|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
18.8.2007 23:09:09   
frufru
Ženkica, kakšno mleko ji pa daješ? Jaz bom morala počasi tudi it na adaptirano pa ne vem, katero bi.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
18.8.2007 23:27:00   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Ženkica, kako ste vi leteči! Vedno ko te berem, toliko zanimivega napišeš, kaj vse počnete. Men se zdi, da se mi sam ponavljamo. Sprehod, kofetek, plaža... šoping... pa se že neha user posted image  Ajme, bo treba akcijo nardit in še kam it. Sam kaj ko je mojga tak težko kam spravit. Sej ko gre, mu je super, pred tem se pa morma skregat, da ga prepričam v kaj daljšega od 5 km user posted image
Zato pa s tamalo same šibama, če je treba. Kdo bo deca čaku!user posted image  user posted image

Nič, grem malo brat o avtosedežih. Smo v fazi nakupa user posted image  in sem čist zmešana.

A nede,vedno se ji ful dogaja,Kaja je bila že na čolnu al jadrnici pa na letalu,user posted image  pravi avanturisti.
Pri meni je vse isto,samo plaže nimam user posted image ,če bom še mojga dedca dolgo kam spravljala se iz inata(tak reče R1tkauser posted image ) vsedla v avto pa odpeljala do obale,pa mogoče še tebi na kavo,če me boš povabila.user posted image

Mojmoj je tudi terenska,če nima dedeka doma,se lepo odpelje z Nejkotom na izlet pa kakšni rr-jevki pa dan lepo mine.
Naja si bova morali nekot organizirat te enolične dneveuser posted image  saj po eni strani sem sama tak smotana ko imam avto skoz doma pa kolegice me kličejo me pa se ne da.user posted image
Avtosedež tudi kupujem,zdaj je že zadnji čas da ga nabavim.Katerega pa imaš ti namen kupit?

Zajtrk tako kot Ženkica. user posted image

A keksolino,grisolino,čokolino......dajete z adaptiranim mlekom ali z alpskim????

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
18.8.2007 23:42:15   
pika30
Frufru zdajle se videla da imava isti ticker,a nista lepa user posted image  zakaj pa meni ni dalo slike čez celo jabolko?no poglej pa boš vidla.

Adaptirano mleko ima Ajda Milumil 2,za zajtrk spije samo mleko po flaši brez problema,ko pa ji naredim v skledici z npr.keksolinom pa noče jest.user posted image Zdaj ji počasi kašice delam z alpskim,zazredčenim z vodo,tega pa mi poje vse.user posted image
Škodi pa ji zgleda ne,zaenkrat še vse dobro prenaša,do danes še ni bila na kaj alergična...zdajle hitro trkam na mizo.user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
19.8.2007 8:32:57   
Ženkica
Mleko: Kaja že od začetka pije Aptamil; trenutno smo na Aptamil 3, s katerim ji mešam tudi vse te razne kašice (čokolino, grisolino,.......). Ko bo dopolnila 1 leto  ji bom začela dajat pravo kravje mleko, prej raje ne; sicer pa itak poje kak jogurt ali skutko pa ni bilo nobene reakcije, tako da po mojem ne bo mleka. To, ko pa nekatere mešajo kravje mleko z vodo, ker je potem kao manj alergen ker je "razrečen" je pa zame totalna neumnost.
Ne mi zamerit, sem malo zaspana in user posted image ; moj je prišel domov ob 12.30 ponoči in nisem mogla nazaj zaspat, on je pa smrčal kot medvedek. user posted image

No, sem pa tudi jaz take bolj naspidirane sorte človek, ne zdržim doma več kot en dan skupaj; moram kam it; zakurblam avto in gasa; če se mojmu ne ljubi greve pač same s Kajo. ona je čisto po mamici - ful rada hodi okol, samo da se kaj dogaja.  Dostikrat me nazaj drži to, da smo doma v rovtah in da moram kar dosti km-jev nardit da pridem v civilizacijo, sicer bi bila še bolj okrog. Aja, pa finančno stanje me tudi vedno bolj postavlja na realna tla.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
19.8.2007 8:38:15   
Ženkica
Še to sem pozabila povedat; pri nas na kmetih (sem govorila z dvema mamicama) dajejo otrokom domače kravje mleko že pri 10-ih mesecih pa vedno vse b.p.. No, meni je to prekmalu, ampak itak, vsak po svoje. Zdj pa res šibam.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
19.8.2007 9:56:03   
crci06
Halo!
Da se pofočkam, da sem še tle...
Kr naporen je bil tale teden, iz Blegoša na morje, en dan počitka za utrujene noge, potem pa v Celovec, pa nazaj grede direkno v Cerkno... piknik do xx večernih ur...
danes imam pa tak rastur, da, če katera pride do mene, jo peljem na kofe v gostilno, nima se pri meni kam za vsedet...
Rita.. Če se ti kam gre, je najbolje, da se vsedeš v avto in greš... sej pomoje, ko boš tvojmu rekla, da greš v Ikeo, da naj ti da ključe, se bo kar začel oblačit... za zraven user posted image
In ja, jaz sem se hvalila z gorenjskim balkonom, ampak letos pa ni tako lepo... je pol manj rož, ampak tudi pol manj dela user posted image  Pa še pol več jih zanemarjam, evo, zdaj jih grem zalit...

Vse drugo iz zadnjih strani sem pa že pozabila. Sej danes sem sama doma in bom imela še čas za RR...

LP vsem...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
19.8.2007 10:45:13   
r1ta
No pa še jaz svoj piskrček pristavim. Na kratko.

Moj gospod je prišel "onkrat" v petek ob enajstih domov. Si je pičkolino hladil v taščinem stanovanju, tu preko ceste in je mislil, da ne vem kje je. Pa je res težko it na balkon in pogledat če je v njenem stanovanju tv prižgan... Tumpek! Ko sem mu povedala da sem še vedno jezna ampak naj le pride domov, je takoj prišel. Otročje do skrajnosti. 

Včeraj sem imela generalko v stanovanju, on pa je šel z Ano po nakupih (trgovina, tržnica) tako da sem res v miru lahko vse postorila. Super občutek. Popoldan pa je predlagal, da gremo v en vrtni center in v Ikeo. In smo šli. Nabavila sem vse, še neke funky povštrčke za Ano. Kar 4 sem vzela, tako da je fino založena, pa še za kasneje jih bom lahko v njeni sobici uporabila. Malo so spipani, ker so tako mnogobarvni ampak naj bo...
user posted image
Pa še cel kup drugih malenkosti sma vzela... Zvečer pa sma si privoščila normalno večrjo (klinc pa še dieta) potem pa sma gledala  serijo 24. Sma kar odvisna od te serije in morama pogledat vsaj dve na dan, sezon je pa menda sedem. Pa še z Lost-om sma v zaostanku...

Danes imajo pa tukaj dirko formule 1 na ulicah Rotterdama. Prejšnja leta je proga potekala pod našim balkonom, letos je pa 100 metrov stran. Upam da ne bo preveč brnelo, če se slučajno naša madam spomni takrat it spat...

No, lepo se imejte in malo manj potepanja prosim, ker mi delate velike lušte! Potepinke potepinaste!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
19.8.2007 12:34:45   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: pika30

Adaptirano mleko ima Ajda Milumil 2,za zajtrk spije samo mleko po flaši brez problema,ko pa ji naredim v skledici z npr.keksolinom pa noče jest.user posted image

Ja saj zato sprašujem, ker mam premalo mleka za en obrok, pol pa spumpano razredčim in dam not adaptirano pa ovseno kašico, to poje. Če pa nardim s samo adaptiranim, pa neče jestuser posted image .

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
19.8.2007 12:34:53   
crci06
r1ta, ta tvoj povšterček me vabi na spavanje...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
19.8.2007 13:35:48   
pika30
Frufru katero adaptirano mleko imaš,mogoče mu okus ne pašeuser posted image no kaj govorim saj so vsa adapt. mleka. user posted image
Kaj pa kupljeno sveže mleko,boljše je že kot alpsko.Jaz jo dolgo več ne bom forsirala z adaptiranim,če neče pač neče.user posted image

Ženkica jaz sem alpsko samo prvič razredčila z vodo1:1,saj je meni tudi to neumno,ko slišiš mnenja od različnih mamic,sem na koncu še bolj zmešana in ne vem kako in kaj, da je prav.

Nima smisla tolk komplicirat glede mleka,ja kako smo pa me gor zrasle,včasih je bilo samo kravje mleko in otroci smo pojedli vse kar smo dobili na krožnik,nič kupljenega vse doma pridelano,npr korenje sem izpulila iz vrta,  zemljo malo dol obrisala,nič umila ,takšen je bil najbolj dober za nas.Pa smo še zdaj čili in zdravi,pa nihče od nas ni imel alergije.
Take zdrave hrane ko jo zdaj ponujamo našim otročkom,pa samo zaradi kupljenega mleka glih nebodo preč. 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
19.8.2007 14:39:02   
Naja30
Pika, lep avatar! user posted image  Za kavo sem pa vedno! Vprašaj moj_moj kolk lušnih placov za kofetkanje imamo! Samo pridi! Seveda ste vse vabljene, da ne bo pomote!user posted image user posted image user posted image

Glede avtosedeža sem še vedno zmedena user posted image  Nimam še ožjega izbora, gledala sem pa Romerja in Maxi cosi, pa Concord me mika user posted image user posted image  pojma nimam. Kaj pa ti?

r1ta, men sta vidva s tvojim tak hecna. Se skregata, on se mula, potem ga ti pokličeš in on pride.user posted image  škoda, da se moj tud ne mula. Se bolj jaz ponavad. Sam me on nč ne kliče, ga moram kar sama, ko se ohladim user posted image
A tašča ima stanovanje nasproti vaju? user posted image

Kravje mleko je meni mama dala pri 6m (domače od sosede, direkt izpod krave, seveda prekuhanouser posted image ). Pri enem letu sem dobila alergijo ekcem. Ne vem, če je to povezano, dejstvo je da je prišlo na dan po mleku.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
19.8.2007 17:45:13   
crci06
Moj Nejc je tudi trma, predvsem, kadar je treba npr. v stolček, guncalco ipd. če imam možnost vmes, da malo stegne noge, potem jih in so čisto trde.
Danes mi je to naredil, ko sem ga dala v stajico. Prijel se je in postavil na š**** prstov.
In sem mu v šali rekla: ne, nejc, ko boš stal, moraš imet cel podplat na tleh in sem ga popravila.
Čez par sekund je popustil in sem ga posedla, pogledam čez minutko, dve: stoji. pa pade na rito. 2 sekundi stokanja, pa se zaigra. Čez 2 min: stoji...
Jaz pa že cel dan razmišljam, dakaj otrok zadnje par dni tolk spi.
Seveda, to je gruntal, kako je treba vstat.
Ziher si je pri Tiji to nagledal.
Punce, pojdite na morje k Tiji! user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
19.8.2007 20:53:45   
Vilma
Frufru kaj ti zmanjkuje mleka?
Evo vikend se hvala bogu izteka, jutri pride atko in jaz takoj dopoldne šibam k frizerju, da se mal pocartam. user posted image  Dominik je bil kr naporen, te tri dni je spal samo po eno rundo čez dan in to največ uro in pol. Do dveh je tako končal dnevno spanje in je potem kar dolga do devetih, ko gre spat. Upam, da ima to začasno foro in da ni že spusil dvojno dnevno spanje.
Tudi ponoči se še vedno borimo s spanjem, skratka podnevi, ponoči non stop samo spanje, se mi zdi, da se mi vse vrti samo okoli tega. user posted image  Bom zgleda res morala do Naje3, da se še Dominik od Tije nauči, kako stat. Mogoče bo potem tudi on bolje spal. user posted image
Drugače pa zdaj na veliko sestavlja zloge, ma-ma, ba-ba, ta-ta je non stop na repertoarju. Je prav hecen, se kar ne naveličam tega njegovega čebljanja user posted image  
Zdaj pa ga šibam uspavat.
Lahko noč in se beremo.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
19.8.2007 21:18:57   
frufru
Vilma, sej mleka je še, samo premalo. Mali je v 14 dneh podvojil količino na obrok in zmanjšal število obrokov. Doji se ob 5h, 7h, občasno ob 13h in zvečer. Ob 9h poje skutko in sadje pa okoli 16h se mučimo z zelenjavo oziroma žitno kašico s sadjem. Poje pa 200-250 na obrok. In toliko mleka ni, pa še grize me pobalin.user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
19.8.2007 21:38:38   
Vilma
Naš tudi ni preveč maral zelenajve Frufru. Potem pa sem enkrat skuhala zelenajvno mineštro (bučke, krompir, paradnižnik, korenček, zelje) z belim piščančjim mesom, zgostila sem z grisom in to je jedel kot za stavo Še korenje je pojel iz te juhe, ki ga drugače sploh ne mara. Pa solila sem. Malo, ampak sem. Zdaj to jemo vsak dan user posted image  Poskusi s kakšno kombinacijo, enkrat se mu bo nekaj zazdelo ful dobro, pa bo cepal vsak dan eno te isto.
Skratka jaz sem ugtovila, da naš je samo, če je tudi meni okusno.

Evo tud pireja ni in ni maral. Danes pa sem ga v kombinaciji s špinačo naredila s sladko smetano, je pa pojedel.
Skratka sem zakoplicirala. user posted image  Vztrajaj, pa boš vidla, da bo enkrat tud zelenjavo v neki obliki pojedel. user posted image

Kar se grizenja tiče, pa ne vem. user posted image  Dominik hvala bogu tega še ni pogrutal. Je pa res, da še nima zobkov.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
19.8.2007 22:20:26   
klavdijak1
No moj otroka končno spita ne vem kdaj bomo mi tole spanje zrihtal no bo že!

Naš fant že prepuza celo dnevno in vstane ob kavču LUMPEK, imamo pa tudi tretji zobek leva enka zgoraj še mal pa bo zajčekuser posted image !

Vem da mleka ne priporočajo do 1 leta ampak po moje ko začne z mlečnimi izdelki nima smisla kompilicerat jest mu dajem domače kravje mleko vendar razredčeno tko mi je tudi homeopatinja svetovala!

Ženkica jest mam Antilop stolček iz ikeje in je super razstavi se v minuti in res ne zasede veliko prostora!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
19.8.2007 23:33:00   
pika30
Vilma gris je super dodatek k zelenjavi,čeprav zelenjave Ajda ne mara preveč,piščančje meso je do zdaj jedla samo v župci ali rižu.Pa polenta je tud fajna kot dodatek,danes smo kosilali piščančje pariške,perutničke,riž in solato.Ker je zrezek brez skorje in riž preveč pusto za Ajdo sem na hitro skuhala bolj redko polento in ji dodala zraven user posted image  pojedla vse.Meso ji še vedno zmiksam prav tako riž sicer bolj grobo,drugače kar ven pluva.
Vilma kako pa ti Dominiku ponudiš zelenjavno-piščančje juho?Jaz zelenjavo samo pretlačim z vilico,meso pa še moram zmiksat,še nima zobkov.user posted image

Sem dva dni nazaj imela celo kolobocijo z proseno kašo user posted image user posted image user posted image ,jaz prvič to zadevo kuham,ker jo pri nas noben ne je in kaj sem naredla.....cel šmornuser posted image  v malo vode dam veliko skodelico kaše,ker so tako drobna zrnca sem mislila da bo premalo,mešam in gledam da vode nikjer ni pa spet dolivam pa kaša kar raste in raste pa vlivam vodo pa raste,vlivam,rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kar naenkrat jo imam poln piskeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  u mater kaj sem jaz naredla,če tole Ajda je sem pecikl user posted image  zraven sem kuhala korenček in grah ,ki jih na koncu ni bilo nikjer videt user posted image  sama frdamana kaša.za zahvalo za trud mi je vse ven spluvala.user posted image saj se ne čudim,men tudi ni bila dobra.v bodoče prosene kaše lep čas ne bo na jedilniku,če še sploh bo.user posted image
Nauk tega->drugič preberi najprej navodila. user posted image

Kaj pa si je Nina naredila,me je skor na rit vrglo,mlada damica komaj 10 letna si je obrvi popipala user posted image user posted image   grozne imauser posted image res ,pol jih nimauser posted image ,najrajši bi se razjokala.vreščala sem kot user posted image .kasneje se mi pa prikaže še s pobarvanimi obrvi od moje rjave barvice user posted image .Pa kaj ji je prišlo na misel.

Naja odločam se za Maxi cosi ali pa Concord.

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
20.8.2007 8:57:39   
Ženkica
Danes pa za nami grozna noč user posted image ; Kaja se je okoli 4-ih zjutraj zbudila in ritala po postelji; potem sem jo k nama vzela in naju je totalno zbrcala, zlasala, skratka, nič kaj lepega ni počela. In to je trajalao kako uro in pol, oči je ušel v dnevno, jaz pa sem zraven norela in jo prosila naj zaspi.
No, najbrž je bila kriva polna luna ali pač ne; kaj pa vem; vem samo to, da že drugo noč nisem spala kot bi bilo treba, kar se mi že pošteno pozna.

Včerajšnji izlet na Grmado in Šmarno je uspel; sicer sem komaj gor prilezla, totalno brez energije sem bla, kot da grem prvič v lajfu v grib lezt user posted image ; no, na Grmadi nobenga folka, luštno res, na šmarni pa tko kt v  City parku user posted image .

Dons mam pa v planu mal zavese prat, pa posteljo morm najino preoblečt, pa posesat je treba cel flet (to bo oči, ampak še ne ve user posted image ), aja, pa jest moram neki, nism že od včerajšnega kosila nč papala, sm že pošteno lačna.

Aja, pa še en nasvet; npr. ko dajete user posted image  za papat riž ali polento z dodatki (zelenjava + mesek) lahko notri kapnete čajno žličko olivnega olja (nerafiniranega); to ful priporočajo, plus okus da hrani. Jst to kar praktiricam ( v krompirček ponavadi dam kislo smetano) in Kaja zelo rada poje.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
20.8.2007 9:21:23   
emaa
Jaz mesa ne pasiram, natrgam na koščke z vilico, pa tudi nimata zob. Vse lepo zgrizeta z dlesnimi. 

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
20.8.2007 9:21:55   
crci06
kaj se spet kakšna luna bliža?
pa nas ni rita nič obvestila user posted image

Mi smo pa spali kar OK, okrog 3h se je pa začelo stokanje, ko sem izključila vse druge dejavnike so ostali na sumu le še zobki - calgel pa v avtu v vozičku.

Če vam bo kdo pravil, da je videl žensko, ki ob 4h ponoči daje voziček iz avta.... user posted image
No, sej od Naje nisva bila doma prav ornk prej user posted image user posted image user posted image

No, potem pa vse v redu je bilo. Zdajle pa grem na sprehod kupit še en calgel, ker ga bomo verjento še dolgo rabili, preden napolnemo cela usteka z zobki...

Pa, pa!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
20.8.2007 10:22:23   
Naja30
Ja, mi dajemo lekcije, kako stat ob opori na dveh user posted image  No, Tija jih daje, jaz sem samo nadzorni user posted image  Ampak stanje na nogah ni pogoj za spanje!

Vilma, naša tudi kakor kdaj s tem dnevnim spanjem. Včeraj je npr. zaspala na sprehodu v vozičku ob 12h za 1 uro in do devetih je bilo to vse user posted image  Seveda je zvečer takoj zaspala, še umila sem jo komaj. Sam to je čisto premalo za take male user posted image

Pika, sočustvujem s tabo glede prosene kaše in Nininih obrvi user posted image   Joj joj.

moj_moj, s tabo tudi sočustvujem zaradi zobkov in vse kolobocije okoli calgela. Ja, je fajn met kako rezervo.

Naša pa ima že par dni foro, da ko se z dragim objamema ali dama lubčka, začne prav užaljeno jokat in hoče k meni user posted image  Vaši tudi kaj to delajo? Smo res že v tem obdobju? Mama je moja! user posted image

No, tukaj dežuje, grmi in se bliska.user posted image  Čakam, da neha, da grem na belo kavo.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
20.8.2007 10:40:25   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Naša pa ima že par dni foro, da ko se z dragim objamema ali dama lubčka, začne prav užaljeno jokat in hoče k meni user posted image  Vaši tudi kaj to delajo? Smo res že v tem obdobju? Mama je moja! user posted image  

ne vem, bi se mogla zmenit, da se objameva in si dava lupčkauser posted image ...
no, sej ni tako hudo.

sva pa na morju imeli 2x možnost vidit, kako je Nejc začel jokat, ko mene ni bilo zraven. Vedno sem govorila, da naš gre k vsakemu... mogoče zdaj ne več? Moram biti bolj previdna, da ga ne navadim na "mami, mami"

Vilma: calgel stane 3,27. Zdaj pa imam rezervo, da ne bom spet ponoči zunaj strašila user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
20.8.2007 11:01:35   
frufru
Našmu je bolj kot calgel pomagal gengigel baby, pa še bol natur je, ko ne omrtviči dlesni.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
20.8.2007 11:21:01   
Shorty_
Hej hoj babuške

no glede mleka imam tudi sama problem sicer ga imam dovolj vendar se mi ne ljubi vsak večer pumpat in sem kupila aptamil dve ki ima ogabno grenek okus skratka Nika ga noče, in tudi čokolinota z mojim mleom ne mara tko da za večerjo bova jedli še naprej kruh pa namaz al pa sir al pa kislo smetano skratka nobene kašice. Razmišljam že dalj časa da bi ji dala KM pa se kar ne morem odločit. No zanima me katero mleko ima manj grenak in čuden okus če sploh katero.

Moja matematika je bila cel vikend na dopustu me je prav sramuser posted image  Danes morata biti ob devetih iba v postli jz grem pa za knjige, moram zdržat še ta en teden da končno zaključim to gimnazijo. Mal mi manjka motivacije sploh zdej ko ga je Nika cel teden sračkala ko sva se podojili mi je na rokah zaspala in ko sem jo dala v poseljo takoj jok. No po enem tednu sem pogruntala da je krivo to da sva šla spat v dnevno. V soboto sva se vrnila v spalnico in od takrat lepo zaspi ko jo odložimuser posted image

R1ta tale tvoj dec me pa vedno nasmejeuser posted image

Pika30 ja jz sem imela tudi pri 10tih podobne poskuse samda sem vzela britvico in sem si jih pobrilauser posted image
No Nika je včeraj prvič zdržala brez joške od 8ih pa do 15huser posted image  vmes je jedla breskev s piškotkom  za kosilo pa telečji zrezek v naravni omaki in pire krompir. Danes ji bom naredila polento z omakico iz paradižnika bučk in korenčka pa še rumenjaček bom zakamuflirala. (omakico mam zmrznjeno) midva bova pa jedla pico in solato z beljakom (ostanek Nikinega jajčkauser posted image )

No danes pa ni še nič gh hotla jestuser posted image  ko se zbudi ji bom dala banano pa breskev to ji kar gre v ritko. pol kosilo popoldan verjetno jogurt zvečer pa mislim da bomo spet na joškiuser posted image

Glede spanja smo imeli dan ko je spala 3 ure v kosu in dan ko je spala 30 minut v celem dnevu. Zadnje dni pa zaspi med 11-12 spi cca.45minut pol pa še popoldan okoli16h tudi nekje isto zvečer pa zaspi med osmo in deveto. Ponoči je okoli 23-1-4-7 ko mali dojenček. Skratka še vedno se dojiva približno 6x-8x na danuser posted image

Aja hotla sem se pohvalit da sva imela včeraj generalko sva pomila vsa okna oprala žaluzije, oprala zaveso, vse posesala pomila pobrisala prah oprala rolete s šlaufom skratka vse se sveti. Aja pa ševse cunje sem zlikala.

No da se še malo pohvalim danes imava trtjo obletnico najine zveze. Ful sem vesela in komi čakam da pride domov da se stisnem k njemuuser posted image user posted image user posted image
no dost nakladanja in hvaljenja šibam še mal na čvek pogledat pol bo pa že miška zbujena

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
20.8.2007 11:21:30   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Jaz mesa ne pasiram, natrgam na koščke z vilico, pa tudi nimata zob. Vse lepo zgrizeta z dlesnimi. 

Naša pa noče,kar ven pluva,če so večji kosi.user posted image če ji dam v roke pol jabolke ali nektarino,hruško,kekse,žemljo pa vse poglodauser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?