crci06
|
heh, rita, kako kaj v shrambi? Si pregledala vse police, da ni kje kakšen pajek (ki bi lahko kaj pojedel ) Tintara, dobrodošla. Sem ti rekla, da moraš večkrat pridit. Tisto karto sem našla, ampak ker piše samo, da je še na 1x, gor ni datuma. Datum je bil na originalni karti, ki pa je že šla. Bom pa poskusila srečo, kaj hudega ne more bit. Mogoče drug teden, če le ne bo že konec poletja! No, pa da še vam "na kratko" razložim nočno zgodbo: Nejc je spal od 9h do 3h prav po šolsko lepo. Ob 3h je malo zakašljal, jaz sem se takoj čisto prebudila in sem ga šla kar iskat za dojenje, da bi čimprej nazaj zaspali. Dobrih 10 min lepo je, potem za dobrih 10 min zaspi, nato pa je v loku vse bruhnil ven. Vodo, nič kaj mlečno. Čez par min, ko je bruhal še ostanke, je bilo najprej malo mleku podobnega, tretjič pa že neke bele grudice. Svašta. Kakšna ideja, kaj bi bilo narobe? Bi bila kriva moja hrana? To, da so zaloge v cisterni stale že 24 ur? Zdaj zjutraj sem mu ponudila še drugo dojko, pa je le bolj malo spil, se je hitro začel odklapljati... NIč kaj navdušen Vsaka ideja dobrodošla! Ampak punce - kljub temu sem precej naspana. Mislim, da je danes prvič ati odnesel nejca v dnevno sobo. Kaj sta počela od 4.30 naprej,moram še ugotoviti. Jaz sem božansko lepo spala, čeprav priznam, da sem se privi 2 minuti bala, da bi M zaspal kot top, N pa v spanju še bruhal. Zdaj ga grem pa poklicat, kolk je on kaj utrujen Dobro jutro tudi vsem, ki hujšate! Zgodbica o bruhanju vam je lahko v spodbudo
|