zungi
|
Čer! Malo se vam na kratko javljam. Malček že pridno spančka, je bil pa danes fullllll tečen. Pa zdej po novem je začel kr neki kričat, če hoče kaj "utrucat" . Sm se prav oddahnila, ko je zaspal. Noro, bila sva na obisku pri prijateljici, ki ima prav toliko staro punčko kot je Gal in prvo, ko sva prišla k njim je bil jok, pa neka ihta, pa jok, pa kr ni vedel a bi se smejal ali jokal, pa....... skratka sem mislila, da se bo umiril, pa ni kazalo najbolje zato sva spokala domov. Po poti je spal v avtu, ko sva prišla domov je bilo malo bolje vendar je skoz neki rinil vame - tud jesti nisem imela miru, pa ga je oči k sebi vzel pa tud ni pomagal. Pol sva ga šla kopati, po večerjici sem ga dala v posteljico spat, pa spet ni blo prou. Spet ihta, jok, si mislite, da tudi dude ni hotel . Ponavadi ga vsaj duda umiri, tokrat jo je pa kr nekam v luft zabrisu . Nevem ali je danes kaj v zraku ali pa bo dobil spet kakšen zobek?! Prejšnji teden smo bili na morju, Gal je full užival, k je lahko po mivki hodil, plaval in se igral pod borovčki. Najbolj srečen je bil, ko smo bili zunaj, zvečer nam je tako tudi zaspal na sprehodu - kar v vozičku, pa sem ga potem sam prestavila v posteljico. Vreme je bilo enkratno, res nam je bilo naklonjeno. No drugi teden pa planiramo še en teden v toplicah, če-le ne bo dežja, pol se nam pa že začenja uvajanje v vrtec. Uff, sm se razpisala, dost za danes, se kaj "tipkamo" še ta teden. Prijeten večer
|