker misliš na to bolečino...ampak je rekla moja G da se to da uredit samo s sexom...bo treba zdej bolj pogosto delat,da se mišice spet malo utrdijo tam doliuser posted image
kapica...naša se pridružuje vašemu tempu za spanje..user posted image ...mi imamo tako vsak dan..user posted image ..sem se že navadla..od freyche pa niti ne berem,ker ratam ko user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
20.8.2007 13:07:12   
baja*
ronči I should be an evil bossuser posted image user posted image user posted image

majrim tak kot si rekla - tudi jaz se ne morem čisto sprostit, ker preveč boliuser posted image . Zgleda da bomo mogli res več sexat, da se vrnemo v staro formo - G že veuser posted image .

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
20.8.2007 14:00:02   
tejči77
Lep pozdrav vsem! Nimam časa, da bi se kaj javljala ali vas brala. Sem popolnoma sama, moj je še ves ta teden v avstriji, tako da samevam. In se na ves glas pogovarjam s tamalo, ker bi drugače verjetno pozabila kako zgleda govoriti. Ne morem pa nikamor, ker malo hudo mučijo kolike. Zdaj preizkušam Antiflat kapljice. Prvi učinek je ta, da sem ta trenutek lahko tukaj in nekaj napišem. Upam, da je to to.
Pupi, jst tudi na pol dojim.
Se mi je pa začel dogajat, da mi mala zavrača bradavico. Včasih je, včasih se pa začne histerično dret. Jst pa čist obupana, ker ne vem kakšen je vzrok, da noče pri meni jest. Ali pa je samo na levi, na desni pa noče. Tako, da se še vedno borim. Na koncu seveda ona izbori flaško.
Sicer sva pa v petek imele prvo posvetovalnico in mi je pediatrinja rekla, naj poskusim samo dojit, ker mala preveč poje, že ima 5,5 kg. Ampak ne gre niti pod razno. Ker neutolažljivo joče in zahteva svojo porcijo, pa če se svet podre.
Ne vem več, kaj naj.
lp

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
20.8.2007 14:01:44   
tejči77
Sem že razmišljala, če bo kaj časa, zamenjam tole slikico (kjer zadovoljno spi in je še iz porodnišnice) z novo. Tako kjer na vse grlo kriči. Tako jo namreč mi poznamo.
Mal heca mora bit.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?