puncica
|
No mi smo doma, smo že mal pozabil na tole bolnico, nismo pa bili v LJ ampak v Celjski bolnici, tako da sva bila tam sama v sobi in dobila sem tudi svojo posteljo, tako da mi ni bilo treba ležat ali spat na ležalniku, je pa res tale infuzija fuuuul šit, ker je otrok priklenjen na posteljico, saj je infuzija prek aparata, ki odšteva koliko je že steklo in je le ta priklopljena na elektriko, pol pa vedno odklopit, pa do previjalne prvlečt vso zadevo in ga umivat, ker je valda driskal tudi tam, pa potem nazaj, pa skoz pazit na cevko, skratka narobe svet res. Naš tamal je pa živ za umret in bi on kr hodil okol in ga je cevka grozno motila. No upam, da res ne bo več dooooooolgo treba v bolnico, ker je za tako male taka izkušnja res grozna. Hoja ja pri nas je tamali takoj hodil, ko je shodil in je plazil res čisto malo, to pa zato, ker se je znal preden je shodil sam postaviti na nogice če je padel in mu ni bilo potrebno se priplaziti do ene opore da se dvigne in hodi. Pri tavečji pa je obdobje plazenja in hoje bilo malo dlje, ker ona pa ni znala takoj se postavit na nogice je rabila stol ali steno ali neki da se je dvignla in potem hodila naprej. Hodila pa od začetka tako lepo normalno ne obrača nogice na ven, tudi tavečja jih ni, kvečjemu se mi zdi da jih obrača na noter, no hodi drugače kot Evica od MarijePo.