|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
20.8.2007 8:43:23   
F*S*M
punce samo na hitro

jutri grem na šiht, pol 2 letih in imam tako tremo da je joj. Grem pa delat v spar v hrstnik, ma za začetek je ok. to se pravi tri mesece pol pa bomo videli, grem pa še jutri zjutraj na razgovor v sijaj za delo na 4 ure no pa bomo videli kako bo še tam.

Mojca hvala

Lp Suzana

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
20.8.2007 8:43:49   
F*S*M
odprla sem našo 200 stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
20.8.2007 8:54:16   
MarijaPo
Od Mojce film je vsekakor super! :)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
20.8.2007 9:46:40   
puncica
Jst bi film takoj. Hvalauser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
20.8.2007 11:01:05   
mojca75
Drage moje a mi lahko prosim pošljete maile na ZS, ker jaz to nekako ne najdem kle po RR, itak vam pa filmček šele od doma lahk pošljem ker sem ga pozabila vzet sabo na ključku.

Hvala za zanimanje!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
20.8.2007 13:50:43   
lenika
F*S*M meni pa ne odpre tvojega linkauser posted image . Pa srečno v službi.

Mojca75, ti pošlejm svoj mail.

Drugače pa čakam, da se Matic zbudi in šibava k sestrični, ki ima rojstni dan. Še dobro, da greva, ker je pri nas deževno in bi morala biti cel popoldne doma.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
20.8.2007 14:38:24   
maya2
meni se že meša.... Karin se je celo noč zbujala na pol ure in jokala, zjutraj se je v joku zbudila, ravno tako malo prej, zjutraj je eno uro jokala, cvilila, vpila, kaj jaz vem kaj še; sploh nisem več vedela kaj naj naredim da bi nehala, se mi zdi da vsake toliko kar mokra rata po hrbtu, pol pa jokcauser posted image ; sem ji zjutraj naredila 4 različne zajtrke, zdajle 2 varianti kosila pa noče jestuser posted image ; vpije, se otepa, sploh je ne spravim v stolček, groza.... malo imam na sumu trojkiceuser posted image user posted image user posted image , ker z veseljem odpre usta, da ji namažem s calgelom.... upam da tole hitro mine,

Še ven ne moremo it, ker dežujeuser posted image

lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
20.8.2007 17:58:42   
F*S*M
oj maya upam, da se je karin že pomirila

lenika zdaj bi pa moralo delati nekaj časa photobucket ni deloval sedaj pa dela

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
20.8.2007 19:59:46   
mojca75
Maya - tud naša je danes ultra tečka!user posted image

FSM - kako je bilo v službi, sem zjutraj pozabila napisat "SREČNO"

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
20.8.2007 20:41:27   
zungi
Čer!

Malo se vam na kratko javljam. Malček že pridno spančka, je bil pa danes fullllll tečen. Pa zdej po novem je začel kr neki kričat, če hoče kaj "utrucat" user posted image .
Sm se prav oddahnila, ko je zaspal. Noro, bila sva na obisku pri prijateljici, ki ima prav toliko staro punčko kot je Gal in prvo, ko sva prišla k njim je bil jok, pa neka ihta, pa jok, pa kr ni vedel a bi se smejal ali jokal, pa.......
skratka sem mislila, da se bo umiril, pa ni kazalo najbolje zato sva spokala domov. Po poti je spal v avtu, ko sva prišla domov je bilo malo bolje vendar je skoz neki rinil vame - tud jesti nisem imela miru, pa ga je oči k sebi vzel pa tud ni pomagal.
Pol sva ga šla kopati, po večerjici sem ga dala v posteljico spat, pa spet ni blo prou. Spet ihta, jok, si mislite, da tudi dude ni hotel user posted image . Ponavadi ga vsaj duda umiri, tokrat jo je pa kr nekam v luft zabrisu user posted image .
Nevem ali je danes kaj v zraku ali pa bo dobil spet kakšen zobek?!

Prejšnji teden smo bili na morju, Gal je full užival, k je lahko po mivki hodil, plaval in se igral pod borovčki.
Najbolj srečen je bil, ko smo bili zunaj, zvečer nam je tako tudi zaspal na sprehodu - kar v vozičku, pa sem ga potem sam prestavila v posteljico. Vreme je bilo enkratno, res nam je bilo naklonjeno.
No drugi teden pa planiramo še en teden v toplicah, če-le ne bo dežja, pol se nam pa že začenja uvajanje v vrtec.

Uff, sm se razpisala, dost za danes, se kaj "tipkamo" še ta teden.

Prijeten večer user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
20.8.2007 22:32:47   
mojsoncek
Cer! Samo na hitro...

Smo spet na bolniski user posted image ... Anze ima neko virozo z atipicnimi izpuscajcki. No, sej ni nobene panike, ampak v vrtec pa seveda da ne smemo in smo spet doma.

IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

Mojsonček - a je Anže še vedno drobižek, kot je bil, glede na to, da sedaj veliko je?

Ja, Anze je se vedno en piscancek (njegova trenutna "konfekcijska" je v vecini primerov 74, nekaj primerkov pa celo 80 user posted image ), ampak se mi niti sanja ne kaksne so njegove dimenzije. Veliko papa, veliko kaka (v vrtcu sem jih ze navadila, da nima driske, ce jim 4x nafila plenicko user posted image ) in niti trenutek ni pri miru user posted image . No, pa saj je vedno ful rad in ful veliko jedel, samo redi se ne po "tabelcah".

Zdej grem pa spat, ker je bil dolg dan... jutri pa nadoknadim z branjem nedeljskih in danasnjih postov.

lp

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 7:09:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4987
21.8.2007 7:10:30   
mojca75
Dobro jutro!

evo mene na delavnem mestu. Mojadva sonča sta še lepo spala, naj sam omenim da sta včeraj spala do 9.20 user posted image  in danes gresta potem ko vstaneta k babici, jaz pa po šihtu v lov na copatki za vrtec.
ma sosedova take lušne chicotove pa grem tja pogledat (v mesto) - všeč so mi ker niso ne naježka ne na vezalke ampak na knoflo - se pravi ne morejo sezuti (tak je bil nasvet vzgojiteljice).

da ne omenim da ji je vse premajhno, no bodije sem že "refrešala" beri kupila 6 novih - še s kratkim rokavom, včeraj sem videla da so tud majčke z dolgimi vse bolj kratke, tko da...

hlačk pa mam nekaj velikih (večjih) - UPAM!

Nič, grem si kavo narest pol pa delat, ane!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 8:23:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4989
21.8.2007 8:28:38   
maya2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   evo noč je mimo, spali smo bolj malo, sinoči je jokala, bolj drla uro in pol.... potem sem ji dala kar svečko proti bolečinam, je zaspala za 1,5h potem pa spet uro dretja, potem pa je mojemu nekak ratal jo uspavat, vendar se je spet non stop zbujala in jokala, zdajle mi že spet tečka že od 7. ne vem kako naj ji pomagam, kaj sploh je, ampak po mojem so res zobki, saj joka v intervalih, ne prenese dude, in i s prstom drgne po zobkih.... kolk časa pa to traja??? do sedaj še ni bilo tako hudo pa imamo že 12 zobkovuser posted image user posted image user posted image

spet ni hotla jest, povrh vsega mi je še totalno zaštrajkala z mlečnimi stvarmi, niti linotov, niti mleka, niti jogurtkov ali skutk. Zelo malo je že tretji dan, noče niti v bližino stolčka, da ne bi blo slučajno treba gor sedet, ma ne vem...... upam da jo čimprej mine...

lp

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
21.8.2007 8:36:31   
marsovka
dobro jutro. pri nas megleno, se pa sonček nekaj trudiuser posted image  go, sonček, go (jaz pa oblečena ko sred novembrauser posted image user posted image )

hja, zaspanca mi pa res nimamo! spat hodimo med 21 in 22, zjutraj pa obvezno okoli 7h auf! zelo zeloooo redko do 730, sedaj, ko semo spet na šihtu, ga zjutraj okoli 630 samo prestavim v lupino in peljem k noni, pa včasih celo potegne do 8user posted image ...samo da me zeza, haha in da je potem cel dan zblojen ritem

včeraj je tudi naš tečkal, ponoči se je 4x zbudil, kar se že dolgo ni zgodilo. menda zna ta prvi krajec zelo nagajat (predvsem osebkom moškega spolauser posted image )

me pa zanima: a imate pri vas (v vašem kraju) v vrtcu možnost igralnih uric? a je to že od 1. leta naprej? a jih mislite kaj vozit (tiste, ki jih nimate že itak v vrtcu)?
jaz sem o tem začela razmišljati danes, ko sem se zbudila in je bila zunaj še skoraj tema, sem pomislila, da zdej bo šlo pa samo še na slabše s tem krajšanjem dneva...kam se bomo pa dali s tamaumi, ko bo ob 16h že noč??? ok, ok, je šele avgust, vem, a vseeno.....

naš je pa tudi pravi drobižek, je precej, velikokrat na dan, je pa res, da sladkega pa ne mara! prav hecno: sladoled (razen par mičkenih polizkov), karkoli čokoladnega...to ej vse bljak, kar ven pljune...da bi le tako ostalo, hahaha (optimistična misel, ane?!)

obožuje pa une puste puste tepke (hruške) in leske in najbolj kisle od kislih jabčkov (une tamale za šnopc), ne morš verjet!!!

no, imejte se, je treba delat...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
21.8.2007 8:59:01   
MarijaPo
Potrjujem, da je bil vcerajsnji dan res obupen. Eva je cel dan tezila in tecnarila in se ni in ni hotla igrat. Skratka, zgleda je bilo vreme krivo, ce so bili vsi tako super tecni.
Zdaj se vedno spi (ponavadi spi do pol osmih). Zgleda je danes bolj zaspane sorte, ker je vceri tok tezila. :)

Bogi bolancki. :( Upam, da se kmalu pozdravite.

Mojca, najraje bi te na obisk povabila, ce bos ze glih na wolfovi, sam bos najbrz pozno, takrat gremo pa mi enim oddajat tascino stanovanje. :) Upam, da bos kupila fine copatke.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
21.8.2007 9:52:56   
mojca75
Marija - jaz bom v mestu okol 15.30 - pa bom najbrž tud bl leteča ker bosta mojadva najverjetneje že doma - vseeno pa hvala za "povabilo" ali vsaj misel na povabilo

Auroraa - spanjetko dogo je bl redkost kot pravilo, načeloma vsatajamo okol 7h, najkasneje 7.30, se pa zgodi da tud ob 6.30.

je pa res da od kar hodi samo pade v posteljo in tudi več spi. Spat hodi med 20-21 (tam okol 20.30 tako da do 21 zihr spi). odvisno kdaj je popoldan vstala - če spi do 15h gre tudi mal kasneje spat, če pa do 14h pa mal preje - po potrebi.
Ko štartamo z vrtcem in se bo tudi dan skrajšal pa bi jo rada navadila da se gre ob 20h spat - ker bomo tudi prej vstajali, sploh tista 2 dni ko jo bom jaz vozila v vrtec!

Naša je bila včerej noro sitna, samo po rokah se mi je vlačila in sam da sem se kam "skrila" je že bilo "mami, mami"

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
21.8.2007 10:20:59   
puncica
Dobro jutro, hm kaj naj napišem, nič, no naš pa ni bil tečen la la la la la user posted image očitno ima neke druge muhe takrat ko so vsi pridni. Sem pa pogruntala da so mu najbolj všeč lego kocke rdeče in modre barve, saj sam tele zlaga na plato user posted image ja pa seveda NOVICA DNEVA pleže na vse in svašta. Smo stol od tavčje, ki nima loka kr likvidiral na peč, ker bi on kr plezal po njem pa če ga dam k oknu ali k hladilniku, pol se je še na hladilnik spravil da bi on kr gor plezal, kišta ni več varna, je vrgel s peči dol miško, pa bi kr po elementih plezal, dobr da na peč ne more, postla je itak mala malca, prav tako kavč, uhhhh komi čakam da mi po mreži začne plezat pa ven na cesto user posted image

Smo pa danes v večini doma, tavečja je rekla da bi bila pri mamici, da bo še mal pospančkala, malečki je itak doma, trenutno spi, zmetal vse pilote na tla, zokne slekel in se drl noter v postlci, zdej ga je končno zmanjkal, tavečja mi pa sam torte nosi iz legokock pa darila pa prej je palačinke pekla (plata od legokock) v moji pečici user posted image user posted image , pa se debatira da je mamica v nebesih, ati pa na divjih morjih pluje, pa da imam skrinjo polno zlatnikov (le kje je to pobrala) beri - Pika Nogavička user posted image

Zadnič pa fora, ima zdej eno tako palčko za čarat pa reče Mami ti si lev, ok, sem lev renčim, pa na malečka pokaže pa reče TI SI SRNICA in sledi šok. LEV POŽRE SRNICO user posted image user posted image user posted image Ne vem od kot ji. Pa prejle reče da živalce strela sem rekla da to lepe punčke ne delajo samo grdi lovci in mi reče: NO POL SEM PA LOVC user posted image user posted image user posted image

Uh kaj bo še iz naših otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 10:44:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4995
21.8.2007 12:24:55   
lenika
Ja, tudi jaz moram ovreči vašo teorijo, ker je bil Matic tudi včeraj pravi doborvoljček. Je pa zato prejšnji teden 3 dni tako tečkal, da je izkoristil bonus za nekaj časa. user posted image user posted image  Vsaj upam.

Spanje: Matic gre spat ob 20.00 in spi do 7.00. Včeraj je izjemoma spal skoraj do devetih, ne vem kaj mu je bilo. Čez dan pa spi po kosilu od 2-3 ure.

Mere: Naš Matic pa je že tako ogromen, da nosi številke 92-98.user posted image  Nekateri mislijo, da je star vsaj dve leti. Tudi številko noge ima 23-24 in res ne vem po komu je tak velikan.

Maya2 upam, da tečnoba čim prej mine. Tolaži se s tem, da bodo kmalu vsi zobki zunaj, ker jih imate že toliko in bo potem mir.

Puncica spet vam zavidam. Res vam je lepo, ker imate dva. Midva sva planirala, da bi drugo leto poleti začela delat na drugem, sedaj pa že kar nekako razmišljava o pomladi. Bomo videli, kako bo.

F*S*M kako je v službi?

Lepo se imejte, jaz uživam še zadnji počitniški teden, potem pa verjetno ne bom imela časa vsak dan se javljat. No brala pa sigurno bom.

Neposredna povezava do sporočila: 4996
21.8.2007 12:40:21   
mojca75
Uf Lenika, pa sem mislila da je naša velika (83cm) - vidim da je Matic res pravi dec!  user posted image
No naša je vseeno punčka.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 12:41:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4998
21.8.2007 12:57:55   
lenika
Mojca user posted image  za korake, kako je lušna. Sem se spomnila tistih Maticevih prvih korakov, pa sem se kar raznežila. Se vidi, da me že malo daje želja po še enem otročičku. Drugače pa boš videla, kako hitro bo sedaj napredovala. Iz dneva v dan bo večji napredek.

Neposredna povezava do sporočila: 4999
21.8.2007 13:20:06   
puncica
No jst ne vidim ne filipa ne male mojce, sam glas slišim user posted image , tako da ne vem al mamo tako švoh računalnik/povezava al kaj user posted image je pa fajn gledat filmček brez slike sam z glasom:
no pejt h men, pejt h men BRAVO, BRAVO, pa si pol predstavljam kako mojca šprancirauser posted image user posted image user posted image Očitno mi kodeki ne delajo itak na tejle blesovi visti nič ne delauser posted image je očitno sam za gledatuser posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?