Anonimen
|
Freycha, tole z dudo je itak ponavadi glih tko, kot nočeš imet. Jaz je Špeli nisem hotla dat, pa sem kmalu obupala in je tamala res pravi dudafrik! Ne vpraši, kolk jih ma! Medtem ko bi jo Juretu rada uturila, pa je mulo mali noče. Modrc pa jaz nosim 24 ur na dan. Še spim z njim. S tem, da meni nič ven ne teče, ker se itak non stop borim s tem, da bi imela dovolj mleka. Včeraj sem morala popoldne že dodat, ker je spraznil obe joški in še tulil, pa spil še 60 ml aptamila in mrknil za 3 ure. Dans ista pesem, samo da ni hotel flaše, ko sem jo pripravila. Prej se je pa drl kot zverina, ker sta bli joški prazni. Za 1 mesec sva ga midva sama merila in tehtala in ima naš dondek že 5.700 g in 61 cm. Posvetovalnico imamo namreč šele 11.9. O, CUKRČEK, sej res, ti si tudi postala julijka. Super, da imaš tako pridna . Kapica, to se mi pa ne zdi lepo od tvojega, da ni hotel Dinota popazit in da ti je še očital. Meni moj nič ne komplicira in mi pravi, da se ne smem sekirat, tudi če bi se mali zbudil. Da ga bo že porihtal. No, sej sem šla samo 1x takole ven. Pleničke menjam pa pri vsakem hranjenju, tko da je zelo različno. No, razen kadar se hoče vsako uro dojit, ga glih vsakič ne previjem. Drugače pa en , ko berem, da imaš probleme. S trebuščka na hrbet se je pa naš obrnil že pri 14 dneh. Meni se tudi zdi hudo prehitro. Samo je pa res velik in zelo močen, tako da recimo, da me to obračanje ne skrbi preveč. Bačko, mi imamo kapljice od tržiških lekarn proti krčem. *Malena*, jaz nisem proti dudam, ne več. Sem bila prvič, ker otroka to pri dojenju zmede, samo sem ugotovila, da je duda lahko moja prijateljica. No, Jure se pa ne pusti zmest dudi, on bi itak rajši joško, dude ne šljivi. Ulla80, sem že jaz na to pomislila, pa ne vem, če ne bi moj socialne klical. majrim, za malega imam kavčukovo dudo od Chiccota, ker edino to kdaj pa kdaj zagrabi za kako minutko, za Špelo pa sem imela silikonske Nukove (in jih še imam). Ima rajši te. Siskamiska, Müller v BTC-ju ima dvigalo. V zadnjem delu štacune je. Samo nisem ziher, če boš z vozičkom za dvojčke not prišla. Al pa glih na knap. Če maš takega, da sta en zraven drugega. Če sta en za drugim, potem boš ziher. No, pa sej mislim, da bi tud drgač morala, samo res ni neko veliko dvigalo. Tako, od danes sem priklopljena na hitri internet in ko bo čas, bom šla pogledat vse slikice vaših lepotcev in lepotičk. Začnem že zdaj, samo pomoje ne bom imela dolgo miru.
< Sporočilo je popravil Tašonka -- 22.8.2007 15:12:30 >
|