|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
20.8.2007 11:28:08   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: shorty
Pika30 ja jz sem imela tudi pri 10tih podobne poskuse samda sem vzela britvico in sem si jih pobrilauser posted image

user posted image user posted image  uh ti si bila še hujša user posted image  upam da bojo Nini do šole lepo zrasle nazaj.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
20.8.2007 11:30:35   
r1ta
Dan!

Moj_moj, prvi krajec je danes, polna je pa 28.8.!user posted image

Pika30 verjamem da ti je rahlo plafon ven vrglo ko si zagledala svojo damico! Verjetno te je kdaj opazovala in je še sama hotela biti lepa kot mami, nevedoč, da je itak prava lepotička!

Naja3, ja, pri Aniki je tudi mama zakon. Saj je vesela dadijeve družbe in se rada stisne k njemu, ampak mama je mama. Pa lupčka tudi da samo meni in le meni pusti da ji dam lupčka nazaj, pri dadiju glavo proč obrneuser posted image . Mogoče tudi zato ker on malo pika...

Ženkica hvala za nasvet!

Ana tudi vse zgrize z dlesni. No ne dajem ji ravno jabolka in surovega korenčka, toda kruh tako dolgo meče po ustih da se čisto stopi. Pa meseka ji tudi ne pasiram ker če ji spasiram zelenjavno juhico s piščančjim filejem, je potem mesek čisto droben in ga potem ne pogoltne ampak si ga špara v ustih dokler ne nastane taka velika kepa ki jo moram potem dat ven. Če pa so večji koščki pa zgrize in pogoltne. Kje je logika ne vem...

Danes smo spet lepo spali. No, zdajle sem izvedela, da se je gospod vstal okrog dveh ker je ta mala jokala in jo je nazaj uspaval. Madona sem spala kot konj... Nič ne vem...

Včeraj smo se imeli lepo. Najprej smo se šli malo šetat ob cesti kjer so kasneje vozili tisti športni avtomobili, motorji in formule, ampak smo še pravi čas ugotovili, da bo brnelo kot sama strela in da ni glih pametno tam okoli strašit, zato smo šli v taščino stanovanje, v 17 štuk, kjer smo imeli prav lep razled na vse dogajanje.

Se moram pa še pohvalit, da sem v tednu dni lažja za 2,2kg!user posted image

Zdaj gre pa Anika ajat. Je že kriza!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
20.8.2007 11:38:16   
ELA06
Hej,

sem si naredila kratek 1. DAN V SLUŽBI! Pridrvim domov, da po 3 urah vidim mojega sončka. Ona pa PANČKA! user posted image Kaj ni vedla, da pridem domov in jo moram pocrkljat. Bom pa par stvari poštimala pol se bova pa CELO POPOLDNE STISKALI!user posted image
VPRAŠANJE: Pisale ste, da dajete otrokom riževe/ovsene kosmiče. Katere kupite? Sem bila v trgovini v Sparu pa sem gledala neke ovsene kosmiče pa nisem vela, če je to to ali ne. Dejte mi opisat kako zgledajo, firmo, itd.

Zlate ste! Včasih res ne vem koga bi vse to vprašala, če ne bi tukaj čvekale! Pa ful stvari zvem.....lažje je, če imaš tako več ljudi, ki ti povejo vsak svoje, pol pa ubereš neko srednjo pot.

Uživajte v zgleda deževnem dnevu!

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
20.8.2007 11:52:16   
r1ta
Ela06 jaz ji dajem rižolino od Podravke, tukaj pa dobim tudi riževe kosmiče z okusom vanilije. Drugače pa je na sporedu še keksolino, grisolino, pa čokolino sem ji dala enkrat pred kratkim. Sem si v Sloveniji nabavila zalogo...user posted image

Shorty saj je tale moj dragi res včasih smotan, tečen, zakompliciran in otročji, samo drugače sem pa z njim zagotovo zadela jack pot. Tako kot me on po rokah nosi me ne bi nobeden. Včaih malo pojamram, ko ga luna nosi, morala bi pa povedat, da je tudi zlat moški, ki mi vsak teden vsaj enkrat prinese rože, odnaša smeti, skoraj vedno pobriše posodo, tu in tam posesa... dobro to so dela... Kar je pa najvažnejše je pa to, da me ima neizmerno rad. Se spomnite njegove porodne zgodbe? Človek pravi, da ne bova imela več otrok samo zaradi tega, ker mu je bilo prehudo ko me je gledal kako se mučim, na koncu pa še carski. Še danes s težavo obujava spomine, ker ima prevelike travme glede poroda. Tako sem se mu smilila...
Ma saj je zlat. Res je!

(A. Einstein)

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
20.8.2007 12:15:44   
ELA06
r1ta moram mojmu povedat, da dobiš vsaj 1x na teden rože. Bravo za tvojegauser posted image , lepa pozornost. Sva bila z mojim včeraj pri eni žlahti, pa je pokazala kako lep šopek sončnic ji je mož prinesel, kar tako, ker se je spomnil nanjo, pa sta poročena že ene 35 let. Lepo, a ne?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
20.8.2007 12:19:25   
crci06
Ja, rita, pohvalit jih tudi moramo!
To sem se jaz tudi pri anji zavedala, ko smo šli z njenim na kavo, potem nisem mogla več samo šimfat mojega, ker je on zagovarjal moška stališča, sem morala kar priznat, da so srčki, samo so tolk fajn, da ko en dan niso, moramo me v jok, pa na drevo... user posted image
Seveda so fajn, saj zato smo pa z njimi, sicer bi pa že šle oz. izbrale druge,ane?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
20.8.2007 12:36:38   
emaa
Pika30 ja mi smo tudi dolgo morali imeti vse spasirano, samo sem ugotovila, da nikamor ne vodi, ker se preveč navadijo, pa sem začela dajat samo pretlačeno z vilico. Jebilo par dni še nekaj davljenja, pol sta pa ugotovila, da ju ne bo ubilo, pa je šlo.
Zdaj grem pa kuhat, nas je na poti domov namočilo, saj ne da se je Luka sekiral, spal ko  klada, Davidu je bilo pa tako všeč, da je nogo skoz izpod deke dajal.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
20.8.2007 13:06:49   
crci06
Ema, tvoja dva bosta tudi fajn fanta, čisto po tebi...
kaj bi komplicirali, če je dež... ane?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
20.8.2007 13:52:19   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Ema, tvoja dva bosta tudi fajn fanta, čisto po tebi...
kaj bi komplicirali, če je dež... ane?

jabolko ne pade daleč od drevesauser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
20.8.2007 13:59:08   
emaa
Ja saj ne pomaga, če kompliciraš, sem poskusila prehitet nevihto, šla sem mimo hiš, da bi se imela kam umaknit, če bi ful padalo (sem imela namen kar potrkat, bi me že noter spustil), pa pol ni blo take sile, sem bila itak jaz najbolj mokra. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
20.8.2007 14:55:46   
ELA06
Sem pozabila napisat: PRI NAS STA VEN POGLEDALA 2  ZOBKAuser posted image . Pa smo dočakal zobe....in to 2 na enkrat. Sem kar sumila da nekaj bo, ker se je ponoči večkrat zbudila z jokom, pa sem ji dala dudo pa je spet spala naprej, včasih je pa kar nekaj stokala v spanju. Vročine al kaj podobnega pa ni blo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
20.8.2007 15:18:56   
crci06
Ela, bravo za zobke!!! To je tako lep spomin na PRVI dan,ko zagledaš zobke.
Jaz vam lahko napišem datum in uro user posted image  Sta pa bila prva dva točno v razmaku enega dne.

danes pa... ubošček moj... šele zdaj se vidi, da je bilo nočno rajanje res boleče.
Spi že dobre 3 ure ?!?
Dobro, da človek pozabi, kako so mu rastli zobki! Trenutno sta zunaj 3 in 4. zob in že čakamo naslednja 2, sta že naročena...

Jaz pa že par ur urejam slike. Če ne bi ornk reducirala, bi imel vsak teden en album, ampak reduciranje pa tudi vzame full časa... Sm glih pri Tiji in osličku... kje je že to? user posted image

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 20.8.2007 15:19:17 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
20.8.2007 21:05:14   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Naša pa ima že par dni foro, da ko se z dragim objamema ali dama lubčka, začne prav užaljeno jokat in hoče k meni user posted image  Vaši tudi kaj to delajo? Smo res že v tem obdobju? Mama je moja! user posted image  

ne vem, bi se mogla zmenit, da se objameva in si dava lupčkauser posted image ...
no, sej ni tako hudo.

Ti ga pa pihneš! user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
20.8.2007 21:15:56   
Naja30
shorty, še malo, saj bo vse skupaj za tabo! Držim pesti, da se dobro izteče tale matura! user posted image
Zakaj sta pa šla v dnevno spat?user posted image  Še to-ponoči se zbujama približno iste ure user posted image  Čestitke tudi za obletnico! Mi2 sma imela pa v soboto 6 let!user posted image

ela, jaz sem kupila kar sparove ovsene kosmiče. Saj je vse isti šmorn!user posted image  Naj še enkrat povem, da gre h ovsenim kosmičem banana res super!
In čestitke za zobke!

Kaj smo pa mi danes delali? Hja, šla sma v lov za avtosedežem. Oba sma še bolj zmedena kot sma bila in sma prestavila pogovor za par dni user posted image  

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
20.8.2007 21:39:10   
r1ta
Saj vem da ste mi fauš za 2,2kg! Kar bodite!user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
20.8.2007 21:48:26   
tintara
Zivijo punce!
Zdaj vas pa ze prevec pogresam in se moram mal user posted image  oglasit.

Zivi smo se vsi, da ne bo pomote. Obcasno crkne internet in potem se kar odvadim od vas. Pa me kar priklicete nazaj. Lepo.

V ZOO tudi jaz pridem (hvala, Moj-moj), no ce ne pride kaj vmes s kako boleznijo ali kaj podobnega.

Nadja rase, je spet bolj malo, smo spet bolj na dojenju in kaki zlicki gh. Spi se vedno bolj zanic, vsaj za moje pojme (ponoci, cez dan pa seveda nadoknadi). Moram pa povedat, da smo jutranje vstajanje prestavili na kulturne ure (okoli 6h, obcasno malo v minus).

Pa ne morem verjet, zmanjkalo mi je besed.... Premalo sem z vami, zagotovo. Upam, da se poboljsam.

Aja, Shorty, drzim pesti za maturo.

Lp vsem, vas Tinc

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
20.8.2007 21:52:01   
tintara
Aja, R1ta; ja, jaz sem ti res mal fous, ceprav v dobrem smislu. sem opazila da vas dosti hujsa, ma jaz se bom tudi pocas mogla pridruzit klubu, ker jesenske garderobe pa ne mislim nove kupovat. (to sem rekla ze za poletno, pa so vseeno padle dvojne kratke hlace)
Nic vsem skuzpaj zelim veliko uspehov in cestitke za ze dosezene minuse!!!user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
20.8.2007 22:22:07   
r1ta
Ja Tintara, pa kje hodiš djekle? Ti lepo vsaj enkrat na teden počekirak kaj se dogaja, pa boš imela tudi več za povedat. Sicer je pa tako, da smo včasih bolj čvekljive, včasih pa samo Pikica dežura. Zaenkrat ždi v shrambi in napada čipse in smokije, ki jih zaliva s kokakolo. Jaz bi se ji pa z veseljem pridružila pa me ima moj čisto na kratko privezano (samo vam povem, pa ne me izdati, da sem včeraj na skrivaj v shrambici pojedla 4 rezine čipsauser posted image ).

Ja tako je to, če je človeku dolgčas, pa si začne stvari izmišljat. Morda pa zaradi pomankanja kalorij že haluciniram. Bog ve... Ne vem, če ne bom šla malo v špajzico pogledat, če ni žarnica slučajno pregorela...

Lahko nočko!

(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
21.8.2007 9:19:27   
crci06
heh, rita, kako kaj v shrambi?
Si pregledala vse police, da ni kje kakšen pajek (ki bi lahko kaj pojedel user posted image )

Tintara, dobrodošla. Sem ti rekla, da moraš večkrat pridit. Tisto karto sem našla, ampak ker piše samo, da je še na 1x, gor ni datuma. Datum je bil na originalni karti, ki pa je že šla. Bom pa poskusila srečo, kaj hudega ne more bit. Mogoče drug teden, če le ne bo že konec poletja!

No, pa da še vam "na kratko" razložim nočno zgodbo:
Nejc je spal od 9h do 3h prav po šolsko lepo. Ob 3h je malo zakašljal, jaz sem se takoj čisto prebudila in sem ga šla kar iskat za dojenje, da bi čimprej nazaj zaspali. Dobrih 10 min lepo je, potem za dobrih 10 min zaspi, nato pa je v loku vse bruhnil ven. Vodo, nič kaj mlečno. Čez par min, ko je bruhal še ostanke, je bilo najprej malo mleku podobnega, tretjič pa že neke bele grudice. Svašta.
Kakšna ideja, kaj bi bilo narobe? Bi bila kriva moja hrana? To, da so zaloge v cisterni stale že 24 ur?
Zdaj zjutraj sem mu ponudila še drugo dojko, pa je le bolj malo spil, se je hitro začel odklapljati... NIč kaj navdušen user posted image
Vsaka ideja dobrodošla!

Ampak punce - kljub temu sem precej naspana. Mislim, da je danes prvič ati odnesel nejca v dnevno sobo. Kaj sta počela od 4.30 naprej,moram še ugotoviti. Jaz sem božansko lepo spala, čeprav priznam, da sem se privi 2 minuti bala, da bi M zaspal kot top, N pa v spanju še bruhal. Zdaj ga grem pa poklicat, kolk je on kaj  utrujen user posted image

Dobro jutro tudi vsem, ki hujšate!
Zgodbica o bruhanju vam je lahko v spodbudo user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
21.8.2007 11:19:51   
Vilma
Pika30 jaz zelenjavno mineštro z mesom samo z vilico pretlačim, meso pa nastrgam. Enako kot Ema. Sicer pa je to tako različno od otroka do otroka. Eni tako, drugi drugače. Moraš pogruntat, kaj pri tvojem najbolj pali, itak pa jih moraš okoli te hrane fintirat. user posted image  Evo naš ne mara korenčka niti pod razno. V zelenjavni mineštri ga poje, če mu dam skuhanega v roke, pa je kot da je to nekaj najboljšega na svetu. user posted image

Moj_moj tenks za info okoli calgela. No zaenkrat imamo še nekaj Denti ox gela, mogoče bom potem poskusila še s tem, ko ga tako hvalite. user posted image  Kar se tiče mleka, ne vem kaj naj ti rečem okol bruharije. Po mojem pa so to znaki, da se bo Nejc dokončno odstavil. No to je vsaj moje mnenje.
Ela čestitke za prve zobke, mi jih še vedno čakamo. user posted image

Shorty a samo matematika ti je od mature ostala, al še kak predmet? Saj je datum 28.8. ane? Se mi zdi no, ker imam jaz na ta dan zobarja, popoldne pa še roditeljski sestanek v vrtcu. Zato sem si zapomnila. Bomo držale pesti zate, saj veš. Zdaj še mal stisni, potem bo lažje kot da se ti vleče izpit še v spomladanski rok.

Vidim, da vse hujšate. Pridne, pridne. user posted image  Jaz pa jutri ponovno pregled. Šele ob 15:00. Kdo bo zdržal do takrat. Držte mi pesti, da bo vse ok. Strah me je neeeeeeeizmerno. Zdaj mal čvekam tud med marčevkami. Se jih je že toliko poslovlilo. user posted image  Upam, da me ne dočaka enaka usoda, enkrat je bilo dovolj.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
21.8.2007 11:55:17   
r1ta
Vilma, saj bo! Ne mislit na hudo. Bom jutri držala pesti in mislila nate!user posted image

Moj-moj, nimam pojma kaj bi lahko bilo Nejkotu. Mogoče je pa imel v želodčku malo več kisline in jo je moral vrečt ven in s tem posledično tudi skisan mlekec... Res ne vem... Upam, da bo bolje!
Pajki so na broju!

Shorty, drži se dekle! Malo še pa bo to za teboj! user posted image

Mi smo spali do 4.30 potem smo pa žurirali do 6.30 in nato spali do osmih. Zdajle jo je pa končno spet vrglo in mislim da bo mene tudi...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
21.8.2007 12:09:23   
frufru
Moj-moj mogoče je pa bilo zanj preveč. Lovro že kak teden cvili ob treh. Pa sem R prepričala, da mu gre vodo dat in dudo v usta, ker se meni z zgriženimi bubisi ni dalo vstat (mami je bila lena ti-ti) pa je samo parkrat povlekel in spal naprej do pol6huser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
21.8.2007 14:18:54   
crci06
ja, res zdaj že nekaj časa prvič, ko se prebudi dobi par požirov vode in zaspi nazaj...
ampak ne vem, če je moj otrok kdaj pokazal, da ne bi po obilo hrane še malo joške...
saj mu ni bilo treba jest, če ni bil lačen, saj znajo tudi v prazno vlečt?!? Dudat mamice...

Jaz sem tudi pomislila, če se hoče odstavit, pa nisem napisala, da vam ne polagam besed v usta.
Ne vem, naj se trudim ali naj ga odstavim. Planirala sem do max. 1 leta.  (ja, v user posted image  sem planirala najprej do 6m, ker nisem vedela, kako točno to gre user posted image , se mi je zdel večji bav-bav)

Vilma, jutri ob 16h pa takoj na net! da nam sporočiš lepo novico! user posted image  Mogoče bo pa jutri že slikica?!?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
21.8.2007 15:20:06   
frufru
Lovro je zgruntal novo foro. Ko se pokaka, začne klicat mam-mamuser posted image . A to pomeni, da sem jaz zanj zgolj WC školjkauser posted image . Nevem, zakaj pol R kliče ata-ata
Vilma, bomo vse držale pesti zate, da bo OK na pregledu.
Naš R ma pa končno potrjen dopust. Tako, da zdaj lahko planiram morje za prvi teden septembra.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
21.8.2007 15:38:52   
r1ta
Jaz sem ugotovila da ima Ana zelo rada breskve in slive. Kaj mislite bi se to lahko dalo v skrinjo (oprane in na koščke narezane) za kasnejše kašice, ko tega sadja ne bo več na trgu?user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?