|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
22.8.2007 10:57:20   
majrim
user posted image user posted image user posted image  končno sem jo spravla spat od 5 ure zjutraj...vmes smo ble že zunaj ob 8 do 9,30...je zaspala za 15 min ,zdej pa  upam, da bo kaj več, ker sem že na pol v ležečem položaju...je ena trma mala...oči niti odpret ne more,pa vseeno ne zaspi - namesto,da bi uživalauser posted image
user posted image user posted image user posted image ..to pa je za včeraj...sva šla na koncert ob 20,ker je nehalo deževat..ampak ravno ko se je začelo najboljše se je pa ulilo kot iz škafauser posted image ...naša tamala je itak zaspala takoj,ko smo prišli v bližino muzike, tako,da ni bil problemuser posted image ...zajeb...je le dež...ampak sva vsaj sprobala voziček kako se obnese v dežju,pa pokrila sva jo z najlonom za dežuser posted image user posted image ...je bla zabarikadirana  in ji prav nič ni manjkalo- le nama je manjkala kaka piva al pa kej drugega...meni so pa še cigareti začeli dišat za znoret...ufffff,samo če pomislimuser posted image
novi očka...iz srca ti privoščim, da ti ali vama uspe iti na koncert,ker je to res balzam za dušo..šele zdej vidiva kake drastične spremembe prinese otrokuser posted image  - po eni strani,po drugi je itak radost in ponos...ampak ne da se pa več it ven tako kot včasihuser posted image ...sva se pa odločla,da jo bova drugič ob taki prilika dala kar mojim strašem in uživala večer tudi v dežjuuser posted image ...morava imeti kako urco tudi za naju na mesecuser posted image ,ker če ne,se bo meni nabralo preveč energje notriuser posted image
freycha...bom vedla za drugičuser posted image ...ne bom pozabla...lepo je,če lahko nekomu malo potožiš...iz žalosti al pa veselja..vse je treb delit,da je pol lažje življenje
...dude..ker je že govora o njih...povejte mi,kake ve uporabljate??? nuk,avent,silikon,kavčuk???...jaz si ne predstavljam,da je ne bi bilo, pa sem vedno rekla,da ji ne bom dala...ampak če je jaz ne morem potolažit (predvse pri krčih) naj jo vsaj onauser posted image
...ufff,se vidi,da spi,ker sem se kar razpisalauser posted image
bačko...pol bo padla kaka kava v troje??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
22.8.2007 10:59:21   
majrim
ulla80...ti pa imaš ideje ni kajuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
22.8.2007 11:00:50   
kapica
Malena, jaz nisem proti dudam, mogoce pa je en rzalog proti njej ta, da jih je potem tezko odvadit, al kaj podobnega.
Baja, proti krcem direkt ne uporabljam nobenih kapljic, od vceraj imam pa sab simplex doma. Sem dala vceraj zvecer in danes zjutraj, ne vem ce je kaj drugace no.

Drugace je pa nocka bila majckeno boljsa, dino je spal , jaz pa nisem mogla, imam spet toliko skrbi in problemov, se mi zdi, da bo hudo se iz tega izvlect. Tako da sem prav zmozgana, sicer pa danes ne nameravam nic vec delat, samo pocivat in spat , ce bo slo. Pa cote perem, mogoce odrinemo jutri za slovenijo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
22.8.2007 11:02:52   
Anonimen
jaz sem različne dude kupla, pa tak nobene noče.....mi pa te nukove niso najbolj, čeprav večina navija zanje ker so kao ortopedske....mi je bolj všeč ona aventova, zato ker je vseen kako je obrnjena, kar pride prav pol ko si otrok zna sam dat dudo v usta....in ono nukovo si lako narobe tlači v usta, kar ni najbolj fajn, sploh ker poudarjajo da more bit prov obrnjenauser posted image tak da po moje lahk ona več škode nardi kot ta aventovauser posted image
u bistvu pa pojma nimam....user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
22.8.2007 11:03:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ulla80...ti pa imaš ideje ni kajuser posted image

user posted image user posted image user posted image ja no......vsaj šnopsa nisem predlagalauser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
22.8.2007 11:09:23   
Freycha
Malena... ti kar direktno mene vprašaj, zakaj sem proti dudam... saj sem glede tega najbolj glasna user posted image

proti sem pa zato ker:
- ker lahko poškoduje čeljust in zobe
- ker če ni prehudo, se da otroka tudi brez dude pomiriti
- ker je to le še ena stvar, ki dela otroke odvisne..... smo čisto preveč odvisniška družba in to mi pač ni všeč. Še bolj mi grejo pa na živce razne ninice in podobna krama, ki dela otroke odvisne....

Nisem pa tako proti, da ne bi dala dude v nobenem primeru.... le ne zdi se mi fajn, če le ni nujno potrebno.....

No majrim... te držim za besedo user posted image  in sem vesela, da vam je vsaj malo koncerta uspelo ujeti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
22.8.2007 11:12:49   
majrim
kapica..pa kaj te spet muči??..a res ne moreš dat možgane na pašo in si malo odpočit svojo dušo??...za kolko časa pa pridete sem?uffff,pol pa ni čudno,da si utrujena...dobra siuser posted image

ulla80..jaz imam tudi aventovo,ampak katera je rekla,da je bolje od kavčuka??...ne vem no...naša jo ima rada...zdaj za čas krčev je to odrešitevuser posted image ,pol pa bomo vidli..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
22.8.2007 11:14:56   
majrim
se strinjam s tabo freycha...jaz sem bla (in sem še) proti ravno zaradi tega, ampak v sili je pač tudi duda dobra..upam,da bo pol po treh mesecih mir s krči, pa bo tudi duda šla v arhivuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
22.8.2007 11:18:26   
Anonimen
Freycha, saj nisem mislila tebe, pač pa vse tiste, ki so proti dudam.. Si glasna ja, ampak saj imaš pravico do tega, ker je to tvoj otrok, mene je pač zanimalo.. Zdaj pa če kaj vprašam, še ne pomeni da to tebe mislim.. Vsak po svoje odloča...

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
22.8.2007 11:20:01   
Anonimen
no ja, vseeno je duda manjše zlo....pa nobenga otroka ne poznam ki bi šel v šolo in vlekel dudo....s prstom je pa kar kriza....tistga ne morš enostavno stran vržtuser posted image sem mela sošolko k je do 12ga leta prst vleklauser posted image je mela čist deformiran palc, da o zobeh ne govorimuser posted image tak da.....

mi jo je ratalo odložit....mene mal skrbi kak bo tole ko bo mela kakih 10 kil ali več in se bo še zmeri usoavala sam na rokahuser posted image zdej sem naštudirala eno taktiko...najprej jo navadim na dudo, naslednji korak je da jo odložim, ji podturim dudo in bo sama zaspalauser posted image user posted image   sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image najbolš da v prostem času, kadar pač ne nosim male, treniram s plinsko bombouser posted image user posted image bom mela roke k švarciuser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
22.8.2007 11:28:02   
kapica
A lahko vprasam kako pa drugace pomirite otroka? Recimo da lezi in zacne nekaj stokat, potem pa naenkrat tulit, ker hoce na roke. Duda pa pri tem pomaga. Al je boljse ga navadit na roke al na dudo?

Majrim, ma jaz mam skoz neke probleme, brez skrbi, se malo, pa bo konec tudi temu, takrat pa poroam kako in kajuser posted image . V slo pa bomo tokrat kr dolgo, nekaj tednov verjetno.
Lepo, za vajin koncert, vsaj nekaj sta imela od njega, pa cetudi v dezju.
Ulla, hecna siuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
22.8.2007 11:31:43   
Anonimen
kapica pri nas nič ne vžge, če je ne dvignem takoj ko ji oko pokne, se tak histerično dere da že brez sape ostajauser posted image in sploh ne vem kaj naj z njo, saj štekam da hoče bit pri meni, ampak še lulat ne morm madonauser posted image niti ne velja da bi se vlegla zraven nnje, ne, na roke in pika....ne vem od kod ji ideja da je to zdravouser posted image

evo že tuliuser posted image

ja kaj čem, treba s hmorjem, je nekak lažje pol, kt če resno vse jemlješuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
22.8.2007 11:33:25   
Freycha
sem pozabila še dve postavki dodati:
- tega hudiča (dudo) se težko znebiš
- prej je bil mir, ko je zaspala, sedaj pa se zbudi in začne jokat, če ji slučajno ven pade, preden trdno zaspi...

evo, to je to menda user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
22.8.2007 11:51:07   
Anonimen
Freycha, zakaj pa nimaš več link tvojega bloga?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
22.8.2007 11:52:42   
Freycha
ker je prišlo do "zlorab"........ pa sem ga ukinila......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
22.8.2007 12:00:21   
Anonimen
Pri tebi tudi? Madona.. Nevem, kaj naj rečem, ker pri meni se je tudi šlo za zlorabo mojih postov tukaj, jih je nekdo sprintal in seveda poslal mojim staršem.. Ampak se ne dam, ko jih jebe

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
22.8.2007 12:03:29   
kapica
Punce a taksne tezave imate stem? Net in zloraba, jooj, groza no, ljudje nimajo kaj boljse za delat. Malena, od kod pa imajo dokaz, da so to res tvoji posti recimo?
Ulla, ja pol pa ti tud duda ne pomaga, mas prav. Ampak Dino dudo vzame in  je zadovoljen.
Freycha, pri njem je pa tako, da z dudo zaspi in takoj ko je malo v snu, pade duda ven, on pa spi naprej.

Res, kako so razlicniuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
22.8.2007 12:10:03   
Anonimen
Nevem ne, so ga sprintali, pa to.. Samo vse kar je v mojih postih bilo, ni bilo nič slabega zapisano.. Ma, naj delajo kar čejo, sami sebi škodujejo..

Ja pri Patricku je isto.. Ko mu duda pade, on še dalje spi.. Samo pa res nekaj jamra, pa to, pač v spanju neke zvoke spušča user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
22.8.2007 12:27:15   
siskamiska
Punce ki ste iz LJ: ali mogoče veste če ima Muller v BTC-ju dvigalo? Ful bi šla z tamalimdvema v Mullerja pa ne vem če bom prišla z vozom v spodnji štuk??

Hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
22.8.2007 12:32:05   
Freycha
če se ne motim, ima...... nekako morajo tudi robo dol spraviti, ne?user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
22.8.2007 12:38:02   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image  a pol kr uprašam če grem lohk z tovornim dvigalom ? user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
22.8.2007 12:42:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jao...kake maš

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
22.8.2007 15:11:37   
Anonimen
Freycha, tole z dudo je itak ponavadi glih tko, kot nočeš imet. Jaz je Špeli nisem hotla dat, pa sem kmalu obupala in je tamala res pravi dudafrik!user posted image Ne vpraši, kolk jih ma! Medtem ko bi jo Juretu rada uturila, pa je mulo mali noče.user posted image

Modrc pa jaz nosim 24 ur na dan. Še spim z njim.user posted image user posted image S tem, da meni nič ven ne teče, ker se itak non stop borim s tem, da bi imela dovolj mleka. Včeraj sem morala popoldne že dodat, ker je spraznil obe joški in še tulil, pa spil še 60 ml aptamila in mrknil za 3 ure. Dans ista pesem, samo da ni hotel flaše, ko sem jo pripravila. Prej se je pa drl kot zverina, ker sta bli joški prazni.user posted image

Za 1 mesec sva ga midva sama merila in tehtala in ima naš dondek že 5.700 g in 61 cm.user posted image Posvetovalnico imamo namreč šele 11.9.

O, CUKRČEK, sej res, ti si tudi postala julijka.user posted image Super, da imaš tako pridna user posted image user posted image .user posted image

Kapica, to se mi pa ne zdi lepo od tvojega, da ni hotel Dinota popazit in da ti je še očital.user posted image Meni moj nič ne komplicira in mi pravi, da se ne smem sekirat, tudi če bi se mali zbudil. Da ga bo že porihtal. No, sej sem šla samo 1x takole ven.
Pleničke menjam pa pri vsakem hranjenju, tko da je zelo različno. No, razen kadar se hoče vsako uro dojit, ga glih vsakič ne previjem.
Drugače pa en user posted image , ko berem, da imaš probleme.

S trebuščka na hrbet se je pa naš obrnil že pri 14 dneh. Meni se tudi zdi hudo prehitro. Samo je pa res velik in zelo močen, tako da recimo, da me to obračanje ne skrbi preveč.

Bačko, mi imamo kapljice od tržiških lekarn proti krčem.

*Malena*, jaz nisem proti dudam, ne več. Sem bila prvič, ker otroka to pri dojenju zmede, samo sem ugotovila, da je duda lahko moja prijateljica. No, Jure se pa ne pusti zmest dudi, on bi itak rajši joško, dude ne šljivi.user posted image

Ulla80
, sem že jaz na to pomislila, pa ne vem, če ne bi moj socialne klical.user posted image

majrim
, za malega imam kavčukovo dudo od Chiccota, ker edino to kdaj pa kdaj zagrabi za kako minutko, za Špelo pa sem imela silikonske Nukove (in jih še imam). Ima rajši te.

Siskamiska, Müller v BTC-ju ima dvigalo. V zadnjem delu štacune je. Samo nisem ziher, če boš z vozičkom za dvojčke not prišla. Al pa glih na knap. Če maš takega, da sta en zraven drugega. Če sta en za drugim, potem boš ziher. No, pa sej mislim, da bi tud drgač morala, samo res ni neko veliko dvigalo.

Tako, od danes sem priklopljena na hitri internet user posted image in ko bo čas, bom šla pogledat vse slikice vaših lepotcev in lepotičk.user posted image Začnem že zdaj, samo pomoje ne bom imela dolgo miru.user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 22.8.2007 15:12:30 >

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
22.8.2007 15:57:23   
tejči77
Mi imamo kapljice Antiflat iz Avstrije, jih je moj lubi v petek prinesel pa jih še sprobujem, verjetno pa nekaj pomaga, ker sem še živa zadnje tri dni, ko sem čisto sama. Če primerjam prejšnji teden, ko sem se v četrtek še sama jokala z njo vred (madona kako sva tulile!), je ta teden prav božanski. Bojo že kapljice za to krive.user posted image  Upam, da se nisem prehitro pohvalila.
Imam pa tudi Babynos - mi je prinesel kar obojne, teh pa še nisem sprobala. Mislim, da bom lubija jutri poklicala in mu naročila naj kar Antiflat še ene dvojne kupi preden pride domov.
Čeprav jaz opažam, da je mala čisto mirna, če mi uspe samo dojit (kar je izredno redko). Ko pa spije dodatek je pa že takoj jok. Saj je tudi pediatrinja rekla, da je prilagojeno mleko dosti težje prebavljivo.
Hudiča, kaj vse pogruntajo danes, da bi pa materino mleko posnel, to pa živ bog ne zna. Se vid da je naša civilizacija za luno. Vse drugo je pomembnejše, kot pa naši dojenčki.
Jaz previjam med dojenjem, najrajši pred, ker mi zelo poliva, ampak se dogaja pogosto, da potem med dojenjem ali takoj po še napolni pleničko in moram še enkrat. Ponoči je ne previjam, se držim nasveta iz porodnišnice, razen če je pokakana.

Punce, sem res zmešana, ampak jaz sem danes ponoči, ko ssva se dojile, računala koliko ur še mora preteči, da se moj lubi vrne.  Tako ga pogrešam, da se mi kar meša. Še dobro, da imam jutri ginekologa in v petek še enkrat posvetovalnico.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
22.8.2007 17:15:25   
bačko
Tejči77 tebi je super ker ti jih lahko mož prinese.Jaz pa samo zaradi kapljic nebi hodila v avstrijo.A lahko še zame eno flaško zrihtaš?Pa ti pošljem denar!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?