|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
16.8.2007 15:08:58   
puncica
Evo da se ne boste samo ve "hvalile", mi smo bili pa za veliki praznik "na ogledih" v bolnici user posted image user posted image user posted image No mami je imela le nočitev z zajtrkom tamali pa cel penzjonuser posted image . NIKOLI VEČ, UPAM DA NIKOLI VEČ!!!!! oz. vsaj čim manjkrat. user posted image

Tale naš virus z driskanjem in vročino nam ni nič kaj dobrega prineseluser posted image , tamali je čist razštelan od kar sva domov, v tisti kletki (beri sobi) je skor znorel, je pač s kmetov in 1 dan med 4 stenami v ful malem prostoru mu je bil preveč. Sovraži vse kar je modre barve ne vem kaj mu bom zdaj oblačilauser posted image . Sestre in zdravnike še skoz okn vrat ni smel videt, takoj panični jok. Mami še na wc ni spustil, vse zmetal iz postlce na tla. Dobr da mu niso katetra dal v levo roko, ker bi bilo še huje, saj rabi svoj prstek, vlekel za uno cevko od infuzije, jo grizel si jo dol trgal,... hodil ko zmešan od vrat do postle ko so mu infuzijo dal dol, pa tolkel po vratih, valda če je bil že drug dan 100× boljši, zdravnica pa nas kr ni šmirglala da bi lahko šli kaj prej domov.user posted image Ko smo prišli domov okol osmih je 2 uri sam dirkal okol in se igral z vsemi možnimi igračami, ob pol desetih pa koma zaspan, mamice nikamor več ne spusti, postlco je zasovražil.

Skratka narobe svet user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
16.8.2007 17:37:57   
maya2
Pozdravljene!

Tako dopusti so končaniuser posted image user posted image user posted image user posted image , poletje se bliža koncu user posted image user posted image user posted image .... ma sem nekam depresivna, bi šla še na morje........

Ubogi Viduser posted image , ja res je nekaj najhujšega če otroci niso zdravi...

Mi dobimo vsak dan nov dokaz mobilnosti, kot sem že napisala si je v ponedeljek prebila ustnico, v torek si je potem odrgnila koleno, včeraj pa si je 'posnela' nosekuser posted image , danes še nič... zaenkrat (trkam)

hranjenje: meni se zdi da je non stop lačna, kar naprej dela njam-njamuser posted image , tko urejeno kot smo imele ne gre več, danes zjutraj jo je pazila tašča in je že po dveh urah po zajtrku pojedla frutek, ko pa sem čez dobro uro prišla jaz pa še banano in piškotuser posted image user posted image koliko pa vaši pojejo takole za malico.... jaz pazim (še vedno) da ima 3 mlečne obroke, če le gre.... do kdaj je to treba? če sploh? A katera že daje alpsko mleko? Jaz zaenkrat uporabljam še sveže, ampak zdaj ko bo šla v varstvo....

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
16.8.2007 20:01:25   
mojca75
samo na hitro... še nisem prebrala vsega vašega bom potem in pol komentirala.

Spali nismo od 4 zjutraj, natančneje midva nisva ker je mojči tko grozno dihala oz smrčala, potem smo jo vseeno šli pokazat tašči - če bi blo treba pa še k otorinolaringologu. ampak ni blo potrebno, mamo tooootalno povečane mandelje in žrelnico, ni bakterijsko tko da nismo nič dobili, tud k oto... nismo šli. Tko naj bi blo še kak dan, dva, tri...
kakor da imamo neko infekcijsko mononukleozo...karkoli že to je. Upam da bo kmalu konec, ker pri nas v spalnici je tko kot na frankfurtskem letališču!user posted image
Tolk majhna pa tolk smrči.

in ja Maya mi alpsko pijemo že od enega leta dalje.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
16.8.2007 21:18:38   
lenika
Ubogi Vid in Mojca.user posted image user posted image

Maya2 mi tudi pijemo alpsko mleko že od 1. leta starosti, čokolino sem pa že od 11. meseca dalje delala z alpskim.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   [Brisano sporočilo]
16.8.2007 21:51:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4955
16.8.2007 22:22:45   
mojca75
Bogi VID, boga Maja, user posted image , Puncica nic ti ne zavidam "bolnišničnega turizma". Ane, za popiuser posted image  da še vedno nimamo ene spodobne pediatrične klinike!
Pikicaa - lepo da si se javila, čeprav ne z najboljšimi novicami!

zdej pa še ena slikica naše bio-bejbe user posted image

user posted image  user posted image
no ja ta ni bio, ta je frajerska. Filip kje si....user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
16.8.2007 22:27:02   
lenika
Pikicaa še se kaj oglasi, ko ti bo dopuščal čas in upam, da boste vsi skupaj čim prej spet na normali. user posted image  za Majo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
17.8.2007 7:29:53   
mojsoncek
Jutro zenskice... pa imamo se drugi petek ta teden...

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

hranjenje: meni se zdi da je non stop lačna, kar naprej dela njam-njam , tko urejeno kot smo imele ne gre več, danes zjutraj jo je pazila tašča in je že po dveh urah po zajtrku pojedla frutek, ko pa sem čez dobro uro prišla jaz pa še banano in piškot koliko pa vaši pojejo takole za malico....
A katera že daje alpsko mleko? Jaz zaenkrat uporabljam še sveže, ampak zdaj ko bo šla v varstvo....

Tale njam-njam je tudi meni zelo poznan, ker je Anze isti. Res ne vem kam da vso to hrano user posted image ... Se sprasujem ce ima v trebusni votlini samo zelodec in nic drugega user posted image . Z mlekom je tudi pri nas tako nekako, kot je napisala auroraa, alpsko mleko je vedno na zalogi, kupujem pa tudi se svezega (ce ga zmanjka, pa ne bom sla samo zaradi tega v trgovino).

No, vikend, ki je pred vrati, bo spet pester, ker gremo tako v soboto kot v nedeljo na piknik. V soboto se zacne sele ob stirih in bomo sprobali, kako se obnese, ce Anzeta zvecer kar tam oblecemo v pizamo in ga potem samo prestavimo v posteljo. Sem pa zeloooooo skepticna, ker se ponavadi zbudi ko ugasnemo avto in je potem takoj akcija. Tako, da pricakujem, da bomo sli v pozno spat. Ampak enkrat je treba probat in pustimo se presenetiti.

Mali pikeci in pikice, pocajtajte se!

Grem delat, ker bom probala danes malo prej zakljucit... lp

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
17.8.2007 7:38:50   
pikicaa
Dobro jutro

Hvala vsem za lepe želje.
Včeraj smo imeli kontrolo in so ugotovili, da imamo šesto bolezen, tako, da smo zdaj iz najhujšega. Vročine nimamo več (trkam) izpuščajčki pa bodo izginili v parih dneh. Še vsa sreča, da ne morem jaz zboleti za to šesto, ker ne vem kako vpliva to med user posted image  na user posted image .

Naša je tudi tak požerušček. Non stop bi jedla in jedla sploh nima nobene meje. Me včasih skrbi, da ne bi preveč pojedla. Po pravici povedano nimam pojma koliko naj bi prei tej starosti pojedli.

V restavraciji pa je tudi pri nas včasih zelo pridna včasih pa je katastrofa.

Vid in Mojči in vsi bolančki čimprej se pozdravite user posted image  user posted image  user posted image .

Se pišemo.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
17.8.2007 11:46:42   
marsovka
živijo, punce (in fanti)user posted image

mi smo že en teden iz dopusta oz. smo ta teden  malo v šihtu malo naokoli...prav fajn, lahko bi bilo več tednov z dvema "petkoma"user posted image

na morju je bilo....ah, nostalgija! prekratko!!! tamauček sicer ni ravno splaval, ker je imelo morje le 22 (še jaz sem se mal težko zmočila), kamnov je pa nametal notri za en mini kitajski zid (čofa, čofa, čofa do onemoglosti)

spal je kot polhek, morski zrak ga je utrudil za ne verjetuser posted image

uglavnem, jaz bi šeeeeeeeeee, smrk

vsem bolančkom želim hitro okrevanje!

mari, iskrene čestitke, zdej bo pa (šele) pestro user posted image user posted image

pa vsem, ki so karkoli dosegli (shodili - way to go Evica, itd) tudi stoječe ovacije user posted image user posted image user posted image

no, zdej grem pa na južno, potem jo pa pihnemo na ranč! lep vikend vsem

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
17.8.2007 12:25:21   
MarijaPo
Mojca - da slucajno tale tvoja ne je solate na tej fotki?
Kako ste jo prepricali, da je solato, pa res ne vem. Kapo dol!

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   [Brisano sporočilo]
17.8.2007 12:29:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4962
17.8.2007 13:43:06   
mojsoncek
solate - nas Anze pa tudi papca solato, listnato sicer bolj tako-tako, obozuje pa fizolcek iz solate user posted image . Mesane solate pa tudi niso problem, sploh kaksna grska solata ali pa kombinacija naribanega korenja, koruze in rdece paprike. Obozuje kislo... kisle kumarice so pa zakon... ma, tale nas mali hrcek itak poje vse...

Smo se ravno zadnjic pogovarjali in je rekel mozek, da je ze od Anzetovega rojstva pripravljen na to, da bo "kontejner", ker bo treba pojesti kar bo tamalemu ostalo. Napaka!!! Ne rabimo kontejnerja sploh user posted image user posted image user posted image .

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   [Brisano sporočilo]
17.8.2007 14:15:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4964
17.8.2007 14:23:07   
žmož
Očitno so vsi tile naši spomladančki mahnjeni na solate in kisle reči. Naša tudi prav obožuje paradižnik-včasih ji dam kar celega v roko, naredi luknjo in najprej scuza vse kar je noter, pol po še "ohišje" grizlja. Zeleno solato zdaj že kakšna 2 meseca ne jemo, ker je aktualen paradajz pa kumare, tako da moram prav sprobat, če ji bo šla še v slast. Ta druga reč na njenem spisku poslastic pa je limona. Mene kar trese, ko jo gleda kako jo veseo žvečiuser posted image .
Sej je suha ko kakšen piščanček, pa ravno toliko tudi poje, a vsaj proba vse.
Bomo videli, koliko časa bo to trajalo. Tudi ta večji je imel rad sadje in kisle reči tja do kakšnega 2 leta, potem pa je bil totalen odklop, ki v večini teh stvari traja še danes.
Bolančki čim prej se pozdravite. Puncica upam, da bo Vid pozabil na neprijetno izkušnjo in da ga ne bo kak sindrom modrih in belih halj dajal.

Neposredna povezava do sporočila: 4965
17.8.2007 14:55:00   
mojca75
Ja Marija zelena solata! user posted image  paradajzeve solate pa itak ne neha jest dokler je ne stavimo, pa tud grejpfrut - zadnič je pojedla 4 cele krhlje!
Mojči je vse, če le hoče, še najraje pa tisto kar je ati!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   [Brisano sporočilo]
18.8.2007 21:19:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4967
18.8.2007 22:46:54   
TiaSara
Oj punce!

Puncica - tečna tale bolnica, a ne. Infuzija je pa sploh zoprna, ker ima celo roko povito, pa vse tiste cevke... user posted image za Vida, da bo čimprej pozabil na neprijetno izkušnjo.

Mojca75 - pri vas pa tudi nimate sreče z zdravjem. Držim pesti, da bo kmalu bolje.

Vse ki so vaši malčki ravno shodili pa imam vprašanje. A sedaj kar hodijo, ali še uporabljajo tudi druge alternative (plazenje itd) Mene kar malo skrbi. Naš mali že hodi, prehodi cel hodnik... je pa tako "trd" pri hoji. Prav čudno izgleda in nogice na ven obrača. Ne vem, a bo rabil fizioterapijo, ali se bo z vajo to popravilo? Še vedno pa gre najraja na kolenčke in šiba.

Solata - Andraževa najljubša je paradižnik. Zeleno pa samo malo poliže ostalo pa vrne mamiciuser posted image . Sicer pa lepo ve, sploh ni zbirčen, poje pa ogromno - pa se mu sploh ne vidi. Sicer je logično, ker je imel slabo absorbcijo zaradi laktozne intolerance.

Mojsonček - a je Anže še vedno drobižek, kot je bil, glede na to, da sedaj veliko je?

Pikicaa - drži se!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
19.8.2007 19:32:16   
puncica
No mi smo doma, smo že mal pozabil na tole bolnico, nismo pa bili v LJ ampak v Celjski bolnici, tako da sva bila tam sama v sobi in dobila sem tudi svojo posteljo, tako da mi ni bilo treba ležat ali spat na ležalniku, je pa res tale infuzija fuuuul šit, ker je otrok priklenjen na posteljico, saj je infuzija prek aparata, ki odšteva koliko je že steklo in je le ta priklopljena na elektriko, pol pa vedno odklopit, pa do previjalne prvlečt vso zadevo in ga umivat, ker je valda driskal tudi tam, pa potem nazaj, pa skoz pazit na cevko, skratka narobe svet res. Naš tamal je pa živ za umret in bi on kr hodil okol in ga je cevka grozno motila. No upam, da res ne bo več dooooooolgo treba v bolnico, ker je za tako male taka izkušnja res grozna.

Hoja  ja pri nas je tamali takoj hodil, ko je shodil in je plazil res čisto malo, to pa zato, ker se je znal preden je shodil sam postaviti na nogice če je padel in mu ni bilo potrebno se priplaziti do ene opore da se dvigne in hodi. Pri tavečji pa je obdobje plazenja in hoje bilo malo dlje, ker ona pa ni znala takoj se postavit na nogice je rabila stol ali steno ali neki da se je dvignla in potem hodila naprej. Hodila pa od začetka tako lepo normalno ne obrača nogice na  ven, tudi tavečja jih ni, kvečjemu se mi zdi da jih obrača na noter, no hodi drugače kot Evica od MarijePo.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
19.8.2007 21:00:44   
mojca75
Ojla majčice!

Mi smo meli ful lep vikend. Včeraj smo sicer bili bolj ali manj doma, popoldan sva šle z Mojči obiskat eno njeno "prijateljico" sicer hčero od moje kolegice user posted image , danes smo šli pogledat potencialnega ženina (če se seveda Filip skuja user posted image ), tja smo šli na kosilo, pozno popoldan pa s kolesi v mesto na sladoled (no midva sladoled, Mojči pa kornet user posted image ).
Jutri pa spet šiht user posted image !

Hoja - naša se je dolgo plazila, potem je začela hodit ob opori in kmalu že  za eno roko oz za en prst (takorekoč samostojno - sam kanček se je držala), vmes seveda puzala. v torek je naredila nekaj korakov v čet zvečer pa dejansko shodila - vstala sredi dnevne in odkorakala. Midva sva onemela. Od takrat hodi po dveh. Je pa res da je pred tem znala sama vstati brez opore. Zato je bilo samo vprašanje časa (enako mi je rekla na nft - ko sva nehali hodit) da ni več ovir da ne shodi in res je blo vprašanje časa (trajalo sicer 1,5 meseca) da se je odločila da gre sama. Tako je v petek prehodila vse okrog naše hiše doma, tako da moji niso mogli verjet, kaka razlika čez noč user posted image !
Če katera želi videt kako naša hodi ji lahko pošljem filmček - na žalost nisem tko podkovana kot MArija in njen Igor in imam en amaterski posnetek s fotoaparatom. opozarjam pa da je filmček težak 4MB tko da... ne bom presenečena če ne bo odziva.

naša v principu hodi naravnost, mislim daje nogice naravnost. Pred časom je desno obračala na ven (sedaj nič več) so mi pa rekli da do 3 leta ne komplicirajo, da se večinoma samo popravi, bi pa jaz (Tiasara) to na tvojem mestu omenila pediatrinji, pa naj presodi.

ja Aurora - včeraj sem res Rusela Crowa gledala user posted image  

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
19.8.2007 21:26:04   
F*S*M
čer

no tako mojči kr za drugim pogleduje, saj prav user posted image user posted image . drugače je pa naš korenjak zvest mojci, saj sploh noče dat lubčka nobeni punci, sta se danes z prijateljico v trgovini srečala pa sta plesala ko pa sem mu rekla naj da Deji ljubčka, jo je raje mahnil med police v trgovini user posted image user posted image user posted image .

Tea če kaj bereš prosim za recep kako skuhati bodije na štedilniku, saj sploh ne spravim ven flekov od hruške in tako smo uničili kar nekaj bodijev, ker pri nas so slinčki za občudovat kako imajo lepe slikice in ne za imeti okoli vratuuser posted image user posted image user posted image

A pa še to Tea sem gledala dajmo naši in videla Bogota na TVuser posted image user posted image

drugače pa ni skoraj nič novega razen tega da me je sedajle začela boleti glava in bom mogla zaključiti z rač za danes in iti spat

lahko noč

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
19.8.2007 21:31:30   
mojca75
ja Filip user posted image , obljubim da Mojči ne bomo več vozili svatovat okrog!user posted image

FSM - tud pri nas so slinčki za občudovat, za vratom met je smrtni greh. Jaz poflekane bodije namočim za cca2-3h v tisti beli Vanish (za belo perilo), potem pa dam takoj prati (ali kuhat al pa vsaj na 75) tud če so barvasti - do sedaj se ni še nič obarvalo user posted image . Na ta način sem dobila ven še vse fleke - od borovnic -do golaža. res pa je da še je kaj škatlivega TAKOJ namočim v ta beli V. sperem, posušim in ko pride na vrsto perem.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
19.8.2007 21:51:07   
lenika
Mojca75 jaz bi prosim filmček.

Slinčki pri nas že dolgo niso več aktualni, ker jih noče imet za vratom.

Hoja- Matic je v nekaj dneh po tem, ko je začel hodit ob opori shodil in od takrat hodi po dveh.

Mi smo se imeli tudi super. Cel vikend smo nekej naokrog ali pa je kdo pri nas. Jutri greva pa sama z Maticem k sestrični, ki ima rojstni dan.

Se bila pa danes full jezna, ker se mi je uničila ena oblekica, ki sem jo oprala v stroju, ker sem spregledala, da bi jo morala oprati ročno.

Lep delovni teden vam želim, jaz imam še en teden prosto.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
19.8.2007 22:34:17   
F*S*M
tako pa se filip igra v svojem bazenu

http://s108.photobucket.com/albums/n32/filipcar/?action=view&current=20afb6f0.flv

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
19.8.2007 22:58:57   
mojca75
user posted image  Filip

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?