|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
20.8.2007 14:25:15   
Anonimen
o tejčiuser posted image sem glih včeraj študirala kaj je s tabo.....
kar se dretja na joški tiče, tudi meni to dela....in to takrat ko jo zvija in mi je patronažna rekla, naj je takrat ne silim z joško, bohnedaj pa s flašo.....ker iz flaše bo jedla, tud če ji ne paše tolk, ker bolkotne samo tečeuser posted image ko bojo krči popustili, bo pa normalno jedla iz zize....in je res tko, tak da se ne obremenjujem več s tem.......samo če je tvoja se na flašo navadla, je težje verjetnouser posted image kak hitro poštudirajo, meni se zdi da že za kapljice izsiljuje. dobi samo malo na jezik, se kar neha dret, nič več jo ne zvija in takšnouser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
20.8.2007 15:58:31   
Kristina_1
Siskamiska a masta tamaladva usklajen 'delavnik' ?

Zvesta jaz sem tud kupla bodije, pa čevlje za tavečjega, trenirk pa žal ni bilo več user posted image . A je dober aspirator? Jaz sem tud takega naročila, upam da ga dobim jutr.

Baja* pridna si bla user posted image .

Mene pa po user posted image peče, kot po porodu user posted image , sploh ko grem na stranišče, še dobro daje pa po parih urah precej bolje user posted image .

Tejči77 saj bo user posted image kmalu doma, pa boš prec boljše volje. Verjetno zavrača joške, ker prepočas teče, se je treba mal pomatrat, da teče (ponavadi iz ene teče bolj, zato verjetno z ene še je). Jaz sem tavečjemu nekaj časa dodajala ampak iz flaške od aventa z cucljem št.1, da je težje teklo.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
20.8.2007 17:21:51   
Ajvy
Zdravo bejbne... mi smo danes vremenski, se mi je tak smilila dopoldne...kar ne vedela kaj če...jst pa še manjuser posted image  Full je bila revca, že utrujena, pa kar ni mogla zaspati....no, sedaj aja....user posted image

A ve pa že pojsteljne aktivnosti, ja super, mi še nismo tam....

Vse prehlajenke, čimprej se pozdravite..mislim na vas....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
20.8.2007 19:12:50   
Anonimen
Kristina_1: aspirator dela čudeže.... se super zadovoljna in je vreden tega denarja!

ajvy... naš je danes tudi vremenski... je vstal ob 4h in je do treh spal samo 2 uri... ponavadi je ravno obratno...

no, zdaj smo pa vsi spali od 3h-6h....kar ne morem prit k sebi...
Se mi pozna, da sem dve noči bolj ali manj prebedela. Ponudba mleka je padla. Zdaj pridno pijem pivo zraven, čaja za dojenje je šlo pa že tudi liter danes.

No, pri posteljnih aktivnostih še jaz tudi nisem. Nekak ni želje. Oziroma čez dan se pojavi, a zvečer samo padem mimo postelje. Naš mišek je vsak dan siten od 5h popoldne do 9h, 10h zvečer. Oba kar padeva, ko on zaspi. Ma, bomo že počasi....

Aha... Punce... zanima me, če imajo vaši dojenčki že kakšne ninice... Kdaj se začne to uvajat? A jih sploh nameravate uvesti?

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
20.8.2007 19:39:00   
Anonimen
user posted image Še eno vprašanje...

A se vam deca kaj slinijo?

Moj Izak se par dni že tako slini, da mi po nogah teče, če ga imam na trebuščku na roki.

user posted image user posted image user posted image

Pa roke tlači v usta....

Kombinacija simptomov da za rezultat zobenje... A ni malo hitro? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
20.8.2007 20:06:43   
kapica
Zvetsa, a lahko vprasam kolko stane tak aspirator in ali se ga da kupit povsod, al kako? Pa ni skodljivo za deco?
Nisem posebej opazila, da bi se malo vec slinil. Se malo, ampak ni vredno omembe. Rokice pa tud dino daje v usta, baje da je to normalno, ker tako svet spoznavajo. Ne vem a sem to tu prebrala, ali kje drugje?
Tejci, saj bo minilo, kaj cemo drugega kot upat. A koga drugega tud en mores malo za pomoc prosit, da peljejo dete na sprehod, medtem pa ti malo zaspis?

Moj soping je bil pa polomija danes. Ko sem se videla v tisti kabini v velikem speglu, pa z mocno lucjo, mi je kr minilo. Tak da, ce kile padajo nic se ne pomeni, treba bo sportat. res groza no, sem kr depresivna ratala.Pa na morje sem hotla it, ne vem ce bo kaj iz tega. Sem si pa kpila na siklo ene kopalke, joske mi zgledajo ko bombe v njih, rit pa tudi.
Je pa dino dobil dva bodija, pa nove zokencke.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
20.8.2007 20:10:32   
arijana..
Zdravo!

Mene pa zanima, kje ste nabavile te aspiratorje. Spomnim se, da sem nekoč nekje zasledila debato o tem, a se ne spomnim kje.

Drugače smo pa mi očitno v fazi povečane zahteve po hrani in, ker se ponudba še ni uskladila s povpraševanjem smo praktično vsaki dve uri priklopljeni. Zadnji dve noči sta bili bolj bogi, zato srčno upam, da bo v nekaj dneh več mleka.
Občasno nas mučijo kolike, s tem, da se mi zdi, da je stanje obvladljivo, če le jaz zelo zelo pazim kaj jem.
Lepo se imejte, ker pri nas je spet alarm...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
20.8.2007 20:27:45   
baja*
zvesta Rene se tudi full slini, včasih samo "balončke" dela, včasih pa slina že kar teče od njega... Sem tud jaz najprej pomislila na zobke, ampak to je pa ja še ful prehiro. Pa rokico tudi kar naprej v usta tišči.

Tejči user posted image . Upam, da bo čimprej bolje!!

Kapica to so ziher špegli krivi! V kabini bi mogli met glih kontra špegle, take, ki zožajo. Nimajo pojmauser posted image .

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
20.8.2007 20:49:29   
madejka
Halo babike!user posted image
Se javljam. Zadnje čase sem samo brala, ker pisat nisem folgala. Naš mali je sicer še kar priden, ampak je začel ponoči na 2-3 ure jest!user posted image Saj vem, da ste nekatere tega vajene in drugega niti ne poznate (prave herojke ste!user posted image ), nas je pa spal 4-5 ur, zdaj pa ze 3 noci bolj na kratko. In mene je čisto izmozgalo tole! Ga zjutraj po dojenju dragi vzame v dnevno in jaz spim dokler ni spet lačen. A kaj bo, ko bo šel dragi v službo?user posted image Saj vem, da sem razvajena... user posted image
SIcer je pa danes tud naš kar vremenski. Že celi dan samo spi al pa drema... kako bo to ponočiuser posted image

Drugače smo pa imeli danes posvetovalnico in ima Maj 4440g in 54 cm, kar pomeni, da se je od odpustne teže zredil za 940g in zrasel 2 cm!user posted image user posted image user posted image Peekola se mi zdi to veliko glede na to, da se samo dojiva. Pa vse je OK z njim, tudi tole njegovo zaležano stopalo je boljše. Pa posračkal se je na tehtnicouser posted image Pa čisto tiho je bil in je samo gledal okoli in je naredil kar lep vtis na pediatrinjo.
Ah kaj, ko dva otroka ne morta bit tak pridna, se lahko kar pripravimo, da bo drugi bolj težavenuser posted image
No, ko smo že pri tem, midva še tud nisva tak daleč, da bi user posted image . Bomo počakali na pregled pri G (bog vedi kdaj se mi bo ratalo naročit). user posted image Pa tud v šoping še verjetno en čas ne bom šla, še nisem tak pogumnauser posted image

Se pa tud midva spričkava za vsak drek, ampak se z razliko od prej kar hitro pobotava. Sploh moj dragi kar hitro pride do mene in me pocarta, ker sem jaz tak v hipu v solzah. In ko mi pol reče. da sem vredi in da se full trudim za malega in da je ponosen na mene, se pa spet jočemuser posted image Presneti hormoni drekaviuser posted image

Zvesta kaj so ninice?
Freycha saj prav, da se hvališ, pozitivno je treba gledat: vse bomo enkrat tam, da bomo spale celo noč!user posted image
Kapica kaj se sekiraš zarad kil? Ziher si bla prej itak preveč suhauser posted image

Glede tega "poznavanja" na RRu - meni je pa vseeno, če me katera pozna. Mam tud svoje slikce v albumu. Sem tud v real približno taka, kot tu pišem in če koga kaj zanima, naj pač prebere, drugač pa me tak v real enako pozna. Nekateri nas pa po otrocih poznajo in če se menimo o njih, bo pač kdo lahko vedel kdo smo. Al ni takuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
20.8.2007 21:03:06   
Anonimen
Kapica, arijana.... Jaz sem dala zanj 11 € s poštnino vred. Naročila sem ga pa pri RR uporabnici z imenom rija. Je ona za  več punc skupaj naročala, da je prišlo ceneje.
Ja, je popolnoma varno... Evo, tukaj smo se pogovarjale o tem: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1757629 Imaš noter tudi link na filmček o uporabi.

baja* si me potolažla glede slinjenja in rokic... nekak si ne želim še zobkov... me že brez njih dojenje dost boli...

madejka...z ninico sem mislila neko igračo, cotiko ali kaj, na kar se otroci navežejo in imajo za spat....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
20.8.2007 21:05:30   
madejka
Zvesta glede ninice se mi zdi, da je naš še premali. Nekak še ne registrira drugih stvari... mogoče če mojo joško zravn šteješuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
20.8.2007 21:45:05   
Freycha
Kapica ok no, ne bom več pravila, koliko je spala user posted image

Zvesta jabolka olupiš in narežeš na kocke, v posodi stopiš Ramo, vržeš notri jabolka in nekaj koščkov limonine lupine, čez cuker in pustiš to nekaj časa, da se pajca.... jabolka morajo kristalizirati. Med tem narediš testo za šmorn, ampak mora biti bolj tekoč, kot je za palačinke. V protfan zliješ jabolka, čez testo in daš v pečico na cca 220 stopinj. Ko se naredi rjavkasta skorja, vzameš ven iz pečice, zmešaš (da se premeša testo in jabolka) in daš pečt dokler se ne "osuši"......  je mljask za jest.
Doma imamo dve ninici, ki sem ju dobila, ampak meni je to tako mimo (očitno sem spet malo čudna), da ji je ne bom dala...... se mi zdi, da je samo še ena stvar več, da rata otrok odvisen od nje....

madejka, me je kapica tako napizdila, da se ne bom nič več hvalila

naša je tudi danes vremenska, pa še dolgi obiski so bili. Sedaj sta sicer z dragijem ravnokar v dnevni na kavču zaspala, ampak že segrevava sobico, da jo skopava in da zaspi do jutra ko šus...... nič se mi že mudi, fajn bodite in lahko noč.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
20.8.2007 21:46:46   
Anonimen
Hojlaaa..

Joj... Danes je pa bil res katastofalni dan.. Mali se je cele dneve samo drl, če je zaspal, je zaspal na meni, ko sem ga položila na posteljo se pa je zbudil in še nekaj časa drl.. Pa vem, da ga ni napenjalo, al da bi imel krče, nič, samo tečen je bil.. Verjetno od vremena.. Zdaj je pa po umivanju skup padel, je kar zmantran.. Upam, da bo vsaj noč mirna, če že dan ni bil.. Še jest nisem imela časa, zdaj se ga pa nažiram user posted image user posted image

Jutri pa začnem z dieto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
20.8.2007 21:47:59   
Anonimen
Freycha, zaradi tega pa res ne rabiš biti jezna.. Ti le hvali svojo pupiko, tak kot vse mamice hvalimo otročke... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
20.8.2007 22:15:20   
siskamiska
Kristina ja fanta imata usklajene urnike, ponavadi se mi začneta dret v razmaku pol ure, tako da komaj enega na pol popedenam je že drugi. user posted image Je pa groza včasih ko se začneta oba na enkrat jokat zarad lakote potem je pa user posted image , ampak mami že obvlada - v takih primerih jih hranim po flaši istočasno. Imata pa zadnje čase neke čudne fore in se začneta jokat skupaj - iz solidarnosti. Če se en začne se mu drugi pridružiuser posted image user posted image user posted image .

Kapica jaz mislim da ti malo pretiravaš in da ni tako hudo glede postave. Kaj športat - probejta Dinotu sestrico nardit user posted image user posted image user posted image   ( brez zamere, hecam se)

Zvesta jaz sem tud kupila ta aspirator , a ga ti priključiš na sesalec? Midva sva do sedaj poskusila samo na usta. Napiši mi kako se ti je obneslo.

Fanta sta skopana, zdele jih še napapcam, potem grem pa gledat družina na begu - to je pa edina stvar ki jo z veseljem pogledam.

Freycha hvala za recept.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
20.8.2007 23:15:32   
Kristina_1
Zvesta  jaz sem mu začela pri enem letu, k prej ni imel nobenga zanimanja za pliškote, pa tud zdej je še vedno ne obrajta kej dost. Sam včasih mu je zanimiva in sploh opazi, da je v postli, največkrat zjutraj ko ustane, jo nese s sabo do dnevne sobe jo tam odloži in že pozabi da obstaja.
Naša se še nič ne slini, se pa tudi tavečjini pretirano. Ma pa prjatlca mesec  dni starejšo pupo, pa se ji kr cedi, pa tud roke tlači in opazli so belo črtico kao zob, pa je p. rekla da ma tolk tanko kožo, da je skoz vidi zobek , da je to nekaj običajnega.in da še dolgo ne bo zobov.
Lahko pa bo tudi zobek, eni se že rodijo z zobmi.

Kapica letos bomo malo potrpele, do druzga dopusta pa bomo  postave že poštimale.

Arijana sej bo kmalo dovoljmleka, pravjo 2-3 dni, pa se ponudba uskladi z povpraševanjem.

Siskamiska user posted image , dobra si, se moreš kr znajdit pa se da ne. Men se zdi, da sem mela več opravka sam z enim, k zdej z obema user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
21.8.2007 0:04:34   
Kristina_1
En komentar glede plenic: sem kupla v Mullerju Pamperske in so dražje kot v Sparu, s tem da nisem opazla kakršnekoli razlike v kvaliteti, prav tako pa tud te iz Mullerja smrdijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1142
21.8.2007 6:38:50   
Freycha
sem mislila, da se ne bom pohvalila, pa se bom. Zvečer sva Dito skopala in jo dala na joško. Pa ni nič kaj dosti vlekla, pa sem mislila, da sem brez mleka (ker sem imela stresen dan, utrujena sem bila in tudi joška je delovala prazna) in sem ji naredila Novalac. No, potem sem vseeno ugotovila, da je pa v joški še kar nekaj mleka..... ne vem, zakaj ni hotela piti. A je bila tako utrujena, al kaj?user posted image  V glavnem ob 23 je zaspala, jaz 10. minut za njo in sedaj še spi (skoraj pol sedmih je ura).... ne morem verjeti user posted image  jaz sem se pa tudi kar naspala - hvala bogu, ker bom danes spet sama cel dan in mi prav pride malo naspana noč.

Pa ne vem, a jo ta Novalac tako zadane, al je bila res tako zmatrana, al kaj?user posted image  V glavnem prav pasalo je.....

Zvesta, mislim da slinjenje ni posledica rasti zob ampak tega, da so začeli naši malčki spoznavati okolico in zaznavati vonjave in barve itd... in zato toliko bolj tlačijo roke v usta (vse spoznavajo preko ust) in se temu posledično tudi toliko slinijo. Dita se tudi slini, pa kar mehurčke dela, ampak meni se zdi to čisto normalno, ker tudi dojema okolico 100x bolj, kot jo je recimo 2. tedna nazaj, ko se še ni slinila toliko.....
aja, pa če sta zvečer preveč zmatrana za user posted image čez dan pa razmišljaš o tem, potem pa dajta čez dan user posted image  ne na večer čakat. Tvoj pa itak tako hitro pride iz službe, da je to še skoraj jutro zame user posted image user posted image

Tejči, jaz kar nekaj žensk poznam, kjer je otrok zavračal eno joško iz druge pa normalno pil. Zakaj pride do tega ne vem..... samo poznam pa par primerov. Joj, si sploh ne predstavljam, da sem  cel teden ali več čisto sama in predvsem za vse sama.... pomoje se mi zmeša.user posted image  Vsa čast, da to tako stoično prenašaš!user posted image

Kapica moje sožalje za šoping. Ampak pomoje si ti mal preveč zahtevna do sebe. Ne moreš pričakovati, da boš čisto brez trebuha, če si rodila dober mesec nazaj...... Pač sprijazni se, da je to del nosečnosti in poroda tako, kot je bil velik trebuh med porodom. Saj je prav, da telovadiš (pa si ti meni govorila, da sem prehitra, ti pa sedaj že fitnisiraš doma user posted image user posted image ), samo ne pa od sebe pričakovati nemogočega. Nisi Heidi Klum ****ti..... Ti kar še enkrat zavij v trgovinice in si kaj kupi, ker si čisto vredi taka, kot si. Pa na morje tudi pejt, ker nihče ne bo rekel jaooo kak trebuh ima pa ta, ampak bodo vsi rekli madonca, glih rodila je, pa ma taki mali trebuh user posted image  Jaz sem tudi opravičevala trebuh prodajalki, ko sem kupovala kavbojke. Pa ko sem povedala, da je mala stara mesec in pol je samo zavila z očmi in mi rekla, da ni čudno, da imam še trebuh....... no, pa sem pri njej kupila dvoje kavbojke user posted image user posted image

joj, mene joški že fejst tiščijo. Smotano je pa to, da me obe joški tiščita. Pa mala še kar spi. Še malo, pa bo 8. ur, kar spi..... sam zdej jo pa bom ven vrgla, pa previla pa na joško dala, ker mi jih bo raznbeslo.....

aja punce, kako veš, da ima otrok gljivice v ustih?

Neposredna povezava do sporočila: 1143
21.8.2007 8:39:36   
siskamiska
Freycha daj vtipkaj v iskalnik na RR sor pa ti bo ful velik vn vrgla. Sem ravno včeraj brala, pa ti ne znam lihka prpopat.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
21.8.2007 8:49:43   
corfu
Dober dan

Pri nas vse po starem, jezna sem samo sama nase, ko tamala zvečer zaspi, da ne grem za tiste štiri ure z njo spat, potem pa brkljam po stanovanju in je ura en dva tri polnoč, ena, pa jo podojim, potem je pa kar kratka noč, Aljaž je pa že ob šestih zjutraj aktivenuser posted image user posted image . Punce, tiste, ki imate prvega otročka izkoristite maksimalno in z njim počivajte v drugi rundi ni teh privilegijevuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
21.8.2007 8:59:30   
Freycha
hvala Šiškamiška, sem našla.... nisem pa našla tudi vprašanja in odgovora, če je možno, da mene od tega sora oz. gljivic tudi bradavice in kolobarji srbijo?user posted image  Bom danes malo bolj pozorno v usta pogledala, če ima kake bele oblogice al ne.......

aja, pozabila sem povedati, da sem Dito včeraj merila in je zrastla še za 3 cm. Tako je v mesecu in pol zrastla za 9 cm, kar se mi zdi ogromno user posted image

corfu jaz sem tudi vedno jezna nase, ko ne grem spat takrat, ko mala spim, ko bi pa jaz spala, pa ona gleda ko čukec user posted image  

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
21.8.2007 9:04:00   
siskamiska
Freycha jaz mislim da je čisto možno ker če imaš spodaj kakšne glivie tudi srbi, tako da user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
21.8.2007 9:07:41   
bačko
Freycha gljivice spoznaš po tem da so kot bele pike in jih ima po jeziku, nebu in ob straneh v ustih!Naša jih je imela in smo šli k zdravniku.Dobili smo kremo in so po 2 dneh gljivice izginile.
Naša je bila včeraj dopoldne kar pridna popoldne pa jo je kar dosti zvijalo.Opazila sem da odkar ji dajem novalac proti krčem da bolj bruha oziroma poliva.Prej mi tega ni delala.Mogoče pa so krive kapljice proti krčem.Katere kapljice ve uporabljate?Naša je zadnje noči tudi pridna in spi tudi po 7 ur skupaj!To mi je najbolj všeč da ponoči spi.
Naša se tudi slini in daje rokice v usta.To baje ni nič hudega.Samo spoznavajo svet okoli sebe.
No lepo se imejte!Aja malo sem gledala vaše slikice od otrok in imate vse lepe pupike!user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
21.8.2007 9:34:18   
Anonimen
Siskamiska...aspirator se na sesalcu super obnese...saj ni tako močno... če daš na roko, se ne prime z vakumom na roko....

Freycha in ostale... no, sma pol midva vceraj tudi probala user posted image . Se je poznalo, da smo popoldne vsi trije spali. No, pa nisma prišla ravno daleč. BOLI!!!!! Meni se je zdelo čisto suho, pa moj pravi, da ni bilo. Notranji šivi pa pikajo za znoret. Bo treba vadit....

zdaj grem pa Izaka odložit.... je med podiranjem kupčka zaspal na rami...

aja, pa danes zacnemo treniranje spanja v posteljici....user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
21.8.2007 9:54:50   
Freycha
vso srečo Zvesta. Dita se je lepo navadila in je zadnjič mirno zaspala v posteljici. Do sedaj je spala le, če si jo v komi prinesel v posteljo. Če se je zbudila ali bila budna, je pa znorela.

jooojjj še nekaj sem pozabila povedati: včeraj sem moji mami kazala, kako kravice pase in je nekaj časa ležala na bušiju in gledala naokoli, potem se je pa SAMA PREVRNILA NA BOK IN POTEM NA HRBETuser posted image user posted image  sem bila fuuuulll vesela, da je to naredila, ampak kaj ni to malo prezgodaj?user posted image user posted image

aja, pa če jo imam v naročju in ji kažem jezik in z njim migam, začne tudi ona jeziček ven iz ust dajati user posted image user posted image user posted image  same bedarije jo učimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?