Anonimen
|
Hojla... Ja, Kapica, tudi jaz sem na tem, moj bi čuval malega samo ne morem iti sama nekam, ker bi preveč mislila na otroka.. Sej lepo ravna z otrokom, pa vse, samo vem, da bi me čez pol ure klical, da je mali tečen, pa to.. Mi pa teži naj se spokam nekam na kavo, samo brez malega ne morem it nikak.. To pa res ni grdo, če otroka pustiš očetu, saj sta oba starša, ne samo ti.. Saj bo, nič se ne sekirat. Je pa res, da smo mamice bolj doma kot očkoti, tudi tiste, ki ne dojimo.. Bi jim zneslo v tem primeru, če gremo kam same, ampak imajo kar neki strah sami popaziti otroka, če smo me zraven, pa ni panike.. Mi smo spet imeli lepo nočko, se prav ponosim z njim, a kaj ko ima dneve tak čudne.. Danes je priden, upam, da bo tak cel dan.. Jaz sem tudi hopsa delala in me ni prav nič bolelo, prav pasalo je.. Sva pa s kondonom, ker čiščo še mam.. Danes pa včeraj je ni, upam da je to konec, ker mi gre na živce to, da moram z vložkom okoli hoditi grrrr Ne mi zdaj zameriti, samo me res zanima, zakaj ste nekateri proti dudam? Saj vsak ima svojo teorijo kako bo delal za otroka, samo me res zanima... Sem pač firbec, samo ne mi zameriti ker to vprašam
|